10. prosince 2012

Ježíš: Nedokážete si představit, co k vám přichází

Hezké povzbuzení (:-)))

Ježíš: Nedokážete si představit, co k vám přichází 

Zdroj: http://the2012scenario.com/2012/12/jesus-it-is-just-not-possible-to-envision-what-is-coming-your-way/
Channeling John Smallman – 9. prosinec 2012
Překlad: OrgoNet


Okamžik vašeho probuzení se blíží a velká většina lidstva prochází procesem uvolňování svých posledních zbylých pout s iluzí.

Pouze velmi malý počet duší si zvolil neprobuzení, ale některé z nich vážně uvažují o změně názoru. Svůj názor můžete změnit vždycky!

Není absolutně potřeba, aby se kdokoli z vás obával či měl starost o své milované, kteří se zdají nevědomými ohledně velkých změn, které brzy nastanou. Na cestě k probuzení není nikdo, kdo by si v hloubi své bytosti neuvědomoval, že brzy nastane úsvit nového věku. A každý, kdo je vtělen na Zemi v tuto dobu, zamýšlel být na své cestě k probuzení.

Být v této době a prožívat iluzorní životní podmínky, které jste vytvořili před tak dávnými věky, je pozoruhodné. Viděli jste, jak se materializují, a mnozí z vás jsou nyní zde, aby viděli, jak se dematerializují, a všichni, kteří si zvolili probuzení, se konečně budou cítit doma.

Máte velmi příhodné rčení „Domov je tam, kde je srdce,“ a tak zatímco jste strávili dlouhé věky, mírně řečeno, zapleteni v iluzi, vaše duchovní srdce, vaše božská podstata zůstala bezpečně a velice dobře v nebeské říši, a pomáhá k probuzení toho spícího ve vás, kteří jste si zvolili vstoupit do iluze. A s veškerou tou láskyplnou pomocí dodávanou k vašemu původnímu záměru se tak vaše probuzení stává nevyhnutelným.

Trpělivost při čekání je obtížná, protože chcete vědět, co máte očekávat, a v rámci vašeho omezeného stavu vědomé bdělosti – podobně jako když televize byla novinkou a měla jen matné černobílé ztrácející se obrázky – prostě není možné si představit, co k vám přichází. Když srovnáte tu starou televizi a vaši moderní velkou obrazovku, HD, rozdíl je to obrovský, zejména pokud rychle přejdete z té staré na novou.

Až se probudíte, změna v jasnosti a ostrosti bude zcela jiného řádu než to, co prožíváte právě teď. Popravdě, to co, o čem si teď myslíte, že je jasnost, lze velmi velmi případně vyjádřit jako plavání pod vodou v kalném rybníce.

Obklopí vás jasnost velké intenzity. Vyjít v krásné krajině z ranní mlhy do jasného slunečního svitu není ničím ve srovnání s tím, co vás čeká. Tyhle mimořádně radostné a inspirující příklady toho, co očekávat, vám dávám proto, že tak mnozí z vás se na to ptají. Pochopitelně jsou to zcela inadekvátní analogie, ale měly by vám dodat odvahu, abyste se dívali před sebe s neomezeným nadšením.

Vaše nadšení přímo ovlivňuje vaši sílu záměru a zvyšuje vaši frekvenci směrem k duchovním dimenzím, takže my můžeme sáhnout k vám dolů a vzít vás za ruce a pomoci vám v posledních krocích vaší cesty návratu domů.

Pamatujte, že se nevracíte domů sami; vedete s sebou mnohé, které bychom mohli popsat jako omámené spánkem. Vaše Světlo a povzbuzování, pravděpodobně většinou tiché a neviditelné, je nezbytné k tomu, aby zůstali na cestě. Vy ani oni v tomto snažení nemůžete selhat, ale můžete ho učinit snadnějším tím, že uvolníte náklad zbytečných zavazadel, která tak dlouho většinou nevědomky nesete.

Nikdo na Zemi není prost nějakých vláken negativní energie, která musí uvolnit, ať odpuštěním, či soucitem a přijetím, nebo činem či záměrem vlídnosti a lásky.

Mnozí z vás shledáváte emoce hněvu, bezmoci, smutku, lítosti, které neočekávaně přicházejí do vašeho vědomí. Přijměte je, aniž byste se jimi zabývali či pokoušeli se pochopit, proč vznikly. Pouze jim dejte lásku a odpuštění a ony projdou, i když se někdy zdá, že dosti pomalu.

Také se široce nezabývejte tím, proč se cítíte tak unaveni či nemotivování, což mnozí z vás jistě jsou.

Všechno, co pociťujete, je součástí procesu uvolňování vázacích lan, která vás poutají k iluzi; a vy je všechna uvolníte, protože rostoucí energie Lásky ve vás vám objasní, že už dále nepotřebujete zůstávat připoutáni k čemukoli.

Jste volní, právě tak jak jste byli stvořeni, a to se nikdy nezměnilo a nezmění.

