28. prosince 2012

Vysvětlení od Michaela a Gabriela

Milý Orgonete, již jednou jsi zveřejnil před pár dny mou komunikaci s archandělem Michaelem, který odpovídal na otázky, které si kladlo spousty z nás.

Neříkám, že, to co jsi zde (http://orgo-net.blogspot.cz/2012/12/zlate-svetlo-bleskova-transformace-se.html) napsal, není pravdivé, ale vyvolává to spousty otázek. Dovol mi, abych ti předala pár odpovědí a vysvětlení. 

Poslední dobou přicházelo stále více zklamání, překvapení a mnozí z nás to již vzdali, jiní trpělivě vyčkávají a věří. V mých očích je stále více otazníků, ptám se andílků čím dál častěji na otázky, týkajících se toho všeho kolem nás, ztrácím se v tom hlouběji a hlouběji. Některé z nich zůstávají nezodpovězeny, jiné vysvětleny, dokonce i ukázaný skrze obrazy, které mi ukazují. Napojila jsem se na své vnitřní božství a pokusila se a komunikaci rovnou s OTCEM. 

Avšak ztrácela jsem se v tom čím dál víc a víc, protože nic nedávalo smysl! 

Svět, který ještě před rokem byl  alespoň na většině místech plný světla a zářících energií, se během roku změnil v šedé a černé místo, plné negativních energií. Změn jsme si mohli všimnout na lidech kolem nás, jejich náladě, činech. Místo toho, abychom bojovali za pravdu a reagovali na politiku, na dění, které stále více zotročuje lidstvo a zabíjí, tiše jdeme s davem. Ti, kteří promluví jsou souzeni, nebo v horších případech zabiti. Ten svět, jak jsme ho znali, kde se lidé zdravili, měli se rádi je pryč, vraždy, války, nedostatky, žal .. to všechno zahalilo svět do svého hávu. 

Jistě se ztrácí mnozí z čtenářů, proto mi dovol abych ti předala něco, co mi ukázali a vysvětlili archanděl Michael a Gabriel, kteří promluvili. Některé věci totiž nejsou v jejich moci a tudíž se děje to, co je kolem nás...

Michael a Gabriel:

Svět, který se kolem vás rozprostírá, je pouze odrazem toho, oč jste vždy bojovali. Dostali jste svobodnou vůli, každá lidská duše byla zde na zem seslána proto, aby činila jistá poslání. Místo toho však, abyste rozvíjeli své duchovní znalosti a napojili se na vaše vnitřní božství jste začali toužit po moci, chtíč a touha být něčím víc, než ostatní vyvolaly staleté boje, které se vedly a stále vedou. Svět se stal místem plným lží, tajemství, utrpení, válek a beznaděje. Je zde mnoho jedinců, kteří bojují za dobro lidstva, chtějí změnu, ale jejich promluvy se ztrácí v hlasitém křiku dnešní doby a odráží se zpátky tím, že se to ještě zhorší. 

Rok 2012 byl určen, jako datum, které posune lidstvo dál a ukáže mu pravdu, lidstvo, jako celek pochopí podstatu jejich bytí, proč byli sesláni na zem, jaké minulé životy vedli a budou se duchovně rozvíjet. Základem toho všeho bude PROZŘENÍ. To, co se však událo v uplynulých dnech bylo šokující pro mnohé z vás a ani my andělé nedokážeme plně zasáhnout. Snažíme se to urychlit, ale zlo, které během letošního roku stále více obklopuje zemi zanechává jisté trhliny. 

