6. prosince 2012

SaLuSa: Užijte si klíčový moment Vzestupu 12. 12. 12.

Velmi povzbudivé sdělení od SaLuSy!

Originál: http://tinyurl.com/84w7ppd
Překlad: OrgoNet

SaLuSa 5. prosince 2012: 
Co vás čeká v nejbližší době

Zbývá už jen pár dní do první části vašeho zážitku mocného povznesení, a tak vás žádáme, abyste se vynasnažili zařídit si na 12. 12. 12. volno, abyste mohli relaxovat a užít si to. Je to klíčový moment ve vašem procesu Vzestupu, a měli byste si ho být zcela vědomi a zapamatovat si intenzitu energie.
Není to tak, že všichni lidé budou mít stejný zážitek, ale pokud jste na to připraveni, zůstane vám vzpomínka na vnitřní změny. Někteří z vás se probudí ze spánku před 11.11 univerzálního času, a budou si moci být plně vědomi toho, co se odehrává. Jiní to prospí, ale přesto budou mít živé sny, až budou energie fungovat. Avšak všichni přijmou energie a budou z nich mít prospěch, bez ohledu na jejich momentální stav vědomí.
Vzestup bude po 12. prosinci rychle pokračovat, a to znamená, že bude nadále pokračovat prožitek zvýšení vašich smyslů, takže nebudete na pochybách, že vám to přináší prospěch. Bude to nejvíce povznášející příležitost a mezi těmi, které potkáte, bude panovat nová nálada štěstí a radosti.
Budete moci pocítit rozdíl v lidech kolem vás, a pocit hlubokého klidu a míru, jako by náhle odešla veškerá temnota. Projeví se to v očích lidí, protože oči jsou koneckonců sídlem duše, a láska bude vyzařovat silněji, něž jste si předtím všimli.
Životní stresy se zmírní a budou nahrazeny nádherným pocitem uvolnění, jako byste neměli na světě žádnou starost, a takové vás, moji drazí, chceme mít. Problémy a sváry spjaté s vaším normálním životem budou postupně eliminovány změnami, které jsou nablízku.
Pokud právě vy pocítíte na sobě málo změn, nedělejte si starosti, protože změny ovlivní různé lidi různě podle jejich metabolismu. Od tohoto měsíce dále se váš pokrok zrychlí, jak bude narůstat nadšení z vidiny Odhalení. To může přijít různými způsoby, takže očekávejte neočekávané, protože jisté možnosti stále zůstávají otevřeny.
My stále preferujeme organizované Odhalení, které by proběhlo jako oficiální příležitost po celém světě. Mnohé země již daly vědět, že naše návštěva bude vítána, takže návštěva proběhne postupně v každé z nich. Větší akce jako přelety budou o něco později, až zde již bude všeobecné přijetí naší existence. Stále jsme si vědomi možnosti, že faktor strachu nemusí být zcela vyloučen.
Lidé brzy začnou mezi sebou mluvit o procesu Vzestupu, protože uslyší, že se děje něco důležitého. Budou nějaké zmatky, protože nebudou vědět, ke komu se obrátit pro pravdu. Jako Pracovníci světla můžete jemně šířit informace, ale opatrně, abyste závěrečný scénář nepřehnali.
Příliš mnoho lidí se upjalo na historky o „konci světa“, aniž by jim někdo řekl, že tento konec prostě znamená nový začátek. Očekává vás Nová Země, a stále jako dosud bude naplňovat vaše potřeby, které budou docela odlišné od těch, které máte nyní. Ve skutečnosti budou vaše potřeby velmi malé a neznečišťující, a proto se Matka Země může soustředit na své vlastní požadavky.
