6. února 2013

Chemtrails ve Francii

Pěkný večer :-),
posílám pár vydařených fotek z mé dovolené ve Francii. Oni snad věděli, že jsme právě dorazili provětrat plíce a tak nám to pěkně osladili:-), teda spíš zakropili. Celý týden svítilo sluníčko, ale přes den to začali brutálně hrnout, během dopoledne byla šedivá obloha a večer...no a  navečer, to už je vidět na fotkách . Měla jsem pocit, že ani v Praze to není tak šílené, napočítali jsme třeba 15 letadel, která najednou kropila, hnus. 
¨
S Láskou a přáním krásného večera 
Věra







P. S. Orgonet: Taky mám podobné fotky z dovolené ve Francii, myslím z r. 2009, najdete je tady: https://picasaweb.google.com/113915604096536871517/ChemtrailsNadAlpami#
Když to porovnáte, tak se možná dá říci, že před pár lety to bylo míň hustý. Zdá se, že musejí sypat čím dál víc, aby jim to drželo (:-))), což znamená, že brzo to bude neudržitelné (:-)))


8 komentářů:

  1. I v Praze je to šílené.....
    Většina lidí je ale přes den v práci, a z okna nevidíte rozsah celé oblohy tak dobře, jako z vrcholků hor, kde máte oblohu jak na dlani.
    Já bydlím v Praze ve střešní nástavbě, na oblohu mám tedy výhled velmi slušný... a tohle je běžné množství.
    Nemysleme si, že nám čechům by se při přeletu vyhnuli, nebo snad vypnuli čudlík když nás nalítávaj ;)))) Daj nám plnou dávku, nebojte

    OdpovědětVymazat
  2. Včera jsem viděl dvě letadla zároveň a jedno byla prašivina, u mne skončili pochyby o hoax.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Ti tie pochyby vydržali aj tak dlho :)

      Vymazat
  3. Na karlovarsku jsem opravdovou oblohu nevidel urcite tak dva mesice. Jedine z Klinovce nebo jinych vyssich mist. Ale dnes konecne zasvitlo misty I slunicko!

    OdpovědětVymazat
  4. Teď si užijeme katalogové počasí, začly totiž zimní sportovní utkání, tak se přetrhnou, aby bylo nebe vyglancované.

    OdpovědětVymazat
  5. Leckdy to podobne vypada i v Norsku, pozoruji to tu uz pres deset let, intenzivne praskuji hlavne od ledna pes jaro, leto, min na podzim. Modrou oblohu tu vidim tez zridka. Hlavne ze zdejsi meteorologove pisi horlive clanky do medii zesmesnujici konspirativce a spilaji jim do idiotu a blbu, jako vsem, kteri maji na cokoliv jiny nazor nez je povolen. Ve zdejsim socialismu je to normalni...

    OdpovědětVymazat
  6. a pockejte v breznu a dubnu az budou oddalovat jaro o tri nedele jak je predepsano r.m. )))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chtějí zničit úrodu, abychom pak vozili jabka z Chile, rajčata z Egypta, banány z Nigerie, hovězí z Austrálie apod.šílenosti. Jen aby se trh a obchod nažral našich peněz !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.