21. prosince 2012

Dobrá zpráva o transformaci

Dík za odkaz, každá dobrá zpráva potěší (:-)))

(Zírám, jaké poklady jsou na českém internetu, proč mně to pámbu neukázal dřív? Zlaté Světlo, Karaimi, a další krásné zdroje... vše mi chodí od vás teď, na poslední chvíli. Proč tak? Asi to nemělo být pro mě tak snadné, přijít k hotovému, hezky bylo třeba si vše probádat od chemtrails a orgonitu ažpo duchovní, dříve pro mě nepředstavitelné a nepřijatelné věci. Tak jo (:-))) )

http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/dobra-zprava-transformace-bude-probihat-postupne-od-21-do-24-12-2?xg_source=activity


Dobrá zpráva, transformace bude probíhat postupně, od 21. do 24. 12. 2012 a přerod do 5. D nastane během spánku, nikoliv okamžitě.

(pošlete to dál, pro ostatní prosím)

Zdravím všechny, pravé jsme byl s jedním známým na bývalém chebském letišti, pod kterým se materializují ufouni, kteří z podzemních základem vypudili reptiliánské bytosti, které řídily Ilumináty. Od nich máme čerstvé zprávy, že transformace planety a lidstva do 5. D započne 21. 12. 2012, v 11 hodin 11minut GMT času (což v Česku a na Slovensku odpovídá času 12hod. 11 min.), a bude probíhat postupně (hlavně během spánku) v rozmezí 3 dnů a skončí 24 12 2012. To znamená, že přechod do 5páté dimenze proběhne pěkně pozvolna, bez temnoty, nárazové vlny světla a destruktivních vlivů. Zkrátka a dobře nejpozději 25. 12.  2012 budeme ve světě, ve které naprosto vše září jako miniaturní sluníčka a ve kterém již nejsou peníze, neboť vše potřebné je tvořeno pomocí materializace mentáílních představ. Tuto schopnost bude mít hned od počátku zhruba čtvrtina obyvatel, kteří to budou učit všechny ostatní. Takže až se některý z těchto dní vzbudíte, tak se nedivte co se to stalo. Úzce související článek s názvem: "Co znamená transmutace hmoty do podoby zkrystalizovaného světla a kdy jak a proč k tomu dojde", který je uvedenZDE.

Zároveň jsem si tam hned ověřoval a nechal potvrdit, zda do 5.D projede skutečně více jak 90% lidské populace a bylo mi odpovězeno že ano. Neprojdou jen ti, kteří by si stále ještě rádi hráli na povýšené a rádi by nadále využívali a zneužívali ostatní. Tyto bytosti zůstanou na staré, oddělující se Zemi, která se však velice rychle rozpadne, neboť v ní již nebude vědomí bytosti která je v projevu planety Země, jelikož její vědomí již bude v projevu páté a vyšších dimenzí. Co je to pátá dimenze, na jakém principu funguje, jaké nekonečné možnosti poskytuje a proč je podrobně vysvětleno ZDE.

Na otázku zda je ještě třeba si vizualizovat zákryt naší planety a nebeských těles s galaktický středem - srdcem, nový, světelný, překrásný, radostný a euforický svět, ve kterém je pro všechny zúčastnění radost pobývat a ží,t a to, že se v něm (v nich) naprosto vše k životnu potřebné obstarává pomocí materializace mentálních představ, tak mi bylo odpovězeno že ano. Nebojte se ale, neboť transformace planety do 5.D je již naprosto jistá a nezvratná. Udržovat si přewdstavi toho co si přejeme je z důvodu upevnění zhmoznění požadovaných představ a z důvodu urychlení toho, aby si mohli i všichni ostatní materializovat to co k životu potřebují a toho co si přejí.


