31. prosince 2012

Féwa: Prolínají se staré i nové frekvence

Děkuji čtenáři za odkaz na další sdělení Féwy, která představuje pro mě rozhodně významou a důvěryhodnou perspektivu pohledu na současné dění !!! Mám opravdu pocit, že se čistím, jak píše ...

Jak maká orgonit (viz dopis čtenáře) v této energeticky složité době, to je mi taky záhadou ... měli bychom to probrat. Kdybyste někdo měli energetické vnímání orgonitu, napište ... Něco už mám od Aoliana, pak na to kouknem. 

DOBRY DEN :-) PANE ORGONET. JSTE SKORO JEDINY BLOG CI STRANKY KDE SE NEKDO SNAZI PO 21.12 ZJISTIT, CO SE TEDY VLASTNE STALO. VSICHNI OSTATNI SPI JAKO SIPKOVE RUZENKY, I ZKLAMANE ZE TO NEVYSLO.

ALE JAK RIKA FEVA, JDE SE DO DRUHEHO KOLA. ZA POSLEDNI DNY, NAS TEMNI OPET ZANERADILI V NASEM VEDOMI. MOHU POTVRDIT SAM ZA SEBE. TO SE BUDE TED 29-31 CISTIT.

PRESNE SOUHLASIM S VASI NALADOU CO JSTE DNES RANO 29 POPISOVAL. UPLNE STEJNE TO MAM JA. TAKE DEKUJI ZA NAZORNOU UKAZKU VCEREJSIHO RADENI KLIMOUSU. OPET VASE DOKUMENTACE PLNE SOUZNI S TIM CO JSEM VIDEL. JAK MUZE Z CARY ZA LETADLEM,KTERA JE JESTE K TOMU PRERUSOVANA VZNIKNOUT MRAK JAKO KRAVA A OSTATNI CARY SE TAK NECHOVALY. PROSTE JASNY DUKAZ TOHO, ZE TOTO OPRAVDU CHEMTREIL JE. A DALE VECER HVEZDY RANO UZ HARPOVA DEKA.

MAM DVE CB A PRESTO JSEM ZKLAMAN, ZE VUBEC NEMAKAJI. ZE ZACATKU ANO, ALE MYSLIM SI, ZE ONI HO UMI NEJAK ZASTINIT CI POSKODIT. KDYZ BY JSTE MEL RADU , BUDU RAD. ANI DOMLOUVANI S LASKOU A KRASNYMI MYSLENKAMI CLOUDBUSTERU NEPOMAHA. TAKZE OPRAVDU DEKUJI ZA VASE MOC DOBRE CLANKY KAZDY DEN SEM TED CHODIM A RIKAM, JE TO TAK PROSPESNE TOTO SDILENI INFORMACI O TOM CO SE DEJE. MOC A MOC VAM OPET DEKUJI.

DEKUJI ZA NAZORNE PRIKLADY VASEHO OCTOVANI

LASCE V NASICH SRDCICH ZDAR :-) A CISTE OBLOZE A PLANETE TAKE. JC

http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-29-12-2012/


Féwa 29.12.2012


Galaktická hyperfrekvencia - spirituálnym zarovnaním času a jeho priestoru

Nová matka Gaia bude stále tou istou milujúcou matkou. Len jej energetická pieseň - dimenzionálna mantra - bude už iná. Bude novým zvukom, tónom vesmíru. Piesňou národa, ktorý na nej žije a spolu zdieľa svoju novú frekvenciu, svoj spôsob existencie, ktorý sa stane previbrovaním do novej reality /v porovnaní s minulosťou/ absolútne rozdielny. Prísunom duchovnej "potravy", spirituálnej energie, ktorá do chvíle spojenia času s časom je fyzickým spôsobom nezachytiteľná. Čo je pre človeka najsilnejším argumentom konštatovania, že sa nič nedeje.

Dôležitý okamih ešte len príde. Cesta bezčasovosťou /v tom zmysle, že momentálne všade okolo Vás vibrujú všetky časové frekvencie/ je z Vášho pohľadu príliš disharmonická a tým mnohým uberá nádej, oslabuje vnútorné presvedčenie, oberá o fyzickú a psychickú silu. Sú to energie, ktoré väzbou na časovú špirálu sa v časovom tuneli medzi sebou vzájomne prelínajú a dávajú možnosť negatívnym silám /vzhľadom na neustálu prítomnosť 3D frekvencie/ sa cestou elektricity na Vaše telá napájať. Ešte intenzívnejšie, pretože čas špirálovite preniká do Vašich tiel. Sú to pramene /zväzky/ frekvencií, ktoré neusporiadane rotujú smerom k centrálnej bráne, pri ktorej Vy - s telom navibrovaným potrebnou frekvenciou - stojíte už plne pripravení. Zatiaľ čo niektorí ešte dobiehajú svoje individuálne potrebné vibrácie.

