6. prosince 2012

Video: UFO se proměňuje v letadlo

Aktivita neznámých létajících objektů vzrůstá, což je patrné na přírůstku záznamů na youtube.

Zde: Jasně zářící UFO postupně mění tvar (morfuje) na letadlo. O hodinu později se stejné světlo vznáší nad "teleportační oblastí". Autor videa tam dokonce vidí mimozemšťany (moc nechápu, jak to myslí). Co je to za UFO? Může být mimozemské, ale není vyloučeno ani pozemské - třeba vojenská technika. Údajně nedaleko je vojenská základna. Natočeno 29. 11. 2012, není uvedeno kde ...

http://www.youtube.com/watch?v=dPH1jsHjP98



Tím se dostáváme opět k dávno probíranému tématu fake planes - falešná letadla ... viz článek http://orgo-net.blogspot.com/2011/02/falesna-letadla-holograficka-letadla.html
a spousta nových videí na youtube.

Třeba zde z 31. 10, 2010:
http://youtu.be/zFBnm5cAS-k



Prostě, vesmířané jsou tady s námi (:-))), s jejich "falešnými letadly" se roztrhl pytel asi tak od r. 2010.

28 komentářů:

  1. Ehm, to první letadlo má evidentně rozsvícený přistávací světlomet, tak není divu, že při pohledu přímo do něj, vypadá jako světelná koule. Na druhém videu taky nic zajímavého nevidím. Obyčejný odlesk slunce v oknech letadla.

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem odpozoroval několikrát na noční obloze světla co se tvářila ,že jsou hvězdy a pak se dala do pohybu a zmizela,nebo když jsem jím věnoval pozornost tak se na obloze rozhoupala ,asi aby mi dali najevo, že jsem je "odhalil",jednou při nočním pozorování oblohy , manželka dostala telepatickou zprávu,že ať se na ně nezaměřují ,že jim ruším "přístroje"- byla to vojenská monitorovací "loď".Bylo to cca 50km od největšího vojenského prostoru v ČR.Jiní zase monitorují náš zdravotní stav atd.Myslím si , že to nejsou mimozemšťané , ale pozemšťané , kteří si hrají na ně a monitorují naši mysl.Proto, když jsem se na ně zaměřil a poslal vzkaz ,že vím kdo jsou a nedovolil jím vstoupit do mé mysli, tak to vzkazali přes manželku.Tolik z mých zkušeností vám sdělují,nenechejte se oblbovat jejich vysílaným umělým strachem a žijte ze srdce jako já. Nemají tím na vás nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jo, mi se to taky stalo už párkrát. Jsem ráda, že nejsem sama. Naposledy před 2 měsíci, v jednom týdnu 2x zasebou ve stejnou hodinu v 10 večer. Něco mě z nebe osvítilo a jak jsem se za tím otočila, začalo to ztlumovat světla a pak se to dalo do pohybu a po chvilce zmizelo. Pokaždé to bylo v souhvězdí velkého vozu (na boku káry)... Někdy se mi taky stává, že mi něco škvaří hlavu, ... někdy je to doma...někdy se mi to stává i venku v přírodě na poli, kde by neměly být žádné přístroje... Takže soudím, že jsem asi zaměřená

      Vymazat
    2. Podle mě, každý tvor, u kterého se to chytne má v mozku nanotechnologické součástky řídící naši mysl, pocity, řeč, tělesné funkce atd., které ovládají tajné vojenské technologie v rámci jakéhosi čínského výzkumu, jehož jsme součástí již desítky let, avšak všichni lidé nebyli ovládáni, pouze vybraní jedinci.

      Vymazat
  3. Takéto niečo som videl na vlastné oči! ( nechápem):-)Sveteľná guľa , tma, a odchádzajúce lietadlo.??!! :((

    OdpovědětVymazat
  4. Trosku z ineho sudku. Dnes vysla kratka reportaz na wheather channel ako sa roztapa arkticky lad rychlo ako nikdy v historii. (eng)

    http://www.weather.com/weather/videos/news-41/top-stories-169/scary-new-report-on-arctic-ice-32589

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu sa roztápa, na druhej strane ľad pribúda :-))) BED

      Vymazat
    2. No právě, na jižním pólu ledu přibývá !

