27. listopadu 2012

Proč musí být reformy?


Díky čtenáři za příspěvek kolující po mailech, kdo ho ještě nedostal, tak si může počíst ...

Proč musí být reformy? 
To lze vládě vysvětlit i bez agentur!

Důvody:

Nazvučení českého předsednictví - Saša Vondra -ODS - 750 000 000 Kč

Open CARD - Pavel Bém - ODS - 1 000 000 000 Kč

Zelená Praha - Pavel Bém - ODS - 250 000 000 Kč

Bezdrátová Praha (WiFi-Praha) - Pavel Bém - ODS 150 000 000 Kč

Arbitráž s CME -??? - 10 000 000 000 Kč

Aféra Český dům - Karel Srba - ČSSD - 100 000 000 Kč

Diag Human -??? - ???? - 2 000 000 000 Kč

Aktuální kauzy staveb tunelů v Praze - Pavel Bém - ODS - 10 000 000 000 Kč

Gross – byty, akcie - Stanislav Gross - ČSSD - 300 000 000 Kč

Internet do škol - Eduard Zeman - ČSSD - 884 000 000 Kč

Nucená správa -IPB -???2 - 200 000 000 000 Kč

Sanace bank v 90. letech - Václav a Livie Klausovi - ODS - 200 000 000 000 Kč

Chemapol Group Junek - ??? - 16 500 000 000 Kč

Knižní fond - Macek, Menzel - ODS - 400 000 000 Kč

Liberecký šampionát Magistrát města - ODS ČSSD - 150 000 000 Kč

Lehké topné oleje - Václav Klaus - ODS - 100 000 000 000 Kč

Rumová aféra - Václav Klaus - ODS - 60 000 000 Kč

Kamencové jezero - Starosta Chomutova - ODS - 750 000 000 Kč

Konsolidační banka, Konsolid. agentura - Všichni ODS a ČSSD 240 000 000 000 Kč

Podpora na fotovoltaické elektrárny - Všichni ODS a ČSSD - 900 000 000 000 Kč

Sečteno: 1 bilion, 675 miliard, 878 milionů, 83 tisíc...

A to není zdaleka vše, jedná se pouze o část peněz, které samozřejmě musí chybět!

Není co vysvětlovat, pane Nečasi, Kalousku, Drábku a další, to nevysvětlí ani vaše drahé mozky, vymývající PR agentury !!!!!


Poznámka pro slabší žáky:
tisíce číslo a tři nuly
deseti tisíce číslo a čtyři nuly
sta tisíce číslo a pět nul
miliony číslo a šest nul
desítky milionů číslo a sedm nul
stovky milionů číslo a osm nul
miliardy číslo a devět nul
desítky miliard číslo a deset nul
stovky miliard číslo a jedenáct nul
bilion číslo a dvanáct nul

To není uvedeno, aby se někdo urazil, ale proto, že vzniká dojem, že český národ si rozkradené, nebo hloupým a diletantským přístupem zničené hodnoty neumí představit.

V opačném případě nerozumím tomu, proč s nimi už dávno občané této republiky neudělali pořádek, a pořád se nějakým zajímavým způsobem stále drží u „svých koryt“!


Jistě, toto je jen malý „vrcholek ledovce“ nad hladinou, protože zde nejsou uvedeny úplatkářské aféry a parchanti a diletanti, kteří stojí např. za Pandury, Gripeny, dopravními letouny Casa,atd.,atd. 

A je ještě spousta dalších zajímavých dotazů, jako např.:

- Jak je možné, že jim utekli darebáci jak Kožený, tak i Krejčíř a také Pitr. A když už to takto „chytří“ policajti a „nejchytřejší“ právníci „posrali“, proč už nejsou zpátky v republice, odsouzeni, zavřeni a jejich nakradený majetek není zabaven?


- Jak je možné, že uprchlého Krejčíře nemohli nejít naši policejní „specialisté“, avšak našli ho novináři?

- Jak je možné, že darebáka Koženého neodhalil nejchytřejší president na světě Václav K. (který všemu rozumí nejlépe včetně oteplování světového klimatu), ale Koženého fígle odhalili kdesi v „nějakém“ Azerbajdžánu? Naopak Václav K. měl s tímto lumpem velmi dobré vztahy, protože mu rozběhl jeho totálně zpackanou privatizaci.