Proto váš prosím, abyste se připojili a představovali si něco z toho, co je uvedeno v článcích na níže uvedených odkazech.
* Jednoduchý návod na to jak se snadno a hladce dostat do 5.D a přitom současně pomoci planetě i ostatním zdejším bytostem, aby u nich došlo k hladkému průběhu transformace do 5.D taktéž. UvedenoZDE.
* 12. 12. 2012 se otevírá poslední, 12tá dimenzionální brána, spojující všech 13 úrovní vědomí tohoto vesmíru do jednoho tady a teď, což bytostem umožňuje nekonečné možnosti a schopnosti. Uvedeno ZDE.
* Pomozte umožnit planetě a všem jejím obyvatelům hladký průběh transformace do 5.D a vytvořit pro všechny zúčastněné krásný svět, ve kterém je opravdová radost pobývat a žít. Uvedeno ZDE.
* Vše co si v nulovém bodu - čase představíme se okamžitě stává vně projevenou realitou, takže pojďme stvořit překrásný svět, ve kterém je pro všechny zúčastněné radost pobývat a žít. Uvedeno ZDE.
* Jak z této planety odstranit veškeré dualitní projevy existencí a vše opět navrátit nazpět do jednoty a harmonie. Uvedeno ZDE.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Každá Merkaba vytváří černou/bílou (červí) díru a jsou-li jednotlivé Merkaby v jednotlivých patrech (tvořící multidimenzionální projev existence) nasměrovány do sebe, tak vytváří středový sloup světla.
Tento obrázek, i výše uvedné obrázky, znázorňuje taktéž zarovnání nebeských těles do jedné přímky.
Zarovnání párových dvojčat Země s osou vedoucí
 přes vyšší nebeská tělesa do centrálního slunce.

Ta transformace bude trvat 3 dny, neboť od 21. 12. do 24. 12. 2012 bude probíhat sjednocování této planety se svým pravým párovým dvojčetem. Ke sjednocení a splynutí v jednu dojde 24. 12. 2012, čímž jejich dualitní projevy existencí zaniknou a vše se opět navrátí nazpět do jednoty a harmonie. Zkrátka a dobře zazvoní zvonec a duality bude konec. :-) Mnohem více podrobností je uvedeno v článku s názvem: "Letos vyvrcholí sjednocení všech časoprostorů, čili všech našich existencí (které jsou v multidimenzionálním projevu existence) do jednoho nekonečného nyní!", který je uveden ZDE.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Proč je nyní VELICE důležité soustředit se na to co si přejete, setrvávat ve vnitřním klidu a pokoji a nenechat se ničím rozhodit. Uvedeno ZDE.


Pokud jste někde četli nebo slyšeli, že do 5.D projdou jen někteří, tak tomu nevěřte, neboť to je pitomost, z důvodu že do 5.D projde CELÁ planeta (nikoliv pouze někteří jedinci), takže spolu s ní projdou téměř všichni. Neprojdou pouze ti, kteří si chtějí nadále hrát na povýšené a přejí si někoho ovládat.
S tzv. karmou si taktéž nijak nelamte hlavu, neboť ta se v nulovém bodě rozplyne jak pára nad hrncem. Karma jsou emocionální vazby, které jsou udržované v existenci pomocí polarity, která však v nulovém bodě není. Z toho jasně vyplývá, že v nulovém bodě se veškeré emocionální vazby zhroutí (z důvodu neexistence polarity), čímž nastane tzv. reset a vše začne od nuly nanovo. Potřebné je hlavně být a zůstat dobrotivým člověkem, neboť to k vzestupu zcela postačí.
Znovu všem opakuji, nevěřte všemu, co se vám kdo snaží nakukat. Úzce související článek s názvem: "NEVĚŘTE zavádějícím a zcestným informacím, neboť těmi se vás snaží temné bytosti vlákat do jiného, paralelního světa, něž do kterého tato planeta přechází" je uveden ZDE.