Pohyb časovým tunelom je prípravou na kvantový skok /posun v čase, previbrovanie, prekódovanie, prekopírovanie.../. Zatiaľ ešte stále subjektívne neviditeľný nový svet ku ktorému plávate medzi brehom pravej a ľavej hemisféry /3. a 5. dimenzie/, aby ste sa stretli /napojili/ s centrálnym prúdom nultej frekvencie /žiarenia nepolarizovaného svetla/, ktorý Vás doslova vynesie nad čas a priestor a ukotví v novej frekvencii Zeme. V jej matrici. Interferenciou, ktorou galaktické oko - jeho zrenica - ukladá, zarovnáva, všetky svetelné úhly do jednotného úhlu nepolarizovaného svetla. Zámerom vzostupu. To je momentálny stav ľudskej populácie ako i celého organického sveta. Interferenčné harmonizovanie, zarovnávanie, zosúlaďovanie rôznych frekvencií a tým i realít. Pričom sa človek pôsobením žiarenia transformuje v tuneli času už nie prvou bránou /trigonom/, pre ktorú je charakteristická elektricita, ale druhou /centrálnou/, ktorá je silne magnetická a odpudzuje všetko čo s jej energiou neladí. To znamená negativitu, ktorá obmedzovala evolúciu človeka. Bola vložená ako program do elektromagnetického vlnenia /do 3D frekvencie/. Ako program, ktorý znemožňoval človeku vystúpiť z nízkych vibrácií a oddeliť sa od pôvodného zámeru. Vo vyšších realitách je telo človeka - bytosti, ako i tvorenie podporované magnetizmom.

V mieste, kde sa nachádzame - pred posunom /projekciou/ času v čase, sme akoby v blúdiacom úhle svojho vlastného pohľadu. To znamená, že Vaša pôvodná tvorivosť /3D/, jej perspektíva, sa žiarením Centrálneho Slnka rozplýva, zneviditeľňuje - meniacim sa svetelným úhlom. Vzhľadom na skutočnosť, že sa nachádzate v tuneli bezfrekvenčnosti /v tom zmysle, že ste v komplexe mnohých frekvencií a čakáte na dotyk novej dimenzie/ a stojíte doslova zoči-voči magnetickej bráne, zametáte v zrýchlenom tempe zo svojej cesty čokoľvek negatívne. Podľa výšky vedomia. To znamená, nastúpila striktnosť, ráznosť, Vášho prejavu voči negativite, ktorej snahou je zastaviť vzostup. Nachádzate sa v magnetickom poli s prevahou spirituálnej /duchovnej/ frekvencie, ktorá je súčasťou druhej poloviny cesty po moste. V kozmickom čase, kde sa prelínajú pôvodné a nové frekvencie. Pred bránou, ktorá má otvoriť vesmírne pláne.

Prvý pokus máte za sebou. Nevyčítajte si, že sa nepodarilo zjednotiť dimenzie pulzom galaktického srdca. Nie je to len o Vás. Je to temná energia, ktorá sa neustále snaží manipulovať Vaše vedomie. Vaša pozitivita snahu temných neguje.

V dňoch 29. 12. - 31. 12. bude z galaktického stredu prúdiť žiarenie, ktoré bude detoxikovať ľudské telo od intezívnej vlny negativity, ktorú temní "vlievali" predchádzajúce dni do ľudského vedomia. Aby človek nádychom pozitívna dal svojím srdcom súhlas galaktickému srdcu a súčasne jeho lásku prijal. Predstavte si to tak, že stojíte pred vysokou bránou, ktorá je z vnútornej strany časového tunela natretá farbou, ktorá je Vaším fyzickým zrakom viditeľná. Je to škála, spektrum, ktoré predstavuje frekvenciu s ktorou rezonuje v 3D realite Vaše vedomie. Pričom druhá strana brány je transparentná. Je zmesou nových farieb -ich zvukov - ktoré ste v doterajšej realite nemali možnosť vidieť. A Vy sa otvorením brány galaktického vedomia stávate súčasťou nového transparentného spektra - jeho nepolarizovaného svetla.

Žiarením galaktického srdca a "súhlasom" Vášho vedomia sa pravou i ľavou rukou, končekmi prstov - dotknete Galaxie a spoločnými silami budete bránu otvárať.