Za poslední rok katastrofálně vzrostl nárůst vražd a negativních energií, jak kolem, tak v lidech. Víc, jak 70% lidí objevilo hluboko uvnitř svou duchovní činnost, která zůstala netknutelná po mnoho let a začali ji využívat, stále je tu však více těch, kteří raději budou škodit, než se smířit s podstatou toho, že všichni lidé jsou si rovni.  Ti, kteří jsou u moci, hýbou světem, dějinami, lidé jsou pro ně pouhými dělníky k tomu, aby dělali, co mají. Velké peníze se jim hrnou do kapes, mezitím, co obyčejní lidé tvrdě vydělávají peníze. Jídlo, pití, sprchové gely, mýdla, téměř všechno je dnes napuštěno látkami, které zabíjí lidská těla. Do vzduchu jsou vypušťovány toxiny a smrtelné látky. Nic netušící lidé tak ani nevědí, že pouhý vzduch, který dýchají je stejně škodlivý, jako přímé dýchání kyselin v chemické laboratoři. Vysocí lidé, kteří mají moc chtějí ovládnout celý svět,  dělají chytré tahy, zametají po sobě stopy. Pouhá menšina tuší o tom, co se děje kolem vás. V letošním roce bylo do vzduchu vypuštěno tolik škodlivých látek a do jídla přidáno mnohonásobně víc, než kdy jindy jen proto, aby zabránili duši v vzestupu do 5D.

Představte si to takto: Duše, která má hmotnou schránku- tělo se uvnitř připravuje na vzestup a tělo se převibrovává, aby bylo duši umožněno tělo opustit a vzestoupit do 5D. Převibrovávání začalo již v roce 2003 a tak bylo spousty času, aby se převibrovalo na nejvyšší úroveň a nebylo tak poškozeno.  Pokud by se stalo, že není tělo převibrováno, jak má, po odpoutání duše od těla by došlo k fatálním následkům. Proto je to jedna z nejdůležitějších věcí vůbec. Bohužel ONI to vědí a tak začali dělat vše pro to, aby tomu zabránili. Jaké to má následky? Vzestup neproběhl v době, kdy měl. Lidé jsou zmatení a ve světe zavládl dokonalý chaos, to oni chtějí. Ale my se nevzdáváme, již se jim nepodaří zabránit vzestupu, neboť vaše těla jsou připravena. 

Představte si rok 2012 jako jistý symbol. Nástup zlatého věku, prozření. Tudíž VZESTUP. Je to specifické datum. 21.12.2012. Pouze rok 2012 byl určen pro tuto velkolepou událost. Tudíž rok 2013 už s tímto nemá nic společného, ba naopak je to začátek zlých časů. Časů horších, než jste zažili doposud. Jednoznačně z tohoto tedy vyplývá, že vzestup se odehraje do konce tohoto roku, nikoliv do roku 2015, či dříve. 


A právě tady je ta nejdůležitější odpověď, na otázku PROČ. 


Všimli jste si té změny, která se udala během tohoto roku. Všimli jste si toho nárůstu vražd. A také jste si jistě všimli, co se stalo, když jste se 22. 12 probudili ráno v posteli. Většina přestala věřit, jiní čekali. Ale uběhlo několik dní a stále nic. Lidé byli plní stresu, nervozity a smutku. Někteří přemýšleli o sebevraždách, jelikož je život na tomto světě nebaví, oni vidí, co se děje kolem a tak moc se těšili konečně domů a když se nic nestalo, bylo to pro ně obrovským zklamáním. Tudíž se celkově zhoršila psychika obyvatelstva.


Dále začali lidé pociťovat nejméně od července první příznaky vzestupu. Vnímali je jako : bolest hlavy, křeče, zhoršení nálad, špatný spánek, podrážděnost, teploty, nevysvětlitelné nemoci a spousty, spousty dalších! Čím blíže jste onu datu byli, tím větší příznaky se projevovaly. Představte si tedy, že by toto mělo pokračovat ještě několik měsíců. Je to podle vás možné? Nebo let? Dokázali byste pracovat, nebo psát testy ve škole, když vám hučí v hlavě a je vám nevolno? Většina lidí by to nedokázala, neboť příznaky by byly silnější a silnější! Kráčeli byste po ulici a přecházeli přechod s plnou hlavou myšlenek a nesnesitelným pocitem tíživosti a během dvou vteřin by vás přejelo auto. Tak samě byste zrovna vy mohli být ten řidič a srazit někoho jen proto, že vaše mysl na chvíli vypnula, nebo jste nedokázali hýbat končetinami. 


Není tedy možné, aby se toto prodlužovalo a je zapotřebí provést vzestup v co nejbližší době. Meditujte, vizualizujte si, zastavte se a odpočiňte si. Místo : Ale já se tam nedostanu, určitě se nic nestane, já to tu nevydržím! Si řekněte : Věřím! Věřím, že se to stane v co nejbližší době a jsem tak šťastný/á! Věřte, neboť ta neviditelná víra, která je schována ve vašich srdcích je mocnější zbraní, než si kdokoliv dovede představit.


