6. prosince 2012

Jaroslav Dušek: Důležitá informace

Díky čtenáři za odkaz!

Zdravím

Už i Jarda Dušek!
Zajímavostí je že Jarda Dušek se od tématu 21.12.2012 držel naprosto zpátky a nevyjadřoval se k němu...

http://www.cestyksobe.cz/jaroslav-dusek-dulezita-informace-ab1826/


Update: 7. 11. 12.00: Jak píše čtenář, na výše uvedené adrese došlo ke změně. Jaroslav Dušek už tam není pod článkem podepsán, pouze: přišlo mailem. To, co je zde, bylo zkopírováno na Cesty k sobě včera asi ve 20.00.
Já myslím, že to tady tak nechám, text je to hezký (:-)))

Jaroslav Dušek : důležitá INFORMACE

"Přišla" mi následující informace:

Transformace započne 12.12.2012 ve 12.00 hodin a dokončí se právě 21.12. 2012.

V těchto dnech máme s vděčností děkovat za vše, co k nám v životě přišlo, poděkovat za všechny zkoušky a příležitosti, které nám Vesmír poslal k překonání a poučení.

S Láskou máme myslet na všechny lidičky na této planetě a každý s největší Láskou na svoje bližní, ať už má s nimi vztahy jakékoliv. Síla učiněného odpuštění sobě i všem, kteří nám někdy snad mohli ublížit... a někdy naprosto neúmyslně, nás posune neuvěřitelně kladným směrem.

Díky posílání vlídna a láskyplných myšlenek dostane naše Země úžasný příliv pozitivní energie a rozzáří se Láskou do celého vesmíru.

Čím více lidiček bude Lásku podporovat a vysílat, tím krásněji bude naše planeta zářit i pro všechny ostatní. To, co pak bude následovat, si ani neumíme představit :-).

Bude to znovuzrození nejen planety Země, ale povznesení lidí na vyšší úroveň bytí.

Nezapomínejme, že LÁSKA je nejsilnější energie ve Vesmíru :-) a má moc vše změnit k lepšímu.

S velikou Láskou, pokorou a díkem Vesmíru.

........................................................................

MÍR a KLID ve Mně i ve VÁS !! - Objímám
Autor článku: Jaroslav Dušek

19 komentářů:

  1. Diky moc, nadherne, jasne, ze srdce!
    Betty

    OdpovědětVymazat
  2. Ano,jsme na prahu znovuzrození.Cítím to,že se to blíží.Čím více lidiček bude souznit pro lásku a spravedlnost,tím rychleji to přijde.
    Myslím si, že není už tak důležité, jestli to rozhodující memento přijde 12.12. nebo 21.12. anebo ještě později.Důležité je, aby se toho zúčastnilo co nejvíce lidí.Aby nás bylo slyšet až do nebes !
    Jinak, skvělý Jaroslav Dušek.Více takových!

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2005010010

    OdpovědětVymazat
  4. 12.12.2012 = 11
    21.12.2012 = 11
    11:11
    Změna je život :-)

    A tak to je.
    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diana Cooper - Budiček lidstva : Číslo 11 je číslo mistrovství a vyzývá nás, abychom přešetřili situace a vztahy, které se v našem životě objevují. Převezměme odpovědnost za to, že jsme si je vytvořili. Pak je můžeme změnit, budeme-li si to přát.

