6. prosince 2012

Film: Rok 2012 - přechod k novému začátku.

Přátelé z the2012scenario poslali odkaz na nový krásný dokumentární film v angličtině "2012 Crossing Over, A New Beginning" (Rok 2012 - přechod k novému začátku).

Jistě se někdo brzy ujme českého překladu. Mě to láká, ale bohužel na dlouhý film nemám časové kapacity, určitě to někdo bude mít mnohem dřív.

http://youtu.be/hlfYHAV1i8w



Publikováno 2. 12. 2012 autorem: 

Obsah (přeloženo z youtube):

Každému leží na srdci 21. prosinec 2012. Co přinese? Je to konec světa? Nový začátek pro lidstvo? Nebo prostě jen další rok v kalendáři? Brave Archer Films představuje film "Rok 2012 je přechodem. k novému začátku" Dokument zkoumá pozitivní duchovní perspektivu událostí 21. 12. 2012, galaktické zarovnání, probouzení vědomí, cykly evoluce, naši binární hvězdu Sirius, vytváření strachu v médiích, kdo za tím stojí, lásku versus strach a mnohé další.

Film je plný úžasných odhalení současné doby, v níž žijeme, od osobností jako jsou výjimečný astrolog Santos Bonacci, důchovní vůdcové Bud Barber, George Neo a mnozí další. Dokument je natočen ve full HD, obsahuje dokonalé animace a originální hudbu, kterou složil Jonathan Kent.

Studio Brave Archer Films dává tento nezávisle natočený a financovaný film zdarma k dispozici na youtube.
HD verzi si můžete stáhnout za pouhých 15 dolarů zde:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=4HRL...


8 komentářů:

  1. skoda ze nejsou titulky cz nebo sk

    OdpovědětVymazat
  2. K filmu bych dodal, že 21.12. 2012 ve 12:11hod. nastane jako každým rokem zimní slunovrat, který je od počátku příchodu lidí na Zemi tolik očekávaný na severní polokouli - na jižní polokouli je tomu opačně, tam se těší na letní slunovrat:-)
    Vědomí lidí zůstává u většiny na bodu mrazu díky všem médiím, které "nás" mají v hrsti díky svým povětšinou stupidním, nepravdivým, zavádějícím a cenzurovaným vysíláním. Pokuste se na 14 dní nezapínat internet, rádio, tv, video aj. udělejte si relax...pak se vám možná spousta věcí vybaví v lepším světle. Pokud je vám to k smíchu, chápu to a v tom případě si dělejte dále podle svého uvážení jako doposud :-)
    S pozdravem
    "Borimír Válka Válečník"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele lidi, který zabloudí na tuhle stránku už podle mě dosáhly určitého uvědomění, takže jim tyhle věci určitě nepřijdou k smíchu:). Velmi rád bych si dal 14ti denní relax a trochu vypnul, ale bohužel jsem stále v práci a bohužel mám směnu i 21.prosince, tak doufám, že aspoň potom přijde nějaká opravdová změna, po který bych si mohl odpočinout :).

      Vymazat
    2. Michal
      souhlasím

      dan.

      Vymazat
  3. Ahoj Orgo a lidičky, poprosila jsem kámoše z jedné skupiny na FB, jestli by to přeložili. Tak snad, je to super filmeček. Mějte se krásně a nashledanou ve Zlatém věku. P.Zlatá

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.zvedavec.org/komentare/2012/12/5230-janeckova-pozitivni-evoluce-raz-dva-tri-show-dva-tri.htm ALE nejvíce zajímavé jsou vždy komentáře...

    OdpovědětVymazat
  5. Film jsem neviděla-anglicky neumím,ale o tomto všem mluví Kryon prostřednictvím Lee Carrolla a je to úžasné počteníčko!http://kryon.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.