21. prosince 2012

Ježíš: Dnes se zrodil Nový Věk

Ježíšovo dnešní sdělení je velice povzbuzující, což nesmírně potřebuji (:-)))
Od polední meditace ve 12.11 mám totiž dojem, že tato první vlna Vzestupu pro mě určitě není ... Po přečtění Ježíšova sdělení však dostávám opět naději, a ještě chvíli teda počkám, jak se to vyvine, než to vzdám ... 

Omlouvám se, z plánovaného kratičkého úvodu mi vyšel dlouhý text, ale potřebuju se asi vykecat z deprese, na téma Mám vůbec na Vzestup?

Včera večer se mi zdálo, že je třeba udělat něco výjimečného pro přivítání planetárního slunovratu, tak mě napadlo jít na zahradu, dívat se před půlnocí na hvězdy a pak meditovat a zkoumat energie... Bylo to prima, až do půlnoci skoro jasno, zimní obloha, Orion, Sírius, Plejády, Měsíc, spadl jeden meteor, čmárala geoinženýrská letadla, letělo něco radostně poskakujícího, což mohlo být nějaké UFO či družice ... 

Pokus zatopit si v domečku a přespat tam moc nedopadl, protože mě vykouřila kamna, která po řádném naložení začala ve 4 ráno čadit (neumím moc topit), což mě vzbudilo, a vyhnalo domů, neb se mi točila hlava a možná to nebylo transformací, ale tím čoudem. Nicméně, domů do své postele to mám čtvrt hodinky ... Celé to bylo prima zážitek, a těším se na pravý slunovrat ve 12.11 ...

Očekávaná polední meditace byla nahlášena rodině, která zatím měla v klidu obědvat. Ovšem nastal problém s alzheimerovou babičkou, která zafokusovala, že chybím u stolu, a jala se mě vehementně shánět, běhat, volat a bouchat mi na dveře, a nedalo se jí nic vysvětlit ... což bylo zajímavé, většinou mě totiž vůbec nevnímá, ani neví, kdo jsem, natož v kterém pokoji ... no nic, ona za to nemůže. Ale soustředit se na "světelný sloup" se teda moc nedalo ... To ještě nebyl konec, protože babiččin hysterický záchvat pokračoval i poté, když mě uviděla, obvyklým "univerzálním dramatem", při němž nás osočuje z veškerých možných nepravostí. 

Je to každodenní záležitost a já si vždycky nějakou dobu myslím, že to mám pod kontrolou, ale tentokrát mě to opět nadzvedlo, a chudák babička dostala vynadat ... což mě pak velice mrzelo, protože ona za to nemůže ... a přivedlo mě to k jistotě, že první vlna Vzestupu se mě rozhodně netýká, protože nedokážu přes veškeré snahy pustit staré nepotřebné závislosti a žít v bezpodmínečné Lásce ke všem bytostem ... 

Nemám problém cítit lásku k bezdomovci, nesoudit ho, vidět v něm nesmrtelnou duši a pokecat si s ním, jak to říká Karaimi ... ale s vlastní dementní matkou je to mnohem těžší. Ram Dass prý řekl, a cituje ho Eckhart Tolle: "Chcete-li vědět, zda jste osvíceni, stravte 14 dní se svými rodiči." Je to naprostá hluboká pravda. Týden to s nimi můžete vydržet, třeba i silou vůle, ale pokud nejste osvíceni a není vám všechno úplně jedno, tak do 14 dní vybuchnete, čili zjistíte, že nejste osvíceni ...

Bylo by zajímavé, jak by se Karaimi nebo třeba Eckhart Tolle vypořádali s neustálou přítomnosti vlastní matky, k tomu dementní, vás ani nepoznávající, ale naschvály dělající, neustále vám spílající, používající k vašemu manipulování stejné vzorce, které na vás platily dětství  (a platí pořád: "Ale honem, ať už seš u oběda, všichni jíme, nebo uvidíš!!!" ve vás vzbudí pocit viny i přes pokročilý věk...)  Nějakou dobu, třeba týden dva, to dokážu řešit přítomným okamžikem, a už už to vypadá nadějně, že jsem nad věci a v osvícení, ale pak zase bouchnu ... 14 dni je prostě kritická hranice. 

A teď ještě do toho ty nové energie Lásky, a když ani v nich nedokážu být v Lásce, tak to už vypadá fakt beznadějně, žádný Vzestup ... Takže, dnešní deprese z vlastní nedostatečnosti mi vydržela až do večera, až do přečtení Ježíšova sdělení: 
"Někteří z vás možná ještě mají problémy, které potřebují vaši pozornost, ale s ohromným nárůstem intenzity účinku, který má božské pole Lásky na vás všechny, shledáte docela snadným oddělit se od všech zbývajících nemilujících připoutaností či bolestivých emocionálních zavazadel, která jste ještě plně neuvolnili."
Tak jo, tak doufám, že snad mám ještě šanci ...  Kéž by to tak bylo, jak říká Ježíš ...
Chápu, že to nějakou dobu může trvat, než se nová energie projeví, však na nové zuby či nový mobil si taky musíme zvyknout, než se to naučíme dobře používat, ale pak je to paráda (:-)))

(Sorry za dlouhý článek, nějak mě to vzalo. Ježíš vám to vynahradí.)


