29. prosince 2012

Rozsvěcejme světlo v sobě


Krásný den přeji,

Děkuji Orgonetu, že tu uveřejňuje vše. Myslím, že právě to pozitivní i to negativní by tu mělo být, protože jen pokud známe obě strany dokážeme posoudit budoucnost.
Víte tento článek když píši pro vás dušičky kteří tu čekají na vnitřní transformaci a jsou zklamáni, že se NIC neděje. Tak za sebe mohu říci. DĚJE. Když píši tyto řádky, vím že tu asi budu z části lidiček "kamenována". Ale za sebe, člověka, který si prošel 21.12.2012 mohu říci. Nečekejte že toto datum vás změní ze dne na den. Toto datum vám má ukázat, jak je pro nás důležité nalézt světlo. To světlo máte každý v sobě. Žiji v Orlických horách na statku se stádem koní, psů a jiných zvířat. Zvířata přechod cítili moc dobře, byli klidní, jako každý den. Ten přerod není ze dne na den, nebudeme hned chytří. Vše na tomto světě si musíme zasloužit, nic nám zadarmo nespadne do náruče. Tato konstelace jen nás více posunula, abychom mohli na sobě pracovat. Zvedněte se tedy a pracujte. Vstoupili jsme do nového Věku Vodnáře. Celá transformace se již děje. Póly se posouvají již několik let, ale za poslední dobu... pár měsíců mnohokrát rychleji. Nejvíce to vnímá Matka Země. Měli bychom jí tedy pomáhat a vnitřně se měnit na ty lepší lidičky a to třeba tím, že začneme u sebe, pak svého okolí a dále a dále.  Když toto začnete praktikovat, za nějaký čas, poznáte jakou velkou cestu jste ušli a jak se vnitřně přerodily. Pokud budete rozsvěcet světlo v sobě, nakazí se od vás jiný lidé a začnou ho rozsvěcet také. My lidičky jsme jako ovce, jedna zabečí a ostatní za ní jdou. Zkusme tedy hledat tu správnou cestu. Ale začněme u sebe. 

Zde jsou důkazy jak se polarita a jádro hýbe.

Může se probudit sopka z Vládce prstenů

Toto jsou jen střípky z posledních dvou měsíců z Hlasu Ruska, noviny bez cenzury. 

Země se také snaží být lepší a tak se na ni nezlobte. Nesnaží se nám uškodit, povodně, vichry apod. jen my lidé jsme tak hloupí, že bydlíme u koryt řek, na zemských zlomech - deskách apod. Mohu to říci z vlastní zkušenosti,i já byla hloupá, před mnoha lety jsem si prošla povodní 1997 a poté pochopila, jak mi lidé jsme hloupí, že si tak nešťastně stavíme domy na špatných místech. Není to zloba přírody, jen příroda nepočítá, že budeme tak hloupí. Nezlobte se tedy na ní a naopak jí pomáhejte, nemyslete na budoucnost, přehlížíte tak přítomnost. Právě přítomnost je důležitá. Sázejte stromy, chraňte přírodu a pomáhejte potřebným. Žijme tou přítomností a nasávejte jí teď, teď je právě čas jí i pomáhat. Za pár let pokud tak budete činiti, tu transformaci uvidíte i ucítíte. Víte nesmí vás zlomit, jen jedna věc, že za dobro, můžete občas sklízet odpadky na hlavu. Důležité je však vydržet a prolomit to, světlo musí přijít. Ze svého okolí vidím, že mnoho lidí to správně pochopilo, ale i mnozí ne. A i toto stojí v proroctví Mayů, kteří říkali, že se lidstvo rozdělí na dvě poloviny. Právě po přechodu 21.12.2012. Vezměte tedy tu transformaci každý do vlastních rukou. 
Není snad nový Věk Vodnáře vhodný na nějaké předsevzetí? 
Když si ho lidé mohou dávat na Nový Rok, proč ne na Věk. Snad nám to vydrží déle než pár dní.