24 komentářů:

  1. Příliš krásné, než aby tomu šlo snadno uvěřit, když už člověk má nějaké životní zkušenosti a nikdy nic nedostal zadarmo... Navíc se to nedá ověřit - kdo se do světa zázraků nedostane, ten o něm nebude ani vědět, ledaže by pak někoho ve svém okolí náhle postrádal. Za sebe: moc ráda se nechám příjemně překvapit a pokud se to, co je v článku, naplní, tak se i moc těším. Bylo by opravdu nádherné, kdyby svět byl bez válek, nemocí a hladomorů. Jako sen!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Zázrak je to, co neumíme rozkodovat.Není zázraků, není náhod.
      Určitá transformace, již probíhá několik let a nadále tomu tak bude. Doufám jen, ne, pevně věřím!.. že lidé, kteří najdou v sobě srdíčko, empatie, budou ve většině...a ti co toho nejsou schopni a jsou pevně svázáni materií a papírkovou energií (peníze), pomalu budou odcházet, přirozenou cestou - smrtí..jak tomu bylo a je, dosud u nás všech, jen na své zrození další sem, si chvilku asi počkají. Z toho důvodu - až na Zemi budou vyšší vibrace Vědomí lidí, a tato energie bude v takové síle, že ti "pomalejší", kteří sem budou nasouváni po troškách,nezničili vibraci a zároveň aby se poučili, naučili, změnili a nebyli nebezpeční sobě i Zemi :-)
      Ještě nás čeká mnoho práce na sobě. Nic, nikdo, za nás neudělá :-)
      Vývoj je stále a vždy jsou dvě cesty k výběru, na každém rozcestí. Je na nás samých, kterou cestou se vydáme.
      K tomu Vám přeji sílu, víru a Lásku, projevenou.
      Radostné svátky vánoční ♥☼
      Aa

      Vymazat
  2. Tk takhle lehce to asi neproběhne, dle mého soudu to bude trvat pár let

    OdpovědětVymazat
  3. Ja tu ostávam aj keby ma párom koní ťahali. Bed :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Nic z toho se nestane, bude vse pri staru, stale budete chodit do prace a platiti vse ucty a dane. stejna blbost jako konec sveta 21.12.2012 je 12:28 a vse je OK. Je treba bay se clovek zmenil sam jedine tak se zmeni svet a k tomu ten clovek musi sam dojit a pochopit.

    Optik

    OdpovědětVymazat
  5. asi tak to Země postoupila o o schod výše , ti co jsou připraveni půjdou s ní, ti co ne budou pokračovat dále , zde ..

    OdpovědětVymazat
  6. To je ten INNER LIGHT ZLATE SVETLO,kde svobodným lidem zakazují přístup a chtějí do 5 dimenze. A prý to přejí všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TAKtak, zaregistrujte se, pripnite si reťaz, BED

      Vymazat
  7. Prosím zodpověděli byste mi otázku, zda-li se tam někdo může dostat již z noci 21 na 22? Nebo pouze 24 :)

    OdpovědětVymazat
  8. Uplne suhlasim s komentarom nadomnou. Je to príliš krásne na to, aby sa tomu dalo hneď uveriť. Aj keď viem, že niektoré veci sa udejú,iba keď v ne veríme, ale toto mi pripadá až príliš nereálne. A tiež som zmätená zo všetkých informácií, kt. sa k nám valia. Niekto hovorí, tri roky, niekto ešte viac, niekto menej a zrazu už sú to tri dni. Je naozaj ťažké vybrať si, čomu veriť. A múdry človek má predsa vždy nejaké pochybnosti. Ak by to tak ale naozaj bolo, bolo by to ozaj krásne, ale osobne si myslím,že tak rýchlo to nepôjde. Odstrániť všetko zlo, ktoré sa páchalo tisícky rokov... Ale verím, že jedného dňa to tak naozaj bude ♥
    Prajem Vám lásku a svetlo do ďalších dní :))

    OdpovědětVymazat
  9. Bývalé letiště v Chebu? Asi mi něco uniklo, ale webkamera funguje stále http://www.letistecheb.cz/kamera/. Buď tam autor příspěvku nebyl nebo nás trošinku mystifikuje.