Ježíš: Dnes se zrodil Nový Věk

Channel: John Smallman – 21. prosinec, 2012

http://wp.me/p1B8dY-a4

Audio anglicky: http://johnsmallman2.files.wordpress.com/2012/12/12-21-2012-jesus-audio-blog-14.mp3

Dnes je velmi významný den, protože se probouzíte! Už se nebudete déle cítit zavázáni moci a autoritě zkorumpovaných organizací, které vás tak dlouho drží v otroctví svými nespravedlivými zákony a omezeními.

Energie, která silně proudí z pole božské Lásky již po několik let, aby vám pomohla v procesu probouzení, se během roku 2012 zesílila a dostala obrovské podněty 11. 11. a 12. 12. 2012 a dnes.

Tato energie nyní proudí volně a konstantně, a velmi pozitivně se spojuje s vaším vlastním energetickým polem, a každý z vás k ní přidává svůj vlastní podpis tak, jak se probouzíte a vědomě se stáváte její součástí. Vy a váš svět nebudou nikdy stejní, protože Nový Věk přišel, a tak se RADUJTE!

Někteří z vás možná ještě mají problémy, které potřebují vaši pozornost, ale s ohromným nárůstem intenzity účinku, který má božské pole Lásky na vás všechny, shledáte docela snadným oddělit se od všech zbývajících nemilujících připoutaností či bolestivých emocionálních zavazadel, která jste ještě plně neuvolnili. S jasným záměrem tak učinit, a s láskyplnou pomocí vašich andělů a vůdců, se vše, co ve vašem individuálním energetickém poli není v souladu s Láskou, rychle rozpustí. Uvolněte se a vězte, že vašeho pravého záměru bude bezprostředně dostaženo.

Život se pro vás stane prožitkem, kterého si budete vážit a plně užívat, protože omezení, do nichž vás obalila iluze, padají a odhalují pro vás svobodu, která vám vždy patřila, a odhaluje se celá škála dosažitelných možností a příležitostí, které můžete prozkoumat svými znovuobjevenými kreativními talenty a schopnostmi.

Interakce a jednání s ostatními – s rodinou, přáteli či s úplně cizími osobami, které vlastně nikdy nebyly a už dále nebudou cizí – budou vždy pro vás harmonické a povznášející, protože egoistické konkurenční usilování osobních ambicí, které vás dříve pohánělo, odpadá. Všechny soutěže a hry, jichž se budete účastnit, budou pro přátelskou zábavu všech zúčastněných, a povedou ke spoustě spontánního smíchu.

Mnoho věcí budete dělat prostě pro zábavu z jejich dělání, a v pozadí nebudete mít žádné pocity viny nabádající vás, že byste to neměli dělat, nebo že byste měli dělat něco mnohem důležitějšího. Vpravdě, nic není důležitějšího než dobře se bavit, ať už děláte cokoli!

Dělat věci čistě pro zábavu vám poskytne příjemný nový způsob, nač soustředit vaši aktivitu, a bude vám to dodávat nezměrné dovednosti v tom, do čeho se pustíte. Vaše dny dřiny a vyčerpání budou skončeny, protože budete mít bezmeznou energii, s níž se budete účastnit života, a protože vaše povinnosti, které způsobovaly dřinu a vyčerpání, již nebudou naplňovat vaše dny.

Dnes se zrodil Nový Věk, a až si zvyknete na pocit blaha a entuziasmu, kterým tento věk jiskří, budete se otvírat stále plněji radostem žití, protože už nebudete mít úzkostlivý, ale naprosto nevědomý pocit, že zakrátko se stane něco, co zchladí či zničí vaše radostné pocity, které prožíváte. Osobní bezpečnost nebude problémeme, protože zde není nic, co by vás jakýmkoli způsobem ohrožovalo.

Došli jste do Nového Věku, kde vše, co leží před vámi, bude prohlubovat váš smysl pro štěstí a radost. Dům je tam, kde je srdce, a nyní, když dům a srdce jsou plně v jednotě, mír a naprostá spokojenost jsou navěky vaše. Vítejte zpět v Domě, po kterém jste toužili, a kde zažijete nerušené štěstí.

Váš milující bratr Ježíš

Další sdělení je plánováno na 3. ledna 2013

46 komentářů:

  1. Můj milý Orgonetku, jednu věc vím jistě :)
    Ty jsi vtělený anděl.
    Víš to?
    Jen to nejkrásnjší pro tebe,
    Alfa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. andělé ale nikoho nestraší...co vy na to ?

      Vymazat
    2. Anjeli neklamú... co vy na to ?