      Vymazat
  5. mam ho rad toho chlapa...jako cloveka i jako herce...krasna duse

    Miro

    OdpovědětVymazat
  6. Hello, hmm.. 12.12. budem mat 40 rokov.. teda podla human virtual reality. A popravde keby mi to mama vcera nepripomenula tak by som to zabudol.. vlastne som to zabudol aj tak, na tom vobec nezalezi.. ale teraz ked citam ten clanok tak sa mi zda ze asi bude par ludi ktori budu chciet blahozelat, ako keby bolo k comu (ale uz viem ze to nevysvetlis, okuliare na nose su silno prirastene, ako fotograf ktory zabudol ze filter nasadil..), ako keby tu bol ktosi kto sa o cosi zasluzil.. ale tu nikto nie je, vedomie je tu aby podavalo svedectvo o tom co zaziva.. narodi sa, nevie skoro nic z toho comu ludia hovoria znalosti.. intelektualne je to "tupec" a taky bol kazdy z nas.. ale inak je famozne vybaveny vsetkym co potrebuje aby prezil.. potom pochopi co sa od neho chce a tesi sa ze za to dostane troska pozornosti, lebo to Vam je velmi cenna komodita, zlato je oproti tomu prd.. ale bohuzial, ani malymi pismenkami na spodku "zmluvy" s diablom nie je napisane, dan za toto je: zabudnes kto si, zabudnes ake uzasne schopnosti su dane, zamerne nechcem pisat Tebe dane, lebo tu nie je nikto komu by boli dane, su dane a nikde tu nie je niekto kto by konal, kto by vlastnil zivot, a ta iluzia konatelstva, vlastnictva, to je to co brzdi vedomie v dalsom rozlete, zapacili sa mu velmi vlastne vytvory a zamotal sa do sieti ktore sam utkal.. a tak si velebi vo vlastnej dokonalosti hoci podvedome citi ze tara sprostosti ale nemoze akosi dopustit, ze vytvoril naduteho blbca neschopneho vidiet realitu. Eckart kdesi pisal pribeh ako vzniklo ego, nepamatam si to presne ale mozno to bolo aj tak, ze akysi anticky mladenec sa motal pri rieke a uzrel svoj obraz, a zamiloval sa do seba.. inak, Louis Hay by asi povedala ze nic lepsie sa mu stat nemohlo.. ak Vam nahodou jej meno nic nehovori tak je to okrem ineho "kralovna pozitivnych afirmacii", ma snad uz cez 80 rokov, uzasna dama s naozaj tazkam zivotom.. ktory rezultoval do bozskej iskrivej osobnosti.. Vies Orgo, to co sa tu skrze Teba deje je vskutku akesi poslanie. Som s tymto blogom uz dost dlho, asi nie uplne o pociatku ale dost dlho na to aby som videl vacsinu tej transformacie do dnesnej podoby.. Mam rad Eckharta asi tak ako Ty, dokonca snaha o porozumenie jemu a podobnym textom bola jednym z hlavnych dovodov pre ktore som sa pred casom vazne oprel do vecne nedokoncenej anglictiny.. a cuduj sa svete, ak mam naozaj zaujimave temy tak to zrazu ide celkom ok..
    Je cas ist dalej, musime vediet reagovat na zmeny, stare programy mysle su uz nefunkcne. Hra na ego uz skoncila.. Niekto musi prevziat zodpovednost za zmenu paradigmatu, kopirovat stare blbosti nasich predkov je len udrziavanim utrpenia.. To nie je urazka, vobec nie.. to myslenie bolo prisposobenim sa danym podnienkam, tak povediac ad hoc.. prave vtedy to tak bol treba a prave pre tie podmienky to vzniklo.. ale dnes je potreba ad hoc mysliet inak... tak robme co po nas universum ziada.. my sme to.. my sme vedomie.. my neprinasame ziadnu obetu v podobe vzdavania sa starych vzorcov myslenia, my drzime vlajku noveho sveta.. novej zeme.. jej, teraz ma napada, Eckkhart ma knihu nova zem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné - jen si nějak nedovedu představit, jak se tohle dotkne lidí, kteří jsou například uvězněni za vraždu, zlodějů, podvodníků... Nechce se mi věřit, že by se šmahem během třeba jednoho měsíce naprosto změnili a najednou z nich byli láskyplné bytosti plné empatie a soucitu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čím dřív se vzdáš dělení na špatné a dobré tím dřív to temné bude světlé :-)

      Vymazat
    2. ..ale kdeže, slilo by se to do šedé :-)

      Vymazat
  8. No o tom přesném čase...

    Ale je pravda, že temná strana se nás snaží sešněrovat posledními temnými "pečetěmi" a tím nás udržet "na uzdě". Moc dlouhou trvanlivost ty "pečetě" nemají... Je otázkou krátké doby, kdy už nebudou schopni... Jde o ty "díky" všech možných izraelských představitelů, zřejmě za tím stály rozsáhlé přípravy a silné magické obřady... Láska a Světlo však přemohou i tak silné temné pečetě...

    OdpovědětVymazat
  9. Jarda Dušek by tohle nikdy neřekl, tomu je jednadvacátého totiž naprosto upr... To by mě zajímalo, kdo tenhle článek tvořil ...vlastně vždyť jě mi to jasné :))

    OdpovědětVymazat
  10. když kliknu na tohle: http://www.cestyksobe.cz/jaroslav-dusek-dulezita-informace-ab1826/
    tak se mi to přesměruje na tohle: http://www.cestyksobe.cz/dulezita-informace-ab1826/
    a dále o Jardovi Duškovi žádná zmíňka. Je tam jen "Autor článku: emailem"

    Je to hezký článek, víme co v těch dnech dělat, ale kdyby to psal Jarda, tak by se pod to i podepsal, ne?

    :-((
    Honza
    Brno

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě včera tam bylo jméno Jardy Duška , pravdou je že se mi od začátku nezdálo že je to on "lidičky" a podobná slova on nepoužívá...
    Dneska je to pro změnu úplně bez podpisu...

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle není styl vyjadřování p. Duška. Myslím, že je to podvrh.

    OdpovědětVymazat
  13. Jaroslav Dušek na tej fotke jasne hovorí toto : "Co mi to tu vykládáte, já mám 21.12. uprdele (!)" =) ... Sranda (vzhľadom k tomu, že údajne nie je autorom článku).
    Marek

    OdpovědětVymazat
  14. Duškovi a Hnízdilovi nevěřím ani slovo - jsou totálně, alespň pro mě, zdiskreditováni jejich havlismem, havlismus je temnota

    OdpovědětVymazat
  15. To co řekl Dušek ve vztahu k roku 2012:

    A toto probuzení či osvícení má tedy proběhnout letos?

    Nevím, jestli nastane až v roce 2013, 14 nebo 15. Vím jen, že když jsem navštívil ony indiány, tak na tomto datu skutečně lpěli a velice nám ho zdůrazňovali. Já vám jen můžu říct můj pocit, že letos bude rok zázraků.

    http://www.sedmagenerace.cz/text/detail/2012-bude-rokem-zazraku

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.