Začalo sa načítavanie ďalšieho pokusu o splynutie s novou realitou. Všetky dôležité zmeny reštrukturalizácie prebiehajú počas spánku, kedy je človek odosobnený od strachu, čo je pri vzostupe dôležité. Prosíme Vás, aby ste boli vnútorne kľudní, zharmonizovaní, zameriavali sa na pozitívno. Vysielali zo srdca lásku. S láskou Féwa

Viac tu: http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-29-12-2012/

17 komentářů:

  1. Nemôžem si pomôcť - akoby fewa plávala na neistých vodách. Zas sme u chanelingu, zas sa opakuje situácia, zas je zameriavaná pozornosť na rozum na niečie prezentácie. A mohla aby používať jednodušší jazyk - neviem naríklad čo sú interferencie, vy hej ? Keď už dávam do placu informáciu dbám na to aby bola zrozumieľná všetkým čo sedia u computeru. Der

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud si měl na škole fyziku tak víš co jsou interference ! pravda je to trochu jako návod na použití .., ale pokud pracuješ s energiemi , je to srozumitelné

      Vymazat
    2. Na fyzike som v škole spala :-)) Celý život mi takéto výrazy nechýbali. Až teraz na blogu ?? BED :-)

      Vymazat
    3. http://cs.wikipedia.org/wiki/Interference

      Vymazat
    4. :-)) jasné, že som zobrala už dávno nfo z wiki., ale mne šlo o iné : o to, že mi pripadá vyjadrovanie Févy akési "plechové", robotické. BED

      Vymazat
  2. Cital som to uplne bez emocii....... Asi preto, ze viditelne dokazy mi chybaju cim dalej, tym viac...

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://barboraopelkova.blog.cz/rubrika/channeling

      Vymazat
    2. taky to není určeno pro tebe ale jen pro vzestupující

      Vymazat
  3. Ahojte...
    chtel bych vam vsem sdelit pocit ci myslenku...
    Dnes 31.12.2012 mam od rana pocit, ze me potkava vse co by me mohlo rozhodit ci nastvat a neco mi rika, ze nekdo snad zamerne vysila tyto instrukce do me hlavy. Lidi se mi zdaji nejaky nastvany a divne na me koukaji, snad to ani nejsou me oci, ktere to vse vidi...
    Mam pocit, ze do nasich mist miri hodne silny negativni signal...
    Snazim se tedy cely ten cas uklidnovat, usmernovat emoce a pokud to jde i usmivat a svete div se...zla nalada se rozplyva a lidi se najednou usmivaji...az mam pocit, ze kazdy z nas ma svuj paralelni svet, kde se vse meni dle myslenky jeho tvurce...
    Ne, nic jsem dnes nepil, ani nejsem pod jinym vlivem...jen nahlas uvazuji :)))
    A ted ta myslenka...nenechte se ovladnout hnevem ci vsim opacnym k slovu laska...prijmete a respektujte to, jak to prijde, procitte to a nechte to sebou proplout, s respektem podekujte a poslete to pryc s volbou jine cesty - te vasi...ono to odejde a prestane...nebojujte s tim...
    klid, mir, respekt a pokora je cesta...

    Miro

    OdpovědětVymazat
  4. Sever zdraví jih. Dole u komentářů k octování jsem zapomněl na doplněk k otázce té paní, jak tam říká, že byly přerušeny lety a neví, kdy to bylo: 25.05.2011 publikován v Zprávy. IHNED.cz článek:,,Sopečný mrak z Islandu doletěl nad Česko. Letecký provoz se ale nezastaví.,, V té době bylo ve Sotsku letecké vojenské cvičení. Zdraví Indy.

    OdpovědětVymazat
  5. Mna by zaujímalo prečo ľudia sa odklánaju od mágie k tomu čo je im najviac prirodzené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tá otázka položená správne ?

      Vymazat
    2. Nemyslim, ze je...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. No, ale dajme tomu, že ju zoberieme ako je položená, pridáme otáznik ?
      a :
      Odkláňajú s od mágie, lebo cítia, že to je nástroj "bývalý", podmienený , a dusí.
      Lež príroda je nebývalá, nepodmienená a nedusí.
      Pome von ... :-)))BED

