28. prosince 2012

Nový Kruh - počátek Nového věku

S malým zpožděním (4 dny; začínám zpracovávat poštu) otiskuji příspěvek Jana Bergmanna, a je stále aktuální (:-)))
Ahoj Orgonete, moc rád bych tě požádal o zveřejnění tohodle článku anebo zprávy. Lidi totiž mají pocit, že se vše stane okamžitě ze dne na den. Díky a přeji ti pěkné vánoce. J. K.

Aktuální zpráva - Uzavření Kruhu

Přátelé, věřte anebo nevěřte, ale přináším vám velice důležitou zprávu. Její důležitost budeme moci zdárněji pochopit v nedaleké budoucnosti. Společně se nám totiž podařila jedna fantastická věc a to „utvořit nový Kruh“. Májové tímto označením značí počátek „nového Věku“. Datem 20. 12. 2012 byl ukončen „starý Věk“. Moji největší touhou bylo, aby se lidstvu a planetě Zemi podařilo dojít ve „zdravém“ stavu do konce roku 2012. Zbývá nám již jen pár dní, aby se toto mé přání stalo skutečností. Utvořením tohoto „nového Kruhu“, ale nic nekončí, spíše právě začíná. Jak jsem již nesčetněkrát dříve psal ve svých příspěvcích, tak podle mého názoru dojde k radikálním změnám na planetě Zemi v časovém horizontu a to od data 21. 12. 2012 do 21. 3. 2013. Čeká nás všechny velice složité období, ve kterém bude potřeba především poslouchat svoji vnitřní intuici. V některých mých dřívějších příspěvcích jsem na toto téma přinášel určité informace. Znovu zde v této chvíli použiji slova Carlose Barriose, který je příslušníkem Mayů z oblasti Guatemaly.

"Svět neskončí. Bude transformován. Všechno se změní. Změny se zrychlují již nyní, a budou se i nadále zrychlovat. Pokud lidé na Zemi dokáží dojít k roku 2012 v dobrém stavu, aniž by přitom příliš zničili Zemi, budou vedeni do nové, vyšší úrovně bytí. Ale abychom se tam mohli dostat, musíme transformovat nesmírně mocné síly v nás, které usilují o zablokování této cesty. Lidstvo bude pokračovat dál, ale jiným způsobem. Struktura materiálu se změní. Díky tomu budeme mít příležitost, abychom byli více lidští, plni humanity.”

Pokud někdo z vás měl pocit, že změny se uskuteční jako mávnutím kouzelného proutku a to ze dne na den, tak zřejmě velice špatně pochopil mé příspěvky a myšlenky. Informace, které jsem se vám snažil předat, jsou výsledkem mé dlouholeté práce, a především plní roli pozitivního charakteru. Pokud budu mluvit sám za sebe, tak musím konstatovat, že toto závěrečné období bylo velice náročné. Osobně ho však považuji za období, které bylo jedním z nejdůležitějších období mého dosavadního života. V tomto období jsem se snažil především o určité seskupení informací, které svou aktuálností, ale především hlubokým a smysluplným obsahem přesahují rámec informací, které jsou běžně dostupné. Co je však také stejně důležité, je ten fakt, že se mě podařilo během toho období nalézt nemalé množství nových přátel. Vás všech, kteří jste se rozhodli tyto mé články a příspěvky číst a poté okomentovat. Věřte, že si velice vážím všech vašich příspěvků a komentářů, ať už byly jakéhokoliv směru a charakteru. Dovolte mě touto formou, ale především poděkovat člověku, díky kterému jsem měl možnost více se zorientovat v problematice mayského kalendáře. Tím člověkem je C. J. Calleman. Přátelé, také věřím a doufám, že velké procento z vás, si našlo trochu volného času a navštívilo mnou anoncované internetové stránky mých přátel a mělo možnost více je prozkoumat a najít v nich další užitečné informace. Touto cestou bych také moc rád poděkoval člověku, především však Ženě, která se jmenuje Ilona Pálušová. Věřte přátelé, že tato žena nám přináší velice důležité informace. Jejich důležitost a smysluplnost si budeme moci všichni v brzkém období ověřit. Závěrem mě dovolte, abych se s vámi pro dnešní den rozloučil touto mojí krátkou úvahou. Snažím se o její propagaci v co možná největší míře, a to z jediného důvodu. Věřím totiž, že toto motto se jednou stane vůdčí silou a určujícím směrem pro každého z nás.

