30. prosince 2012

Octujme, ale vesele a pozitivně!

Jeden čtenář (možná je jich více) nabádá, abychom v reakci na neústupnost klimateroristů zvýšili své octovací úsilí.

Ale já nechci, aby se z toho stal boj ... Každý boj vede k posílení toho, proti čemu se bojuje. Vedl někdy k něčemu boj proti terorismu, proti AIDS, proti rakovině, atd.?

Takže radím, octujme, ale nikoliv s pocitem války proti něčemu, nýbrž proto, že chceme vidět slunce, modrou oblohu, že si chceme zlepšit náladu ...

Třeba tak jako já včera: chceme mít na zahrádce skalku a suché zídky, takže je třeba překopat trochu terén, a k tomu se výborně hodí současné mírné počasí. Včera bylo dokonce i skoro jasno. Zatopili jsme si v kamnech domečku, kde v komínové šachtě je kastrůlek s octem. Jasně že netopíme kvůli teplu, protože za dvě hodinky jdeme domů, a to se domek ani nevyhřeje. Zato ocet se vypařuje výborně!

Odpolední skorojasno již bylo dosti zašmouráno chemoletadly, ale nad naším domečkem se začalo šířit jasno přímo třeskuté. Samozřejmě jsme do půl hodinky dostali návštěvu malého letadýlka z blízkého Hosína, které si nad námi zakroužilo ... prostě mají atmosféru pod kontrolou.

Následovaly snahy velkých chemoletadel zalátat mezeru v šedi, lítaly do oblouků, což dělají, když mají fofr (:-)))

Podařilo se jim trochu zamlžit, a v té mlze se nad našimi hlavami objevila polokruhovitá duha. Neměli jsme foťák, takže sem dávám fotku z dřívějška, kdy došlo ke stejnému jevu (:-))) Ta včerejší duha byla ale daleko zřetelnější a barevnější.

Takže, udělali jsme si radost, bylo sluníčko, i ta chemoduha je hezká  na pohled, a trochu škodolibosti z toho lítacího rozruchu v tom taky bylo, ale nebyl to duch boje (:-)))

Ještě přidám fotky z mého okna z dnešního rána: zaručeně umělé vlny a oblačná mříž nad sídlištěm v ČB:








17 komentářů:

  1. Potvrzuji, že dnes ráno to vypadalo v Brně úplně stejně jako v ČB. Dokonale se jim to podařilo zasypat a teď je tady z toho hnusná šedá deka.

    OdpovědětVymazat
  2. Jen tak dál už sem si myslel že se v česku přestalo octovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes ráno bylo moc hezky. Sluníčko osvítilo celou zahradu a manžel vyrazil celý natěšený něco pořezat. Jak se objevily první stopy po letadlech, bylo mi ho líto.Po obědě nad námi byla už jen klasická deka.Když si šel odpočinout, začala jsem octovat. Ani za hodinu to lepší nebylo a tak jsme jeli na výstavu betlémů. Když jsme se za dvě hodiny vrátily s dobrou náladou, nebe nad naším domem bylo modré.Deka neodolala pouhému litru octa.Jinde deka zůstala.Octujme pro radost.Octu zdar Vladimíra

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za příspěvek. Jeden z těch čtenářů, lobujících za octování, jsem asi já:-) Možná jsem někde něco napsala moc urputně, ale souhlasím s vámi. Ne ve zlém, ne jako součást boje proti něčemu. Ale zase když máme nějaký pozitivní nástroj, který pomůže proti něčemu špatnému, proč ho nepoužít:-)Nebojovat, ale nesedět se založenýma rukama, pokud něco udělat můžeme. Přeji krásné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odstranit by se měla příčina ne následek !!

      Vymazat
  5. http://galacticchannelings.com/english/matthew29-12-12.html

    OdpovědětVymazat
  6. erupce sopek a zakazane lety letadel už nevím ktery rok cela evropa byla díky sopečnemu popelu bez letadel jake bylo počasí už nevím nesledoval to nekdo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše o tom je na blogu, hledej pod sopky nebo něco takového ..

      Vymazat
    2. Nechtěl jsem tě do toho nějak honit,ale já si čtu matthewa vždy
      přeloženého přes google,a výsledek je strašný, málo kdy odpovídá tomu tvému překladu.
      Ale hlavně Všem do nového roku hodně zdraví a splnění všech snů a hlavně těch, které určí naši budoucnost.

