8. prosince 2012

Z dobrého do ještě lepšího

Díky čtenáři za odkaz na pěkný článek!

http://baudysjr.blog.respekt.ihned.cz/c1-58892890-2012-z-dobreho-do-jeste-lepsiho


2012 - Z dobrého do ještě lepšího

Diskuse (5)3. 12. 2012  10:50 - Antonín Baudyš jr, čtenost: 3331x, karma: zatím neurčena
Pokud se Vám zdá, že za mým posledním článkem zůstalo cosi nedovysloveno, pokusím se o dokončení nyní. A dál už je to jen na nás. S prací možná ještě nejsme hotovi. Je to práce srdce. Nejlepší investice, jakou můžeme udělat. A její účinek je trvalý.
Zdroj Jeshua říká, že současný transformační proces se netýká všech lidí. Aha. Cože? Ano. Týká se pouze někoho. Tzv. Pracovníků světla. Což je dost zásadní informace, skrze kterou nemá smysl vyrukovat se změnami na nikoho, kdo vnitřně ví, že se jeho netýkají. Těžko mohou rozumět tomu, co probíhá kolem nich. I proto, že probíhající vnitřní přerod chtít uchopit rozumem, prostě nepřináší výsledky. Z druhé strany, každá duše má stadium Pracovníka světla ve své objednávce, ve svém potenciálu, ve své nevyhnutné budoucnosti. Jinými slovy, současným procesem nakonec projdeme všichni, rozdíl je pouze v čase. A protože čas je něco, na čem - z jistého hlediska - nezáleží, nejde tedy o nic. Nejde o nic, ale je nás mnoho, kdo bychom tenhle nekonečný seriál už rádi přivedli do finále. Jinými slovy, jsme tu tací, kterým záleží i na čase. Pokud jdete pěšky deštěm, není pro vás bez rozdílu, zda je váš domov již na dohled nebo teprve za devatero horami.
Podobenství se zástupem putujícím na horu
 Naše situace je podobná lidem putujícím na horu. Zástup poutníků kráčejících po cestě, ještě netuší, že ve předu je hora. Někdo si už hory všimnul. Jiní jsou v půle hory a jsou si již vědomi toho, že výstup je náročnější, než dokud se šlo po silnici. A jiní už jsou v blížkosti vrcholu, či na něm, váží si své cesty a všech, kteří po nich budou šplhat po neschůdné cestě vzhůru. A mezi těmi, kdo jsou na vrcholu hory a těmi, kdo horu ještě nespatřili, je rozdíl velmi relativní. Rozdíl v čase.

