15. září 2011

Matthew: Povzbuzení na září 2011, 1. část


Matthew 9. září 2011

Obsah: Stav Illuminátů. Pravdy vycházejí najevo. Nepohodlí. Vibrace. Zákon přitažlivost. Jak funguje modlitba. Data Zlatého věku. Hustota – dvě definice. Planeta a populace. Účinky zuvuku a slov.

1. Zde je Matthew s láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici. Jak popsat váš svět z našeho pohledu? Výstižný popis je miliardy a miliardy prskavek, s nesčetnými záblesky světla zářícího od pracovníků světla a duchovně se probouzejících duší. Je to nádherný způsob i pro vás, jak přemýšlet o vašem světě a vizualizovat si ho, aby se zvedaly nížší vibrace těch, kteří ho vidí jako zmatený, protože nerozumějí probíhajícím změnám.

2.Illumináti, ti jim rozumějí, a se změnami se nevyrovnávají vůbec dobře. Je to, jako by byli na horské dráze, která vedla kdysi ve výšce, s několika drobnými propady, a najednou je cesta vratká a vede stále nízko.  Protože temná srdce a mysli jsou tvořeny strachem, potřebují strach, aby se udrželi – to je jejich palivo, a oni vědí, že pomalu dochází. Mnoho lídí, místo aby setrvávali při úzkostných pocitech, se stávají pevnými, novátorskými a důmyslnými, protože se vyrovnávají s obtížnými okolnostmi. Vyměňují si zboží a služby, sdílejí zdroje a obydlí, nebo přijímají jiné typy pomoci. Péče pomocníků a vděčnost příjemců vytváří oslnnivé světlo. 

3.Pokud jde o Illumináty, když porovnáme jejich bývalé železné sevření globální ekonomiky, nyní nemají ani zlomek zbylé manévrovací kapacity. Veškeré jejich velké teroristické pokusy od 11. září se nepodařily. Členové a jejich přisluhovači opouštějí jejich řady. I když mají ještě schopnost manipulovat počasí a působit zemětřesení, počet jejich obětí a devastace jsou snižovány posádkami vesmírných lodí a jejich technologií. Význam míru na celém světa roste a unavená vojska už nemají vůli bojovat. Požadavky na alternativní zdroje energie k náhradě ropy a jaderné energie nabývají na síle k velké hrůze Illuminátů, kteří šikovně profitují z těchto zdrojů energie. A nejhorší pro všechny temné je, že jejich věčný mstitel, světlo, stále zesiluje.

4..Illumináti, aby si udrželi křehké zbytky své bývalé moci, musejí hledat palivo, a jediným prostředkem k tomu je rozsévání strachuplných informací. Je smůla pro nevědomé, že Illumináti jsou v tom mistři. Stále mají dostatečnou kontrolu nad médii, aby zajistli, že o desátém výročí „9/11“ budete zaplaveni fotografiemi letadel narážejících do věží a dalšími obrázky spolu se srdceryvnými historkami, vše strategicky vybráno, aby hrotilo emoce hněvu a pomsty, aby pokračovalo násilí, a pravděpodobně rozšiřují i zprávy o možných teroristických útocích 11. září.

5.Vy už víte, jak se orientovat ve všech informacích z mainstreamových médií, internetových zpráv a telepatických přenosů, a kdykoli je k tomu možnost, upozorňujte prosím lidi na účel šířených informací založených na negativitě. Čím rychleji bude utišen strach, tím dříve nebudou mít vzpurní Illumináti jinou možnost než přijmout fakt, že dlouhá éra jejich sebeobslužného systému skončila.

6.Nejen že se boří jejich kdysi pevně ohrazené bašty, ale bylo jim sděleno, že jejich konec je nevyhnutelný. Jednotlivci z vysoce vyvinutých civilizací, kteří se objevují ve svých přirozených formách, takže nemůže být pochyb o jejich identitě a důvodu bytí na této planetě, je upozornili na následky, pokud budou nadále odmítat spolupracovat se silami světla. Avšak nikdo, kdo je ve světle, zatím nepodceňuje jejich výdrž a schopnost vytvářet zmatek ještě po nějakou dobu. Protože lakota a hlad po moci jsou tak hluboce zakořeněny v těch nejtemnějších z temných, že stále popírají, že jejich snahy udržet se budou marné.