Co k roku 2013 mohu říci je pouze to, že zavládne peklo na zemi. Během pěti let budou lidé načipováni, budou pouhými otroky a kdo nebude schopen se poddat, ten bude mučen. Lidstvo se tedy samo řítí do zkázy a vy, kteří máte odejít v tomto zůstat nesmíte. 


Mějte tedy neochvějnou víru, že již brzy odejdete všichni DOMŮ. 


S láskou, 
Archanděl Michael a Gabriel.



Chtěla bych ještě dodat, že dnes se mi stalo něco velice zvláštního. Vzbudila jsem se z otřesné noční můry a slíbila si, že už neusnu, během dvou hodin na mne však přišla tak silná únava, že jsem usnula ani nevím jak.  Má duše opustila tělo, již jsem neměla lidskou podobu, měla jsem tvar jakési koule, která zářila zlatě a zlaté jiskřičky padaly všude kolem. Cítila jsem, jak se vznáším. Všude kolem mne se objevila bílá mlha, se zlatavým nádechem. Hrála tam jakási klidná hudba, čísi hlasy šeptaly v pozadí. Byly to však příjemné hlasy, necítila jsem nic jiného než lásku, která pohltila mé srdce.  Vstoupila jsem do oné mlhy ještě hlouběji a jako bych se ocitla v nějaké bráně, mlha se změnila v oslepující záři, všechno začalo vibrovat čím dál víc …..a pak tma. 

To byl můj sen, a já si jsem jistá, že to znamená něco velice dobrého. Možná, že už dnes se to stane, možná zítra, ale bude to BRZY. Přišlo mi to, jako jakási zkouška na nečisto. Už se nebojím, nemám sebemenších obav, ani otázek. Nepotřebuji vědět v kolik hodin přesně by se to mělo stát. Samozřejmě, že se těším domů. Ale nejdůležitější je, ŽE TO BUDE JIŽ BRZY…

Snad se tam všichni sejdeme! 

S láskou Ell. 

39 komentářů:

  1. No fuj. Tohle je tak hnusná vize budoucnosti světa, že to překonalo všechno předchozí. Opravdu je někdo ochotný tomuto naslouchat? A s jakým úmyslem někdo takovou vizi šíří?

    OdpovědětVymazat
  2. Nezdá se mi celý příspěvek. Má za cíl vyvolat strach v lidech? Archandělé zvěstují peklo na zemi v r. 2013? Přece si vytváříme vlastní životy svými myšlenkami - díky zákonu přitažlivosti. Já naopak věřím, že rok 2013 bude lepší a otevřenější a těším se dál na změny, byť přicházejí malými krůčky. Všem čtenářům krásný a láskyplný rok 2013 přeje Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. peklo na Zemi ano , ale na Vzestoupené už nebude, takže máte možnost si vybrat kam půjdete ! To není strašení jen ..popis toho jak to je a bude !

      Vymazat
  3. Tak ma celkom mrzí že si Orogonet stále neprohlídnul a ďalej strácaš čas a energiu s týmito bláboly a nevenuješ sa svojmu kopytu : počasie , manipuláciám a konšpirácií proti nám ľuďom . Proste vecami s racionálnym jadrom . Bolo na niekoľkých prípadoch týchto rôznych " kontaktérů " ich vlastným priznaním preukázané , že sa jedná o rôzne vyšinuté osoby napríklad schizofreniky , čo je druh posadnutosti negatívnou entitou ktorá len hľadá ďalšie obete a obecenstvo , majú jednoducho radi pozornosť . To je posilňuje a tým že tomu tu dávaš toľko priestoru asi sám nevediac posilňuješ aj ty . Prosím ťa vykašli sa už na to . Vďaka , Peter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenže ty konspirace a a počasí odvádí pozornost od toho hlavního , ještě jste to nepochopili ?? vzestup je to hlavní , kvůli tomu jsme tady !!

      http://www.pentablue.net/temata/08003.html

      Vymazat
  4. Tam úplně cítmn negativní vibrace. Duchovní mistři by takovéto poselství nepředávali:

    "Co k roku 2013 mohu říci je pouze to, že zavládne peklo na zemi. Během pěti let budou lidé načipováni, budou pouhými otroky a kdo nebude schopen se poddat, ten bude mučen. Lidstvo se tedy samo řítí do zkázy a vy, kteří máte odejít v tomto zůstat nesmíte."