Co se s kým stane
 Slýchám kolem sebe otázky, co se stane s těmi. A co se stane s oněmi. Jednak se s dovolením připomenu, že nakolik nás dráždí jacíkoliv lidé, připomínají nám pouze naše dřívější vývojová stádia. Není to problém jejich, ale náš. A signál, že s vnitřní prací ještě nejsme hotovi. Ad jedna. Ad dvě, naše další cesta není určena našimi činy a mírou naší "správnosti". Naše další cesta je určena mírou naší ochoty vnímat srdcem. A vnímat srdcem či ze dne na den začít s tímtéž může klidně i zesnulý Franta Mrázek, David Rath se svojí krabicí od vína či náš odměřený pan premiér.
(Ne)zůstat ve svém světě
Každému, kdo si přeje ve světě rozumu zůstat, však toto přání bude splněno. Je přímá úměra mezi rozumem a strachem. Nemohu posoudit, nakolik je tato rovnice už přístupná každému. Je nás však mnoho, kterým se zůstávání ve svém vlastním rozumu jeví jako pobyt v pekle. Možná jste si toho už všimnuli ... jsou podstatné okamžiky, ve vztahu muže a ženy, které můžete řešit rozumem obě strany, ale řešení zůstává v nedohlednu. Odpuštění, přijetí, katarze, očistný pláč a smíření totiž nejsou funkce rozumu. Tyto podstatné okamžiky však nastávají i ve vztahu našeho vědomí vůči naší duši. A ve vztahu nás vůči bohu. Jsou situace, které rozum zazdí. Avšak srdce vyléčí. A celý náš život je možná jen jeden velký sebeléčebný proces.
Hladina srdce
Co se stane s loutkáři? Co se stane s dealery otroctví? Co by se s nimi mělo stát? Nic se s nimi nestane. S námi se stane. Vymaníme se z jejich hladiny. Či možná, jsme se jim už vymanili. Do hladiny srdce se za námi nemohou dostat. Žijeme ve stejném světě, ale stáváme se pro sebe navzájem neodpovídající, až neviditelní. Planeta se nemusí rozdvojovat. Vícero dimenzí zde může koexistovat v míru a bez vzájemného povědomí. 
Uvolňující se energie
Uvolňujeme zdroje energie v sobě. Ruku v ruce s tím se uvolní zdroje energie kolem nás. Tak abychom se nemuseli trýznit v zaměstnání jen proto, aby nám nebyla v zimě zima a abychom si večer posvítili. Mezitím se však na místech, kde se probuzení zapomíná dostavit, dějí nadělení podobná scénám z Hollywoodu. Jakkoliv může jít - z pohledu kolemjdoucího - o pouhou náhodu. Je možné, že se v našich zemích snažíme o probuzení. O probuzení a navrácení, které je naší velkou tužbou. Může být, že nadělení přírody, zoufalá to obrana Matky Země, nám není zapotřebí. Pokud jsme schopní se pro nesnadný vnitřní proces dobrovolně rozhodnout sami.
21. prosince se nestane vůbec nic
Staré programy se rozpouštějí. Náš rozumný svět se nám může přestat jevit jako rozumný. Rozum nám přestal dávat návod, jak přijmout sami sebe. Víme, že potřebujeme sami sebe milovat, ale čelíme tomu, že nemáme k dispozici návod jak na to. Jak usmířit sami sebe s našimi sklony, s naší kontrolou? Jak se popasovat se situacemi, kdy nám vznikla bolest? Či kdy jsme bolest způsobili lidem, které jsme milovali? Kristina říká, že se blíží naše největší narozeniny. Po tisících životech a po milionu bolestivých situací, vstoupíme do stavu, ve kterém již nebude třeba tvoření další bolesti kvůli růstu naší lásky. 21. prosince se nestane vůbec nic. Ale tento proces, o kterém se zde bavíme a který prožíváme ve svých nitrech, ten už se nedá zastavit.
Pěkný dojezd roku.  

Volně řečeno:
  • A pro ty, kdo nemají četby ještě stále dost, zejména pro nás kluky.
  • Když rezignujeme na lásku v životě, chceme od druhých alespoň uznání.
  • Když nemůžeme získat uznání, chceme alespoň velikou firmu. 
  • Když nemůžeme mít velikou firmu, chceme alespoň velký dům a pořádné auto. 
  • Když nemůžeme mít velký dům a pořádné auto, chceme alespoň dostatek jídla.
  • A když nemůžeme mít ani dostatek jídla ... pojďme už tuhle hru na kompenzace ukončit.
  • Už nám nevyhovuje. 
  • Chceme lásku a máme pocit, že ji nedostaneme od nikoho.
  • Začneme si ji poskytovat sami sobě a začneme lásku dostávat od každého.
  • Každý tím procházíme nebo v budoucnu projdeme. 
  • Abychom už nebrali druhým. 
  • Abychom si vážili své bytosti, své existence. 

