29. prosince 2012

Ze Slunce vedou obří vesmírné kabely

Ahoj Orgo.

Už nějakou dobu všichni společně sledujeme různé neidentifikovatelné objekty u Slunce a jejich pohyb. To, co se ale teď ukazuje, je nevídaná věc. Ze slunce vedou jakési pásy, tunely do okolního vesmíru.

Jsou to transformační pásy energie ze Slunce, nebo co to je ?

Videa a snímky přináší NASA SOHO. Honza.

Zdroj : http://x-u-f-o.blogspot.com

http://youtube.com/watch?v=sNHmimWF5rQ




21 komentářů:

  1. video je z 23.5.2012 teraz to uz nevidiet
    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  2. Toto je velice zajímavé! Nejprve mě napadlo, že to jsou nějaké objekty, které se pohybují velkou rychlostí a vzhledem k dlouhé expoziční době to pak nadělá na snímku takovéto stopy. Pak se mi ale vybavila info, že nějací ET říkali, že cestují vesmírem takovými "rychlodrahami". Kdo a kddy je vybutoval, to prý nevědí ani oni sami, ale využívají je. Část těchto "rychlodrah" je prý už nefunkční, ale zbytek prý funguje tak, že na jednom místě vstoupí a téměř ve stejném okamžiku ho to "vyplivne" na místě určení. CZK

    OdpovědětVymazat
  3. Honzo, díky za upozornění na ty záznamy.Orgonetu samozřejmně díky za zveřejnění.
    Co vím já, tak takové ty první "kabely" byly zaznamenány teprve letos a byla to jen taková "hadička".Jak vidno,z hadičky se začínají stávat kabely obřích rozměrů a troufám si hádat,že takových zajímavých divů bude kolem Slunce jen narůstat.Rozhodně bych na Orgonetu uvítala takové ty pravidelné info.Já moc času na podrobná dohledávání,bohužel, nemám.Už proto vítám,že to sem náš milý Orgonet zveřejní.Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den! Kdysi jsem se ve skupině snažil meditovat o Slunci a mentálně se na něj podívat. Nechám na Vašem zvážení, zda tuto mou osobní zkušenost vyvěsíte, nebo ne.
    Tak jsem se "vypravil" mrknout se na Slunce a dovnitř a trochu se seznámit :-) První na cestě byl aurický obal. Tam jsem hnedka dostal kopanec do zadku a spáteční lístek. Došlo mi, že je to živá bytost a není možné si přijít tam kdy chci a bez dovolení. A tak jsem si připomněl přísloví, že s kloboukem v ruce dojdeš na kraj světa, a zkusil jsem to znovu, ale s pokorou a žádostí "jenom se podívat, na nic nebudu sahat, nec nebudu ovlivňovat". Dostal jsem tedy souhlas, ale při vstupu jsem měl pocit, jako když prolézám úzkou dírou v plotu nabo úzkým turniketem. Jak už jsem byl uvnitř, tak tan nepříjemný tlak zmizel a měl jsem úplnou svobodu.
    Ponořil jsem se proto do těla Slunce a pomalu klesal ke středu. Nejprve odněkud přiletěla jakási bytost (možná jich bylo i víc), která vypadala jako obrovský rejnok a i se tak pohybovala. Ta bytost se zastavila kousek ode mně a směrem ke mně se přetvořila na jakýsi lidský obličej, který si mě prohlížel tak pečlivě, že mi musel vidět až do morku kosti, nebo možná až do DNA :-) Po nějaké chvíli se z něj stalo zase něco jako obrovský pták, nebo možná ten platýz, a zase někam odletěl. Říkal jsem si, jak mě mohl tak rychle objevit a s úlevou jsem započal zase v sestupu. V tom jsem se málem srazil s nějakým kulatým objektem obřích rozměrů, který velkou rychlostí kroužil v těle toho Slunce. V dálce jsem zahlédl i další a všechny obíhaly stejným směrem. Vypadalo to jako, že Slunce má oběžnice (planety) okolo sebe, ale i v sobě.
    Když jsem se dostal až do jádra, tak tam byl obrovský čirý krystal, který byl umístěn jakoby v obrovské hale, jejíž stěny byly v podstatě tvořeny obrovskými válci, v nichž se točily neustále nějaké disky. Trochu to připomínalo obrovské zásobníky na CD, které obklopovaly ten krystal ze všech strana a neustále se otáčely na všechny strany a měl jsem z toho pocit, že zpracovávají nějaká data. Vytvářelo to přitom takový zvláštní hukot.
    Poslední, co jsem si prohlédl, byl krystal. Jak jsem se k němu začal přibližovat, tak jsem viděl stále zřetelněji dovnitř. Teoreticky jsme měl vidět skrz něj, protože byl čirý, jenomže jak jsem se přibližoval, tak jsem uviděl uvnitř nějaký jiný vesmír. Vyhodnotil jsem to jako dimenzionální bránu a ten krystal bylo vstupní a výstupní zařízení a současně něco na přenos dat, která ta CD zpracovávala a kódovala do svého (slunečního) záření pro tuto část vesmíru.
    Do toho krystalu jsem však už nevstoupil. Dostal jsem strach, že mě to vyhodí bůhví kde a že nenajdu cestu zpět. No a ten strach mě vyšoupnul ven ze Slunce a bylo po exkurzi :-)
    Závěrem děkuji za Vaši činnost a přeju Vám do dnů svátečních i těch ostatních zdravé tělo, optimistickou mysl a svět, který dává smysl :-)
    CZK

