26. září 2011

Osmý den protestů na Wall Street

Díky Otovi, který sleduje události v New Yorku:
Hnutí Occupy Wall Street "Obsaďte Wall Street" pokračuje!
Sobota 24. 9. 2011 - osmý den protestů: pochoduje 1 000 lidí, přidávají se přihlížející, policie zasahuje proti pokojnému pochodu, mnoho zatčených.

13 komentářů:

  1. ... zdá se, že všem dochází, že tento systém nepracuje pro lepší budoucnost lidstva, ba právě naopak.
    Dík za zpravodajství.
    Beata

    OdpovědětVymazat
  2. Konečne sa ľudia spamätávajú.

    OdpovědětVymazat
  3. Orgonete, je fajn, že u Tebe to ještě běží. Před chvilkou jsem zjistil, ře na YouTube přes link na facebooku je toto video již zablokované s odůvodnením jako nevhodné pro některé uživatele!
    Policie o víkendu chytala lidi do sítí a následně jim stříkala pepřové spreje do obličeje - hlavně je zdokumentováná skupina žen a dívek v síti, kterým to udělali, ale případů je hlášených víc.
    O víkendu bylo přes 50 zatčených. Lidi nakládali i do autobusů.

    OdpovědětVymazat
  4. Já to mám vložené - taky tažené z youtube. Tak si to někdo stáhněte do počítače... ale ono se to neztratí, lidi si to uloží.

    OdpovědětVymazat
  5. Konečně se projevuje vůle obyvatel planety země.Jak Platón již napsal:"kapitalismus je nejhorší a nejzvrácenější společenský systém.: .. a je to fakt, který faktem navždy zůstane. je s podivem, že situace z U.S. se dostala na povrch a hlavně mezi lidi na celém světě.. revoluce na Islandu byla velmi úspěšně zcenzůrovaná... a média jsou bahnem společnosti.Nebude již tak dlouho trvat a vše se změní, pouze lidstvo neví, že vše je již dávno naplánované, ale žádným bohem, žádnými šedými eminencemi, ale z cela jiné galaxie. Podobně, jako přemísťování v čase a prostoru, které je již dávno známou skutetečností, jako používaní automobilů.... zná je však jenom pár vyvolených... ale to rozvádět nebudu.. jenom řeknu, že skutečnost se nedá popřít .. I průměrně intel.lidská bytost si již určitě všimla, že eliptické dráhy planet sluneč. soustavy se mění a to velmi rychle, mění se gravitace, mění se vzdálenosti.. nevěříte ? sami jste se o této skutečnosti mohli v předešlých týdnech přesvědčit na viditelné planetě Marsu. Zdraví Vás
    Pablo Stefano

    http://www.youtube.com/watch?v=Fo7Cvum8hHk

    OdpovědětVymazat
  6. Vynikající zprávy, bude to trvat už jen pár měsíců a zažijeme skutečný kolabs globálních vládců ega, Začínají se požírat. Kopou okolo sebe a není jim to nic platné. Nová generace dětí už se bouří a odmítá poslouchat. VÝBORNĚ Iva

    OdpovědětVymazat
  7. Je s podivem,že už i hloupí amíci chápou.Jsem tím mile překvapen a přeji jim hodně štěstí.Bohužel tam má být těch lidí tak milion aby se něco hlo.Tady bychom měli už začít taky něco dělat,nebo tu taky zdechnem.Jsou to do očí bijící pekla co tu tvoří ta naše vládní garnitura.

    OdpovědětVymazat
  8. Dnes 11-tý den protestů na přímém přenosu Global Revolution bylo už skoro 40 miliónů shlédnutí!

    Na facebooku je už 103 tisíc příznivců tohoto protestu, ale jsou i jiné blogy a weby, kde to lidé sledují.

    Miliony lidí v ulicích by systém vyděsily :-) a nedopadlo by to dobře. FEMA - americký úřad pro mimořádné záležitosti má nachystaných 800 koncentračních táborů pro 40 milionu lidí a miliony plastových rakví.