Zdroj Jeshua k tomu říká na straně 54 (Od ega k srdci I): "Strategie ega je vždy o vypořádání se s problémem na okraji, místo v centru. Ego hledá řešení problému tím, že obrátí vaše vědomí ven. Snaží se utišit vnitřní bolest tím, že vás krmí vnějšími energiemi. Tyto energie mají obzvlášť rády ocenění, obdiv, moc, pozornost atd. Takto ego zdánlivě vytváří odpověď na touhu duše po jednotě, bezpečí a lásce. Tato touha je sama o sobě zcela oprávněná a ryzí. To vás volá Bůh. Je to vaše přirozenost, která vás sama volá. Vy jste Bůh! Bůh je energií jednoty, bezpečí a lásky. Každý touží po bezpodmínečné lásce a po přijetí Energie, kterou nazýváte Bůh. V podstatě je toto toužení, toužením po tom, být naprosto vědomý a tudíž za jedno se svým vlastním božským Já. Vaše vlastní božskost je vstupem do bezpodmínečné lásky. Můžete ji nalézt pouze tak, že projdete skrze strach a temnotu, která ho obklopuje, a to učiníte tak, že se obrátíte dovnitř místo ven.
Uděláte to tím, že použijete svého vědomí jako světla, které stíny zažene. Vědomí je světlo. Proto není třeba s temnotou bojovat; pouhá jeho přítomnost temnotu rozpouští. Tím, že obrátíte své vědomí dovnitř, se vám budou vskutku dít zázraky. Ego nicméně postupuje v přesně opačnou cestou. Registruje potřebu lásky a bezpečí, ale usiluje o odpověď na tuto potřebu, bez toho aniž by čelilo vnitřní temnotě a strachu. Aby toho dosáhlo, používá jistého „triku“: přemění potřebu lásky v potřebu souhlasu a uznání od ostatních lidí. Přeměňuje potřebu jednoty a harmonie v potřebu vyniknout a být lepší než ostatní. Jakmile si myslíte, že být milován znamená být obdivován pro své úspěchy, nemusíte již pro lásku chodit dovnitř; prostě musíte víc pracovat! Tímto způsobem se snaží ego držet pokličku na nádobě strachu. Vaše původní dychtění po lásce a blažené jednotě se nyní překroutilo v touhu po uznání. Nepřetržitě očekáváte vnější potvrzení, které vám poskytne nějakou dočasnou útěchu. Vaše vědomí je v zásadě zaměřeno na vnější svět. Spoléháte se na úsudky ostatních lidí a jste velmi citliví k tomu, co si o vás myslí ostatní. Je to pro vás velmi důležité, neboť na tom závisí vaše sebeúcta. Ve skutečnosti je váš pocit vlastní hodnoty menší a menší, protože dáváte svoji energii vnějším silám, které vás posuzují za vaše vnější konání a ne za to, kým skutečně jste."

34 komentářů:

  1. Je to dobre, jako navod-filozofie pro pristi deni. Lepsi je porozumet KYM JSME - pravim Vam Bohove Jste a to slovo nemuze byt zruseno. Takze materialiste vysoukejte si rukavy a vrhnete se do studia Bible pripadne Duchovni jogy. Od podlahy a diky "pritomonosti" se Vam rozbreskne. Spinu zevnitr nemuzete vyhodit, tu musite premenit na dobro a vratit do Zdroje. Hezke chvilky pri uklidu.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.youtube.com/watch?v=-K9TZg7lC2w mám takový dojem,že tento interpret se VNITŘNĚ ztotožnuje s tím,co tady vykládá...pak je obrovské procento REZONÁTORU,interpretu,jejichž vnitřní život je tím NEDOTČEN...proto není vubec dobré ztotožnovat výborný výkon vynikajícího herce s jeho podstatou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento rozhovor som videla dávnejšie a očaril ma . Je pravda, čo hovorí, nehrá. Pred hodne rokmi som bola svedkom debaty môjho lekára s pacientom. Nič zvláštne, až na to, že som odchádzala ohromena láskavosťou . Vtedy som prijala "úlohu" byť ako ten lekár - láskavá.
      Ak si zvolíte cestu, bude vám napomáhané ísť a vydržať. Lebo vedome chcete dobro.
      Bed