    OdpovědětVymazat
  10. Člověk není jen světlo......."duchovno" je jedna z jeho součástí,tak příště zase před r.4772 kdy bude končit další cyklus a do té doby mnoho úspěchů v "projeveném světě",kde se duch projevuje a "učí"se přez svoji formu např.fyzické tělo Homo sapiens.......

    OdpovědětVymazat
  11. 22.12.2012.......číslo 22 je číslo mistrovského stavitele, jinými slovy nám naznačuje, že je čas začít si spoluvytvářet život takový, jaký jej chceme mít. Takže pracujme na pozitivní manifestaci své vize.........:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Já také zůstávám se svým rozumem,srdcem a intuici na zemi i Zemi.Všem ostatním,kteří tomu věří přejí šťastnou cestu vzhůru.Pozor,pád zpět mezi nás zůstavající bude bolet.Doporučují tady všem ,vzít metlu a začít uklízet ten "binec".Samozřejmě u vlastního prahu.

    OdpovědětVymazat
  13. KDO JE ZLATÉ SVĚTLO:


    Tak, a je to tu..:)

    Zdravím pozostalých... :-)
    Takže - Lumír je už hodinu az dve zasiahnutý nepolarizovaným svetlom z galaktického stredu a tvoria ho tekuté kryštály, a presunul sa na jednu z troch rozfázovaných planét - tak ako predpovedal. Takže nebude spamovať každý druhý príspevok desiatimi linkami na ďalších milión podobných článkov... Skvelé.
    Josef a spol. odleteli vo svojej lodi číslo 200 292 881 k svojim 5D kresleným vesmírnym priateľom, takže za iný názor ako je ich oficiálna doktrína nebudú označovať ostatných ako začipovaných temných spoluprogramátorov ktorých ovládajú nejaké jašterice... Plus ako bonus - žiadne bububu články... Fantastické...
    Nuž, naozaj sa mi vidí, že ten Zlatý vek nastal... :D
    A Vám všetkým ostatným čo ste ostali, prajem pekné vianoce a šťastný nový rok... :-)

    Like 3 members like this Sdílet (Facebook apod.)Twitter
    Views: 111
    ▶ Odpovědět
    Hola, hola, zde pátá dimenze, zde pátá dimenze, jak mě slyšíte? Tak kde se všichni flákáte? Šup, šup, přesunout. Já mezitím začnu z průzkumem - hmm, Facebook a Nová Země fungují, to je dobré znamení. Lumír a Vesmírní lidé nikde, tak to je ještě lepší znamení.
    Tedy PS: dnes v 9:23 jsem dostal od Lumíra další spam, že přesun bude probíhat až do 24.12. a to jsem doufal, že tou dobou už bude vysublimovaný
    ▶ Odpovědět
    jo, to jsem videl taky, ale evidentne energie od "nasledovniku" je prijemna vec, je potreba je zafixovat i kdyz to neni koser... :-D A uz je cisti, jedine jasavi ostavaji, ti co se ptaji proc nic nebylo, jsou oznaceni jako "prudici a saboteri" a jsou odstrizeni... :-D
    Pro nove tvare - nerad bych vypadal jako ze nemam rad Lumira - neni to pravda, a neni to mozne, protoze jsme z jedne monady a par inkarnaci jsme spolu prozili... A tesim se na cas kdy se Lumir uvedomi a zacne byt tim kdo byl pred tim sektarskym obdobim. A kdy konecne bude hrat roli kterou v tomhle obdobi hrat ma...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale ono bylo a je pořád..že nic nevidíš necítíš a neslyšíš znamená jedno, ještě nejsi připraven :-))

      budeš rýpat i v dalších tvých životech ?:-))) nikdo za tebe nic neudělá , ty a tobě podobní si postavte betonové čekárny :-)