      Vymazat
    3. Je přece rozdíl mezi nebeským andělem a vtěleným na zemi....co vy na to?
      Alfa :)

      Vymazat
  2. Ahoj!
    Nezúfaj! Keď som čítal Tvoj úvod k tomuto článku, musel som sa viackrát z chuti nahlas smiať. Nie preto, že by som bol škodoradostný, ale preto, že mi to veľmi pripomínalo môj dnešný deň a moje vlastné pocity. Taktiež som chcel prežiť dianie okolo 12:11 v meditácií a život mi ukázal, že má moje očakávania "na háku". :) Susedia v paneláku vŕtali, ďalší vysávali, chvíľu predtým mi zvonil telefón, ... Taktiež, keď som nezažíval nič "špeciálne" vnútorne, pocitovo a ani žiadne zatmenie slnka, ap., jednoducho nenaplnili sa moje očakávania (aj keď som ich vedome mať nechcel) - bol som sklamaný. (aj keď musím povedať, že v posledných dňoch a dnes obzvlášť slnko žiarilo veľmi zvláštne - cca. 11:50 začalo silne žiariť cez hustú chemodeku. 12:11 to bolo najsilnejšie a bolo výrazne cítiť aj slnečné teplo. Ešte aj potom neskôr boli nejaké zaujímavé javy - slnko bolo viditeľné ako jasný kotúč cez hustú oblačnosť, ap.) Ale keď som si v podvečer prečítal nejaké články a pozrel krátke videá na Tvojom blogu, nálada sa mi opäť zlepšila...
    Ničoho sa nebojme, či už majú všetky tie články, channelingy a videá pravdu, alebo nie - keď sa ztíšime, mnohí CÍTIME A VIEME, že žijeme vo výnimočnej dobe a že zmeny, ktoré sa dejú, sú a budú k lepšiemu. Dnešok mi zase ukázal, že ešte stále sú veci (strachy, ap.), ktoré musím spracovať. Ale naozaj mám pocit, že teraz sa toho, čo už nepotrebujeme zbavuje ľahšie, než kedykoľvek predtým. Stačí si to uvedomiť a prijať a odpustiť najmä samým sebe, že nie sme "dokonalí" (čiže podľa "svojich" predstáv).
    Ďakujem Ti veľmi pekne za všetko, čo si celé roky robil, aby sa z orgo-net-u stal taký úžasný zdroj informácií a virtuálne miesto stretnutí skvelých duší, akým je v súčasnosti.
    Mám Ťa rád a aj všetkých, ktorí prispievajú k tomuto úžasnému dielu.
    Nech sú šťastné všetky bytosti!
    alexk

    OdpovědětVymazat
  3. Za poslední roky jsi do toho vkládal hodně energie a to vyvrcholení dnešního dne nebylo takové,jak jsi očekával a je nás určitě více.Takže kombinace očekávání,zklamání a vlastně i únavy udělalo své.Krásně nás to ale učí "nic neočekávat" a nechat se už jen vést,neprosazovat svoji vůli.Babička byla jen ten "anděl"který nám to všem přišel připomenout.Každý jsme přesně tam,kde máme být a nechtějme být,jako Karaimi,nebo Eckhart,(navíc Ti by určitě nesoudili),nebo kdokoliv jiný.Vzestup je pod taktovkou Boha a my jsme jen buňkou,která vykonává jeho vůli.,aby se mohla spojit v jeden celek.
    S láskou Jarmila
    P.S.Ty kamna jsou prosté"BOMBA",.jsi měl zatmění skoro v přímém přenosu!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Orgonete.Také jsem netrpělivě čekala na tento den, že se v něm připravím k prožití klidu a míru a všech těch krásných pocitů.A ejhle: Byla to dnes docela divočina,do práce, nákupy, návštěvy, vařit punč, nachystat jídlo..Byla jsem najednou nějaká podrážděná, že to vůbec neprožívám tak, jak jsem chtěla... Návštěva odešla a já sedla konečně v tichu ke Tvým stránkám a pročítám tu patálie, jaké jsi měl (nejen dnes) s Tvou matkou. Vzápětí jsem našla video s Eckhartem T. JAK SI PŘÁT http://eckhart-tolle-cz.blogspot.cz/
    Vzpomněla jsem si při něm, že jsem byla na podzim někde v jeskyních, kde jsem si něco měla přát, a že se mi to teda splní a já si tehdy přála, abych už ztratila POTŘEBU mít nějaká splněná přání...a byla prostě spokojená. Po shlédnutí onoho videa jsem zase v mírumilovném klidu a nemám přání ani očekávání, že se stane, ať už dnes či jindy, co si představuji a přeji já...Krásné a pohodové dny návratu Slunce :-) JaJi

    OdpovědětVymazat
  5. ano , prišli sme do noveho veku kde sme zistili že pan ježiš ma pravdu.