- Jak je možné, že ministryně spravedlnosti Daniela K. nechá propustit z vězení dva gaunery, kteří ukradli stamiliony, aby vzápětí zdrhli do Thajska?

- Jak je možné, že v českých kriminálech, které se platí z našich peněz, se mají odsouzení lépe než kdyby byli na svobodě?

- Proč nevidíme policajty chodit pěšky, jak tomu bylo dříve? A když nemají z našich peněz na benzín do jejich, námi zakoupených policejních vozů, tak asi sedí na policejních služebnách a v policejních křeslech si pěstují opary na svých policejních zadcích? Asi mají málo peněz a bude jim již opět třeba přidat, a zvýšit jejich výsluhy.

- Proč v této republice, jsou díky dotacím na kulturu, tak přepláceni „komedianti“ z pražských divadel, zpěváci, rozežraní kluci (kteří si říkají fotbalisté a v podstatě hrát fotbal neumí), hokejisté a jiné tzv. Celebrity?

- Proč nežijí z příjmů ze své činnosti, tj. ze vstupného? Když živnostník bude mít vyšší náklady než výnosy tak ho právě tento stát nechá prostě zkrachovat!

- Proč film sponzoruje RWE,ČEZ a jiní, kteří si, ovšem výši svých sponzorských darů zahrnou do cen svých produktů, tj. „omastí“ nám všem ceny plynu, elektřiny atd.

- Proč námi volení občané, kteří musí zastupovat naše zájmy v Poslanecké sněmovně, naše zájmy po svém zvolení naprosto nezastupují a změní se v bandu rozhádaných „trotlů“?

- Proč už dávno jsme nevypráskali z Poslanecké sněmovny lobbisty, kteří lobují hlavně sami za sebe, a za svůj snadný, a dobře placený život, a kteří jsou HLAVNÍ příčinou korupce v tomto státě?

- Jak je možné, že vyučený chemik dělá v tomto státě ministra financí?

- atd., atd.

Dokud si na to Češi nenajdou odpověď a dokud si to sami nevyřeší, dotud budou ti zmetci dělat reformy!

41 komentářů:

  1. Protože součástí Božího plánu je zobrazit negativní stav v plné nahotě aby lidé věděli s čím mají opravdu čest, o stovkách pastí systému kde jsme ohlupováni nemáme ani tušení-zatím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. negativní stav ááá už víme odkud vítr fouká .-))

      bez temnoty není světlo

      Vymazat
  2. Velmi pekny prispevok, na Slovensku taky tak.

    OdpovědětVymazat
  3. Kam poděl se tvůj Duch,
    ó národe ty český?
    Kam tvoje hrdost, hlava vzpřímená?
    Teď jenom ze lží oblékáš si šaty
    a smutný věšák tam, kde byla ramena...

    Celý text: http://www.seste-slunce.cz/news/to-je-ta-zeme-ceska-/

    OdpovědětVymazat
  4. Hmmm. Hořekování dobré. Ale myslím, že by měl autor především navrhnout konkrétní kroky k těm změnám. Myslí si snad, že vše vyřeší násilná revoluce a exekuce "těch co za to můžou"? Nebo chce prosadit změny přes nějaké hnutí či politickou stranu? Mě by ty návrhy velmi zajímaly. Protože sám řešení v podstatě nevidím. Mocní jsou u svých korýtek řádně rozkročeni a podporováni řadou prospěchářských či jen důvěřivých lidí zdola. K čemuž zdatně přispívá tisk, rozhlas i tv, kde pravděpodobně více dezinformují či vyloženě lžou, než mluví pravdu. Jak tedy docílit těch změn?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Horší je to, že za globalizmem (ovládnutí světa)stojí mimozemská entita, která má zde nastrčené jak lidské loutky tak svoje mutanty ! A proto ani nevíme, zda je vůbec možné proti takové síle vést boj, odpor, změnu. Docela se mi, v kontextu toho všeho co se děje, úvodní scény z Terminátora nebo z dobývání Sionu v Matrixu rýsují docela reálně. Jen k tomu ještě nedošlo...