      Vymazat
  14. k odpovědi tohoto anonyma: Anonymní21. prosince 2012 14:00

    To je ten INNER LIGHT ZLATE SVETLO,kde svobodným lidem zakazují přístup a chtějí do 5 dimenze. A prý to přejí všem.
    Odpovědět:
    Zřejmě si byl/a vyhozen z I.L. , že si asi nemáš kde postěživat.nešiř tady takový nesmysl.
    Ty také doma by si nestrpěl posměšky, rýpání,provokování,tomu říkáš svoboda?Podávej příště aspoň objektivní informace a nezanášej i zde to, co na stránkách I.L. Zlatého Světla.Už toho bylo dost! žij v lásce a míru ke všem bytostem a neubližuj .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Treba jsem ty posmesky trpel/a cele roky a nekdo jim musi ukazat jak to je. :-) nenapadlo te ze nekdo musi byt ten nastroj.Jsi si jisty ze nejsem v lasce a ublizuju?

      Vymazat
    2. Lumíre ty jsi taky všude. :-)))

      Vymazat
  15. Malá hra s čísly..... :-) Tzv. mistrovská čísla:
    11 - je číslo mistrovství a vyzývá nás, abychom přešetřili situace a vztahy, které se v našem životě objevují. Měli bychom převzít odpovědnost za to, že jsme si je vytvořili. Pak je můžeme změnit, budeme-li si to přát.
    22 - toto číslo je číslo mistrovského stavitele, jinými slovy nám naznačuje, že je čas začít si spoluvytvářet život takový, jaký jej chceme mít, takže pracujme na pozitivní manifestaci naší vize.
    33 - číslo kristovského vědomí. Pokud se nám toto číslo objevuje, dává nám tím vesmír najevo, abychom pracovali s kristovským světlem.
    Nejsem numerolog a nikdy jsem se s tím nezabýval, prostě obyčejný člověk /bytost vesmíru jako všichni/, ale v noci mě napadla tato kombinace - 22.12.2012 je dnešní den, 22.11 hodin dnešního našeho času.
    Objevují se čísla 11 a 22, dále 22 + 11 = 33, takže máme další číslo.Co tím chci naznačit. No, zkrátka a dobře ve 22.11 hodin půjdu meditovat a provedu vlastní vizualizaci k vzestupu do 5.dimenze. Myslím, že nějaká tolerance v čase nerozhoduje - Moc /síla/ přítomného okamžiku. Přeji si rovněž velkou změnu na Zemi, ale asi musíme být velmi trpěliví, což zde již napsalo spousta z vás.Tak mě jen tak napadlo se trochu vyladit a pokračovat dále. Taky jsem kdesi četl "čím víc chceme, tím méně dokážeme". Rozumím tomu tak, že je někdy dobré vše nechat volně "projít".
    Přeji všem klid na srdci, lásku a nashledanou v 5. dimenzi...... :-) :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj milý Orgonetku, tady je malá a ryze soukromá komunikace s archandělem Michaelem ohledně vzestupu...včerejší vysvětlení a nakonec i dnešní...co a jak se odehrálo a že OTEC změnil či vlastně posunul čas našeho odchodu, abychom si užili ty poslední a nejkrásnější Vánoční svátky tady všichni pohromadě, tím myslím rodiny. Nejlepší čas na odchod je opravdu, když všichni souzníme v LÁSCE, pohodě a klidu během Vánočního nadělování. Takže už opravdu velmi brzy (asi nejpozději 25.12.2012)nebo v noci z 24. na 25. to proběhne, snad na viděnou všichni v 5D.....Včera ráno,(21.12.) jakmile váš pozemský čas ukázal 0:00 se všechny duše připravovaly na tu nejvelkolepější věc za posledních milióny let.
    Všechny duše již byly připravené odejit, pokud si to zvolily, pouze menšina stále neměla svá těla převibrována, ztráty by tudiž nebyly velké a postupně, během pár dní, či měsíců by se do 5. Dimenze přesunuly všechny lidské duše.