Jenom pro ty kteří jsou pořád nějak mimo: Mayové nikdy neřekli, že bude konec lidstva.

díky Orgonetku za vše co tu uveřejňuješ.  Zdenča Sládková a Slunce v duši

10 komentářů:

  1. Nevím, ale já osobně mám pocit,že mnozí čtenáři na Orgonetu mají lepší poznání a cítění, než všichni Archandělé,Malé babičky,SaLuSy atd.
    Zdenča napsala velmi pěkný článeček.Je plný pochopení jedné z probuzených dušiček.
    Je to tak,jak píše.Důležité je vydržet,nenechat se odradit neúspěchy,prolomit to zlo v sobě.
    Jak už kdosi v komentářích zmínil,věděli to i budhisté.Že pokud se člověk nedá odradit od náhlého náporu temných sil,bojuje proti svému egu dál,zvítězí.Světlo přijít musí a takovému bojovníkovi se otevře nová brána k novým poznáním.
    Zaznamenaný nárůst katastrof na Zemi, jak je Zdenča seskupila,je přesně totéž,co se děje v člověku,když se snaží očistit.Matka Země je živoucí bytost a co se děje v lidech,to se děje v ní.Neboť vše souvisí se vším a nic není odloučené !
    Krásný den a mnoho síly v našich soubojích se zlem ,přeje

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdyz uz jsme v tom veku vodnare, pisme radeji TMA - misto ZLO, protoze to tak je. Kde neni Svetlo t.j. informace, je Tma.Vyvijejme se ve vsech smerech zivota. takze "prolomit tmu v sobe".
      Puvodni budhiste vedeli, soucasni uznavaji jen BOZI MYSL, ktera je jednou z casti projevu.
      tedy proti EGu nebojujte, tim HO jenom posilujete, ale ROZPOUSTEJTE ho, ponevadz "ego" je mod/stav/ kdy se JA jako vedomi stotoznuji s telem a mysli!
      rozpustite Ego tak, ze mu nebudete venovat pozornost svou, ale budete svou pozornost venovat Sobe - vedomi. za podminky dodrzeni Jezisova "co je cisarovo dejte cisarovi - vnejsi projev, a co je Bozi dejte Bohu- vedomi-vnitrnimu cloveku". Svetlo je zde neustale od veky veku, ale my sme mu nedovolovali do nas vstoupit, hledali jsme v sobe radeji zlo v mysli.

      takze preji KRASNY DEN v miru a pokoji lidske duse,kterou je treba ocistit,
      pro-svetlit a pracovat v sobe ve VEDOMI.

      Vymazat
    2. U mexických břehů došlo 30.12.2012 k zemětřesení o magnitudě 5,2
      http://czech.ruvr.ru/2012_12_30/U-mexickych-brehu-doslo-k-zemetreseni-o-magnitude-5-2/

      Vymazat
  2. Děkuji Orgonete, že tady jsi. V této "bolestné" době, přesto že, jsou Vánoce máme díky tobě možnost sdílet své myšlenky a vytvářet tak vlastně KOMUNITU. Komunitu, kterou jsme my všichni zde součástí, sdílíme stejné téma, stejné radosti i bolesti. Je to možnost jak lehounce vyjádřit sami sebe. Někdo negativně, jiný pozitivně, ale díky tobě jsme všichni spolu a máme si co říct. Každý sem alespoň na chvilku odběhne od denních starostí, abychom se spolu mohli potěšit, pohádat anebo si jen vyměnit názory. Ale všichni víme, že je to něco našeho, co jsme si díky tobě vytvořili. Děkuji tobě, všem zde a také sobě! (Jak říká Igor Chaun...- děkuji sobě!) Šárka

    OdpovědětVymazat
  3. ten clanok je lepsi ako salusa . salusa uz nech ide domov,,,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pisete jako pstros "co se mi nelibi..." muzete si preci VYBRAT/volba co se vam bude momentalne libit, a kazdy se vyviji t.j. prijima informace=svetlo

      Vymazat
    2. Mě se hlavně hrozně líbí, jak se nic 21.12. nestalo a přitom jsme se mohli mnohde dočíst o tom, že bude tma, apokalypsa, katastrofy, nulová energie apod. a ted když je jasné, že se nic "viditelného" nestalo, tak se to přesouvá, či zaobluje do obecnějších rad a formulací, aby to nevypadalo, že jsme za pitomce...

      Vymazat
    3. Mne sa za "páči" keď niekto na inorodý názor napíše :
      "... tak to nečtěte". Rada by som vedela ako to urobiť, aby som TO nečítala a pritom vedela o čom článok alebo koment je? Keď to chcem vedieť, musím text prečítať. Nuž a v tom momente sa na mňa nalepí i to falošné, nečisté,nepravdivé, manipulatívne.
      A mám to na sebe ako čmoud... :-(
      Bed

      Vymazat
    4. Salusovi som rozumela, ale čoraz viac sa mi zdá, že "translator" teda prijímateľ informácie a prostredník pridáva svoj pohľad. To je potom guláš.
      Hi

      Vymazat
  4. http://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/gmap.php

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.