      Vymazat
  5. Proč ?? Protože se o tom jen mluví, dělají se na to vtípky, ale aby se ten národ konečně vzchopil, domluvil se na akci - a šel v tom konečně něco udělat, to ne !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenže je to dobře promyšlené, prostě odvedeš pozornost od skutečného života honbou za zlatým teletem , takže nemáš čas přemýšlet o životě

      pořád je tu dost lidí kteří jsou spokojeni a nevidí že se z nich stali otroci

      Vymazat
    2. Největší problém a brzda nastaly v tom, že lidé PŘESTALI KLÁST DOBRÉ, VĚCNÉ A ROZUMNÉ OTÁZKY ! Pokud toto nezmění, neodpoví si na ně, a tudíž ani nemohou přemýšlet o něčem, o čem nemají ani tušení ! Je to podobné, jako s ďáblem : ten se ptal jednoho mystika, kdy si myslí, že jeho moc (jako ďáblova) bude nad světem triumfovat. A ten mystik začal váhat se svou odpovědí. Ďábel jej však předstihl, nečekal, a rovnou mu řekl,že tehdy, až lidé na něj přestanou věřit. Že on, zlo, ničení atd. vpodstatě neexistuje, a že jsou to jen báchorky pro malé děti. Že to všechno si lidé dělají výhradně sami mezi sebou. A jak se denně přesvědčuji kolem sebe, musím mu, chtě nechtě, dát za pravdu, že se to tak mezi lidmi stále více projevuje !

      Vymazat
  6. http://opona2009.zacit.cz/opona/duvody-ke-stavce.html

    OdpovědětVymazat
  7. Proč nejsou policisté v ulicích? Přece proto, že jsou zavaleni nesmyslnou administrativou.
    Špaček

    OdpovědětVymazat
  8. Kdyz vidim ty cisla,tak se my ani nechce rano vstat do prace,ja tu makam jako pitomec za par tisicu na mesic a oni si tu rozhazuji miliardy,fuj je me z toho zle!Ludva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to je úplně ňoumájní úďo,kde šiješ?

      Vymazat
    2. Donedávna jsme se smáli, že žijeme v Absurdistánu, a on se z toho nakonec vyklubal Otrokarstán jako když vyšije !

      Vymazat
    3. úďo, šiju na Šiškově v Plaze :)

      Vymazat
  9. Aby se to v ČR hnulo, je třeba zvolit za presidenta "AVATARA" a odejít z EU a to myslím úplně vážně.
    J.B.Komenskyj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslíš toho počmáraného ?? kdo se takhle pomaluje nemá se moc rád takže nebrat

      Vymazat
    2. Na Zemi už není kam utíkat ! Všude má Temná Chobotnice svá chapadla, a nikdo jí už nikde neunikne. Případné úniky se dějí jen z titulu její libovůle, aby ta nudná globální šeď trochu prosvitla barvami ! Museli bychom tedy ne opustit EU, ale rovnou Zemi, pokud by mělo dojít k radikálnímu obratu současného vývoje. A to buď zemřít, nebo odsud někam odletět !

      Vymazat
  10. Protože už to někdo vyslovil,tak já to po něm zopakuji:"bojuj za štěstí,se zaťatou pěstí,proti zlu zlem,ale nestaň se grázlem".Pozná někdo z osvícených čí jsou to slova a myšlenky ?Dle mě ,jediný vůdce (třeba jako Žižka) v dohlednu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proti zlu se nebojuje ani mír nelze vybojovat...,

      Vymazat
    2. Se Zlem můžeš nakládat jen dvěma způsoby : buď mu čelit, štítová obrana, nebo od něho odejít ! Jiná řešení nejsou, nebo jsou, ale vedou aktéra do záhuby a k pádu !

      Vymazat
  11. krátkozrací materialisté zapomínají,že si to do hrobu nevezmou,dále v příštím životě si vychutnají současné příčiny v plné nahotě...nutno trápit se maximálně se svým emočním tělem,aby nereagovalo a zabývalo se touto činností...http://www.youtube.com/watch?v=-K9TZg7lC2w

    OdpovědětVymazat
  12. Už to chce opravdu něakého vudce a udělat to jako na Islandu ale bohužel si myslím že než se k něčemu my líní češi dokopem tak už tu nebude co měnit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to právě MATRIX čeká, až lidé po celém světě budou volat jako jeden muž a jedna žena, že chtějí silného vládce, který jim uleví a povolí otrocké řetězy. Jakmile se to stane, tu skrytí vládci-loutkoherci přijdou se zaručeným receptem a "na míru" dodadným vládcem. A s ním přijde tolik obávané NW0 ! Podívejte se na film Immortal,Equilibrium nebo Minority report jak si globalisté představují NW0 a lidskou společnost !

