25. listopadu 2012

Nejsme sami. UFO kolem Slunce 23. 11. 2012

http://youtu.be/xE5HqEzOjYM



Komentář na youtube:
(Překlad OrgoNet)

Video poskytuje detailní přehled satelitů SOHO STEREO Ahead + Behind.
http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime/
http://stereo.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/images

Během týdne zaměstnanci NASA tajili informace o UFO v blízkosti Slunce. NASA zamezuje přístup k obrázků z NASA STEREO Ahead v době od 0.00 do 4.45, a z NASA STEREO Behind od 5.55 do 10.05. Proč to NASA dělá - to je záhada.

Tato četná UFO v blízkosti našeho Slunce jsou skutečné neidentifikované objekty. Jsou různých velikostí, struktur i tvarů. Mnohé mají kolem sebe jakési "energetické" pole. UFO jsou kolem našeho Slunce stále. Létají do Slunce a vylétají ven ze Slunce. Mnoho jich letí až ke Slunci a manévrují při vysokých rychlostech.

Veškeré pohyby UFO můžete vidět na mých předchozích přehledech UFO v blízkosti Slunce na tomto kanále. Když jsem začínal s bádáním, měl jsem k dispozici obrázky dobré kvality, ale už více než rok NASA poskytuje veřejnosti obrázky velmi špatné kvality. Lidé se ptali NASA, a ti jim odpověděli, že tato UFO jsou smítka prachu na čočce, že jsou to vypálené pixely na čočce senzoru, že jsou to meteority a tak dále. Samé výmluvy. NASA mlčí. Ale nyní by lidé měli znát pravdu!

Pro kompletní informace o UFO v blízkosti Slunce čtěte naši knihu a zhlédněte naše DVD. Informace na webu http://www.thesunproject.net
Watch in HD and full screen! Visit http://www.x-u-f-o.blogspot.com


10 komentářů:

  1. Ahoj na Sluníčko koukám často, na STEREO víc než rok. Když se podíváte na aktuální datum jsou tam vždy broučci- ufo a chybí časové úseky a každý den jinak. O dva dny déle když se podíváte do archívu zpět je většinou čas v pořádku a záznam upravený a broučci už tam nejsou nebo jen málo. Ale je tam zas pěkně vidět jak Sluníčko pulsuje. Kdoví proč na aktuálním záznamu je něco co už není v archívu. Proč to neodstraní hned? Ale o tomto všem se už zde psalo. Ale bych řekl, že víc pozornosti zaslouží barva Slunce, když se podíváte třeba na rok 2008, je o hodně tmavší skoro bez světlých míst. Dnes je o řády světlejší a asi taky teplejší. Mějte se hezky ahoj Pstros.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už se tu taky probíralo, že slunce zvyšuje svůj jas a tím vyzářené teplo a světlo na Zemi. Nejvyšší aktivita začala právě v roce 2008, a letos 2012 má dosáhnout svého maxima. Proto nás cloní chemodekami (ale to je jen jeden z mnoha dalších důvodů, proč ty chemodeky nad sebou stále máme).

      Vymazat
  2. Kdepak, toto nejsou ani smítka ani vypálené pixely.Musela by to být opravdu zvláštní náhoda, kdyby nějaké to smítko mělo vzhled vesmírné lodě,jak si ji lidé představují.To znamená zelené osvětlení,nějaké ty podvozky...takový ten pavouček s nožičkama.A k tomu dodám můj dojem: Ty lodě musí být ale obrovské !Snad jak celá naše Země ? Když vezmu v úvahu animaci planet, poskládaných podle velikostí vedle Slunce

    http://www.youtube.com/watch?v=zWpZ1gIEHhY&feature=fvwrel

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou ještě větší - až 5 - 8 násobky země !

      Vymazat
  3. Kdy už to konečně přiznají?! Že by zrovna NASA měla vypálený pixely :D už sou s těma výmluvama dost trapný...

    OdpovědětVymazat
  4. UFO u Slunce je sledováno už delší dobu, celý letošní rok jsou k dispozici velmi dobré záznamy. Z nich je také patrný pohyb těchto objektů. Zejména před vznikem silných erupcí se tam vyskytují desítky objektů.
    A jak řekl sám pan Keshe o technologii magneticko-gravitačního polohování, tak tato technologie vykazuje stejnou charakteristiku jako v případě UFO. Měl asi na mysli magnetické stínění těchto objektů, které činí tyto objekty neohroženými a to také jak sám popisuje, vylučuje jejich vzájemnou srážku.To pak může zřejmě umožňovat i přiblížení ke slunci.
    V této souvislosti bych pro trochu rozveselení uvedl jeden úryvek parodie, kterou jsem někde slyšel : Ruská vesmírná agentura prohlásila, že se jejím kosmonautům podařilo přistát na Slunci. Když se novináři ptali jak se jim to podařilo, jak se vyrovnali s tamnějšími vysokými teplotami, tak odpověděli, že na Slunci přistáli v noci.
    Takže to jako vtip.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
  5. na Slunci žijí bytosti, stejně jako jinde , z našeho pohledu je to žhavá koule , z pohledu jiného je tam život stejně jako například na Venuši, Saturnu, Jupiteru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slnku šéfuje Horus. Videla som ho, je to fešák ... :-DD
      Samozrejme "len" vo vyobrazení vidiacich ľudí.
      Pre mňa je zaujímavé toto :
      tak ako je vyobrazený vyzerá hodne prísne, typické je obočie, husté vonkajšie konce pretiahnuté hore. Výzorom takí ľudia tu chodia aj medzi nami. Vesmes čo som si všimla sú "zaťažení" na SLNKO.
      Hi

      Vymazat
    2. Já si osobně myslím, že Ringmakers pocházejí ze Slunce, a v Saturnu a okolo něho že provádějí "údržbářské nebo záchranné práce". Není však ani vyloučeno, že každá planeta (ať už pevná nebo plynná) a slunce má své obyvatele, svou civilizaci !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.