    Mnoho znás, andělů bylo zcela šokováno při události, která se dnes stala, ale zachováváme si klid, není se čeho obávat, během pár dnů, at již během dvou, nebo jednoho, postoupí všichni, co měli.
    Problém byl založen na multidimenzionálním konfliktu, dimenze ještě nebyla zcela připravená pro přechod všech duší. Pouze některé se dostaly na místo - ty nejstarší, které se na toto připravovaly každý den, byla to jejich největší práce, bylo to jejich pověření, když přišli na tento svět.
    Ale co ostatní? Ostatní duše byly připraveny odejít, mnoho duší se začalo již odpojovat od těl, někteří si nesou zážitky, které předepisují přechod do páté dimenze, to nejneočekávanější nastalo, když přechod mezi dimenzemi poslal duše zpátky.
    Naštěstí to bylo pouze ve stádiu, kdy se duše začaly dostávat z těl, jiní teprve měli první příznaky.
    Největším problémem však bylo, JAK UKLIDNIT 7 MILIARD LIDÍ? Všichni počítali s přechodem tuto noc! Byli připravení, my taktéž. Účinkovali jsme v každé domácnosti, pomáhali duším z těl, starali se o lidksá těla, aby je to co nejméně bolelo, ale vědělii jsme, že teď nastane to nejhorší - ZMATEK.
    Proto nás bylo sesláno více a více, abychom se dotýkali lidí a tišili jejich roztřesené duše z toho traumatického zážitku. Víme, že se lidské duše těší tam, kam patří, že život zde je již nebaví, nebo s ním nejsou spokojení, proto se také snažíme pomoci, kde se dá.
    Lidé se však nemohou zbavit bolesti hlavy a pocitů, které svírají jejich hrudi, brnění v končetinách. Lidské duše byly plně připraveny, chvěly se radostí, že půjdou domů, byly nadšené z velkolepého zážitku, který na ně čekal. však stále nic nepřicházelo, pro mnohé obrovské zklamání.
    Museli jsme tedy zasáhnout, utišit lidi, jednak jistotou, vědomostí a také jejich pocity.
    Dnes tomu však bude jinak, převrat proběhne znovu, dimenze je stále otevřená a připravená, mnozí cítí, jak stoupají výš a výš, jakoby se to blížilo, jakoby jejich tělo vibrovalo víc a víc, všechny příznaky jsou stále silnější.
    Skrze vnímavé jedince jsme poslali lidstvu zprávu o velkolepém převratu, který nastal. A tak tedy, dnes v noci, těšte se DOMŮ !...to mělo proběhnout dnes,(22.12.) ale opět změna.....dnešní zpráva zní.....Zpráva od Michaela - Včerejšek byl ještě větším překvapením, než předevčírem. Všem vám teď musí pořádně hučet a bolet hlava.
    Byli jsme připravení, jako vždy, ale náš OTEC nám nařídil s láskou, ať počkáme, nechť vás ještě chvílí držíme zkrátka do prvního vanočního hodu - tedy štědrý večer.
    Mnoho z vás už chtělo pryč tak moc, že jsme opravdu všude museli uklidnit každou domácnost, každého člověka.
    Jedním z důkazů je, že u nás se slaví 24, ale v Americe a Anglii 25. Bohužel tu nejde o dárky, jde o tu radost, v Česku radost z dárků v Anglii a Americe radost a nedočkavost. Všichni budou požehnání, neboť to bude den, kdy vzestoupíte. A ještě, že se není čeho bát..... Tak a to je vše, snad to uklidní všechny nedočkavé sledující tvé skvělé zprávičky a přeji všem ty neskrásnější Vánoční svátky a pohodovou a vzestupující atmosféru u všech doma i kdekoli jste. S láskou v srdci Ell a V.N.