Jak už začínáte chápat, klíčem ke všemu je láska, a vy budete jejím Božím vyjádřením jako inkarnované bytosti. Svobodně sdílet svou lásku s veškerým životem, to bude pro vás nový zážitek. Možná budete mít své chvilky duality, ale v budoucnu poznáte, že láska je normální stav.
Nezapomeňte ani milovat sami sebe, protože uznávat své Božské Já v žádném případě není egoistické. Buďte láskou, dávejte lásku, a ta se vám vrátí desetinásobně. Představte si, že nemusíte zpochybňovat úmysly nějaké osoby vůči vám, ale že můžete důvěřovat každému. Brzy si zvyknete na tento nový stav, a po svých životech v dualitě vám bude víc než vítaný.
Protože se vaše vibrace budou zvyšovat, zjistíte, že nejen můžete zastavit proces stárnutí, ale také ho zvrátit. To je vítaná zpráva pro ty z vás, kteří patří ke starší generaci. Skutečně všechny duše ponesou těla, která budou křišťálová, a budou výrazem toho, jací jste byli v nejlepších letech.
Budete mít dokonalé zdraví, protože ve vyšších dimenzích nemůže existovat nemoc. To také znamená, že si s sebou nemůžete nést slabost. Ve všech vyšších sférách existuje dokonalost a platí pro veškeré formy života, které budou mít zvýšenou úroveň vědomí. Mluvte se stromy, nebo s čímkoli, na co vám padne zrak, a dostanete odpověď.
Pokud jde o počasí, v němž teď máte veškeré možné variace, zjistíte, že bude velmi příjemné, v mírných podmínkách "ze dne na den". Nebude třeba dne a noci, protože vaše potřeba spánku bude mnohem menší než teď. S lehčím tělem, které se do určité míry samo regeneruje, bude vaše potřeba stravy také velmi malá. Mnohé z vašich potřeb budou ve skutečnosti zajištěny z energií kolem vás, ale stále ještě si budete vychutnávat lahodné přírodní nápoje a některá jídla.
Pochopíte, proč jsme při našich cestách vesmírem v našich mateřských lodích soběstační, a v každém případě máme jen velmi malé potřeby. Pochopte, že vaše těla budou odlišného složení, a že nebudete pociťovat hlad jako nyní.
Neočekávejte, že všechny změny přijdou najednou, protože obvykle přicházejí s vaší evolucí a pokrokem skrze různé dimenze. Avšak je příjemné a uklidňující vědět, co je před vámi, a o co budete usilovat dále. V tuto dobu je pro vás nejdůležitější věci, abyste nezeslabili své soustředění na Vzestup, a abyste se zdrželi všeho, co stále ještě má striktně nízké vibrace.
Měli byste pokračovat v čištění vašeho těla a pouštění všeho, co patří do světa 3D. Ten nyní opouštíte a své zbytky starých připoutaností si nemůžete vzít s sebou. Mělo by to být snadné, protože už je dále nebudete k ničemu potřebovat. Může se také stát, že zjistíte, že se vzdalujete od svých starých přátel, protože už nepředstavují vaše zájmy.
Jsem SaLuSa ze Síria, a se svými kolegy z Galaktické federace světla vám přeji úspěch ve vaší osobní cestě Vzestupu. Buďte si jisti, že na celé té cestě vás bude provázet mnoho vyšších Bytostí.
Děkuji, SaLuSo. Mike Quinsey

