27. listopadu 2012

Peter Staněk: Globální krize a kontrolovaná společnost


Díky čtenáří za výborný odkaz!

K článku Proč musí být reformy: 



Moc doporučuji. Člověk s akademickým vzděláním mluví otevřeně, kam to všechno směřuje. Podle mého názoru došel tento člověk ke stejnému závěru, jako my tady, co strávíme desítky hodin na alternativních webech. Došel k tomu jen tím, že používá svůj mozek a nebojí se své myšlenky vyslovit nahlas. alhajda

Doc. Ing. Peter Staněk CSc., host.prof., je slovenský ekonóm a prognostik, pracujúci v Slovenskej akadémii vied. Je predsedom vedeckej rady Ekonomického ústavu SAV a pôsobil ako poradca expremiéra Roberta Fica.

14.11.2012, Bratislava, Malé kongresové centrum VEDY,vydavateľstva SAV
Peter Stanek (Ekonomický ústav SAV, Bratislava), Globálna kríza a kontrolovaná spoločnosť
http://www.noveslovo.sk




 Názor na 2. pilíř důchodové reformy je zde:



9 komentářů:

  1. Konečně někdo kdo to má v hlavě srovnaný a nebojí se mluvit nahlas. Ještě,aby se probral i národ:(.
    Snad už to nebude trvat dlouho.

    OdpovědětVymazat
  2. jak to ego ráčí dovolit,pokud jedinci nešlápne exekutor,nebo kdokoliv takový na kuří oko,tak je mu to fuk...empatie,se nenosí,nekorektnost čpí z každého náznaku sdělení souvislostí,Karel Gott měl jako každý sedm minut na sdělení publiku na Českém slavíku,ALE,když se rozhovořil o vážnosti doby,GONG udeřil a NEKOREKTNOSTI byl konec....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jednu stranu obdivuji jejich odvahu (např.Icke, Staněk, Gott), ale na druhou si to se svým finančně-hmotným zázemím a insiderstvím mohou, na rozdíl od většiny populace, dovolit ! Pokud vaše příjmy nejsou závislé na těch temnostrukturách, pak si můžete na jistý čas štěbetat, co chcete, a co hrdlo ráčí ! Je to plichta, neboť probuzených je stále velmi málo, ač se pro to dělá na všech možných frontách maximum. Z toho je patrné, jak silně a hluboce jsou lidé tímto systémem zasaženi, že nejsou téměř schopni adekvátně reagovat na pozitivní podněty, na Pravdu, na Odhalení LŽÍ, kterými jsme denně násilně krmeni jak brojleři v kotcích !

      Vymazat
  3. To byla tedy další "silná káva" podobně jako ta nedávná přednáška Davida Ickeho. Obě přednášky by měli "povinně" vidět a slyšet úplně všichni lidi na světě ! Chobotnice temna má svět pevně ve svých chapadlech, jen nevím, jaké máme ještě řešení se z této "sítě" vymanit a dosáhnout skutečné svobody.

    OdpovědětVymazat
  4. Nereformovatelné-transformace jediná možnost...

    OdpovědětVymazat
  5. Hádka v STV: Ficov poradca Staněk nadával Kaníkovi do hajzlov!
    http://www.topky.sk/cl/10/1332431/Hadka-v-STV--Ficov-poradca-Stanek-nadaval-Kanikovi-do-hajzlov-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Staněk je poněkud prudší povahy, ale to jeho znalosti a rozhled nijak nesnižuje.

      Vymazat
  6. Sledujem ho cca. 10 rokov, málokedy sa mýli...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On je spíš naštvaný, že lidi tomu, co říká, málo věří, i přes řadu příkladů a důkazů. To by vytáčelo i mě, a to nejsem slavný ekonom ani insider !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.