28. září 2011

Video: Síla lidskosti

Asi není náhoda, že v posledních dnech se tu scházejí videa, při nichž vyhrknou slzy ...
Některé z vašich komentářů krásně vyjadřují, proč tomu tak je.
Vybírám například tento: 
Je to nádhera...vidět kolem sebe to lidství...když je před námi skrýváno...Orgonete taky si myslím a cítím, že jsi zvolil správnou cestu, o konspiracích už víme skoro vše, mně to stačí, teď je potřeba obrat a zabývat se krásnými věcmi, které povznesou naše srdce i duši, tak jako nádherný koncert Il Divo nebo tento zážitek, kdy se lidské bytosti semknou ve své podstatě....pláč je očistný a my se potřebujeme očistit... ještě jednou díky, Coccinelle
Uživatel Anonymní k příspěvku Protest v italské opeře Nabucco v 11:37

Následující video zaslané čtenářkou je taky příležitost k očištění pláčem ... 
Zdravím Ta Orgonet,
posielam link na jedno dojímavé video...
Spevácka súťaž nemusí byť len o talente ale aj o sile ľudskosti.
Dôkazom toho je austrálsky X-Factor.
Jeden z jeho tohtoročných účastníkov nielenže perfektne odspieval pieseň Imagine od Johna Lennona, ale s porotou, divákmi a v konečnom dôsledku aj s celým svetom sa podelil o svoj neuveriteľný životný príbeh.
Jeho hlavnou hrdinkou je jeho mama Moira Kelly, humanitárna pracovníčka, ktorá svoj život zasvätila pomoci deťom v rozvojových krajinách.
Viac sa dozviete z videa.
http://www.vidime.net/video-7902

8 komentářů:

  1. Cavte vsetkym je super,ze to tu funguje opat normalne A chcel by som poprosit ze ak niekto viete o nejakej zaujimavej akcii v oktobri/novembri na zapadnom a strednom Slovensaku aby ste sem dakde dai pozvanku diky.

    OdpovědětVymazat
  2. Z tohoto videa, kde barevný hraje na city bych se osobně poblil, ale nepřekvapuje mne. Je to totiž přesně to, co je od medií žádáno. Pláč a naivita zabije akorát tak svého majitele, nikoliv systém.

    OdpovědětVymazat
  3. Pláč a naivita ne. O tom tady taky nikdo nemluví. Ale Láska, Naděje, Odhodlání, Touha, Soucit a Lidskost dokáží něco změnit. Ale ne zabít,zlem nelze získat dobro, takhle to nefunguje:)
    Video je úžasné - ač komerční soutěž, které moc neholduji, přesto i sem začínají pronikat náznaky velké změny. A to mě těší!!! Stačí se podívat tomu klučinovi do očí - takové věci se dějí a není to hraní na city...
    Hodně Lásky všem lidem,

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  4. A co ten klučina vypráví, to je úžasný....!!! Opravdu mě to dojalo a nemám slov....On řekl vše svýma očima, verbálním projevem i zpěvem...
    úžasné....

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  5. veleznámá uvaha... http://www.otaulc.com/text/824.htm

    OdpovědětVymazat
  6. Dostalo mě to a není to z naivity. Podle mě je to opravdové, nehrané, ten kluk si svoje prožil a před jeho mámou klobouk dolů, málo kdo by byl schopen to udělat a postarat se takhle o děti, které jsou vlastně v plno očích méněcené, postižené, barevné jak někdo píše i když mi toto přirovnání vůbec tedy nesedí a dělení na barevné a bílé se mi příčí.Všichni jsme lidé s právem na život v pokoji, míru, lásce, štěstí.A tenhle kluk jako mimino nikomu nic neudělal a přesto byl zasažený válčením, nenávistí a zlem, co dovedou někteří rozpoutat a nebýt jí už by nežil. Jsem ráda, že v těch lidech okolo se probudil soucit, láska, pochopení a možná si v tu chvíli některé věci uvědomili.A text písně co zpívá je taky k zamyšlení.

    OdpovědětVymazat
  7. Európska únia a jej podobné projekty sa nás snažia zjednotiť navonok. A ako môžeme vidieť, nefunguje to. Jediný spôsob, ako sa môžeme, a ako by sme sa mali zjednotiť, je vo vnútri, v našich srdciach.

    OdpovědětVymazat
  8. anonymni 21:07: kdo hledá, najde

    anonymni 19:57: tys to vystihl přesně
    až se to lidé doví, pochopí to, a začnou dle toho jednat, teprve se začne situace zlepšovat

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.