30 komentářů:

  1. Lidi co blbnete? Na nic nečekejte! Žijte tady a teď. Ta energie už je dávno tady! Jestli ji nevnímáte, s největší pravděpodobností jí nebudete vnímat ani 12.12.2012 gregoriánského kalendáře. Nevažte se na nic, ani na žádné termíny. To je přeci nesmysl :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano pořád je jenom teď , akorát v to datum bude jiné teď, se silnější energiií

      berte ty termíny jen jako orientační body v čase a prostoru

      Vymazat
  2. porovnání postavení planet 21.12 s jiným běžným dnem
    http://2i.cz/a0932f05d6 http://2i.cz/b1823e14c7

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ale November není prosinec, ale listopad. Takže co jako s tím postavením planet?

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Jak krásně nám to zapadá do sdělení Jardy Duška.Tedy začátek, či snad klíčové období již za 5 dnů...21.12. tedy už jen vyvrcholení a 28.12.galaktický mejdan :-)

    OdpovědětVymazat
  5. ako sa to stane z dna na den to by bolo jednoduche
    ten rusky clapec hovori nieco ine salusa ine komu mame verit.a ked nepride nic? a ludia budu taky ako teraz,system tak isto sa nezmeni , jasom zvedavy co potom budu hovorit. lebo ja nevidim ze sa ludia menia k dobremu skor su este horsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu "čierneho humoru" : Ak sa nič nezmení, tak budú hovoriť, že to bude v roku 2016.... A ked nás dovtedy neočipujú, tak potom si budú musieť nájsť dalšiu výhovorku... :D
      Prajem si zmenu k lepšiemu...
      Marek

      Vymazat
    2. systém se změní protože vibrace jsou vysoké, a vše se mění...

      tedy ještě jednou , píše se o Vzestupu, postoupí jen ti co budou připraveni, ostatní budou pokračovat, ale už to bude jiné a postupně se vše změní, k lepšímu

      Vymazat
  6. To by člověk nevěřil, kolik lidí ví přesně, co, kdy a jak se bude dít.:(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každopádně to bude pořádný tobogán :-)

      Vymazat
  7. Dakujem za preklad, tento i vsetky ostatne. Uzasne

    OdpovědětVymazat
  8. Drobný dotaz-z kterého Síria ta SaLuSa je?-z A,nebo B ?.

    OdpovědětVymazat
  9. Mňa by veľmi zaujímalo, ako na tom bude sexualita... Menej jedla, menej spánku (obe možno o 50% menej).... menej sexu ? ... Ehm.... A čo taká tantra (ktorej som fanúšik) ? ... Doteraz som nemiloval, mal erotiku bez môjho orgazmu (tak mi to vyhovuje, raz za 2 mesiace to ale poruším), a ... ked príde láska k žene... a krásny vzťah... Tak ? Prečo sa nepíše nič o sexualite v týchto "spisoch" o zmenách, ktoré prichádzajú ??? ....... Sexualita je to najkrajšie po láske....... žijem a dýcham pre ňu, a čakám na odvahu, ktorá mi dovolí niekoho milovať...... Ale chcem to mať pekne spojené, a rovnako intenzívne ľúbiť, ako mať erotiku (nie sex, sex je povrchnejší)... PEVNE VERíM, žE EROTIOKA SVOJE MIESTO NA ZEMI SI ZASTANE, a že nebude menej intenzívna ako býva teraz(hoci v mojom živote je zriedkavá, aby som bol presnejší, hoci ju zbožňujem...), ale akurát že bude KVALITNEJšIA, HLBšIA....... Máme telo...... Tie nádherné ženské vône a chute..... Toho sa v živote nevzdám....... NECH NáM TO NIKTO NEBERIE !!!!!!!!!!!!!!!!!
    (mám trochu strach)
    Marek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marečku... :-DD, čo myslíš, prečo sa tak Horejší okolo nás krútia ?
      Chcú zakúsiť, to čo zažíva ľudské telo, ako si to opísal.
      Nemaj strach .. drž si svoje... B

      Vymazat
    2. ti co se posunou tak budou mít ještě hmotná těla , polohmotná ,to ostatní bude postupné...nebude to najednou

      Vymazat
  10. Inak, ked máme všetci vyzdravieť, tak............. kto zbohatne na využívaní Kesheho zdravotných technologii ???? NIKTO ??? Keshe má asi iné informácie, než má SaLuSa.... :P... Ale kto z nich má pravdu ? Obaja ? Ani jeden ? Uvidíme...
    Marek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady se píše o vzestupu, to jest že zvýšíš své vibrace , rozšíříš své vědomí a posuneš se o stupeň výše !

      Pokud to neuděláš , velmi zjednodušeně popsáno , tak zůstáváš tam kde jsi a budeš i nadále hrát hry , třeba na Keshe aspol.

      Vymazat
  11. Ano,toto všechno jsou názory jiných "bytostí"..........každej si ale tvořme svoji realitu,co chceme sami tady a teď,bez obav a instrukcí od všelijakých rádců,vír, -ismů apod. tzv.informací "zvenčí",které nemusíme být přeci my sami a přivlastňovat si je tak ,jako by byly "naše"...........