      Vymazat
  6. Rada bych reagovala na "praci orgonitu".
    OD 19.12 sledujeme ze pres den je mracno pripadne litaji a chemizuji letadla a v noci krasne jasno a hvezdicky. Mam doma asi 7 orgonitu s tim ze si den po vanocic udelame prochazku k vezi na kterou koukam z okna ( nebydlime tu dlouho a zatim jsme orgonitama osetrovali dum zahradu a okolni vodni prameny a studanky). Presne tu nezname cesty a svete div se "zabloudili jsme" a k vezi se vubec nedostali. Oba jsme s manzelem citili "obrovskej strach" - ze nas chytnou a zavrou a budeme nejak perzekuovani a uplne nelogicka a nesmyslna fobka ze nas natocej na kameru ..... :-D jo ted se uz taky smeju. Tak jsme to otocili domu a orgonity cekaji na dalsi uspesnejsi prochazku. Jeste tak dva tri dny jsme v rozhovorech probirali co nam chodi do hlavy. Same silene myslenky. Pocit obrovskeho strachu z toho co delaji chemtrails lidem zviratum a prirode jako celku vcetne nejhorsich scenaru nemoci a genocidy jako takove a zastupy ocipovanych "lidskych tel bez duse" a nemoznosti s tim vsim neco udelat nejen na urovni toho co zijeme ale i na urovni myslenek aury a vsech energetickych tel ...... no bylo to vazne husty.
    Tak krom nejakych meditaci s vyssim Ja a andelskejma i prirodnima andelama jsem zasla k nasemu cloudbusteru a vsechno jsem mu tam rekla. Ze teda nemaka tak jak jsem predpokladala :-) a ze ani ostatni orgonity to tak nemaj :-) no a probrecela jsem se k tomu ze nekde uvnitr jsem pochopila ze to orgonit taky nemaji jednoduchy. Ze proste kdyz je zahlcen mnozstvim spatne energie tak asi z minuty na minutu zadnej vysledek neuvidim. Ze by mohla druha strana nejak orgonity zmanipulovat - to klidne muze. Je treba si predstavit ze takovej "vedec" na druhe strane svuj HAARP a jine technologie "MILUJE" a neustale je zivi svoji mentalni energii. Kazdej den o nem premysli a zdokonaluje ho a proste ho ZIVI. No to ja teda se svejma orgonitama nedelam ani nahodou. Obcas na ne pomyslim a obcas s nima komunikuju. Ale nejdu za nima v mysli kazdy den jako do prace a nezkousim jejich moznosti. Nezadam je ani v myslenkach ani v predstavach aby mi "rekli" co dal a kolik dalsich mam vyrobit a nebo jak je nabijet laskou tak aby "premohli" druhou stranu. Je pak divne ze kdyz takovej vysilac "oslovi" orgonit z druhe strany tak muze dojit ke "zkratu" pripadne k prepolovani? Vsechno tady na Zemi podleha zdejsim zakonum. A i predmet vytvoreny clovekem je soucasti jeho myslenkove-eneretickeho pole.
    Pokud chci pochopit temnou stranu tak se ji na chvilku musim stat. Proto kdyz nekdo rekne ze "tohle neni mozne" tak se toho druha strana chopi. Reknu-li "tohle Buh nedopusti" tak ale to co podle nas Buh neni ( a podle VETSINY LIDSTVA Buh neni Dabel)to klidne dopusti.
    V me "nejhorsi" predstave temnoty dokaze druha strana doslova zneuzit energii orgonitu levou zadni. Ona nema predsudky. Proc tedy ti kteri jsou na strane svetla nedokouzou (ne zneuzit) ale POUZIT treba vysilace a chemrtails na druhou stranu? Proc nekomunikujeme s vysilaci a casteckami ve vzduchu ze sveho srdce? Je to pod nasi uroven jen proto ze to postavila "druha strana" ke zneuziti? Pri predstave ze se par lidi sedne a udela treba meditaci ( nejlepe celosvetovou :-) ) a bude do vysilacu mentalne "kodovat" pojmy jako LASKA VIRA NADEJE HOJNOST ZDRAVI ......copak se asi stane? Myslite si ze kdyz se domluvi 100 000 meditujicich tak je to mala sila? Ma druha strana 100 000 milujicich svoji technologii? Nebo je mozne je trumfnout krom svetla i mnozstvim lidi a jejich srdci?
    Preju vsem krasny rok 2013
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a proč do vysílačů?? Lásku posílej Zemi a všem lidem ve Vesmíru :-)

      Vymazat
    2. Zem a lidi dobrý. Ještě bych přidal sebe. A na ženskou dobrá úvaha využít a "nakódovat" vysílač. Když už vysílají, tak alespoň něco pozitivního. Navíc se druhé straně odebere jedna frekvence ovlivňování negativní energií. Kdo to organizuje? Existuje skupina,která se tím zabývá? L

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.