    OdpovědětVymazat
  6. Orgonete,

    děkuji za tvůj příspěvek.
    Já mám od včerejška takovou depresi, že nevím, co dál. Vlastně stačí jen sehnat si práci, najít peníze na nájem a postarat se o své děti.
    Vánoce před námi, tak jdu zítra dětem koupit alespoň malé dárky, protože jsem dosud na Vánoce neměla ani pomyšlení. A navíc, mi neustále volají naši z Moravy, jestli tedy s těmi dětmi na Vánoce přijedeme. Měla bych mít radost a být šťastná, že uvidím své rodiče a krásně všichni oslavíme Vánoce.... ale po 8 letech (kdy z Prahy jezdím minimálně na letní prázdniny k nim, aby byly děti na čerstvém vzduchu a dříve mnohem častěji) to nejde a stále osvícená nejsem. I když se mne každý ptá, jak to můžu vydržet, protože tam se to vydržet nedá. Ale kvůli dětem jsem to vždy za šílených podmínek pro mne vydržela. A teď si ještě poslechnu, jak jsem úplně blbá, že mi to pořád říkali, že se nemůže nic stát. A´t se jdu léčit. Tak díky, že v tom nejsem sama, i když to nám asi nepomůže ..

    OdpovědětVymazat
  7. .... hele zo vzestupu se stala forma :) nech to plynout... jasne ze kecy ze medzi 12-21.12.2012 sa nieco radikalne zmeni... ale o rok takto budes uz duchovne pokrocilejsi :).... odporucam ti Saint Rajinder Maraji - ho :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Orgonete, tohle je spíš vzkaz pro tebe, tvůj úvod mě opravdu rozesmál, od včerejšího večera, kdy jsem asi 10 min cítila krásné energie, se podivuju, že ty nepříjemné jsou pořád okolo i když snad už méně íntenzívní, nicméně už jsem zažila lepší časy, aspoň myslím, tak jsem si taky říkala, jestli se vůbec někam posunuju, tak jsem byla zvědavá, co tu dneska bude, takže jestli v tom budu s někým, kdo mi připadá fajn, tak to snad půjde ve zdraví přežít, nebo radši ve zdraví a radosti prožít :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Milý Orgo. Na vzestup má každý, respektive zasahuje nás všechny, takže je to jen o uvědomění si tohoto procesu. Máš samozřejmě velmi složitou situaci, která není jednoduchá, ale co bylo v minulosti pro koho jednoduché, že ? Ale přesto je tvá situace náročná. Přichází však radost. A je to tak. Bude se to tak projevovat. Zanedlouho to poznáš sám. Jsi sice tahaný z cesty, proto máš dojem, že se tě vzestup netýká, ale opak je pravdou. To je součást tvého vzestupu, dalo by se říct, že byla, protože se tato náročná situace dostane do pozitivního rámce a sám ucítíš, že se situace mění. Všichni jsme totiž dosáhli určitého vrcholu, ty také.
    Ale pár slov také k transformaci a přechodu do Nového věku. Celé je to vnitřní záležitostí každého z nás. Kdo čekal, že příjde nějaká apokalypsa, nebo něco podobného, tak byl naprosto vedle. Podobně jako média, která přetřásala stále dokola konec světa. To přece, ale nevyplývá z žádného odkazu Mayské civilizace.
    Momentálně bude možné objevovat úplně odlišné možnosti, než dříve. Velkým tématem brzy nejspíš budou vizualizace a síla myšlenek spoluvytvářející realitu každého jednotlivce.
    Tyto možnosti zde byly i dříve, ale nyní k manifestaci záměru povede jednodušší cesta. Naopak, dualitní - negativní záměry nepovedou k uplatnění. Vše bude o pochopení možností, které se teprve začnou ukazovat.
    Veselé a klidné Vánoce všem, a také Orgovi velký dík za jeho práci - poklona. Honza.

    OdpovědětVymazat
  10. Drahý orgonete!Ani nevíš,jak mě dojala a oslovila tvá upřímná zpověď!To bylo pro mne to nejvýznamnější,co jsem si,vzhledem k důležitosti dnešního data,přečetla.Já a můj nejstarší syn tě čteme 2 roky,souzníme v mnoha věcech a připravovali jsme se s Orgonetem na Vzestup.Jak jsme to už měli všechno podchycené,jak jsme již začínali vidět šířeji...,chápat šířeji...,meditovali na důležitá data...a 16.prosince mi náhle umřel tatínek!Světlo mého života,milovaný děda mých synů.V 70 letech,ve skvělé kondici. A všechno je v háji!veškerá duševní příprava,pozitivní emoce,nadhled...v háji.Místo toho jsem zrovna v tento den byla v hluboké depresi a duševně maximálně v hnoji!Vše,co o tom teoreticky vím,že vše má svůj určitý smysl a nic není náhoda,nestačí!Dnes se ze mě hrnulo i doslova zlo,napadám vlastní matku,protože se ne vždy chovala k mému otci pěkně,mnohdy dost nepěkně,a já místo odpouštění cítím hlubokou zášť a doslova ji v současné době nenávidím!A takhle jsem připravená k transformaci!No úžasné!A právě dnes!Orgonete,rozhodně nejsi sám,komu se dnes nezadařilo a možná,že se nás sešlo i více.Ahoj,Eva,43 let,4 synové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a povedz si - odteraz mi nevadí, nevadíte, peace. A on príde.

      Vymazat
  11. Orgonítku, zlato, máš toho moc a snažíš se seč můžeš a někdy prostě nemůžeš. A nebud' na sebe tak přísný. Moc Ti děkuji za Tvou práci a přeji krásné dny podle Tvých představ a snů. Nashledanou v pětce, Tvoje věrná dlouholetá čtenářka Rosa. Bratře Ježíši, taky Tě miluji.