      Vymazat
    2. BED, sportujes pravidelne, stravujes sa zdravo (to je jedenie toho, o com si presvedcena ze je zdrave) ?
      Marek

      Vymazat
  3. "21. prosince se nestane vůbec nic."
    Tento nadpis jednoho odstavce v tomto článku,bych trochu doplnil.....ale stane,bude zimní slunovrat.....takže furt se něco děje ,proto "nic" je relativní jak z pohledu individuálního tak vesmírného,důležitý je pohyb "všeho se vším"......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by docela zajímalo, jak se budou dejme tomu 23.12. tvářit ti, co straší lidi třemi dny tmy, koncem světa, převratem osobnosti z 3D do 5D - a ono se z toho nestane vůbec nic. Najdou si jiné datum, kterým budou strašit lidi kolem sebe? To mi fakt připadá poněkud jehovistický přístup, ti už taky vyhlašovali konec světa a přesun do ráje nebeského tolikrát, že by to člověk ani nechtěl počítat... :-))

      Vymazat
  4. Citujem : "21. prosince se nestane vůbec nic. Ale tento proces, o kterém se zde bavíme a který prožíváme ve svých nitrech, ten už se nedá zastavit." ... Aha, takže ten humbuk okolo 21-12 2012 bol len marketingový ťah na nejaké ovplyvnenie ľudí (na čom niekto aj zbohatol), a čím bližšie to je, tak zrazu sa hovorí, že NEBUDE NIč ??? A spomína sa tu ale nejaký UDAJNý proces, ktorý už nemožno zastaviťj, a ktorý ked si niekto nevšimne (drvivá väčšina ľudí), tak sa použije výhovorka, že majú hrubohmotné vnímanie a preto nič nevnímajú ?
    Už MA NESERTE !!! ....... NEVERTE NIKOMU !!! POZORUJTE......... !!! Orgonet, ja neviem čo si o tom myslieť, dávaš tu články, ktoré si totálne protirečia..... Viem, robíš to preto, aby si bol čo najmenej zaujatý... Ale aký je výsledok ? ..... Taký, že sme všetci na pochybách.... Asi rovnako, ako aj všetci "vizionári"..... Takže - čítanie Saša, Karaimi, Dušeka, Archaandela XY.... a podobne....... To akože som aj ja mohol napísať čokoľvek.... Ked neucítim výraznejšie zmeny do konca roka, a v roku 2013 neuvidím výraznejší posun ľudí a našich schopností, tak..... SA TOTáLNE VYS*REM NA PODOBNé STRáNKY A KNIHY S TéMATIKOU, ktorá zachádza do duchovna, a bude ma zaujímať už len psychologia a psychoterapia.... TO JE ASPOň UCHOPITEľNé !!!...
    Marek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nečítam, alebo čítam asi tretinu článkov - vnútorne prijmem po pár veách alebo ma zastaví.
      Marek, kašli na názory informátorov, daj na seba.
      Aj tak najlepšia je tu diskusia. TAM JE VIDIEŤ...
      BED