      Vymazat
  5. co když to jsou jen hologramy? zkoušky, testy atd..

    OdpovědětVymazat
  6. Moc bych to s těmi ET nepřeháněl. Co tak pozemské videotechnologie?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nepřeháněl? až se s nimi setkáš..budeš hovořit jinak,je jich tu plno !

      Vymazat
    2. Takže skrytá invaze už začala ?

      Vymazat
  7. První video. Jde o přímo letící letadlo k pozorovateli z něhož je vidět pouze reflektor. V určitém momentě se objeví silueta letadla. Tento jev je viditelný třeba v Nových Butovicích, když přistávají letadla na Ruzyň. Z videa je zřejmé, že letadlo letí nejprve přímo k pozorovateli a pak dělá zatáčku. To je celé. Jev jsem viděl na vlastní oči a v první fázi jsem byl rovněž přesvědčen, že se jedná o UFO. Sorry. Tohle není důkaz.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc si přejeme celá rodina už dlouhou dobu vidět UFO.
    Asi před měsícem jsem opět byla se svými dětmi v parku v Praze, Riegrovy sady, když najednou malá dcerka volá. Mami co to je? To je UFO !!!! A ono to bylo ve vzduchu, a my 3, já s dvěma dětmi jsme ještě nikdy nic takového svítícího a velikého neviděli. Vypadalo to úplně jako mimozemská loď s 3 světly, která se nehýbala. Jen tam tak byla a svítila. Čekali jsme co se bude dít, ale najdnou se to nazvedlo ještě výš a letělo to jako k nám. Když najednou přilétlo blíže, viděli jsme, že je to letadlo. Ale dost zvláštní letadlo (na oblohu koukáme nonstop)letělo dost nízko na Prahu a zvláštně zespodu osvětlené.
    Byla jsem z toho pak celý večer smutná, ale dnes se mi prosvítilo. Děkuji, možná to vážně byli kamarádi z vesmíru. Už se na ně tak těším.

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle video zvládne předělat i začátečník v Adobe After Effects. Podvod jako Brno!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vůbec není potřeba. Stačí si stoupnout pod přistávací koridor poblíž letiště. Osvětlení letadel zařídí zbytek :-)

      Vymazat
  10. Uvěřím hodně věcem, ale u prvního videa se jedná o jasné přistávání letadla. :-). Již jsem několikrát přistávání sledovala a vypadá to naprosto stejně. Autor si z nás vystřelil. Jana

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle jsou jen letadla.Avšak ztrácím pochybnosti,že velká část pozorovaných ufo,především těch okatě "talířovitých" nejsou pozemského původu.S velkou pravděpodobností s námi na sklonku věku hrají pozemští mocní špinavou hru a je jejich zájmem, abychom vše nad hlavami pokládali za mimozemšťany s velkými hlavami.
    Orgonet viz výše zmínil, že asi od roku 2010 výskyt pozorování narůstá.Docela souhlasím.Zdá se,že pozemská ufa se postupně zdokonalují.A proto by bylo dobré, abychom byly připraveni na to, že brzy můžeme být svědky šokujícího "představení" na obloze.
    Já osobně jsem byla svědkem zvláštního objektu asi před 20 lety.Viděli jsme to dva. Jsme přesvědčeni, že to mělo i okénka. Letělo to před námi jakoby po rovině, docela rychle.A pak to prostě zmizelo.My by jsme si toho ani snad nevšimli, kdybychom s sebou neměli psa.Ten začal hrozně vrčet na oblohu a chlupy měl úplně zježené,třásl se.Což jsem u psa také viděla prvně v životě.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  12. Výsledek viditelný na videu souvisí se špatným rozlišením. Na youtube jsem narazil snad pouze na jedno video, které lze považovat za Fake-plane, zato hodně kvalitní. Bylo tam jedno velmi ostré video, kde kulovité ufo vypouštělo zároveň 3!!! chemtrailsové čáry. chemtrailsy nebyly ani rovnoběžné, šli trochu do šikma a 2 vůbec nesouvisely s dráhou pohybu ufa (bohužel jsem si neuložil link, myslím to bylo na orgonet team)
    :)
    jm