    Naopak poselství všech mistrů je jasné - 60 procent obyvatel země dosáhlo bodu vzestupu - to znamená, že každý dosahuje více jak 500 jednotek úrovně vědomí (pod 500 zůstává ve 3D). Proces byl 21.12.2012 ukončen a je rozdělen na vzestupující a ty ostatní. Vzestup bude pokračovat několik desítek let, než se karmicky vyčistíme a budem schopni v 5D žít. Rok 2013 bude startem do éry Zlatého věku, kdy začneme zažívat dobré a vzrušujíci pozitivní stavy, jak ve svém nitru, tak i ve fyzickém okolí.

    OdpovědětVymazat
  5. Vážně nechápu čím se tento naprosto spekulativní nepodložený a manuipulativní text, kde prorůstá rádoby sdělení z výšin z vlastními negativními až depresívními pocity, zde našel své místo.Jediné co rozechvělým lidem kteří čekají spíš na naději přinesl, je strach z roku 2013...
    Brr...

    OdpovědětVymazat
  6. clovece,tak az teraz som zistil, ako zle na tom si po dusevnej stranke. nechces s tym zacat nieco robit?

    OdpovědětVymazat
  7. ta zpráva není pozitivní, ale poplašná, vytváří vibrace strachu, je pravda, že mnohých ze zmíněných věcí jsem se leta bála, ale jak říká Inelia Benz, je třeba strachy poslat zpět do zdroje a s nimi i každého, kdo je šíří. Všude kolem je daleko víc světla, stačí se kouknout z okna, a i tak máme všicni možnost vzestoupit individuálně, protože tato možnost tu byla vždycky. Všechno, co vyvolává vibrace strachu, je past. Možná, že datum bylo jiné proto, aby se temnota vybila, opravdu se snažili, a pak už nic nestálo v cestě....

    OdpovědětVymazat
  8. Odkial v clanku vedia, ze v tomto roku dali mnohonasobne viac chemie do jedla a do vzduchu nez napr v roku 2010, aby zabranili ludom vstup do 5D ???..... Ak je nahodou pravda to co sa pise, a pravdivy ke aj spominany vedlajsi ucinok tej chemie, tak potom sa do 5D nedostaneme v blizkej buducnosti (buduce roky).... Chemia nam ale nezabrani napriklad v ceste tolteckeho bojovnika/bojovnicky :-)

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na co bojovníky ? nepotřebujeme..:-)

      Vymazat
    2. Ale ano, potrebujeme. Toltecky bojovnik nebojuje s nastrahami vonku, ale vo vnutri seba.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  9. Az teraz som docital clanok..... Aha, takze prichadza peklo na Zemi podla archaandela Michaela a Gabriela ? Prichadza ocipovanie ? ..... .... Takze tum ze sa nepodarila transformacia, tak.....zacina sa naplnat NWO do jeho najobludnejsich rozmerov ???.... Ludia, co na to hovorite ?....

    NEVERIM TOMU.

    Takuto skazu nepredvidal ani indigovy chlapec Sasa...

    Chodte do riti levovej ;-).... Vy, co sirite take info.... Ved to co ti "archaanjeli" hovoria, znici psychiku ludi ovela viac nez to, ze transformacia sa neuskutocnila (zatial).... Tak kde je pravda ???? Mala sa ukoncit na konci marca 2013, ale Gabriel a Michael hovoria, ze rok 2013 sa uz netyka transformacie.....

    Sorry, ale..... J*BTE NA TO, stante sa toltekmi... A ked nepomoze ani to, tak si najdite potesenie v utrpeni, a ja s vami.... V pripade, ze pridu cipy do tela kazdejo z nas. Ale ak sa tak stane, tak myslim, ze ta slobidna bola ktoru v sebe mame po porazeni parazita, sa b ocipovanych ludoch nikdy nebude realizovat.... Ale - aky zmysel by malo ludstvo, keby bol clovek "na dialkove ovladanie" a to nie vinou "ovcanstva" v hlave, ale vinou "ovcanstva" zakomponovaneho s cipom TRVALO NIEKDE DO TELA ???.... Ved tak sa ludstvo nic nenauci, lebo nebude poriadne vnimat....
    PROSTE TYMTO SPRAVAM NEVERIM.