    OdpovědětVymazat
  12. od srdce jsem se zasmal a videl v tom presne sebe, sice ne s dementni babickou, ale jiste analogie tam jsou:))

    OdpovědětVymazat
  13. Přitvrdím? Budu za kacíře,:-)))) je to můj názor jen,který chci sdílet, k zamyslení...
    Zkuste přečíst srdcem....jak asi by to Ježíš Kristus řekl? Takto? Přemýšlím nad slovy. Nevšimli jste si, že tyto různé chanelingy od různých archandělů a "svatých" mají podobná, stejná slova?
    Zažili jste napojení někdy s archandělem, Ježíšem, nebo dokonce s Bohem?
    Vše se odehrává Srdcem jen....vše je mimosmyslově-tj. beze slov. Mluvíte (pokud jsou slova) jen vy- ať šepotem, nebo myšlenkou. Vaše Srdce jen přijímá a vy rozumíte - Vše rozumíš a není třeba nějakých slov...z Jejich strany.
    Pokud někdo píše z tohoto napojení, je to jakési možné zprostředkování toho napojení, ale vlastními slovy, pochopením sděleného, ale to nemusí být pravdou, ale jeho přáním, vlastním.
    Ano, může to mít láskyplný smysl, co napíše...jen prostě necítím, že je to to, za co to vydává.
    Ježíš Kristus, archandělé, jsou s námi ve spojení stále, je na nás, zda chceme je vnímat, či nechceme nebo neumíme. Pokud neumíme, nechceme, vždy najdou cestu k nám, pokud je to důležité. Rozhodně to nevzkazují po jiných, to mi věřte ;-) Proč? Protože je to zkreslující. Takto. Háček vidím i v tom, že mnohdy dotyčný neví přesně s kým se spojil, pokud se spojil. Na astrální úrovni je to vše ošemetné. Proto lidé, mnohdy vidí nebo slyší iluzi. Je to tak.
    Co říkal Ježíš? než přijdu zpět, bude mnoho falešných proroků zde.
    Historie se opakuje:
    Než vstoupil Ježíš Kristus sem naposledy, tak bylo povoláno mnoho falešných proroků,aby zastnili Jeho příchod, vnesli zmatek do lidí, aby nepoznali toho pravého....

    Orgonet, vážím si tvého vyznání, zde,veřejného, ke dni slunovratu, věř,že nejsi osamocen, že i já jsem měla jednu malou negativní zkušenost s jednou květinářkou ten den. Prostě mě vytočila :D Normálně,lidsky. Nachytala mě:D A mé předsevzetí klidu a lásky bylo tatam :D Jsi, jsme na cestě a nevidím žádného velkého pochybení. Opakuji, že je to tu velmi těžké žít, a jsme neustále zkoušeni. Čím větší tlak je vývíjen, tím krásnější se udělá diamant :-) Nebo taky jen prostý uhlíkový prach, žejo :-D
    Přeji nejen tobě, i nám všem, aby jsme byli nakonec zářícími diamanty ☼
    Aa

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Orgonete, meditace mi moc nejdou, ale včera při internetové meditaci s Petrem Chobotem jsem posílala lásku tobě i tvojí babičce :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Milý Orgonetku, netrapme se tím, zda jsme dost dobří na vzestup. Myslím, že 99,9% tvých čtenářů zažívá obdobné pochybnosti.
    Tvoje upřímná zpověď mne zasáhla.
    Všichni pocházíme ze stejného Zdroje. Jsme vlastně sourozenci.
    Milé sestry ,milí bratři, objímám vás.
    Nám všem přeji klid a mír. Přijměme se takoví, jací jsme.
    Děkuji, Orgonetku.:-)

    N.B.

    OdpovědětVymazat
  16. Sme ludia a prilis vela sme ocakavali vzdy chceme len to najlepsie ,,a to je mozno to netreba cakat nic a netreba sa tesit na nieco co je vo hviezdach (myslim to tak berme zivot co nam ponuka a nehladajme falosne iluzie).Ja som tiez ocakaval zlom ,jedine co ma cakalo bola vcera strasna bolest hlavy a unava lebo predvcerom mi trhali zub tak som mal bolesti,kazdemu je pripravene nieco ine a vsetko je skuska .Velmi ma to mrzelo ze neprislo ku mne nic a mozno prislo ale moje ocakavanie sa sustredilo na nieco ine tak som nevidel mozno realne to co prislo ak vobec nieco prislo,Orgonete chlape netrap sa a chce to usmev aj ked je to tazke a jednoducho nemysliet vypnut sa a prijmat klud ,zelam vam vela zdaru a usmevu :D

    ASGARD

    OdpovědětVymazat
  17. Já asi ani zklamaná nejsem, nečekala jsem, že příjde nějaká viditelná změna. Ale pořád věřím, že ta změna k dobrému příjde, přichází. A když to budeme vidět, věřit tomu, budeme to i mít.
    Vydržte, vidím, že se lidé probouzejí. Pomalu, ale jistě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pořád to trvá transformace probíhá i vzestup, odehrává se to na energetické úrovni, pokud máte možnost a schopnost vidět to jemně hmotné, vidíte že je to tak jak se psalo !!!