    OdpovědětVymazat
  13. I kdyby zde prezentovaná videa byly padělky, jsou záběry přes silné teleskopy některých fotografů, kteří se tématu "fake planes" věnují intenzivně. A na nich jsou jednoznačné důkazy, že "letící letadla", která chemosprejují oblohu, jsou z větší části něco jako hologramy skutečných velkých pozemských letadel. Neboť se v těchto hologramech ukrývají doutníkovité a kulovité lodě. Ty doutníkovité na místě trupu toho fake letadla se často lesknou jako naleštěný kov, a v případě koulí v řadě za sebou zase svítí jak opálové žárovky.K těm koulím na místě trupu fake letadla přilétají zezadu z volného prostoru další světelné koule, a doplňují stávající řadu koulí. V přední části "trupu" vždy jedna koule zase vyletí ven z řady. Budilo to na mě dojem, jakoby se ty koule vyprazdňovaly, přepouštěly svůj obsah k těm koulím na křídlech (zad. a před."křídla") a pak letěly pro další náklad (asi té chemosajrajtoviny). Ty koule také často "sedí" (i v případě těch doutníků)na konci(špicích) hlavních a zadních křídel, a na začátku a konci trupu toho fake letadla pokud je tam "doutník". Na místech křídel, kde mívají velká letadla motory (dvoumotory nebo čtyřmotory), ty koule bývají také. Takže jakoby práší nebo sprejují ty koule za "letadlem" se táhnoucí mohutné a husté stopy chemtrails. Na jednom záběru bylo jasně vidět, jak zadní část "letadla" byla užší a jakoby provlečená, vsunutá do širší přední poloviny "letadla" - prostě poruchy kontinuity hologramu. Podobně se hologram "letadla" vytrácel i v jiných případech, a byl zcela zřetelný onen doutník nebo řada svítících koulí ! Ostatně i u Slunce byly zachyceny objekty ve formaci kulovitých světel v řadě za sebou. Někdy krátké, jindy velmi dlouhé ! Nebo doutníkovité objekty a jehlovité, trubicovité lodě (tyto v jednom případě dlouhé hodně přes milion km !)

    Naskýtá se tudíž otázka, zda probíhá paralelně něco jako dvojí "sprejování či prášení" oblohy : jedno pozemské od globalistů s klimateroristy, a druhé prostřednictvím lodí a technologií ET´s. Ty pozemské již s naprostou určitostí velmi škodí všemu živému na Zemi, zatímco to mimozemské sprejování může být něco jako sanace následků, účinků těch chemtrails pozemských. ET´s JIM to zřejmě mohutně kazí ! Kéž by to byla pravda !

    OdpovědětVymazat
  14. A co tohle? To je taky zvláštní:
    http://www.youtube.com/watch?v=9VfFzwyWI9c

    OdpovědětVymazat
  15. Ono i tohle stojí za kouknutí - Nasim Haramain představil pre-mayské artefakty:
    http://www.youtube.com/watch?v=eRyZyvcyeGI

    OdpovědětVymazat
  16. S omluvou opravuji jméno: Nassim Haramein (Nicméně šťouralům by se dalo doporučit u postav na artefaktech aspoň počítat prsty - většina jich je čtyřprstých, je tam vidět i tříprsťák - a že by se tak moc a tolikrát spletli autoři v počtu prstů, to se moc věřit nechce...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tříprsťáci jsou ještěrky ! Bacha na ně !

      Vymazat
  17. Pro Anonymní6. prosince 2012 21:47

    Úplně to samý jsem viděl taky a taky 2x za sebou ve dvou dnech přesně v 21:36 bylo to neuvěřitelný,už jsem otom tady psal:)

    Pro Anonymní6. prosince 2012 16:48
    Velice zajímavý.

    OdpovědětVymazat
  18. Jestli lidé začnou dělat rozbory každého dopočítaného pixelu ve videích s nízkým rozlišením, tak se máme ještě na co těšit...Nenechte se vysmát, ale takhle se od změny akorát vzdalujete.

    OdpovědětVymazat
  19. jj presne tak nejak :-) a navic sem jeste nevidel letadlo stat na miste a pak teprve se rozletet...ti co to vyvraceji sou ti co nejsou pripraveni a jeste se proste boji...

    OdpovědětVymazat
  20. lidi serte na ufouny.žijte život naplno dokud to jde.at jdou do hajzlu mimozemštani zasraný,mám pravdu?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.