11. prosince 2012

Něco hezkého: Květa Fialová

Díky čtenáři!


22 komentářů:

  1. Moc pěkné. Škoda jen, že pro Květu Fialovou jsou tím zlem muži. Ale nevím o tom, že by nějakého z nich objala. Ač měla v dětství velmi špatný zážitek, bylo by na čase jim odpustit, ne je pořád pomlouvat- jak moc dobře vím od známé. Ne každý muž je násilník a hrubián milá Květo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas souhlas. Nedávno jsem koukal na rozhovor s paní Fialovou (http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/21.9.2012/) Bohužel mám pocit tak trochu neochoty se nad čímkoliv se znovu zamyslet či věci přehodnotit dokonce někdy až trochu arogance. ALe tak každý má nějaké ty mouchy a ty jsou zodpovědnost každého jednotlivce se s nima vyrovnat

      Vymazat
    2. Taky se mi nelíbí to uplatňování jakoby kolektivní viny na všechny muže. A dost mě překvapilo při TV Prostřeno, jak uměla být místy docela jedovatá. Takže ono to s tou láskou asi zase tak příliš žhavé nebude. Konec konců: i ona je jen člověk. :-))

      Vymazat
  2. Skvěle, další level je že nebudeme dělit,končí přeci dualita... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně optimistické :) Dovoluji si šířit dál :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ji velmi ráda a tento její vzkaz mě obvzlášť mile pohladil po srdíčku

    OdpovědětVymazat
  5. Som tiež taký fanatik - dobrého nie je nikdy dosť, straším a straším LÁSKOU.
    Len otvorená náruč priláka .
    BED

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná slova od krásného člověka...

    OdpovědětVymazat
  7. Mám Květu moc ráda. Ale mysím, že některému zlu je lepší se vyhnout. Vladimíra

    OdpovědětVymazat
  8. .....zlo se tak lekne, že se změní v lásku.
    Bohužel, velkou většinou, jen na pár minut!
    Alfa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Treba to urobiť znova a znova...., lepšie, silnejšie, ozajstnejšie láskavejšie, až zlo totálne skolabuje :-)) Bed

      Vymazat
    2. :-)) tak nějak..
      dovolím si poopravit její slogan.:-))
      Zlo se nezmění na lásku, ale rozplyne se v tu chvíli, pokud ho "obejmeme s láskou". Ale to platí v určitých případech.
      Zlo - pocit negace, vyvolává strach a úzkoost u člověka. Pokud si uvědomíme jeho záludnost :-))) se vplížit a vetřít, povětšinou zmizí. Je to podobné, jak tu psali jiní v článku o ataku negativních entit- že jakmile byli spatřeny- zmizly. Někdy je dobré, při uvědomění si ataku negace, zasmát se- že jako jsme prohlídli jejich kejkle:-D. Smích je dobrá vibrace, a stejně jako při něm fyzicky se nám třese bránice, někdy bříško i my celí, tak vlastně negaci- hrubozrnou energii tím také setřesem. Jak jednoduché:-)))
      Krásné předvánoční dny ☼
      Aa

      Vymazat
  9. Paul Brunton sdělil,že při představě lze uskutečnit seberealizaci...čili tvurčí princip napomuže této CESTĚ...problémek muže být v tom,že člověk je obětí vlastní profese...není si jist,zda-li přehrává,či je OPRAVDOVÝ...tomu napomuže stresující situace...pak se v diskuzích člověk ODKOPE..

    OdpovědětVymazat
  10. Nevím. Sledovala jsem ji v pořadu Prostřeno a byla nepříjemně urejpaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem úplně stejný pocit a dost nemile mě to právě u ní překvapilo.

      Vymazat
  11. Nepatří to sem, ale přidávám odkaz na jednu novinku
    http://www.youtube.com/watch?v=1C_MgcNDff0

    OdpovědětVymazat
  12. Když už jsme u těch hezkých věcí, tak taky něco hezkého.

    http://youtu.be/rQggfs3Y3E8

    OdpovědětVymazat
  13. Život je a reál je,že bez bab jsou chlapi ztracení,technologie a politika jde stranou,protože s nimi je to o příštím a horko těžko jinak.Jsem pyšný na prciny i to že unesou nový život.Miluji ženy bezvýhradně.Jsem sobec chtěl bych něco s jejich pompy ale jsem brutálně ošizen,život není spravedlivý.

    OdpovědětVymazat
  14. no nevim,nejak je to dicne

    OdpovědětVymazat
  15. nedovolám si soudit, ale po jejím zážitku bych měl k mužům jistě podobný postoj. obdiv že cítí lásku ke všem bytostem..respekt

    OdpovědětVymazat
  16. Kazdy, a naozaj a bez rozdielu kazdy jeden z vas si zahral pocas vasich zivotov cely register charakterov. Boli ste nasilnikom, tak ako ste boli aj utlacanym; boli ste sudcom aj trestne stihanym; boli ste obetou a aj pachatelom; boli ste svatcom a aj hriesnikom- boli ste vsetko a boli ste vsetkym. A to je presne ten dovod, preco ste sa dostali az sem.Pretoze kazdy krok, ktory ste presli mal svoj vyznam a aj ked to, ako ste niekedy konali mohlo byt povazovane mnohymi za drsne, nemilosrdne, ba az krute, kazdy vas krok bol dolezitou sucastou vasej cesty. Pretoze vy ste neprisli na Zem zit iba vesele a radostne zivoty. Prisli ste tu na to, aby ste zazili vsetko; aby ste zakusili aj ten najtrpkejsi napoj, drahi. A vy ste ten trpky napoj naozaj zakusili.Absolutní odpuštění je i zároveň pochopení a osvobození.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  17. Chci se omluvit za toho ruského vojáka, za to zlo co ji udělal, protože riskoval svůj život aby nás osvobodil od germánsko-nacistické nadvlády, jel po svých celou tu zablácenou zemi až do Berlína, žijíce přitom jen na chlebu a vodce, že místy byl nadrženej a vzteklej, když ženy od nej utíkaly, a když si náhodně násilím neomluvitelně bral od žen to co mu nepatřilo, prosím odpusťte mu to. Svoboda je vzácnější než náhodnej trk......

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.