      http://www.pomoczosvetla.sk/fewa-ilona-palusova/

      Vymazat
    2. Přesně tak ! Transformace našeho vesmírného sektoru začala probíhat, a probíhá stále, nepeřetržitě dále. Nezávisle na našem chtění či nechtění. Byla součástí Božího Plánu, a proto tady bude, i kdyby kvůli tomu musel"čert na koze sem tam jezdit"! Kdo na SVÉM Vzestupu propadne malomyslnosti a marnosti, bude velice tuze zkoušen pro zpronevěru hřivny poznání, které se mu od Stvořitele nezištným darem dostalo. Proto neklesejte na mysli ani na duchu, když nevidíte za "hřebeny mořských vln". Vše je připraveno, vše je nasměrováno, jen musíte být trpěliví a pokorní, pokud chcete sdílet se svým Stvořitelem Světlo, Pravdu a skutečnou Svobodu !

      Vymazat
  18. Ahoj Orgonete, chtěl bych ti něco sdělit.

    "Osvícenými se můžete stát jen když se osvícení vzdáte a nebudete ho chtít" Osho
    - přeloženo k E. Tolle, nechtěj budoucí okamžik a je již vše vyřešené... veškeré myšlenkové vzorce "nejsem dost dobrý na vzestup" jsou ty tam, nesmyslné... až ta myšlenka přijde, zeptej se sám sebe jestli tu myšlenku chceš dál podporovat, je ti ta myšlenka opravdu k něčemu?

    Jinak žít s někým kdo neustále aktivuje emoční tělo a "stahuje" do nevědomí je moc dobré. Dobré i špatné z jiných úhlů pohledu, na druhou stranu neni nic dobré ani špatné :-))) Všichni bysme měli být vděční za takové lidi a situace, mohou nás vzít hlouběji než jakkákoli meditace.
    Když přijmeš její chování, přijmeš všechny svoje myšlenky a reakce emoční vůči nim, co zbyde? Jen pozorovatel, hodně pomáhá když při přijímání si představíš, že tu budou ty myšlenky, situace a emoce dál. Budou tu dál, ale nebudou ti vadit. Aneb když jsi spokojený s vlastní nespokojeností, co se s tou nespokojeností stane? :-) Tady nejde vůbec o to "mám na vzestup nebo ne, co musim dělat" jediný co musíte dělat/nedělat je neodporovat tomu co se teď děje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozbě fašistické globální diktatury ale čelit musíme, pokud budeme chtít na Zemi jako lidský druh přežít !!!

      Vymazat
  19. Milý Orgonete. Děkuji Ti za Tvůj úvod. Jsi naše zrcadlo. Sice jsem neprožil to co ty, ale pocity byly velmi podobně depresivní. Proboha! Já nejsem připraven! ::-)
    Po nastavení Tvého zrcadla VÍM: Dualita nezmizí ze dne na den, čeká nás ještě spousta práce a po dobu několika, ne-li desítek let. A poučení? Byla to jedna z lekcí. Příliš posuzujeme a to i SAMI SEBE (a už je tam zase ta dualita :-) ). Nebuď na sebe tak přísný. Přeji Ti hodně odpočinku, klidu a lásky, a buď stále s námi, dodáváš nám sílu, ani netušíš jak moc.
    Časy se mění a bude lépe.
    Klid a mír všem bytostem.
    MorPPheus

    OdpovědětVymazat
  20. Jó a P.S. jak Karaimi říkala, že máme málo jíst a energetickou stravu, tak posemenech jsem dostal průjem atak baštím jak jak o život co mi pod ruku přijde :-). No má cesta bude jiná než její :-).
    MorPPheus

    OdpovědětVymazat
  21. Krasne tady svitite svetylka, Buh musi plakat radosti, kdyz vidi vasi uprimnost a snahu .... neodsuzujte se, neporovnavejte se.
    Zahodte vsechny datumy a s tim i ocekavani, davate tim Egu nastroj pro potlaceni vasi sebehodnoty.
    Proc se vlastne domnivame, ze dne na den neco zmeni? Kryon nam jasne rika:

    Začíná proces – obrat (k lepšímu), který bude
    pomalý a něco z toho bude ošklivé - už to je ošklivé,
    protože tyto věci se nezmění přes noc. Tyto druhy energií…
    my říkáme, že je rozmělňujete, takže to potrvá roky připravit
    půdu. Někdy se musíte kousek vrátit než se pohnete kupředu.
    Je zapotřebí generace myšlení a evoluce lidského vědomí
    než se vytvoří konečný výsledek. A vy jste teprve na
    začátku. Uvidíte HODNĚ střetů staré a nové energie a ani
    nerozpoznáte, co to je.

    ( Kryon Čas říct sbohem)

    Kdy se stavi dum a zednik haze maltu, je kolem toho bordel, ale i tento okamzik je nutny a je dokonaly, stejne jako jste dokonaly i VY, to ze v sobe nevidite tu Bozi nadheru, to je problem, ne termin v kalendari, vize, zazitky a cile.
    Budte tim, kym ve skutecnosti jste!

