21. září 2011

Náboženství - největší podvod v dějinách lidstva

Od čtenáře:
Dobry den prajem,obraciam sa na Vas s otazkou, ako by sa na Vasom webe dali uverejniť dokumenty. Ide o velmi utajovane informacie a ja si myslim, ze je uz najvyssi cas, aby sa ludia o nich dozvedeli.
Dusan-hladac informacii


P.S. - na ukazku v prilohe jeden z dokumentov. Ak mate zaujem, mozte ho hned aj uverejnit ... nevyhradzujem si ziadne autorske prava.


P.S. Orgonet: Dokument je poněkud dlouhý - 36 stran, proto zde dávám jen úvod, celek najdete na GoogleDocs: https://docs.google.com/leaf?id=14PbAK_zbBfktHjhobQbdL12WB5_ET3rU5k9wJgMgBy6O2e2Lwu76GxjiDSvW&hl=en
(Je to pozoruhodný dokument, škoda že ti, kteří na náboženství tolik lpějí, si ho asi nepřečtou...)


Kde začať?
Materiálov a informácií o vzniku náboženstiev je také veľké množstvo, že človek bez pomoci v podstate ani nemá šancu nájsť úplný začiatok. Všetko je súčasťou vedomého klamania a zavádzania človeka, v snahe vštepiť mu poslušnosť voči „stvoriteľom“.
Preto si dovolím začať parafrázou jednej hlboko pravdivej vety: 
                     S náboženstvom sa človek nerodí, získava ho výchovou !!!
Nič tak nedokázalo rozhýbať a zároveň rozhádať svet ako náboženstvo. Či už v dobrom, alebo v zlom je predmetom uvažovania,rozjímania a diskusií medzi ľudmi takmer denne  na celom svete. A či je „dobrý“, alebo „zlý“  zámer  vyplývajúci z osobného , /prípadne skupinového/, presvedčenia či viery, jedná sa tu o  vyjadrenie  myšlienok .
Je mi jasné, že s veľa informáciami v tomto dokumente ľudia nebudú súhlasiť /možno si ich nebudú chcieť pripustiť, možno vďaka nepochopeniu/.  Účelom tohto dokumentu však nie je štvať ľudí proti sebe, /na to tu máme iných pacientov
J/. Účelom tohto dokumentu je poskytnúť ľuďom zatajované informácie, ktoré viedli a stále vedú k nevedomosti a následnému nepochopeniu určitých udalostí v histórii. Jednak v histórii „bohov“  a jednak  nás ľudí . 

Ako popisujem, prípadne zdôraznujem v každom dokumente  ktorý spracovávam, je na ľuďoch samotných ako k týmto informáciam pristúpia, a ako sú schopní ich prijať. Moja rada znie „riaďte sa INTUICIOU“, vyhľadávajte informácie, diskutujte, hľadajte pravdu! Intuícia, alebo inštinkt, je správa z Vášho vyššieho informatívneho centra . Centra, ktoré nadväzuje na Vyššie Ja. Intuícia nikdy nezlyhá, pretože Vyššie Ja pozná objektívnu pravdu. V prípade nás ľudí na Zemi funguje tento posun správ väčšinou jednosmerne, od vyššieho Ja k nám – nižšiemu ja /myseľ/. Vo výnimočných prípadoch funguje tento kanál obojsmerne, aj to s veľkými obmedzeniami, ktoré sú dané genetickými zásahmi do našich organizmov zo strany našich „stvoriteľov“.
Rozdiely medzi intuíciou a subjektívnymi emóciami  treba pochopiť. Subjektívne emócie vedú k deštrukcii pochopenia. Intuícia je vždy v súlade s objektívnou skutočnosťou.



Celý dokument:

https://docs.google.com/leaf?id=14PbAK_zbBfktHjhobQbdL12WB5_ET3rU5k9wJgMgBy6O2e2Lwu76GxjiDSvW&hl=en


16 komentářů:

  1. prosim, muze to nekdo, kdo ma ucet google, upnout na uloz.to?

    Diky

    OdpovědětVymazat
  2. dobrý guláš to ten chlapčisko vymyslel...ale to je tak akurát všetko....
    My sme už dávno boli, keď ENKI s ENLILom ešte cikali do "božských" plienok...