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toš aj já sa pripájam nechť ti kok...i drevený,plechom pobitý idu do riti :o).Začínám mít pocit,jako kdyby Orgiho už měli v pasti,nebo jej alespoň podplatili...

      Vymazat
  10. cakajte a snivajte budte v tranzu to je vasa buducnost

    OdpovědětVymazat
  11. Už i archanjeli vystupujú vo dvojici, :-DD, Be
    Kto je Ell ??

    OdpovědětVymazat
  12. Ale priatelia , čoho sa stále bojíte ? Stále to tu odsudzujete . Veď vy ste láska , tak ju v sebe zapálte , pozdvihnite sa nad to a usmejte sa . Neviem čo príde , ale každý deň sa snažím milovať ako sa dá . Stále treba riešiť kto má pravdu a kto nemá .... :-) .Orgo , dík moc .
    S láskou , mili :-)))

    OdpovědětVymazat
  13. Neverim tomu clanku, pripojila som sa 21.12 k hromadnej meditacii a bolo to uzasne. Myslim si, ze rok 2013 je o tom, ci budeme pokracovat v zostupe a nedame sa zblbnut, je potrebne sirit svetlo a lasku a nie taketo obludne prognozy. Ludi to len zraza dolu a na dno...

    OdpovědětVymazat
  14. No je vidět jak jste všichni vyděšení. Na pozitivní bláboly reagujete jako omámené můry u lampy. Když ale dostanete negativní informaci tak nadáváte orgonetovi a píšete, že to nemůže být pravda. A co když jo? Mám radu. Nečtěte nic. Poslouchejte svoje já a ne všelijaké proroky a anděly a já nevím co ještě.

    OdpovědětVymazat
  15. Kdybych měla tu moc, tak budu apelovat na každého, ať už nehledá žádné specifické datum ! Mayská mánie se táhla od "konce světa" roku 2000.Apelovala bych,aby se lidé,kteří chtějí dosáhnout pravdivého poznání v žádném případě neprobírali v tzv.zaručeně pravdivých datech.Ten den přijde přesně podle věčných přírodních zákonitostí: Až úroda dozraje.
    Kdo dnes může s jistotou říci, kdy bude letos sklizeň obilí? Kdo může s jistotou dnes říct, kdy přijde skutečné jaro? Takže jediné,co je momentálně správné,je snažit se být dokonalý. Ne ve svých očích, ne pro něčí chválu.Ale prostě proto,že je to třeba.
    Na druhou stranu,rok 2012 a především 21.12. ukázal,především různé negativně znějící komentáře,co v každém z nás je.Byl to také datum, které dokázalo úžasně propojit lidská vědomí.V ten den se jakoby zastavilo miliony lidských duší, aby v nadějích upnuly svůj zrak k nebesům.A to není málo !
    Úmyslně jsem zveřejnila v komentáři níže,co na druhý den Orgonet i zveřejnil jako článek,co mi bylo prozrazeno a ukázáno o mnoho měsíců dříve.Sama jsem stále nevěřila,či lépe nepochopila,co mi bylo řečeno.Totiž,že mnozí se ten den zúčastní,ale mnozí také odpadnou.Jak vidno, o tom, jaký člověk opravdu je,o nás vědí ti z duchovní (vyšší) sféry víc,než si troufáme myslet a mnohé časy budoucí jsou dávno dopředu napsány.Platí tedy,že u nás Doma jsou plní radosti za každého z nás lidí,kteří nepodlehly zklamání a dál touží po svém vzestupu.

    Ell,to co jsi prožila ,byla malá zastávka ve vyšších sférách.Tu krásu člověk pochopí jen tehdy, pokud ji zažije.Jistě budeš mít další vize.A já ti to velmi přeji.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  16. Wow, kdybych neměl otevřené duchovní srdce, a kdybych neměl jisté informace uvěřil bych tomu co popisují tito archandělé. Ale naštěstí vím, že 90 % channelingů je iluminátských.