      Vymazat
  13. Hle co se na nás chystá, aby všechny příjmy byly pod kontrolou a nebylo daňových úniků. Připravuje se další chytrá karta, tentokrát pro zaměstnance - chystaná novinka z dílny Hospodářské komory ČR povinná pro všechny pracující v Česku. Celkem se má projekt týkat pěti milionů pracovníků. Karta by měla nést elektronické údaje o pracovní historii, absolvovaných školeních nebo zdravotních prohlídkách každého z nich, včetně státních zaměstnanců, živnostníků nebo podnikatelů.V kartě by měl být elektronický záznam o tom, v kolik hodin konkrétní pracovník přišel do práce a v kolik šel dom. Hlavním smyslem projektumá být snížení administrativy a usnadnění kontrol, které provádějí úřady na pracovištích. Projekt má být spuštěný v roce 2014. Jeho největší neznámou je však doposud jeho cena.Po zkušenostech s podobnými projekty z minulé doby lze odhadovat, že bude obrovská.
    http://web.volny.cz/noviny/z-domova/clanek/~volny/IDC/231678/pripravuje-se-dalsi-chytra-karta-tentokrat-pro-zamestnance.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Globalisté mají takovu zvláštní zvrácenou filozofii, která říká : "co je tvoje, to je moje, a co je moje, do toho je ti ho...ubeles" Proto svět vypadá, jak ho nyní prožíváme.

      Vymazat
    2. Je to přesně o označkování lidí Šelmou (Systém,Matrix,NW0 nebo cokoli chcete) na konci časů. Bez jejího znamení (čip,a je jedno zda na kartě nebo vpíchnutý pod kůži) totiž nebude moci nikdo koupit ani prodat, ať malý či velký, mladý nebo starý, jak praví Zjevení sv.Jana !

      Vymazat
  14. Když vezmeme v potaz,že pár rodin drží v hrsti pomocí vládních poskoků dnes již prakticky každý národ,každou zemi, pak je jasné, že nějaká revoluce v Česku nic nezmění.
    Z pohledu pouhého diváka,se vlastně jedná o mega film.Co vidíme ?
    Excelující lidskou pýchu,lakotu,nenasytnost a plno biblických hříchů včetně následků. Anebo také,vidíme mezi pšenicí klíčit i plno koukole.Rostli tu celá staletí společně.Dobří lidé se špatnými.Nemohli být Bohem odstraněny dříve,dokud nebylo jasné,co je užitečná pšenice(určena na další užitečnou cestu)a co neužitečný koukol (který bude od pšenice oddělený,projde ohněm-hněvem).Nyní už je tedy jasné,kdo je kdo.Buď toužíš po dobrém a dáváš dobré,nebo jsi to druhé.Nemůžeš být obojí.Nemůžeš sloužit dvěma pánům.
    Až tedy bude probíhat fáze posunu(čas žní),můžeme si být jisti,že Bůh se nesplete.
    Je však pro nás stále těžší přijímat útěchu ve stylu "však ono to zkončí už brzy".Lidičkám už dochází síly. Mnozí však v těchto časech procitnou(ztracené ovce slyší hlas pastýře )a začnou hledat.
    Pro ty,co nevěří na zázraky,doporučuji meditaci.Vřele doporučuji! Kdo nezkusil,nepochopí.Pěkný večer a hodně síly v bláznivé době,přeje

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O těch ztracených ovcích, co náhle uslyší hlas volajícího Pastýře,to bylo moc trefně řečeno.

      Vymazat
    2. Danieli, napsal jsi to moc hezky, naprosto s Tebou souhlasím.

      L O ♥ E … Lída ♥


      Vymazat
    3. Anonymnímu z 14:36 a Lídě

      děkuji za ocenění. Přeji krásný večer

      dan.