      Vymazat
    2. BED, tak dam na seba (ako vzdy)... A ??.... Potrebujem lasku ako vy vsetci.... Potrebujem ju v sebe, v inych, a chcem ju davat a dostavat... Dokazu to len osvieteni v dnesnom svete..... Je ich zalostne malo (maly zlomok percenta)...... Ked nepridu vyrazne zmeny touto transformaciou (ak bude), stale budeme zit v pekle. Akurat stale sa najdu ludia, ktori budu sami seba presviedcat, ze ich sa to netyka.... Ako niektori "uletenci" z kurzov, ktorym staci "sliapnut na kurie oko" a zrazu zistime, aki su nestastni v skutocnosti !!!! Ja touto cestou nejdem. JA SI NEKLAMEM, ak dojdem k stastiu, tak ku skutocnemu, a BEZ MASKY PRE LUDI A BEZ MASKY PRI POHLADE MNA DO ZRKADLA... V mojom vnutri je asi toto : Prosim, milujte ma, ja to este nedokazem.... Lebo hoci by drviva vacsina beznych ludi povedala ze sa milujem (zdrava strava, urcity duchovny rozvoj, posilnovanie, detoxikacie od a po z...), ja SAM VIEM, ze toto na lasku k sebe NESTACI.... Kym si nebudem prinasat svijimi skutkami a velkou odvahou PERMANENTNU RADOST ZO SEBA (nedestruktivnu voci inym ludom), O ZIADNEJ LASKE K SEBE SA HOVORIT NEDA.....
      Marek

      Vymazat
    3. Hlava není jediný orgán kterým se "myslet" :)

      Vymazat
  5. Citujem : "Začneme si ji poskytovat sami sobě a začneme lásku dostávat od každého.
    Každý tím procházíme nebo v budoucnu projdeme."
    ....."V budoucnu" ...... Kedy ??? O 200 rokov ??? Do riti aj s takými prognozami !!! Ak sa tieto dni a týždne fakt nič nestane, a ľudia budú rovnaký plní strachu, negativity a podobne, tak všetky proroctvá zahodím do koša v mojej hlave, a budem na ne alergický, možno až smrteľne alergický... Nenechám sa klamať...
    UVIDíME čO AKO BUDE, ZANEDLHO SA TO UKážE.....
    OSTáVA Už LEN PRIAť SI, ABY SME SA POSUNULI NA VIDIEľNEJ úROVNI !!!!..... PROSíM O TO VESMíR !!!!!!!!!!!
    Marek

    OdpovědětVymazat
  6. Ano 21.12. se nestane vubec nic protože v ten den už bude to očekáváne u konce.Stejně se to už všechno stalo. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ? A co sa stalo ???.... Ludia su k sebe tak nevludni, ze az.... Hrozna ekonomika.... Samy strach zo vsetkeho, kde sa len pozries..... TOTO SI MAL NA MYSLI...?.... Ja som si totiz nic krasne zatial nevsimol.....A to este smajlikom zakoncis prispevok..... :P....
      Marek

      Vymazat
    2. vlastně jo...uááá :)

      Vymazat
  7. i kdyby se nic nestalo , z toho co bylo kde kým předpovězeno, stačí že miliony lidí se v té době a v tom čase soustředí, myšlenkami a meditacemi do jednoho bodu v časoprostoru.... , neumíte si ani možná představit co to "může" vyvolat , samozřejmě to nemusí být vidět , přesto to může pohnout "vesmírem " :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, mám stejný názor.Doufám,že nás, kteří k tomuto datu vysílají radostné a nadějné myšlenky, bude alespoň stejně, jako těch , kteří mají obavy.V zájmu rovnováhy.Vladimíra

      Vymazat
    2. Ked si ja to "pohnutie vesmirom" nevsimnem a nezacitim ho, neuverim, ze sa nieco stalo.
      Marek

      Vymazat
    3. Si nastavený na Ne.. ?
      Potom sa nečuduj, že možno Nič zacítiš. Prestaň sa oháňať, brániť.

      Vymazat

  8. NĚCO MÁLO K POČASÍ.

    Předpověď:jasno.Oblačnost je rozpouštěna chemtrails, aktuální rozptyl:aerosol EDB-Dibromethan(pesticid ehylenbrom).Používán také jako antidetonátor a prostředek zabraňující hoření v různých materiálech při různém využití(je zima, ale Slunce je silné).Varování:extrémní sucho, vysušení atmosféry i lidského organismu, stálý pocit velké žízně.Doporučení:dostatečné zavodňování, ideálně glukotickou směsí voda+cukr+citron.Hydratace pokožky krémem či mastí(ne esenciálními).Radarová aktivita:dopoledne Kiel(GER), odpoledne Gdaňsk(POL).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aj toto akoze schvaluje Boh ?.... Neviem, mozno.... Ale urcite chce, aby sme sa tomu vzopreli !!!.... Ved tie prekazky su vlastne ulohy, a ulohy sa davaju, aby ixh niekto vyriesil, nie ???...
      Marek