    Víte něco vám řeknu, já jsem už dávno v 5D a vím jednu věc. Veškeré temné síly, démonické síly, luciferské síly ve skutečnosti pracují pro Světlo a Lásku. Vy nevidíte jak je utkáno jemně vesmír a jak funguje plán Stvoření.

    Temné síly v plánu Stvoření paradoxně figurují jako nosiči světla. Ano Lidi jsou tak brutálně nemilosrdně zkoušeni luciferskými silami, jsou dokonce lidé i energeticky vycucáváni ale to má jediný cíl, uvědomit si v sobě ve své duši své stinné stránky, uvědomit si své vlastní chyby a hlavně je třeba v sobě nalézt a udržovat pokoru.

    Dobro a ZLO patří k téže minci, nemůžete tohle oddělit. Pokud budete bojovat proti ZLU, stejně jako pokud budete od ZLU vyžadovat moc, peníze a slávu nikdy nevyhrajete a vždy budete trpět. Dave

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dave, ty vies zhmotnit myslienky ? No len, nahraj to na video a posli odkaz..... ;D... To bude REALNY okom videny dokaz, ze mozes byt v 5D. Inak ti uveri len ovecka. A netvrdim, ze klames o svojom zivote v 5D vedomym klamstvom. Lebo ak si nevoes zhmotnit myslienku a pritom si predvedceny ze si v 5D, tak to vyzera na dusevny problem, a (nastadtie neskodny) HOAX. Ani KARAIMI nie je v 5D, a to ju samani z Ameriky prijali medzi nich. Ty si v 5D len v svojich fantaziach. Treba si to uvedomit.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. zatím si na úrovni srdce, tedy 4 ...

      Vymazat
  17. :) je to velmi srandovní, jak některé články říkají materiálno neeee a názory ostatních jsou jejich vnitřní boj a ty buď ponořenen do svého srdce a ne ega, které má strach...a všichni huráááá a teď bubububu článek a takový reakce? a víte že byl horolezec? nebo jen víte co chce vědět vaše ego? bubububububu a vše je jinak. všichni transformují a transformují :) Zvedli jste mi náladu :)Děkuji

    OdpovědětVymazat
  18. Toto je temná fantasmagorie mysli zlomené strachem.
    Nepochází to od archandělů.
    Věřte Světlu které je ve vaší duši.
    Tomuhle ne.
    Erik H.

    OdpovědětVymazat
  19. Myslím že archandel skončil :d

    OdpovědětVymazat
  20. Když jsen začala navštěvovat tyto stránky, bylo to kvůli počasí. Přčetla jsem si i ty ostatní příspěvky. Něco bylo prima , něco ne. Každý den , neustále činíme rozhodnutí podle svých zkušeností, chuti či přesvědčení. Na channeling nevěřím, Saša mi nesedí, akatastrofické vize nesdílím. Takže jsem to přestala číst.Když jdete na večeři a přinesou jídelní lístek, napadlo by někoho začít se rozčilovat, že tam nabízejí jídla, která nesnáší?Co udělám, když si prostě nevyberu? Jdu jinam nebo domů a uvařím si to, na co mám chuť.Orgonet nám jen nabízí takový pomyslný jídelní lístek.A já mu děkuji za to, co jsem si vybrala a co mi chutnalo.Vladimíra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto je Vladimíro chybné pojatie.
      Vy z reštiky odídete, jedálenský lístok vás neovplyvnil.
      Toto tu áno hodne ľudí a hodne zle. Orgonet má zodpovednosť.
      Bed

      Vymazat
    2. Tak tohle je přesné, jasné a stručné. Můžu si vybrat co chci a co ne. Přeji Orgonetu a Vám všem hodně zdraví a jasnou hlavu v roce 2013. Ahoj Pstros.

      Vymazat
    3. Velmi pěkně napsané :)proč se rozčilovat,když je svobodná volba?Je to přeci zbytečné..:)Proč posuzovat,odsuzovat?Je přeci na každém z nás,co si k sobě pustí...:))Orgonetku moc děkuji za vše,co sem dáváš......s Láskou Mírem a Pokorou v srdci přeji nám všem krásné dny tady a teď....:))Marta

      Vymazat
    4. Vladimíra uvažuje správně. Každý si může vybrat to, s čím souzní.