„Myšlenka, je prvotním a základním spouštěcím mechanizmem a činitelem veškerého nekonečného Kosmického prostoru. Myšlenka, je nikdy nekončící proces seberealizace a nekonečného vzdělávání. Dokáže uzdravovat, ale i zabíjet, bořit a stavět, milovat ale zároveň nenávidět. Pokud se nám podaří pochopit smysl „našich" Myšlenek, tak můžeme změnit vše co je v nás, i okolo nás.

S přáním příjemného dne vás zdraví Jan Bergmann.

https://www.facebook.com/jan.bergmann1

15 komentářů:

  1. to se dalo čekat. není to pravda, nic se nestalo, jsou to samé hologramy a bludy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale stalo a pořád se děje , kdyby si pracoval s energiemi , věděl by si to a cítil stejně jako miliony jiných lidí ,

      Vymazat
  2. Citujem : "....od data 21. 12. 2012 do 21. 3. 2013.... Čeká nás všechny velice složité období, ve kterém bude potřeba především poslouchat svoji vnitřní intuici...."

    A ja sa pýtam - v čom bude to obdobie zložité ? A čo mám akože vnútorná intuícia má povedať ? ...

    Zase nejaká "vata", ktorá sa nedá uchopiť v reálnom živote... Robí sa to takto zámerne ???

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud tomu nerozumíš asi nejsi na Vlně

      Vymazat
    2. KEď sa pýtaš človeče tých čo uverejňnujú svoje články tu na Orgonetu, neodpovedajú. Otázka sa k nim spätne nedostane.
      A to je myslím si zámer. Má uvedený Fb, podiškuruj. B

      Vymazat
    3. Tak tak!

      http://srdcenoveenergie.blogspot.cz/2012/12/k-deziluzim-ohledne-21122012-moudri.html?showComment=1356729179641#c1509041911188431776

      Vymazat
    4. Ano lidi je to tak,
      i Orgonet dospěl chceteli převibroval, pouští sem i takové názory, které by jinak neměli šanci. I o to jde. Vy všichni co tady píšete a haníte se máte asi hodně co učit. Tady se tvoří, tady můžeš informace třídit a vzít si z nich, anebo jít dále.
      A co že jste to vlastně čekali?
      Já to žiju a jen s tichou pokorou říkám děkuji, otevřel jsi mi srdce a teď už vím, že když se usměji srovnám myšlenky a žiji bez křivd bez hněvu nenávisti a s láskou, tak prostě ten život je moc krásný a když něco nevím zeptám se svého srdce a podle toho se řídím. A todle mi nikdo nevezme!

      Vymazat
  3. Ano zámerne, ale ty sa drž svojho Marek.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám pre všetkých tiež odkaz: "Nový vek práve začal. Nášmu Pánovi Hospodinovi došla trpezlivosť i keď on je nekonečná Láska". Je to odkaz, zároveň pozdrav od Imanuela a jeho Duchovného tela.

    OdpovědětVymazat
  5. aj ja si myslím že od tohoto datumu pride k zmenám a velkým.doteraz nie su vyjasnene kruhy v obilí , aktivacia pyramíd a tajomne zvuky.može za tým byť vyššia bytosť - boh ktorá takymto sposobom pripravuje ludstvo na svoj príchod a určite prídu dalšie a ďalšie nevysvetlitelne javy ktore budu silnejšie a presvedčivejšie.keby prišiel 21.12.2012 asi by sme sa vyplašili tak si myslim že si ešte chvílku musíme počkať.

    OdpovědětVymazat
  6. Myšlenky a články podobného typu nikomu neberu, ale upřímně - nemohu je číst! Je to všechno mimo realitu! Zle bude, o tom nepochybuji, ale bude to proces na delší trať a tyhle konkrétní datumy stejně jako slova s neurčitým obsahem jsou nešťastná věc! Pro mě za poslední dobu bylo mnohem přínosnější a opravdu úžasné video s egyptologem Bártou, kde mi doplnil mezeru: Dlouho všeobecně platilo, že nikdo neví, co se za Zemi dělo za minulého konce 26tisíciletého cyklu a ono jednak důkaz existuje: naprosto se zhroutil život na celé severní polokouli. Ale rovněž to byl proces, žádné ze dne na den a vždycky to šlo ruku v ruce s ekonomikou (hospodářství,pole, úroda). A hlavně: mě to zapadá do obavy z izraelsko-iránského konfliktu, neřešitelné krize a celkového stavu evroamerické kultury. V těchto pragmatických rovinách se lidé teprve (snad) obrátí k duchovnu ve smyslu úcty k přírodě, lásky k bližnímu atd. Zatím všichni jedou v zajetí materiálna a ze standardu životní úrovně nehodlají nic slevovat, a to včetně většiny ezoteriků a mnohých tzv. duchovně založených, se kterými osobně mám takovou zkušenost, že plno řečí, ale skutek utek. Omlouvám se všem, kteří duchovně skutečně i žijí. Video s panem Bártou, kterého já vnímám jako navýsost duchovního, je zde:
    http://www.youtube.com/watch?v=YcSW_nD4iWc