    OdpovědětVymazat
  5. to, co vede ze Slunce mi nápadně připomíná způsob cestování ze Země do vesmíru. Tedy to, že pár let zpět jsem narazil na internetu na informaci ve video nahrávce, že ze Země vedou do vesmíru výtahy, tunely k cestování chcete-li a svým způsobem vypadaly stejně jako to co vidíme zde na Slunci.
    Možná k tomu někdo doplní více, Ládis.

    OdpovědětVymazat
  6. njn, kabelová televize.

    OdpovědětVymazat
  7. Tajné fotografie z NASA úžasný :)
    http://www.youtube.com/watch?v=_Zcw0XMaP0w

    OdpovědětVymazat
  8. Není to náhodou tak, že tato světelná vlákna budou sloužit k propojení všeho se vším ?!

    OdpovědětVymazat
  9. Určeno pro lidi, žíjící v místech permanentně pokrytou dekou z ChemTrails a kde Sluneční svit chybí. Doporučeno provádět tuto meditaci v těchto zimních měsících.


    Meditace – Sluneční zasvěcení


    K tomuto zasvěcení / meditaci by bylo dobré použít hudbu nejlépe CD album Rolanda Santeho - Léčení se slunečními anděly a přivolat si k této meditaci - samo zasvěcení slunečního anděla Sabraela. Má na starosti posílení organismu, vyléčení nemocí a imunity.


    Nejprve se zhluboka nadýchněte a s výdechem uvolňujte celé tělo.

    Požádejte Stvořitele našeho vesmíru o vedení a ochranu.

    Představte si velké zářivé Slunce, nechte své tělo prozářit jeho paprsky.

    Vnímejte jak prosvětluje celou vaši bytost, věnujte pozornost těm místům, které mají problém přijmout jeho svit.

    Každým nádechem do sebe přijímejte jasné a životodárné světlo.


    Najednou se z jeho paprsků utvoří schody, směřující k jeho středu.

    Beze strachu pomalu stoupejte dál a dál.

    Na konci schodiště je světelná brána, kde stojí několik andělů chránících vstup do Slunečního království.

    Ti vám dají pokyn, jestli můžete vstoupit, nebo ne.

    Při vstupu vnímejte okolní energii a celistvou atmosféru.

    Jen poklidně pozorujte, co se děje kolem vás.

    V dáli uvidíte přicházet určité bytosti, které vás přišly uvítat.

    Gesty vás vyzývají na velké setkání, konající se v nejzářivější svatyni.

    Účelem tohoto setkání je přijímání nové energie pro vzestup.

    Nenechte se dlouho pobízet a jděte s nimi na místo, kde se odehrává Zasvěcení.


    Uprostřed celé svatyně je překrásný krystal, okolo se shromáždilo obrovské množství duchovních bytostí.

    Jsou tam i lidé, co si také přišli pro Zasvěcení.

    Vnímejte jak jsou všichni spojeni jednotnou myšlenkou pro Vzestup všech.

    Krystal začal zářit víc a víc.

    Je to povel abychom se zklidnili a nechali jeho energii působit na tělo.

    Vychutnejte si jeho působení do sytosti.

    Čím více se otevřete, tím více světla si přinesete do svého života.

    Vnímejte jestli k vám přicházejí obrazy, nebo myšlenky, které vám mohou napomoci vyřešit vaše problémy.


    Až budete mít pocit plnosti, s velkou úctou všem poděkujte a pomalu se po schodech vraťte na Zemi.

    Ještě chvíli zůstaňte v klidu a pozorujte impulsy, které vás spojující s Vzestupem naší planety.

    Nakonec tuto energii předejte Zemi (jejímu jádru) a všem v okolí. Tím ukotvíte vaši bytost.


