27. září 2011

Výzva ke generální stávce 18. listopadu

Přišlo hromadným mailem, doporučuju šířít dál...


Vážení přátelé,
některým z vás budu připadat směšný, někteří se urazí.
Ale to je riziko podnikání. . . Dostal jsem mail s krátkým projevem - se kterým nelze než souhlasit. Protože naši arogantní mocipáni na náš hlas kašlou - měli bychom   je chytit za pačesy a pořádně je vykoupat ve Vltavě po vzoru slavných defenestrací.
Jenže nenásilným - leč DŮRAZNÝM způsobem. Generální stávka je cesta - je to způsob, jak všechny ty Kalousky, Topolánky, Grossy, Paroubky, Dienstbiery, Schwarzenbergy, Vondry, Havly, Klause, Kelnery i Bakaly a stovky dalších, včetně lokálních gubernátorů VYPRÁSKAT z jejich postů. Oni si udělali z politiky svůj OBCHOD a pokladničku a rozprodali   státní majetek sobě a svým kamarádíčkům, zničili naše statky a vtáhli nás do lůna EUSSR – sdružení horšího než RVHP.
Kdysi bohatý stát je dnes zadlužený, naši občané robotují jako za Marie Terezie za mrzký peníz a jejich vydělané peníze mizí v kapsách zahraničních bank v podobě hypoték, leasingů a lichvářských úvěrů. Veškeré přírodní bohatství na území České republiky MUSÍ patřit
našemu lidu, ne zkorumpovaným jedincům. Přírodní bohatství musí patřit těm, na jejichž území se nachází – tedy lidu České Republiky. Pojďme je vyhnat, seberme jim jejich majetky, které si stejně ukradli. MĚLI BYCHOM JÍT VE STOPÁCH ISLANDU - svrhnout vládu a donutit   parlament, aby upravil Ústavu ČR.
V Británii, USA, Austrálii, Kanadě atd. . . se šíří mírumilovné, ale nátlakové hnutí Lawful rebellion - Zákonná rebelie. Podle Ústavy Británie z roku 1215 je vstup do EU vlastizradou -   podali trestní oznámení na královnu a všechny členy vlády a parlamentu, kteří podepsali   vstup VB do EU. Vstup VB do EU je v rozporu s jejich Ústavou - a tedy NEPLATNÝ. EU musí vzniknout znova - ale na naprosto jiných principech -   nesmí tomu vládnout kapitalisti jako Baroso, van Rompuy a pod. Dnes to hnutí má statisíce členů - na jejich straně jsou advokáti, soudci, policie, armáda a většina národa. Bude mela. . . . Vláda v Británii se klepe hrůzou a hledají cestu,   jak rebelii zastavit. . . Ale není cesty zpět. Buď ke svobodě nebo do OTROCTVÍ. Měli bychom to udělat též - tedy jestli se považujeme za hrdý národ Slovanů. Jsme hrdí Slované anebo otroci Germánů, Franků či Rockefellerů??? LIDIČKY - JESTLI NEJSME TUPÉ STÁDO - pojďme jim ukázat naši sílu – a vystávkujme je.
Pojďme se 18. listopadu sejít v Praze a ve všech velkých městech   ČR – pojďme mírumilovně obsadit prostranství a donutit tak všechny mocenské složky   odstoupit – předat vládu Parlamentu, který bude zvolen v přímé volbě a ne fraškou stávajících   parlamentních voleb.
Udělejme si naši zem pro nás a ne PRO NĚ.

S úctou Aleš Svoboda

Další seriózní informace o hnutí odporu a generální stávce na TĚCHTO stránkách. http://opona2009.zacit.cz/


Video: Slávek Popelka, http://www.youtube.com/watch?v=PcYrk8wcl7w&feature=related
(Na youtube najdete i jeho další videa.)

14 komentářů:

  1. Vládu páně Nečase opravdu nemusím, ale výše uvedená anarchisticko-komunistická výzva moc lidí nepřiláká. Už jen proto, že sice nabízí radikální změnu, ale už nijak nedefinuje jak si představuje fungování státu po ní. A ještě dost lidí si pamatuje, co bylo po roce 1948 - a že se v té výzvě používá rétoriky společné s komunisty habaděj...

    Možná by stálo za to se zamyslet, jakým způsobem společnost motivovat více - agrese a výhružky tím způsobem rozhodně nejsou (docela by mě zajímalo, kdo z poctivých podnikatelů se bude hlásit k hnutí, které hlásá znárodňování a zabavování majetků).

    B.K.

    OdpovědětVymazat
  2. http://obcanska-neposlusnost.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Lepší je 5 listopad - V jako Vendeta.