    OdpovědětVymazat
  3. Je to nabité informáciami, dlhé. Ale postupne prelúskam. Poniektorí z toho nebudú spať.
    Mne /zatiaľ/ sadla informácia o dvoch Ježišoch,
    ...
    Bo

    OdpovědětVymazat
  4. Každá víra, která je kýmkoliv organizovaná, je svinstvo. Zamyslete se nad tím i vy.

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.ulozto.cz/10344906/nabozenstvo-najvacsi-podvod-v-dejinach-ludstva-doc

    OdpovědětVymazat
  6. ....o náboženství si nedělám žádné iluze.VŽDY jen strůjcem válek.A což teprve si přečíst "Žena jedoucí na šelmě?" ???
    Z mého pohledu největším hyenismem "křesťanské víry" jsou části -18,19,20,21....a !!!28!!!(viz části pod úvodem).
    http://granosalis.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=4302

    Celá kniha Žena jedoucí na šelmě? od Dave Hunta zdarma ke stažení: http://nkz.reformace.cz/docs/Zena_jedouci_na_selme.zip

    ...s pozdravem
    nevěřící Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten chalan ma v tom totalny gulas, aj ked viem ze nabozenstvo vladne uz od nepamati svetom, to co tam pise hlavne historicky je uplne mimo. Cez vikend k tomu napisem viac ale jedna z veci ktora mi udrela hned do oci pri zbeznom prebehnuti tohoto dokumentu je ze Anunnaki boli reptiliani, a od toho sa odvija cely dokument myslim, toto tvrdenie je uplne mimo

    OdpovědětVymazat
  8. Tak na mne je tohle moc. Když už pominu obsah a fakta, tak na mne se z toho valí temnota a beznaděj. Připadá mi to temnější, než nejtemnější papež všech dob... Přemýšlím komu a čemu to má sloužit... Chápu touhu po hledání pravdy, ale tohle je už maličko mimo realitu a slouží to jen k udržení stávajícího systému postaveném na nízkých enegriích, nízkých vibrací, jako kdyby nás tím chtěl někdo držet na dně, tak to cítím.

    S církví jistě není spousta věcí v pořádku a instituce církve není pro mne autoritou, není pro mne svatá, ale ve svých řadách měla a má spousty svatých jedinců, kteří žili a žijí v jednotě Lásky i Boha ( Zdroje Našeho Bytí ) a rozdávají svou lásku i víru lidem slabým a potřebným! Ano v řádách církve byli a jsou lidé, kteří rozdávají vyšší vibrace lásky. Zde je církve dělána ta nejtemnější věc na světě, ale v církvi, v jedincích je i mnoho světla!

    Pamatujete, co řekl Jaroslavu Duškovi KÁMEN ? Že nepřátelé neexistují!
    Nyní tu mluví Malá Babička a říká také, že : "...skutečně už není v našich životech místo pro negativitu! ... Negativní musí odejít, aby to pozitivní mohlo přijít! " Kéž bychom to pochopili a chovali se vědomě a jednali v lásce a ve vědomí jednoty všech bytostí i celého vesmíru.
    Ota

    OdpovědětVymazat
  9. staci aby jeden p.....mec,sem neco vlozil a okamzite spousta prisluhovacu souhlasi s jeho nazorem ze neexistuje zadna vira,ani nic vetsiho,NEZ SME MY LIDE,TO OPRAVDU TEDA KOUKAM,JAK LEHCE LZE ZMANIPULOVAT LIDI,KTERI SEJDOU Z CESTY,ALE U LIDI S OTEVRENOU MYSLI SE VAM TO NEPODARI....ALESPON SE PODEPISTE ABYCHOM PRISTE VEDELI AZ BUDETE V DALSICH DIZKUZICH DAVAT ZA PRAVDU TEM CO BUDOU RIKAT OPAK ZE BUCH A NECO VETSIHO URCITE EXISTUJE...LUDOVIT DURBAK ..JMENO ME..

    OdpovědětVymazat
  10. V dokumentárnych seriáloch The Arrivals a Labyrinth of Truth to máte pekne vysvetlené.