    Tento týden začala na Wall Street chodit protestujícím i pošta - balíčky s dary! Dnes to bylo v přímém přenosu ve 12:30 New York času :-)

    OdpovědětVymazat
  9. toto je snad poprve co mainstream rika pravdu!
    http://www.youtube.com/watch?v=Zgr3DiqWYCI&feature=share

    OdpovědětVymazat
  10. Přichází ,,nový" věk.
    Televizní stanice, jako např. ČT1, ČT2. ČT24 nebo CNN, CNBC, BBS, dělají jednu velkou chybu, a to, že neposkytují lidem reálné informace, které se momentálně odehrávají v zemích jako jsou USA, Řecko, Španělsko, Francie nebo Portugalsko. ,,Úmyslně" nechápou a možná se z posledních sil snaží lidem vnutit myšlenku, že tento svět má fungovat podle ,,jejich" pravidel. Je to, ale velký omyl, svět už jde naprosto jiným směrem. Oni si přejí, aby vše zůstalo tak jako nyní, ale to už není možné. Proč? Protože nastává ,,nový" věk. Lidé si čím dál tím více začínají uvědomovat, svoji sílu. Sílu lidského ,,hlasu a slova." Chtějí žít v souladu s přírodou, zvířaty, planetou Zemí, Vesmírem a ctít jeho zákony. Uvědomují si, že člověk je součástí ,,vyššího" plánu. Ten boj nebude jednoduchý a bezbolestný. Čeká nás obrovská řada změn, které budou pro mnohé z nás znamenat především to, že je potřeba přehodnotit své cíle a životní priority. Svět, takový jaký známe, přestane plnit svůj účel. Svět se pomalu ale jistě, začne ,,probouzet" do ,,nového" dne. Tohle je okamžik, na který čekají miliony lidí po celém světě. Muslimové, Židé, Křesťané, Katolíci, Ateisté. Ano, právě teď přichází. Teď se rodí ,,nový" svět. Afrika, Amerika, Asie, Evropa, Austrálie. Lidé z celého světa si především z celého srdce přejí vychovávat své děti v atmosféře klidu a míru a předávat jim co možná nejvíce pozitivních zkušeností, které jim pomohou se v tomto světě orientovat a hledat smysl jejich života. Nechtějí, už žádné násilí, vraždy a války v ,,přímém přenosu". Chtějí klid a mír, lásku a jednotu. Teď přichází ten ,,správný" čas. Čas ,,nového" věku. Toto je smyslem proroctví starých Mayů a jejich odkazů budoucím civilizacím. Žijte, jak nejlépe dokážete, v míru, lásce a jednotě.

    OdpovědětVymazat
  11. Aké je to jednoduché to nevadí ,že ich tam nie je milión ,mal by si vedieť ,že s malinkej snehovej gule vznikne lavína ktorá má spravidla nedozierné následky

    OdpovědětVymazat
  12. Podle Britských Listů včera 100 policistů odmítlo nasazení proti demonstrantům na Wall Street !!
    Citace :
    27.9.2011
    Protestující na Wall Street požadují rezignaci šéfa newyorské policie
    Účastníci protestů proti nadvládě finančního průmyslu na Wall Street včera večer zveřejnili videonahrávky, z nichž vyplývá, že policejní úředník Antony Bologna použil bezdůvodně proti účastnicím protestů zblízka pepřový sprej. Protestující žádají, aby byl za tento čin potrestán, aby šéf newyorské policie policejní komisař Raymond W. Kelly odstoupil a aby se starosta Michael Bloomberg veřejně omluvil za policejní brutalitu. Podle jejich tvrzení včera stovka policistů odmítla účastnit se zásahů proti demonstracím.

    OdpovědětVymazat
  13. Zdravím Vás,již 28.září jsem uvedl skutečnosti a link na Mars.Zde je nový link,pořízený mnou v Africe poblíž rovníku.S pozdravem Pablo Stefano

    http://youtu.be/1l7dJoY2Zcs

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.