    OdpovědětVymazat
  4. Konečně lidský projev, který má hlavu a patu, a který jsem doposlouchala až do konce.....
    Díky lidem, kteří neházejí" flintu do žita".

    PAN POPELKA NA HRAD!

    OdpovědětVymazat
  5. Pane B.K. máte to nějaké pomotané.
    Komu není shůry dáno, v apatice nekoupí ...

    OdpovědětVymazat
  6. To chce pouze znarodnit elektrarny vodarny plynarny lesy. Kazdy ma pravo na snesitelnou platbu za prani topeni sprchovani. Jinak minority si sdeluji ze Cesi jsou blbi smrdi a neumi si vladnout. V tom maji pravdu.To chce pouze znarodnit elektrarny vodarny plynarny lesy. Kazdy ma pravo na snesitelnou platbu za prani topeni sprchovani. Jinak minority si sdeluji ze Cesi jsou blbi smrdi a neumi si vladnout. V tom maji pravdu.

    OdpovědětVymazat
  7. No nejak se zacit musi. To, ze si vetsina ceskych sracu si necha vsechno libit vysvetluje ceny operatoru,bank atd.
    Pokud mocipani nedostanou strach, bude jeste hur.

    OdpovědětVymazat
  8. Ano,něco musíme začít konečně dělat.Hlavní je sjednotit se a vyhnat tu zlodějskou bandu z jejich postů kde nám všem jen škodí.Chápu i obavy těch co říkají co potom dál.Podle mě je třeba,vybrat si z každého názoru a snad i ideologie to pozitivní a nestrašit se např.tím,že když se řekne,že by bylo správné aby,elektrárny vodárnny všechny klíčové podniky patřily všem,neznamená to,že se vracíme ke komunismu.To je totiž oblíbený slogan našich mocných,když se jim něco nehodí do krámu.Takže hlavně nespat a 18.11.2011 všichni do ulic!!!Tuik.

    OdpovědětVymazat
  9. Vážení,je třeba se semknout a vyhnad tyto zloděje a estébáky.Je jim to v Praze dúrazně a nahlas říct co si myslí voliči o jejich vládnutí, jeto hrozné došli tam ve svetru a šálou z bazaru a odchází zabezpečeni na nekolik generací, že svatý Kalousku, Parkanová,Svoboda a mnoho dalších parchantú a vrahů.

    OdpovědětVymazat
  10. Já se svržení vlády nebojím, na ministerstvech nejsou jen ministři, takže stát bude pokračovat obdobně jako v 89´. Pokud se to povede, tak tady bude pár lidí hodně naštvaných pro špatnou investici do našich ministrů.

    OdpovědětVymazat
  11. No je to všechno moc pěkné,ale tady na Bruntálsku o této akci prakticky lidé nevědí. Není nikomu jasné, zda někdo nějakou akci v tomto regionu organizuje a zda ten, kdo se připojí ke stávce,nebude stát na náměstí a před pracákem sám.Tedy jak je vidět,tak zde již od semého prvopočetku chybí jakákoliv organizace a informovanost pracujících lidí,kterých by se toto mělo týkat především a kteří,by svou masovou účastí mohli celou akci výrazně podpořit a ovlivnit.Pro to mi celá tato akce,se kterou se plně stotožńuji,připadá jako nedostatečně připravená a tudiž odsouzena k neúspěchu. Rád bych se mýlil.

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem pro,pojďme už něco dělat a ne jen stále nadávat.vždyť už je to neůnosné pro normální pracující.

    OdpovědětVymazat
  13. dozral konecne cas k odstraneni nefunkcni spolecnosti, zmena je nezbytne nutna, socialni zabezpeceni vzit ze socialismu a svobodu z kapitalismu, ze vseho neco co je dobre.
    nastolit striktne kontrolni mechanismus statu a nastolit pravni stat. preji nasi mlade nove generaci lepsi a fungujici spolecensky system, at jde pokrok spravedliveji dal! diky pane Popelka!
    JJ

    OdpovědětVymazat
  14. Může mi někdo říct, jestli se tedy stávkuje, jak se píše od 18.11. Proč nemáme blžší informace. Kde je TV nebo rozhlas. Pouze na PC si něco přečtu. Škoda, že v tak přetechnizované době, kdy má každý PC, je tak složité zorganizovat stávku nebo demonstraci. Kde je problém? Já chci něco udělat, ale sama? Na to nemám sílu? Kde jste všichni, co to teď čtete? Já Vás nevidím. Bojím se, že to zůstane pouze na těchto vzkazech, kdy si každý sedíme v teplíčku u PC (našeho milovaného partnera) a nic se nestane. Jenže každý den, mají větší sílu nad námi. Co tedy podnikneme?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.