      Vymazat
  15. já nevím, možná bude muset někdo dát nějakému Kalouskovi konečně facku aby to spustilo uvědomění, že se s tím dá něco dělat, a že je k tomu třeba víc než jen hýbat pusou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak by řekl starý dobrý Švejk : dáme mu přes držku, a bude od něj pokoj :-)

      Vymazat
  16. Inzerát:
    Hledá se EKONOM, učící na obchodních akademiích, pracující za učitelský plat, který je ochoten a schopen učinit AUDIT nevýkonné ekonomiky naší vyvolené vlády.
    Platiti DANĚ z mého mizerného příjmu budu v případě, ře mi bude předloženo, že MŮJ STÁT je skutečně NA HUNTĚ a potřebuje i mé peníze......,dále, že potřebuje ze stejného důvodu zrealizovat i druhý pilíř důchodové reformy, zprivatizovat pražské letiště, zdravotní pojišťovny,.....atd...
    veronika
    PS: Když nezaplatím daně já nebo ty, jsme oba ve velikém průseru, ale když to neuděláme všichni, je v průseru stát...
    Je třeba dát vše do pořádku!! a co nejdřív!!!!!
    Protože pořád padáme do stále větší hloubky, ze které se nemusíme vyhrabat.......Děti jsme porodily proto, aby nám dělaly radost a taky proto, protože je to naše budoucnost, je to naše pokračování....
    A vše, co děláme, děláme v důsledku následků... pro ně, naše milované děti......
    Lidé pomalu nemají co do pusy a vláda plýtvá miliardami..... Oni si snad neuvědomují, že když se rozloží podhoubí, tak růst houby se zastavuje! a její existence končí!!!!???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se zachovali nedávno Katalánci ve Španělsku, že přestali Madridu platit daně ! A madridští eurohujeři mají z toho nyní těžké průjmy, co s tím ! Podobně se řada států USA domlouvá na odtržení od federace,a zastavení placení daní do Washingtonu ! Je třeba tu globální síťovou strukturu celou rozrušit na jednotlivé autonomní kousíčky, nad kterými globalisté ztratí totální kontrolu,a pak z toho bude celá podělaná elita totálně v prd.eli ! Ale musí se to udělat bleskově, rychle, hned, pokud to má mít kýžený efekt, účinek ! Aby globalisti nestíhali tahat za páky své moci ! Musíme jim ten domeček NWO totálně rozbourat a zplanýrovat !

      Vymazat
    2. Je to horší, než si dovedeme představit. Cíl : vyhubit původní obyvatelstvo - člověka, a nahradit jej mutanty, klony, kteří jsou prostřednictvím genetického inženýrství definování jako občan nové řízené společnosti (NW0)! Jak ohavné, jak satanské, ale pracují na tom usilovně dále ! Pan Staněk (ten vyhlášený slovenský ekonom) opakoval tu Obamovu alarmující větu, když Obama prvně předstoupil před řečnický pult po své prezidentské inauguraci : Dosud bylo ve světě frekventováno heslo - proletáři všech zemí spojte se ! Ale já vás dnes vybízím k novému progresivnímu heslu - mocní všech zemí spojte se ! Proto již delší dobu podezírám USA,Kanadu,EU,UK, Rusko,Japonsko, Indii, Brazilii, Mexiko a Čínu z tajného globalistického spolčení elit proti zbytku světa ! Tzn. 3% vládnou světu, 97% jim otročí !

      Vymazat
    3. je nezajímají lidi, je zajímá jen zisk a možnost investic do generování dalšího zisku ! ONI opravdu chtějí žít na Zemi jako bozi, bez ohledu na to, jak bude žít zbytek světa! Proto musíme jejich trůny svrhnout !

