18. prosince 2012

Pozvánka na Rusavu pro kvantové zvýšení vibrací

Ahoj Orgonete,

jako vždy moc děkujeme za veškerou Tvou mediální práci, otevřenost a upřímnost. 

My jsme se rozhodli otevřít naše rodinné centrum i přes vánoce a nabídnout lidem pobyt od 20.12. až do konce roku. Chtěli bychom Tě poprosit o zveřejnění pozvánky poslané v předchozím emailu, aby se naše nabídka dostala i k těm, které neznáme, ale kterým by pobyt u nás udělal radost.

Srdečně za to děkujeme a Tobě přejeme nádhernou lehkost bytí v nekonečné náruči Stvořitele.

s láskou rodinka Krejčí, Rusava

Eva a Daniel Krejčí

Celá pozvánka v pdf zde.




8 komentářů:

  1. rračte si poslechnout UTERÝ 18.12.http://cntv.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Můžete mi vysvětlit pojem kvantové zvýšení vibrací? Díky moc!

    OdpovědětVymazat
  3. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/mistr-hilarion-poselstv-pro-t-den-16-12-2012-23-12-2012-pond-l-17?xg_source=activity

    OdpovědětVymazat
  4. Kvantové zvýšenie vibrácii Vám nevysvetlia. Napísal som im tieto otázky:

    Čo je to prirodzená vibrácia Vašeho miesta? Čím sa odlišuje od okolia a o koľko je odlišná jeho vibrácia ( v HZ ).
    Čo si predstavujete pod názvom pobyt pre zvýšenie frekvencií? O koľko a frekvencia ktorého telesného orgánu sa zmení? Vierte to pomozou EG zmerať?
    Aký energwetický proces kulminuje v totmo mesiaci? Keďže kulminuje, o kolko energetických jednotiek je vyšší? Ako to viete mzerať?
    Čo si predstavujete pod uvedomením si kvantového poľa života?
    Čo to je nová energetická úroveň a akú má hodnotu? O koľko je nižšia ( energetická úroveň čoho? ) alebo nižšia? Viete to zmerať?

    Nevedeli odpovedať ani na jednu.

    T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud se tu mluví o vibracích používají se slova které známe z naší fyziky, ale jsou to jen přirovnání protože nová fyzika ještě není, je jen ta stará :-), co kdyby si změřil myšlenku ? existuje , ale vědci ji neumí změřit , mluví se o duchovních vibracích , atd atd když budeš chtít najdeš všechny odpovědi na netu , jenže ty radši jen kritizuješ !!
      tak zvaní vědci vše jen odhadují, nemají hmotné důkazy a nějaké výpočty a matematické modely jsou jen čísla na papíře , žádné důkazy !!:-))

      http://www.pentablue.net/temata/07003.html

      http://www.pentablue.net/temata.html

      http://www.pravidlazivota.cz/index.htm#pz1:47index

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/12-12-2012-se-otevira-posledni-12ta-dimenzionalni-brana-spojujici?xg_source=activity

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/letos-vyvrcholi-sjednoceni-vsech-casoprostoru-cili-vsech-nasich-e

      http://www.63plus1.cz/3229/

      a pokud chceš nějaké odkazy na novou Kvantovou fyziku tak písni :-))




      Vymazat
  5. Koho ste sa pýtali ??? Skúste Pentablue..

    OdpovědětVymazat
  6. VZKAZ Z RUSAVY PRO PANA T:

    Dobrý den čtenářům blogu. PRO PANA T.: Překvapil jste nás svým veřejně-anonymním tvrzením "Nevedeli odpovedať ani na jednu otázku".

    Není to tak, jak říkáte. Možná bude fajn to vysvětlit. Odpověděli jsme Vám, ale zřejmě způsobem jiným, než jste očekával. Není to proto, že bychom neuměli odpovědět na Vaše technické otázky, možná byste byl překvapený. Je to proto, že jsme se nechtěli pouštět do odborné diskuze. A to z důvodu, že nejsme odborníky na fyziku kvantového pole, magnetismus, rezonanci apod. To jsou obory, které mají dokonalé odpovědi na Vaše otázky a jsou v nich vynikající lidé, kteří výzkumu, vývoji technologií a měření účinků zasvětili celé své životy. Co se týká nás a fungování místa na Rusavě, naše poznání je duchovního a empirického charakteru, ne vědeckého nebo technického. Kvantový posun ve vnímání jsme prožili celá rodina a to nás doslova vytrhlo ze všech dříve pracně vybudovaných jistot a umístilo zde na Rusavu, na místo, kde v čase a prostoru doopravdy patříme. Takové místo má už dávno každý v sobě. Dříve či později k projevení dojde u každého člověka. Už se to děje. To, co s dalšímí lidmi sdílíme, je vlastí empirická zkušenost s přechodem do vyššího stavu vědomí (i s rodinným osobním životem, proto pobyty pro celé rodiny) a energetická forma a síla místa napomáhá, aby se přechod stal realitou. Je to víceméně spontánní proces, podporovaný energetikou místa. Pokud chce vědec prozkoumat a změřit jak to funguje, postaví asi zařízení typu CERN, nebo vyvíjí nové technologie jako např. p. Keshe. Tohle není naše odbornost, takže nechceme nic odborného tvrdit. Nám stačí, že to funguje ve vnějším životě a přináší člověku pocit absolutního naplnění z nitra - celistvost. Žádná měření jsme neprováděli. Vaše otázky jsou ovšem na místě. Je třeba, aby je vědci zodpověděli. Každá projevená životní forma nebo věc má svou charakteristiku, energetickou formu, frekvenci. Navzájem jsou spojené a komunikují. To je jisté, empiricky ověřitelné. Jak je to možné ? A na jaké frekvenci ?