    OdpovědětVymazat
  11. ked mi zdovodnis a vysvetlis ako skutocne vznikol svet, kde sa zobral prvotny "hybatel" sveta, velmi rada uverim aj tomu, ze ziaden boh neexistuje. Dovtedy ti prajem skore (najmä mentalne) uzdravenie. Nech ti Boh pomaha +

    OdpovědětVymazat
  12. To 23:07
    Poznanie, že existuje BOH nikdo nikomu mentálne nevysvetlíš a nie je potrebné čokoľvek vysvetlovať. Človek buď k tomu dospeje, alebo nie.
    Buď spozná ten "kód" v sebe, alebo nespozná.
    DNA, genom, obsahuje imprint Boha, tak načo sa tu šarpať. :-)
    Bo

    OdpovědětVymazat
  13. je to vývoj,někdo tu berli náboženství potřebuje a pak je obětí intrik a někdo je za vodou,nebot si na sobě okusil milost SVĚTLA..

    OdpovědětVymazat
  14. Ten dokument mi Dušan před časem taky poslal. Jen jsem do toho nahlédl a hned zase zavřel. Na takové slátaniny opravdu žaludek nemám. Hodnotnější informace o náboženství najdete třeba na stránkách o N. Levašovovi (http://leva-net.webnode.cz/). (To je ten, co napsal článek o použití klimatických zbraní v Rusku v létě 2010.) Jsou tam zajímavé články třeba o násilném pokřesťanštění Kyjevské Rusi nebo o řádění Inkvizice (Světlana Levašov).
    Pár článků na téma křesťanství se najde i na mém webu:
    http://bnw-nwo.wz.cz/BNWO.html#8
    http://bnw-nwo.wz.cz/BNWO.html#9

    LK

    OdpovědětVymazat
  15. 1. každá víra je jen berla a je ironií, že když věřící tu jen svoji správnou víru brání tím vlastně říkají jak jsou sami o sobě hloupí...
    Je jen jeden možný dlohodobý směr vývoje, a to je podpora a rozvoj života. Ne jeho využívání/zneužívání.
    2. každý zvyk a tradice je zase jen a jen berla, pokud není brán jako krok/pomocník k posunu
    3. Bůh - VŠE má svoji nějakou intenzitu vědomí a souhrn VŠEHO může být vydáváno třeba za jméno Bůh. To nic neříká o tom, zda/jestli nějaká entita ze své moci stvořila/pomohla stvořit např. tento z mnoha vesmírů.
    4. Možná.... smyslem existence je dosáhnout úrovně TVOŘENÍ.
    5. CELÁ EXISTENCE ENTITY nemá smysl, pokud entita NEZJISTÍ/NEPROŽIJE co se NEMÁ.
    Bude pak opakovat stále stejné chyby, protože o nich neví??? Zavírání očí některých před tím jak skutečně funguje tento svět (nebo jinak... jak funguje druhá strana) je ......
    I když to zavírání očí je mnohem pohodlnější....ale je to cesta?
    Six

    OdpovědětVymazat
  16. "souhrn VŠEHO může být vydáváno třeba za jméno Bůh. To nic neříká o tom, zda/jestli nějaká entita ze své moci stvořila/pomohla stvořit např. tento z mnoha vesmírů".
    Tak pod toto sa podpíšem trebárs 100x.
    A ešte niečo.... nie vždy má človek o hocijakej danej veci, /prípadne skutočnosti/, dostatok informácií. Potom si vytvára subjektívny názor, /často úplne skreslený/, a potom je veľmi prekvapený, že veci sú inak ako si on myslel :)
    A to sa týka nielen akejkoľvek náboženskej viery, ale aj "alternatívnych" procesov /ezoterika, tradície, milosť božia ....etc/. Naozaj ťažko je však všetkým vyhovieť v akejkoľvek tématike. Ale sú ľudia, /a ich počet rastie/, ktorí skutočne majú OTVORENÚ myseľ, a sú schopní dané informácie pochopiť. Ostatní budú naďalej potrebovať spomínanú "berličku" akéhokoľvek druhu, pretože buď nie sú schopní zmeny pochopiť, alebo sa ich boja prijať a akceptovať. Či už zo strachu,alebo pohodlnosti!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.