      Vymazat
    3. Sever zdraví jih. Jedná se patrně o článek i na OrgoNetu ze 17. dubna 2010 ,,Vojenské cvičení zapínání a vypínání sopky.,,. Pozdravuji OrgoNeta a rodinu, i orgonetíky a příznivce, i běžné čtenáře. Co se týká počasí to samé, co se děje u vás na jihu i po republice se děje i u nás. Opravdu se předvádí, co všechno už umí a umí toho dost! 24.12. 2012 šedá hustá deka, 25.12. deka rozmělněná, ale přesto šedá hutná, 26.12. předvádí, co umí z chemtrailsů po letadlech (tentokrát lítali vysoko ve fialové výšce na flight radaru nebyla ta leteadla vidět, někdy , když zase je zachytím potom je to Lufthansa nebo ty barevné) padá dolů , jako když do čisté vody dáte purpurovou tuš a dolů se vám táhne ,,závoj,, z boku je to pak osvětleno posledními paprsky slunce to samé ráno, různě po celém území ČR podle snímků na webových kamerách ČHMÚ, když si dáte tu práci a stahnete si to snímek po snímku (musíte, ale do 36 hodin poto to tam už není!). Ještě k tomu 26.12 už umí kopírovat hřebeny horských hřbetů (pozoruji od letošního jara) najednou proletí nad vrholem hřebenu letadlo v modré výšce a do 15 minut se dole objeví hutný šedy válec a podfoukáva odtud velmi studený vzduch. A od Prahy tedy z J toho 26.12 kolmo na sever mířila vlnková oblačnost , ale divná něco jako kostra velryby co je v Národním muzeu, mělo to takový tvar bylo to kolem 16 hodiny a do toho se objevily zpoza šedého válce zapadající slunce a najednou to mělo nepřirozenou růžovou barvu. Obloha kolem té kostry byla šedomodrá. Vypadalo to, jako kdyby si zkoušely vyrobit polární záři po všechny dny od 26-29.12. 2012. Potom už byla ráno a vešer obloha syrově chlaně slabšnazelenalokobaltově modrá - divná barva. Přes den lítají jakodiví, protože asi octováním jsme jim torozhodili.Pouští chemtr. a dolů pak padají šedé závoje a obloha je zamlžená. Dělají to i v noci. Ale teď po 2 dny byl vidět Sírius i Orion jasně a občas svítil i měsíc, bylo to pškné jako kdysi. --- Do nového roku přeji hodně, lásky, duchovního uvědomění, zdraví, osobní spokojenosti,zdařilé a záslužné práce na našem oblíbeném tvém webu a ať se Tobě OrgoNete i tvé rodině, dětem, všem přátelům orgonetíkům i kolemjdoucím vše dobře daří. Se sluncem v duši a s láskou v srdci přeje pěkný rok 2013 - Indy.

      Vymazat
  7. Bohužel to podle mě není už boj ,ale jen chabá obrana. Řekněme si pravdu, že mají navrch. A jak dlouho to příroda ještě vydrží a lidi jako její součást nevím. Na druhou stranu ani já nevyjdu ven a nerozlívám ocet s prskající nenávistí, že s nima bojuji. Vyjdu a hlavně říkám , že pokud to jde ,aby bylo hezky a šlo to rozplynout, pokud to není přírodní, je to škodlivé a je to uměle vytvořené. Na druhou stranu pokud budeme dál jen sedět a nedělat nic, ani se nepokusíme, tak je necháváme jen nás vesele trávit a oni si určitě neříkají , že s náma mají slitování, pokud se nezačnou lidi zajímat a aktivně zapojovat mají volnou ruku.Přiotráví už malé děti očkem a že se případů s problémy po něm začíná objevovat čím dál víc, otráví nás těmi léky co nám sice na oko udrží nemoc v normě, nevyléčí,ale zničí jiné v těle a tak je to s dalším. Tak si prostě třeba u toho zpívejte když octujete, myslete pozitivně, ani já opravdu neoctuju s nádáváním a pocitem , že bojuju,ale že pomáhám sobě i přírodě,ale pojďte už o tom prostě jen přestat psát, ale zkusit , konat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. octováním tomu nezabráníš, a revoluce kde poteče krev nic nevyřeší.-..

      Vymazat
  8. Už jsme si na to zvykli tady je dukaz( http://orgo-net.blogspot.cz/2008/12/zase-vlnn-mrak.html ) z takto malé oblačnosti sme šileli v roce 2008 a podívejte se na to ted... no hruza je třeba stim neco dělat když se nám i meterologové vysmívají.

    OdpovědětVymazat
  9. Sever zdraví jih. Ještě jsem zapomněl na IHNED.cz z 25.05.2011 ,,Sopečný mrak z Islandu doletěl nad Česko. Letecký provoz se ale nezastaví.,, - Vím, že jsem v tu dobu potom někde četl, že v té době ve Skotsku probíhalo RAFácké letecké vojenské cvičení, ale teď to nemohu najít. Zdraví Indy.

    OdpovědětVymazat
  10. teď mi to někdo vymazal! - takže znova: Sever zdraví jih. 25.05.2011 článek v IHNED.cz ,,Sopečný mrak z Islandu doletěl nad Česko. Letecký provoz se ale nezastaví.,, - V té době ve Sotsku probíhalo vojenské letecké cvičení někde jsem to potom po 14 dnech našel. Ovšem odbouchli mi už třetí noťas, takže to asi bylo v něm nyní to nemohu najít. Zdraví Indy.

    OdpovědětVymazat
  11. Já už jen tak mimochodem ocet nepoužívám zistil jsem že ta kyselinka citronová je fakt dobrej kamarád.skuste ji také a příde mi to aj finančně uspornější jedno balení stojí v kráme okolo 7 kč a da se to rozpustit v litru vody.ps já ji vypařuji tak že si dám pod nádobku svíčku a pak už se jenom kochám pohledem.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.