    OdpovědětVymazat
  22. Děkuji všem za upřímný náhled do svého já...

    OdpovědětVymazat
  23. Nic jako povznesení neexistuje, neexistuje i spousta věcí o kterých se tady píše. Přišel jsem na to já a příjdeš na to i ty. Energii kterou vkládáš do tohoto blogu věnuj raději svým bližním. Možná se za několik desítek tisíc let propracujeme k tomu, čemu můžeme říkat osvícení, ale nebude to ze dne na den, z hodiny na hodinu jak si někdo určí, třeba v nějaké líbivé datum. Přestaňme se honit za bludy, otevřeme oči, žijme plnými doušky a užívejme přítomný okamžik!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš třeba pravdu, ale Orgonet je vděčný i za pouhé probuzení, a to už tady nesporně je!!

      Vymazat
    2. tobě to bude určitě trvat tisíce let ale můžeš to dokázat během jednoho života, že nic necítíš nebo nevidíš znamená jedno, nejsi připraven :-)

      Vymazat
    3. Orgonetíku, díky, že i my jsme tvými bližními a věnuješ se nám a vkládáš čas a energii do překladů a článečků, které bychom dost pracně hledali sami :-) My všichni jsme si navzájem partnery, my všichi můžeme být osvícení ne činy, ale stavem Bytí hned teď v tuto vteřinu. (To nemám načteno, je to z mého poznání. A je to pro mne velmi povzbuzující, snad i pro vás ostatní:-) Pokojné Vánoce všem, hodně laskavosti kolem i v nás :-) JaJi

      Vymazat
  24. Každý kto bloguje, píše na blogy atp. to robí predovšetkým za seba, zo seba, uspokojuje svoje osobné potreby. Je to jeho únik pred realitou. Tiež to robím, mám pc ako náhradného partnera, kamaráta, lenže neobjíma, neuvarí, neuprace, sme v ilúzii a tú prezentujeme ako skutočnosť. Dosť blbé, toto zmeniť je potrebné. Tož si už posvieťme tou pravou baterkou do našich palíc...
    BED

    :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá, či milý Bed.Reality mám kolem opravdu hodně.Je nás doma deset. To ovšem neznamená, že si všichni myslíme totéž.Můj důvod navštěvovat tento blog je o tom, že to, co nezajímá mou rodinu, zajímá někoho jiého.A jsem za to vděčná.Vladimíra

      Vymazat
    2. ... a ja som o čom písala, Vladimíro ? B

      Vymazat
  25. Strasne ste ma vsetci potesili vasimi prispevkami. :) Som rada, ze nie som jedina, kto nic specialne necitil. Vlastne som ani nemala kedy, kedze som bola v praci az do vecera. Okrem odpocitavania sekund do apokalypsy mojich kolegov, sa ani potom nic samozrejme nedialo. Cely den bolo zamracene, takze ani pripadne zatmenie by sme nevideli. Povodne som si chela dat meditaciu aspon vecer, no bola som tak znicena z prace, ze som isla rovno spat a vstala az dnes okolo 11.00. No ani po 12-hodinovom spanku sa necitim nijak zvlast sviezo. Ja myslim, ze ten vzostup nie je otazkou 1 dna ci par dni. Rozdiel uvidime mozno tak o rok. Ja som si ista, ze o rok uz budeme moct realne hovorit o velkych zmenach v nasich zivotoch. Dufam, ze sa o rok o svoje zazitky vsetci podelite. Neviem sa dockat! :) Prajem vam vsetkym krasne a pokojne Vianoce bez starosti ohladom vzostupu. Ja verim, ze nas to neminie, len to chce viac casu! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Take it easy, pocity si navozujete v podstatě samy, takže si navozujte spíš dobrý než špatný, jste součástí něčeho většího a hlavně jste dobrý lidi, na tom hlavně záleží, jestli je někdo v pasti z toho, že nepřišli 3 dny temna, tak se stačí podivat ven a můžu vám říct, že s jistotu 3 dny slunce neuvidíte, takže jde to podle plánu, je to vše v hlavě, budte v poho a mějte se rádi a jestli chcete cítit pořádný vibrae zkuste trávu nebo halucinogeny, ale podle mýho to neni nej, ale zaručit vám můžu že to určo ucejtíte
    peace and dont worry be happy

    OdpovědětVymazat
  27. Féwa 22.12.2012 (info )
    Akuálne inormace o procesu vzestupu.
    Včera (21.12.) před půlnocí začali zemi zaplavovat paprsky centrálního slunce.
    Posouváme se bránou (portálem)- ležatou osmičkou 25-26.12. by jsme měli projít jejím absolútnim středem do 5D.

    Více na: http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-22-12-2012/

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj orgo to dáš!Podívej se zpět ať vidíš jak si na sobě zamakal.Od srdce ti to přeji,všem.