    OdpovědětVymazat
  12. Dost mě zaráží to datum. V numerologii jsou to prakticky samé šestky (6) - 12.12.2012 ve 12:12. Díky numerologii i mnoho lidí odmítá slavit Vánoce 24.12., opět samé šestky a k tomu půlnoční mše (každá půlnoční mše je vlastně satanistická, "černá"). Nevím, ale fakt se mě ta doba nezdá. Jinak se omlouvám za pochybnosti. Ale kdo dnes o něčem nepochybuje? :-)
    ali

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každej numerolog ví, že šestka je o tvoření, tvořivosti, lásce, soucitu a tedy když se žena nachází v osobní roční vibraci 6 má tendence otěhotnět, šestka je období, kdy lidé tvoří a dostávají plody své tvořivosti. Plodem může být jak fyzické tak nefyzické dítě.

      Vymazat
  13. No už je z toho pěkná divočina. Všichni ví všechno a nikdo nic neví.Hysterie narůstá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to je teprve začátek,no bude to jízda.

      Vymazat
  14. A já Vám všem přejí ať už konečně máte ty datumy "vzestupu" všechny brzy za sebou a nespoleháte na žádné další,tzv. konečně už ty pravé.Takže ještě jednou a naposled:do konce tohoto roku určitě nepřijde žádná "spása z hůry".Jo,a pozor.Jedličkův ústav čeká na své pacienty :o).

    OdpovědětVymazat
  15. Človek narobi bordel po celej planéte, dokonca aj na obežnej dráhe , čest a pravda sú pre vatšinu prázdne slová , ale hlavne že prídu bytosti a energie ktoré nás z týchto sračiek dostanú.
    Zobudte sa priatelia , nikto za nás tu problémy nevyrieši. Človek tu je už minimalne pol miliona rokov , zažil niekolko galaktických zarovnani a kam sa dostal?
    Podla mna jediná cesta je že každý začne sam od seba, kde čest a pravda budu dominantou každého človeka. Nechceš súčasný systém ? Tak ho nepodporuj! Nenakupuj v nadnarodných retazcoch otravy , ale na trhu u pestovatelov. Vypni tv, mikrovlnku. Začni sadit stromy, podporovat systemy neškodiace pôde....
    Podrž jedincov ako Keshe , pretože tých je tu dost na to aby sa súčasný parazitický system nahradil tým ktorý očakavate "z nebies".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas. Nechápu, že někdo dospělý a myslící může neustále čekat na nějaké galaktické bratry, kteří nás budou tahat z kaše, kterou jsme si sami navařili.

      Vymazat
  16. spása shůry nepřijde, jestli si to nepochopil tak spasit se musíš sám, to o čem píše-mluví třeba Salusa se týká doby po "vzestupu" Země

    OdpovědětVymazat
  17. Osobne nemam rada, ak mi niekto prikazuje "datumovo", co a kedy a ako robit. Po mnohych zisteniach (nacitanych ,alebo osobnych), ze vsetko a vsetci na tejto Matke Zemi sme manipulovani, ovladani a sme iba "experiment" , pre "vyssie ucely", alebo pre "vyssie bytosti"... budem v tieto dni hlavne SAMA SEBOU. Vsetko, co potrebujeme vediet je v nasom srdci, v nasej dusi( nezapredavajte sa!) a jedine, co nam v priebehu vsetkych milionov rokov, inkarniacii a zivota ako ludskej bytosti nemohli "vziat" je nasa INTUICIA. Sme komplet zablokovani,aby sme si nemohli spomenut, pracovat na vyssich urovniach... preto neverim na ziadny datum, den.. SME TU TERAZ A V STALE V PRITOMNOSTI. Cas a "pravda" su relativne pojmy vymyslene ludmi, aby sme mohli odovodnit svoje chyby a nalady a podobne.
    Drzim Vam palce, aby ste stali pevne na Matke Zemi, ona nas potrebuje viac ako my vsetky tieto "informacie" k vzostupu... Vsetko je galakticky boj medzi strazcami a a temnymi o Matku zem ako bytost, planetu... My sme iba figurky na energiu pre temnych... Zivime ich vlastnymi obavami, strachom, zavistou a nepokojom... proste vsetky negativne emocie su pre nich benzin, nafta na ich ceste k ovladnutiu planety Zem. Prosim "zavrite kohutiky" na doping...Pekny den.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.