    OdpovědětVymazat
  7. orgonete díky že se držíš i když lítaj facky. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. vy to nechapete... zmeny sa deju lebu sa ludia prebudzaju a zacinaju MYSLIET POZITIVNE cize MYSLIENKA JE ABSOLUTNE NAJMOCNEJSIA a ked sa ludia prebudzaju a zacinaju mysliet pozitivne znamena to ze to prebudzanie neskonci ale sa zrychluje a viac a viac ludi mysli pozitivne tim padom sa zmeny deju rychlejsie ... ludia sa masovo zacali prebudzat v obdoby 70. tych rokoch (Hippies) odvtedy sa ludia prebudzaju neustale a rodia sa uz prebudeny ludia... ale vtedy sa prechod nepodaril LEBO ESTE BOL STARY VEK (NAJHNUSTNEJSI) a podporovala sa sebeckost a zloba atd... lenze teraz je novy vek a zloba a sebeckost.... sa prestava podporovat a miesto toho sa zacina podporovat laska jednota... Ten kto chcel priniest novy vek v starom veku logicky neuspel lebo neboli podporovane jeho myslienky ... ale TERAZ JE UZ NOVY VEK kde su podporovane myslienky NOVE (LASKA JEDNOTA....) a spolocne ich mozeme spoluVYTVARAT zdielat ... a aj sa nam to podarilo LEBO SME PODPOROVANY S LASKOU JEDNOTOU ATD... a ty hajzly temni ktorych podporoval stary vek tak ich uz nepodporuje a zlyhaju tak isto ako v starom veku zlyhal ten co chcel priniest novy vek....

    OdpovědětVymazat
  9. Prosím vás,kdo je Orgonet? Máte přece jméno,tak proč se nikdo nepodepisuje? A to platí i pro diskusi...všude čtu jen Anonymní se ptá a pak zase Anonymní odpověděl.....to je jako kdyby si to psal všechno jeden člověk...Tomáš

    OdpovědětVymazat
  10. „Myšlenka, je prvotním a základním spouštěcím mechanizmem a činitelem veškerého nekonečného Kosmického prostoru. Myšlenka, je nikdy nekončící proces seberealizace a nekonečného vzdělávání. Dokáže uzdravovat, ale i zabíjet, bořit a stavět, milovat ale zároveň nenávidět. Pokud se nám podaří pochopit smysl „našich" Myšlenek, tak můžeme změnit vše co je v nás, i okolo nás.
    ------------------
    Od útlého dětství si taky myslím, že nejsilnější energií této planety je myšlenka... Na ní závisí vše, naprosto vše..
    PROSÍM, ZAČNĚTE CÍLENĚ POUŽÍVAT POZITIVNÍM ZPŮSOBEM SVŮJ MOZEK, VLASTNĚ SRDCE...
    MÁTE OPRAVDU OBROVSKÉ SCHOPNOSTI, JEN TOMU MUSÍTE UVĚŘIT... A TO JE NA TOM TO NEJTĚŽŠÍ....
    PAMATUJTE, ŽE JSTE ZRCADLEM SVÉHO OKOLÍ, A OKOLÍ JE ZRCADLEM VÁS SAMOTNÝCH... NEBOLI VŠE SE VŠÍM SOUVISÍ...AKCE VYVOLÁVÁ REAKCI A VY BUĎ STRHNETE OKOLÍ, NEBO OKOLÍ STRHNE VÁS.... - I KDYŽ .., STÁLE VÍCE LIDÍ JE KLADNÝCH, TEDY PROBUZENÝCH..., KTERÝM SE PŘÍČÍ DĚLAT ŠPATNÉ VĚCI, KTERÉ OSTATNÍ POŠKOZUJÍ...
    S láskou
    veronika

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.