    Převzato z webu http://vitej.tajemno.net/zasveceni-na-dalku-slunecni-zasveceni/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keď vidím niekde slovo TAJEMNO alebo ZASVĚCENÍ tak mám pocit, že sa fakt NIČ NEZMENILO ! Všetko je po STAROM. BED

      Vymazat
  10. AHOJ
    tak jestli toto je pravda, tak dle mě je odváděna nadměrná energie ze Slunce a odjinud kamsi, kde je třeba.....
    U tohoto videjka jsem si vzpomněla, jak v r.,tuším, 1990, jsem měla s jinými možnost vidět UFO, jak vytváří s jinými UFO mřížku kolem naší Země... někde jsem četla, že se jednalo oo ochrannou energetickou mřížku kolem planety..
    jednalo se o to, že jsme viděli na každé světové straně jedno UFO, které viselo na jednom místě, vypadalo jako hvězda, ale mezi sebou se dorozumívali barevnými světelnými záblesky. Když jsme se koukli na objekt dalekohledem, 3-4 barvy byly pod sebou - barvy si nepamatuju, ale bylo to famózní... zážitek na celej život... Viděli jsme to v Kostelci u Křížku, tedy pár km jižmě od Prahy.....

    mějte se moc pěkně..
    věřím v dobro...a vy???
    veronika

    OdpovědětVymazat
  11. tak, že by tam ty "kabely" byly už v květnu?
    http://www.youtube.com/watch?v=PTcRBreHxDs

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tys na to kápl! Je to úplně to samé video. Někdo si dělal ZASE falešné iluze o transformaci.:-(

      Vymazat
    2. No je jedno od kdy to tam je. Důležitý je, že to tam vůbec je.

      Vymazat
  12. V noci z 9. na 10.4 2009 jsem měla v noci jeden velmi zajímavý sen, který s tímto zvláštním úkazem možná souvisí.
    Jednalo se o to, že mi můj táta řekl, že za +/- 4 hodiny (já to ale brala jako roky), přestane existovat souhvězdí jaké jsme znali dodnes. Zeptala jsem se, jestli i souhvězdí ryb? A odpověděl, že vše. Ale já se nebála. Jen jsem si začala říkat, že by se měla obloha vyfotit a ještě bychom si měli užívat tu chvíli, když hvězdy na ní vidíme tak jak jsou teď, protože pak už tomu tak nebude. Ale jinak jsem se těšila až se to stane, protože jsem měla pocit, že svět i život bude lepší.

    Jen bych ráda podotkla, že jsem měla více snů, které se pak skutečně postupně plnily. Bylo to v době, kdy jsem nevědomky spala několik let na geopatogenní zóně (jsem za ale to ráda protože mi toho strašně moc dala). Tento sen jsem si zapsala jako nejistý, nicméně jsem při něm měla podobné tušení jako jsem měla i u jiných věšteckých snů, které se pak staly. Proto si myslím, že se něco na jaře 2013 stane a myslím, že tento sen s tím nějak souvisí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přibudou nové planety, nejsou normálně vidět ale patří k naší Sluneční soustavě atd.

      Vymazat
  13. Tak se na to dívám ve svém Google Earth a u dnešní pozice Slunce už žádné kabely nejsou. To, co je vidět na videu uvidíte po vyhledání "13 Tau" Je to tam pořád. Asi si toho někdo všiml zrovna v době kdy bylo Slunce ve stejné oblasti a tím pádem to vypadalo zajímavě...

    OdpovědětVymazat
  14. Je to tak Vitas.Sluneční soustava se aktualizuje ale zbytek snímků je z datumu r 2007.
    Najedťe si kdo chcete v Google Earth: 19.056724° -127.236668°
    Chtěl jsem poslat snímek ale kdo chce si to stejně najde.Musím říct že ty snímky oblohy jsou poskládané a v některých místech to skrátka při větším zvětšení poznat.
    R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jsou poskládané, to mě taky napadlo, ale pak jsem si řekla, proč se tedy ty čáry ztrácí za Slunce a nejsou vidět i na Slunci.

      Vymazat
    2. Slunce a jiné planety jako měsíc merkur atd, které se pohybují na podkladu oblohy jsou zvlášť focené a mají svůj vlastní snímek.Planety jsou focené zvlášť v souboru KML.Proto lze je také zrušit v mapě co chce vidět.Když si planety zrušíš tak pod nimy jsou jen hvězdy.Jinak by to ani nešlo vytvořit tak, aby měnily pozici na obloze podle času.

      Vymazat
  15. To isté som videla v dokumente o Mesiaci a Zemi kde tieto "kabely" viedli nielen zo Zeme a Mesiaca ale aj z ostatných planét v celom vesmíre :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.