    OdpovědětVymazat
  29. Milý Orgonete, velmi mě mmrzí, že jsem byla tak moc zaneprázněná předvánočním shonem, že jsem ani neměla čas přiskočit ke klávese a zareagovat, jako to udělali mnozí, na tvůj popis tvých strastí.
    Pomůže-li ti to,pak ani já neuniknu k občasnému výbuchu hněvu.Také ve mě se toho občas nahromadí přespřílíš a potřebuji to dostat ven.Přesto vše jsem se naučila a stále se učím mít při tom svém výbuchu hněvu jakousi kontrolu a nepouštět z pusy ven něco,co by mohlo původce mého vzteku ranit.A myslím si,že tohle "neovládnutí se" nám bránu před vzestupem neuzavírá.Mohu mluvit za sebe.I když občas poklesnu,přec získávám další a další duchovní náhledy.Ráda bych o nich s psala, ale mám obavy,že věci Svaté budou některými pošpiněny.No..to jen na okraj.
    K tvému pocitu výčítek ještě tolik. Bůh oceňuje i dobrý úmysl v srdci.On přeci ví, že člověk nese jako jeho Syn velmi těžká břemena.Jeho Syn,copak jsi nečetl? Také mu ujely nervy v chrámu, kde se kupčilo s pěnězi.Jen si vzpomeň ! Tak i tady máš důkaz, že tvá cesta k vzestupu duše je stále otevřená dokořán.Tvoje trápení,vzpomeň si, bylo jedním z důvodů, proč jsi změnil na Orgonetu styl a mimo počasí jsi začal vyhledávat i odpovedi na otázky "PROČ právě já?!" Není to náhoda,že jsi začal upřednostňovat články s duchovní podstatou ! Je to proto, že jsi se probudil!
    A tak, drž co udržet se dá. Vím, že někdy pijeme kalich plný hořkostí, ale vše vždy pomine a ty budeš o velký krok dál.Hodně síly a vytrvalosti přeje

    dan.

    OdpovědětVymazat
  30. Ludia zlati,chcem len povedat, ze aj na mna sa 21-ho valili situacie ktore ma totalne znervoznili az ma z toho rozbolela hlava a pokracuje to aj dnes.Situacie , ktore sa normalne nevyskytuju a uz vobec nie v jeden den.Aspon viem, ze matrix dokonale funguje a snazi sa silou mocou znemoznit uvedomenie si
    krasnych energii, ktore k nam v tomto case prudia.Myslim, ze to dokazuje, ze sa naozaj nieco deje a po
    precitani vsetkych vasich prispevkov mi spadol kamen zo srdca, ze v tom nie som sama.Uz davno vas vsetkych vnimam ako svoju rodinu, ako ludi co su mi velmi blizki a som vam vsetkym vdacna za to ze ste.
    Mily Orgonet,dakujem ti za tento blog, za tvoju uzasnu pracu a za tvoje ciste srdce a prajem nam vsetkym do dalsieho zivota vela, vela, vela svetla a lasky :-))))) Nikar

    OdpovědětVymazat
  31. Ahojte.. aj ja sa pripájam k tým, ktorí možno čakali od 21.12. trošku viac, ale nejako vnútorne cítim, že je to dobré. 21.12. som sa okolo 12:15 pozrela von oknom a pocítila som takú energiu ako ešte nikdy ! Do očí sa mi okamžite hrnuli slzy a mala som obrovskú hrču v hrdle. Bolo to hrozne silné, ako ešte nikdy. Potom som prežila úplne úžasný deň s mojimi priateľmi, všetko sa darilo, všetko bolo krásne a zároveň nové. Tá vlna radosti a zjednotenia bola nová... Priatelia, nesmúťte a nebuďte sklamaní, že ste sa neprevibrovali niekde do 5D. :)) To nové prichádza každým dňom, len sa lepšie pozrite, už je to tu :) Je to cítiť všade, len sa dívajte očami, ktoré to vedia rozpoznať. Všetko sa mení, a práve to je ten vzostup.. Pretože vzostupujeme,ale postupne, každým dňom.. :)) To koľko nás tu je, je toho príkladom..Nebudte na seba takí prísni, veď vy ste to dokázali.. Dokázali ste sa prebudiť, a vidieť čo sa deje a pomáhate to šíriť ďalej. Nevadí, že hneď nemilujete každého bezpodmienečnou láskou! Stačí, že sa o to dennodenne pokúšate :) Už to je veľký krok vpred...Keby každý človek na Zemi pracoval na sebe tak ako vy, žiadny vzostup by nebol treba... :) Neviem, možno sa mýlim, ale ja nečakám a nejaké previbrovanie do 5D, kde končia všetky problemy. Ja si myslím, že bude trvat ešte pár rokov, kým vybudujeme tu vysnivanu Novu zem a kým všetko zlé odíde. A teraz sme len na začiatku, je to len zaciatok toho noveho veku, kde každý z nás bude potrebny :) Ved preto sme sem prišli.. Preto, prosim, nebudte sklamaní, dokázali ste to ♥

    M

    OdpovědětVymazat
  32. Toto nejsou vzkazy od Ježíše Krista Nazaretského, ale od satana převlékajícího se za lžimesiáše.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.