7.Právě se vytvářejí nové systémy sloužící všem lidem; avšak mnoho této aktivity je zatím tajné, a to záměrně. Psychika třetí hustoty má omezenou kapacitu asimilovat dramatické rozdíly najednou, zejména ve spojení s tím, že bude odhaleno mnoho pravd:
  • Dnešní zmatek ve vašem světě je boj duality, světla a temnoty v duších.
  • Na planetě žije mnoho tisíc lidí z jiných civilizací, včetně reptiliánů. Většina je ve světle, někteří ne.
  • Zdroj-Stvořitel je nejvyšší bytostí v kosmu, Bůh je nejvyšší bytostí tohoto vesmíru, další bohové a bohyně vládnou nad jinými vesmíry.
  • Počátkem věčného života je äbsolutní energie světla-lásky Stvořitele a cílem každé duše v průběhu mnoha životů je vrátit se k této čisté esenci.
  • Každý člověk je bůh nebo bohyně, neodlučitelně a věčně spojen se Stvořitelem, Bohem a vzájemně.
  • Náboženství se vyvinula v kontrolu mysli mas, a v pozemském duchovním světě je nebe i peklo.
  • Každá duše prožívá homosexuální životy jako pokročilé stupně k androgynii, rovnováze ženské a mužské energie, kterou duše potřebují, aby se dále vyvíjely duchovně a intelektuálně.
  • Illumináti a jejich přisluhovači po celá tisíciletí nepříznivě ovlivňovali veškeré aspekty pozemského života.
  • Někteří z nejmocnějších jedinců na planetě jsou Illumináty klonování, někdy proti jejich vůli; v případě smrti nebo nahrazení živé osoby klonem je zachovávána kontinuita na vlivných pozicích.
  • Lineární čas existuje pouze na Zemi; skutečností je, že minulost, přítomnost a budoucnost je série událostí odehrávajících se současně v kontinuu.
  • Země je vysoce vyvinutá duše na rychlé cestě vzestupu, která se blíží do čtvrté hustoty, a bude dále pokračovat do svého cíle v páté hustotě.

8.Umíte si představit svou reakci, kdybyste náhle byli konfrontováni se všemi těmito pravdami i dalšími – jako např. o skutečných původcích 9/11 – a současně se ještě přizpůsobovali hlubokým změnám? I když budou důkazy uvolňovány a rovněž tak nové systémy zaváděny postupně v nadcházejících měsících, pro mnohé, kteří ještě nevědomě dřímají, to bude ohromná změna, a tak bude v příštích měsících potřeba vašeho uklidňujícího vlivu. Prostě tím, že zůstanete pevně ve světle, a vaše vrozená moudrost a duchovní síla vás povedou při veškerých snahách pomoci.

9.Víme, že mnozí z vás prožívají období značné nepohody mentální, emocionální i fyzické. Spěcháme vás ujistit, že ve většině případů, v souladu se smlouvami duše, jsou toto přirozené reakce na množství rozličných vibrací vyzařujících ze všeho, co se děje ve vašem světě. Vlastně ve vesmíru, kde dochází při boji světla s temnotou k masívním přesunům energie.

10.Protože Země je mikrokosmem vesmíru a každý z vás je mikrokosmem Země, jste nepatrně zasahování vesmírnými událostmi, protože všechno je všude spojeno. Avšak nezměrně více jste zasahování blízkými energiemi na planetě, kde jsou vysoké vibrace světla v konfliktu s nízkými vibracemi vydávanými temnými jedinci, jich zneužívání technologií, a mukami a fyzickým utrpením způsobovaným jejich aktivitami. Tento konflikt a vaše neklildné pocity se zmírní s tím, jak světlo bude dále vítězit nad temnotou.

11.Navíc máte schopnost si pomoci sami v ohledu vibrací. Je pochopitelné, že neutěšená situace mnoha miliónů lidí a zvířat je extrémně stresující pro citlivé a starostlivé jedince, ale nedovolte prosím svým emocím, abyste byli pohlceni jejich traumaty. Nízké vibrace strádání kvůli úzkosti, beznaději a zejména strach ruší rovnováhu, kterou potřebujete, abyste si udržovali stálé světlo, a toto porušení nepomůže ani oněm mnoha miliónům ani vám.

(Překlad druhé poloviny poselství bude následovat.)

3 komentáře:

  1. Ďakujem, pekný darček Orgonete a Mathew.
    Cmuk, Bo

    OdpovědětVymazat
  2. Bo, ty jsi tady ta nejmilejší duše (:-)))), díky, že jsi.

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem :-D, teší ma to!

    A ty si náš najmilší "tatko".
    Ja som len otvorená, čo na srdci to na jazyku.
    Bo

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.