Váš milující bratr Ježíš

Audionahrávka (anglicky) : http://johnsmallman2.files.wordpress.com/2012/12/12-09-2012-jesus-audio-blog-8.mp3

17 komentářů:

  1. Je to síla hlavně pro tuhle větu, protože všichni ostatní nám říkají že "musíme " být v klidu a ono to moc nejde...
    Umělý klid je tak leda Papinův hrnec před bodem varu...tedy čistěme a pouštějme :)

    Mnozí z vás shledáváte emoce hněvu, bezmoci, smutku, lítosti, které neočekávaně přicházejí do vašeho vědomí. Přijměte je, aniž byste se jimi zabývali či pokoušeli se pochopit, proč vznikly. Pouze jim dejte lásku a odpuštění a ony projdou, i když se někdy zdá, že dosti pomalu.

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes po probuzení mě to hned zavedlo k sem, do vyhledávače jsem napsala "O" - "Orgonet", ale pak si uvědomuji, že "O" je taky Nula - Nic - NEKONEČNO...tam se pomalu vracíme...DĚKUJI za tento článek, ujistil mě, že VŠE JE DOBRÉ, TAK JAK TO JE. S LÁSKOU VÁS VŠECHNY OBJÍMÁM.

    OdpovědětVymazat
  3. Pouze nalezením vlastní vnitřní čistoty, lásky k sobě a v sobě a ryzosti přeplujeme velké moře bolesti a strádání a otevřou se nám nekonečné prostory radosti nad rámec toho, co známe, místa ryzího světla, pravdy a lásky poznáme svou podstatu a vlastní vnitřní Božství. Silvano Paolucci

    OdpovědětVymazat
  4. Ako tak citam, tak Jezis z Noveho zakona bude zrejme niekto iny ako tento channelingovy jezis. Ma uplne inu rec, pouziva ine prirovnania a smeruje cloveka do ineho smeru.

    Ak Jezis z Noveho zakona hlasal nieco zle, preco potom tento jezis nevystupuje pod svojim pravym menom? Preco potrebuje zvadzat a zakryvat sa pod menom Jezisa?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nic zlého nehlásal , to jste to špatně pochopil nebo nestudoval , narodil se jako Josue syn Josefa, po křtu se z něj stal Kristus , po odchodu ze Země / nanebevzetí / už nepůsobil v těle a ale v nehmotné formě, nyní se vrací ne jako Ježíš- Kristus , to bylo jeho pozemské označení , ale jako Josue opět v nehmotné formě , nyní je vládcem osmého paprsku a Pánem karmy , spolupracuje s jak nehmotnými bytostmi tak s tak zvanými mimozemšťany , kteří tu nyní jsou kolem země .To jen tak stručně.

      Vymazat

    2. Pisatel v čase 11:44 hod. je velmi bystrý, nenechá se oklamat . Správně klade otázku: „Preco potrebuje zvadzat a zakryvat se pod menom Jezisa?
      Pán Ježíš Kristus je Jediným Bohem Nedělitelným, který své Božství učinil lidským a to Lidství pak učinil Božským. Nevystupuje z pozice oddělenosti (tedy ne jenom Ježíš, nebo Kristus), ale vždy z pozice jednotnosti – Pán Ježíš Kristus. Neustálá činnost a skutky Pána Ježíše Krista vyplývající z jeho Absolutní niternosti a proudící do jeho Absolutní zevnějšnosti rodí Duchovní energie, které pronikají veškerým Stvořením, všemi jeho obyvateli, dává jim náhled a pravou intuici k rozeznání toho, co je náležité, správné a pravdivé.

      Zdroj: kniha
      The New Revelation of The Lord Jesus Christ
      PhDr. Petr Daniel Francuch

      Internetový zdroj v češtině:
      http://www.vesmirnilide.cz/default_cz.htm

      L O ♥ E … Lída ♥

      Vymazat
  5. Logicky mi z toho vyplývá, že všichni umřeme. Vrátíme se do náruče Ježíše stejně jako všichni, kteří mají zážitky z blízkosti smrti. Alena.

    OdpovědětVymazat
  6. Logicky? To je srandovni....;-) ale neumřeme

    OdpovědětVymazat
  7. Aleně: chtěl jsem napsat že asi četla jiný text, jako vlastně každý druhý soudě dle reakce, ale ono je to vlastně tak správně...7 milard pravd...

    OdpovědětVymazat
  8. Stran biblického Ježíše - také geomant Marko Pogačnik učinil v knize Systémy Země a síla Kristova pozoruhodný objev když zjistil, že určité pasáže byly do bible dosazeny uměle, zejména slova hrozeb a odsouzení...
    Jinak doporučuji přenádherný web http://www.jeshua.cz/
    Jan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc dekuju za odkaz na stranky jeshua.cz zacetl jsem se a hodlam pokracovat :)

      Vymazat
  9. AŤ to psal kdo to psal, je to nádherné !
    A Ježíš je skutečný !Celá léta jsem na něj nevěřila, ale už nemám pochybnosti.Nedokážu to popsat, ale setkání s ním jsem zažila.Pak teprve jsem si přečetla Nový zákon.Před tím jsem Bibli pokládala za plnou nesmyslů.Protože jsem jí nerozuměla.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A o tom to je.. ;-) Mám to podobné, M.

      Vymazat
  10. http://www.63plus1.cz/3247/

    OdpovědětVymazat
  11. I já jsem na něj nevěřila,plantalo se mi to všechno dohromady.Teď ho miluji a nemá to nic společného s manipulací,je to niterné,neuchopitelné,ale přesto plné naděje a lásky.Něco podobného cítím i k Panně Marii...nekonečný soucit,něhu a čistotu.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.