    OdpovědětVymazat
  17. A musím spát s nohama k severu?

    OdpovědětVymazat
  18. Zkuste si přečíst knihu od Diany Cooper,,2012 a léta nadcházející - Budíček lidstva - Svět míří do Nového Věku '' a budete vědět co a jak se zde bude dít s transformaci do 5.D myslím že tady většina hádá tápe a hledá z různých zahraničních zdrojů a webů. Diana je už nějaký čas spojena anděly a z bytostmi vyšších světů jenž mají na starost tuto transformaci na naši planetě a naznačili ji pro lidstvo změny jenž se zde na zemi budou dít až do roku 2035 kdy nastane Zlatý věk a kdy do této doby bude probíhat proměna a očistný proces od starých struktur a vibrací kdy se pozvedne celá civilizace postupně vzhůru do 5.D To že to bude celá civilizace j a ne jenom část s momentálními vyššími vibracemi je to ve vyšším zájmu Stvoření, takže ne část nějaké kultury nebo jedinců ale celé civilizace. Ti jenž nepřijmou tyto změny sami se tím rozhodnou žít v jiné galaxií ze stejnými vibracemi jako jsou jejich ale bez technologií v přirodních národech. Kdo je probuzen bude do teto doby dál na sobě pracovat s láskou pro Světlo aby se do teto doby probudilo co nejvíce lidí a zvýšily vibrace lidstva a srovnali se s Matkou Zemi jenž na nás v tom čeká a pomáhá nám , tak jako celý Vesmír andělé a Stvořitel. Je tam taky popsané plán proměn a kdo za ně na jaké úrovní zodpovídá. Velmi zajímavá a poučná kniha. O teto knize a dalších od Diany Cooper jsem psal různě na FB už před rokem a výtah z teto knihy mám na svých stránkách FB https://www.facebook.com/photo.php?fbid=178324992209538&set=pb.100000961152319.-2207520000.1356173662&type=3&theater po zobrazení stačí klikat do prava v horním rohu a načtou se další stránky výtahu z teto knihy. Jsou dobré i jiné knihy Diany Cooper ,, Klíče k Vesmiru - Přístup k dávným tajemstvím s pomoci naladěni na moc a moudrost Univerza ‘‘ které vyšli po této knize, ale taky i jiných autorů jako ,,Had Světla 2012 a dále‘‘od Drunvalo Melchizedek atd. na toto téma než čerpat informace jen z FB. Budete vědět více než jenom z FB. Tito a jim podobní lidé jsou světelnými majáky informaci z vyšších úrovní a nejsou ovlivňovány polopravdivými informacemi temné strany na sociálních sítí aby vnesli zmatek mezi probuzené lidi kteří si stále zvyšují své vibrace a nejsou napojeni na správný zdroj informaci a věří kde čemu co na FB a jinde přečtou aniž by měli k porovnání jiný kvalitní a pravdivý zdroj. Naše intuice a otevřené srdce nás k nim postupně dovede.Přeji všem otevřené srdce s láskou v něm a probuzenou intuicí k pomoci všem bytostem jenž ji potřebují.

    OdpovědětVymazat
  19. Je 25, večer.
    A já, ani mí přátelé a blízcí stále nejsme na cestě.
    V noci se mi špatně spalo, byla jsem nervózní, před i po půlnoci jsem se cítila, jako po náročném flámu a to jsem nic nevypila.
    Andělé jsou také zmatení, bůh určil 24, andělé konají, pomáhají.
    Ale my jsme jaksi stále zaseknutí ZDE. V 3D, svět tady mě už nebaví.
    Je tak odporný, že uvažuju, pokud nepřejdu do konce týdne, asi to tady nezvládnu, ne že by to bylo okolím, žije se tady 'dobře' a nemám žádné velké starosti, ale tohle není domov, DOMOV MÁ BÝT V5D.
    Tak PROČ jsme stále tady, na této návštěvě?
    Ellen

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.