    Náš syn Tom byl s dědou ve Skotsku na kopci jménem Ben Nevis. Najednou slyším v duchu Toma jak volá, abych mu zavolal telefonem. Vytočím na mobilu číslo a volám do Skotska: "Ahoj Tomi, co potřebuješ ? Ahoj tatine, tady je úúúžasně ! Já jsem si tu sednul a myslím na tebe, abys mi zavolal ze svého mobilu".

    No tak prosím vás, kolik voltů a wattů jsme do toho telepatického spojení dali a na jaké frekvenci v Hz to bylo ? Jak to my máme vědět. Určitě se to dá změřit. U nás v rodině je vnitřní komunikace docela běžný způsob. Slyšíme se navzájem uvnitř. Alespoň víme z vlastní zkušenosti, že jsme ve skutečnosti jedna energie, a to nejen coby rodina, ale celá příroda včetně nás všech lidí dohromady. Tak to je tedy kvantum (-: a je to jen velmi malá část poznání ...

    Děkujeme za sdílení a přejeme všem nádherný "KVANTOVÝ SKOK" do volnosti ducha a lásky života.
    Krejčí, Rusava

    OdpovědětVymazat
  7. zde email s odpověďí panu T. z 19.12. v 13:09 :

    Dobrý den pane T.R.

    děkuji Vám za email. Tyto otázky, které mi kladete, jsou skutečně kardinální. Každého (rozum) by zajímaly odpovědi. Jak to funguje ?? Dá se to změřit ? O co jde ? Jak funguje život ? Kdo jsem ?

    Víte já nejsem technik ani vědec. Samozřejmě, že se to dá změřit, a tolik lidí už to dělalo a věnovalo tomu výzkumu celé své životy. Ale převládající kolektivní zájem je směřován, možná uměle, jinde. Jiným směrem. Realita, kterou žijeme, není v souladu s přírodou, tzn. přirozeností, nicméně odpovídá přirozeně úrovni lidského uvědomění. Takže je přirozená, ale ne v souladu s přirozeností přírody. A díky tomu rozporu učiníme kolektivně dříve či později další skok v uvědomění a poznání, a to i v technickém směru. Je to jako hnací motor růstu vědomí. Víceméně se však nyní coby lidé zabýváne pouze svými závislostmi ( např. vnitřní pocit nedostatku a z toho plynoucí potřeba zajišťování zisku, obživy, zábavy apod.) a nekonečným technickým poměřováním smyslově viditelných skutečností. Dalo by se tomu říct život v nevědomosti o skutečné podstatě života.

    Takže, bylo by to tak na "kvantové" knižní pojednání, abych Vám uspokojivě odpověděl na odpovídající technické úrovni. A to já neumím. Jsem praktik, žiju tyto intuitivní ( duchovní) poznatky a tím je ověřuju vlastní životní cestou a zkušeností, vlastně s celou rodinou. To co sdílíme s dalšími lidmi, je náš vlastní příběh a naše vlastní uvědomění. Slova, která používám pro přenesení vnitřní skutečnosti jsou jen slova, jiná snad ani nejsou k dispozici. Lepší by bylo možná nějaké umělecké vyjádření.

    Dalo by se říci, že kvantové pole jednoty je živé prázdno, ze kterého vzniká veškerý život. Dobře to podle mě popisuje kvantová fyzika, když se snaží popsat vznik, výskyt, chování a zánik nejmenších čístic hmoty/energie. Jsou to dost šokující zjištění oproti běžně přijatým axiómům, na kterých stála tzv. oficiální věda doposud. Ty budou ostatně brzy zpochybněny a změněny, pokud už se tak neděje.

    Tyto vysvětlující technické obory ale nejsou hlavním předmětem mého zájmu. Mým zájmem je pomoci dojít k vlastímu celistvému uvědomění těm, kteří o to projeví zájem.

    Pro získání docela dobrých odpovědí se prosím podívejte na videa, která máme na našich stránkách:
    Film "Voda" - na stránce zde:
    http://www.onenesscentrum.cz/index.html
    Rozhovor "Muž, který létal s UFO" na stránce zde:
    http://www.onenesscentrum.cz/kontakt.html
    Další videa:
    Nadace Keshe: odkaz zde:
    http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/technologie-keshe-blizi-se-bod-zlomu.html + další videa s p. Keshem
    Jill Taylor: úžasné video - přímá zkušenost s pravou a levou hemisférou, jednota vědomí:
    http://www.ted.com/talks/jill_bolte_taylor_s_powerful_stroke_of_insight.html

    Děkuji a mějte se krásně. Přejeme hezký konec roku a velmi dobrý rok 2013.

    Daniel a Eva Krejčí


    ONENESS CENTRUM HOSTÝN - RUSAVA
    Kulturní centrum ONENESS o.p.s.
    Rusava 296, 768 41, Bystřice pod Hostýnem
    Tel: + 420 774 90 30 56, + 420 775 90 30 55
    Tel: + 420 573 39 20 64 pevná linka
    Email: onenesscentrum@seznam.cz
    Email: semane@seznam.cz
    Web: www.onenesscentrum.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.