      Vymazat
  17. Na to je dle mého jen toto evoliční řešení: 1. Každý, kdo s tímto systémem nesouhlasíme musíme pochopitelně vždy chodit k volbám. 2. Každý pak musíme zásadově volit jen z malých dosud neparlamentních stran s malými volebními rozpočty - výběr tady je navdory tomu, že některé mají dost málo zkušeností, jsou spíše diletantské a mají mnohdy kuriozní volební programy či ideové představy = pořád v těchto stranách dělají lidé, co to nedělají z osobního prospěchu, ale z přesvědčení... a to je pro nás pořád lepší, než-li prospěcháři a velkotuneláři v těch dnešních stranách... 3. Ti, co se přeci jen rozhodli volit velkou a dosud parlamentní stranu, musí vždy vykroužkovávat nevhodné a špatné politiky - rozhodně je ale lépe tyto strany vůbec nevolit. I to málo dobrých politiků v těchto stranách je pořád obklopeno gaunery a tak jako tak mají svázány ruce od těchto gaunerů pro konání dobrých skutků... Jakási politická karanténa od nespokojených voličů těchto stran, bude tedy ku prospěchu i těmto stranám!!! 4. Pokud si toto uvědomí alespoň věšina voličů, máme vyhráno, protože až přijdou další volby, tak se stane toto: a) Bohatí lobbističtí sponzoři utratí mnoho peněz za volby svých stran / politiků... (pro ně to je investice...!!!) b) Jejich politici se nedostanou k moci... = investice přijde na zmar!!! To je důležité!!! c) Malé strany, když jich bude hodně, dostanou peníze od státu za každý získaný volební hlas... (ty velké o ty samé peníze přijdou!!!). d) Malé strany patrně nevytvoří stabilní koaliční vládu... = musí přijít další předčasné volby... e) Bohatí lobbističtí sponzoři zase utratí mnoho peněz za volby svých stran / politiků... Ale ty malé, co zaznamenaly výraznější úspěch v předchozích volbách, a tím prokázali určitou kvalitu, budou mít již více prostředků na své zviditelnění a prokázání svých kvalit... + z těch velkých k nim určitě začnou přebíhat ti kvalitnější politici... - malé strany si budou muset sakra vybírat koho z přeběhlíků přijmou... f) Ale opět se politici velkých stran nedostanou k moci... = opět investice přijde na zmar!!! g) Nu a když se tento volební kolotoč zopákne ještě 2-3 x ... tak se stane to, že lobbbističtí investoři ztratí zájem opět sponzorovat a korumpovat určité politiky... = mnoho prospěchářů bude porůznu vykroužkováno a i jinak vyloučeno z politiky a zůstanou jen ti, co to chtějí opravdu dělat jako službu veřejnosti a z přesvědčení a budou zároveň schopni se dohodnout na nějaké sjednocující pragmatické (řecké slovo pragma znamená čin či konání...) ideologii vedoucí ke službě všem a ne jen pro úzký okruch zájmových skupin v pozadí za oponou..., h) Tyto strany pak v první řadě změní několik volebních nesmyslů, jako např. povolení politikům a stranám, aby utráceli za volby bez omezení... = každá strana by dostala limit financí na volby, který by nesměla pod různými tresty překročit + každá strana by dostala ze zákona stejný prostor v televizích a jiných masmédiích pro prezentaci svého programu... ch) Tyto strany by pak přenastavily systém více k přímé demokracii a více ke snížení přerozdělování, které vede k pokušení korumpovat... i) Tyto strany by pak do policie i státní prokurtury i do soudů dosadily lidi, co by začaly opravdu vyšetřovat a stíhat rozkrádačky z minulých let a starat se o návrat rozkradeného majetku... Patrně by i angažovali nějakým zákonem soukromé detektivy a bezp. služby..., třeba za 10% odměny z návrácených prostředků... Závěr: JE TO VLASTNĚ NA NÁS VOLIČÍCH A VOLBÁCH. VOLIT KOMANČE NENÍ ŘEŠENÍ, JAKO SE TO STALO NA POSLEDY. POKUD SI MASY NEUVĚDOMÍ SVOU ZODPOVĚDNOST ZA TO KOHO VOLÍ, PAK JISTĚ NENÍ NADĚJE NA ZLEPŠENÍ A PAK AŤ NENADÁVAJÍ, ZVOLILI SI TO SAMI I TÍM, ŽE K VOLBÁM TŘEBA I NEŠLI S VÝMLUVOU, ŽE NENÍ KOHO VOLIT (PROTOŽE JE!!!)...

    OdpovědětVymazat
  18. Cheš li změnit svět - začni u sebe...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je omyl ! Svět není třeba měnit, nýbrž lidskou společnost, lidi. Ta je příčinou zla a obecné destrukce ve světě !

      Vymazat
  19. Člověk se měl na Zemi stát něco jako Pátý element (viz vynikající sci-fi stejného názvu), a místo toho propadl "temnému rakovinnému bujení" po celé planetě !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.