      Každý (dospělý) člověk odpovídá sám za SEBE.

      Orgonet se nikdy nestylizoval do role nějakého duchovního mistra, neříká: "následujte mne".

      Proto s tebou, Bed, nemohu souhlasit...

      Přeju nám všem do nastávajícího roku více tolerance, pokory. Zkrátka všechno dobré.

      N.B.



      Vymazat
  21. Je to už jasné, ezoterický archanjel vzostupil do zvieracieho druhu vták

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Orgo , posielam ti jeden link

    http://dolezite.sk/Rezort_zdravotnictva_planuje_vsetkych_ocipovat_do_styro_164.html

    myslím že to súvisí s článkom . Čipy sú vo vodičákoch,OP,kreditkách a teraz sa kľudne môže stať že máme u seba aj 3-4 . Či už pod kožou alebo vo vrecku nohavíc je asi jedno .Cestu k nám si nájdu . Potom na záver môžu povedať aby nám to v úvodzovkách uľachčili , dajú nám ako veľkú výhodu jeden pod kožu a su v cieli . Takže ak si myslíte že niekto šíri strach , bohužiaľ realita .
    S láskou , mili :-)

    OdpovědětVymazat
  23. milé lidičky
    21.12. jsem měla moc práce, taky zubaře,... no prostě kolem čtvrt na jednu jsem si řekla, že "Ahaaaa, tak už je to tady...".... A zavřela jsem na moment oči a vnímala jsem, jak po celé zemi vybuchují světla.., něco jako ty nejlepší a nejkrásnější ohňostroje, které se vzájemně spojovaly a propojovaly.....Došlo mi, že to jsou lidi, jejich duše.... - to je zřejmě ona transformace...
    jenže byl to jen zlomek chvilky...
    A pak jsem se vrátila ke svým povinnostem...A pořád jsem čekala na cosi famózního, velkého... Nic takového nepřišlo.... Tak jsem si řekla, že se nic nestalo, tak teda asi nastupuje fáze II. Válka, bída,..., to vše, co popisuje tento šílený příspěvek zhora...
    JENŽE PAK TO PŘIŠLO...:
    Zasáhl mě obrovský impulz pozitivní energie, který mi řekl, že: "NE, NE, NE...TAK TO NENÍ.. TEĎ JE TO NA VÁS SAMOTNÝCH... POŘÁD JSTE MYSLELI, ŽE NĚKDO PŘIJDE, ZACHRÁNÍ VÁS A BYLI JSTE NAPROSTO APATIČTÍ, NECHALI JSTE S SEBOU ORAT, NECHALI JSTE SI VŠE LÍBIT... PLAKALI JSTE SI NA RAMÍNKÁCH A FŃUKALI JSTE NAD SVOU VLÁDOU, BANKAMI, ZMANIPULOVANÝM POČASÍM,...VŠÍM ŠPATNÝM...
    JENŽE TOHLE SKONČILO... ČÍM DÁL VÍCE LIDÍ NEBUDE SCHOPNO NÉST FALEŠ, LEŽ, ... A VŠE ZÁPORNÉ... PROTO SKONČÍ VÁLKY A SVĚTOVÁ BÍDA...A NASTÁVÁ OČEKÁVANÝ "ZLATÝ VĚK"....

    OSOBNĚ SE BUDOUCNOSTI NAROSTO NEBOJÍM... VNÍMÁM JI JAKO FANTASTICKOU PŘÍLEŽITOST REALIZOVAT SVÉ ZÁMĚRY, AŤ UŽ PRACOVNÍ ČI OSOBNÍ...
    PŘÁTELÉ, JSEM VÝTVARNÍK - SAMOUK, KTERÝ NONSTOP ZKOUMÁ VĚCI, KTERÉ BY SE DALY ZKRÁŠLIT... TAK, JAK SCHIZOFRENIK SLYŠÍ HLASY, JÁ U KAŽDÉHO PŘEDMĚTU VIDÍM MILION VARIANT, JAK HO UDĚLAT HEZČÍ...A TO MĚ OPRAVDU VELMI NAPLŇUJE..., věříte???

    PS:
    PF.2013 AŤ JE TÍM NEJLEPŠÍM, JAKÝ JSTE ZATÍM PROŽILI... AŤ NÁS SPOJUJE LÁSKYPLNÁ SOUDRŽNOST, MOUDROST, ZDRAVÝ NADHLED, VÍRA V DOBRO, A TAKY V TO, ŽE TO PROSTĚ "DÁME"...
    A JÁ VÍM, ŽE TO DÁME..., PROTOŽE FAKT NA TO MÁME.... TEĎ UŽ JO... :-))))

    :-))
    S LÁSKOU A ÚCTOU
    VERONIKA






    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přání i Vám, Veroniko, ale prosím, příště bez caps locku. To se fakt nedá číst...

      Vymazat
  24. Neviem ale ludia sa nechavaju klamat ze hovoria s Anjelmi, pritom ani netusia s kym komunikuju naozaj..

    OdpovědětVymazat
  25. je pravda, že tento ''andělský'' článek ne mě působil spíš negativně než pozitivně, ale nemyslím si, že by to autor myslel špatně. A čtenáři připadajíc si pohoršeně z negativních vizích a nadávajíc na tvůrce tohoto blogu, zde vytvářejí ještě pochmurnější energii. PROČ? Proč se hněvat na Orgoneta a odsuzovat ho z toho, že má nad vámi zodpovědnost a že zde vystavěné články s vámi manipulují. Vždyť je to tak hloupé, každý nese zodpovědnost sám za sebe a reagování na negativní informace s ještě větší zlostí jen potvrzuje to, že ještě nejsme hodni na přechod do úrovní lásky.
    Mě se například líbí, že se zde zveřejňují různé názory. To, že jsou před vámi všelijaké informace, neznamená, že jim musíte věřit a řekla bych, že to tak Orgonet ani nemyslí. Jak už psala Vladimíra v dřívějších komentářích, každý ať si čte to, co mu příjde rozumné a sympatické. Nějaké nadávky a osočování ničemu nepomohou. Jsem vděčná za to, jak je tento blog veden a i za názory ostatních, hezký den:) Joh..

    OdpovědětVymazat
  26. Tenhle článek cítím jako manipulativní. Svou budoucnost si tvoříme sami, andělé jsou bytosti plné lásky. Ta tomuto článku chybí. Nevyzařuje ani lásku, ani světlo. Pokud je Ell ve spojení s nějakými kontaktéry, andělé to nebudou...
    Každý den se stávají zázraky... Jen otevřít oči :)

    P.S. Tenhle článek, i když byl s mými oblíbenými anděli, jsem stále neměla "chuť přečíst", něco mi stále říkalo, abych šla dál.... Teď už chápu proč.

    OdpovědětVymazat
  27. Peklo máte na talíři, v lednicích a v šatníku. Začněte každý u sebe...Jak můžete stále kázat o "svátostech" a brát si do úst "anděly" etc etc...i lásku a soucítění, když jíte maso...Opravdu jste NIC nepochopili...
    Vše je o ENERGII...jste tím co jíte...to se stává vaším tělem...stejně tak vibrací (s masem hutnější...) tedy nikoly "jemnější" blíže ke světlu...
    Když "jíte" potravu smrti a bezpráví... co čekáte že budete?? Chcete vše ZADARMO...ne se měnit...ne začít u sebe...MUSÍTE změnit svou železnou košili zvyků...zamést před vlastním prahem...Dokud nepřestanete jíst "živočišnou stravu" nemáte práv mluvit o soucítění ani o lásce...protože v tuto chvíli je to povrchní ignorantský škvár. Je to tak. Prskejte jak chcete...je to pravda...pracujte se svými zlozvyky a se svou pohodlností...Jídlo je jedna z největších drog na světě. Přestaňte jíst maso, pročistíte tělo, následně se bude moci povznést Váš duch...okamžitě se rozpomene a Vy budete vědět...vidět "do"..."skrz" i "za" A UŽ SE NEBUDETE MUSET NA NIC PTÁT. Dokud pomáháte zabíjet a jen si hrajete na "hodné" "milosrdné" a "soucitné". Jste jen banda pokrytců...Toť Vše! Namaste!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.