      Vymazat
  9. To co se píše v článku mě občas také napadá. Tím myslím, že mnohé připomíná situaci jakoby zde koexistovaly dvě dimenze. Zejména v tomto roce. Je to velmi patrné v každodenním životě a ve všech aspektech. Můžete si všimnout každý a kdekoliv. Jako jeden z velmi srozumitelných příkladů. Např..Ten kdo jezdí autem vidí bezohledné řidiče, nebezpečné a arogantní svým chováním, někteří dokonce razí povyšující se cestu - já jedu, ostatní mě musí respektovat. No a pak jsou tady lidé - slušní, ohleduplnější, vnímaví, citlivější a neubližující. Jsou to dvě naprosto odlišné kategorie. Ta první se týká těch pevně ukotvených ve 3D, a ta druhá se účastní vzestupu - jsou schopní se obrátit do svého nitra.
    A tento příměr lze pozorovat včemkoliv. Proto často říkáme, že ještě spousta lidí se musí probudit. Jenže někteří se neprobudí, ne teď, ale pozděj.A toto jakoby rozdělení lidstva na jedny co lpí na ovládání, manipulování a zakládající si na povýšením nad ostatními atd.-3D. A na druhé, kteří se distancují od současných systémů, kterým srdce nedovoluje vidět negativitu pozitivně. A období mezi 12. - 21.12 nastavuje Vesmír, jeho energie, postavení planet atd. výjimečné okolnosti k uskutečnění vnitřní přeměny. To se sice týká každého, ale ne každý zapojí své srdce a vědomí.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honza, ohladuplny sofer auta je akoze priklad vzostupu ?..... Ver mi, aj taky mafian majuci 2 deti a manzelku...aj on moze jazdit opatrne...;-).... No len, nahod dajaku dalsiu teoriu, ktora vyvrati to, co pisem. Co som sa naucil, vyvratit sa da skoro uplne vsetko z roznych oblasti....
      Marek

      Vymazat
  10. http://youtu.be/hlfYHAV1i8w

    OdpovědětVymazat
  11. Takových kontaktérů, kterí komunikují s ruznými bytostmi, mimozemštany, galaktickou federací, galaktickou radou, s mistry, anděli, archanděli, Ježíšem a kdo ví s kým ještě jsou desetitisíce, každý přináší zaručené informace a důležitá poselství:-)

    Ale Budiš, neberu jim, že s někým komunikují, ale jak ti kontaktéři mohou vedět, že ta či ona entita je to, za co se vydává a že jim říká pravdu a že nejsou jen obětí manipulace, kterou v dobré víře dalé šíří.

    21. prosince se nestane vůbec nic. Každý říká něco jiného...hmm, za 14 dní uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  12. Ozvěna NEVĚDOMÝCH....http://www.youtube.com/watch?v=jgkKpUnH7co

    OdpovědětVymazat
  13. To mě rozesmálo, že se nic nestane:-)desítky proroků,věštců,jasnovidců a td.zdůrazňovali a zdůrazňují tendo den jako přelomový,ale ono se nic teda vlastně nestane.....tak že se mýlili, i Kristus, nebo si záměrně vymýšleli aby se pobavili...aha tak už tomu rozumím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trefna poznamka...:-).....Ale hoci nerad pripustam tu moznost, moze sa ale stat.... A to by bola teda "SRANDA" prevelika...
      Marek

      Vymazat
    2. Pokud vím, tak Pán Ježíš Kristus zatím přesné datum nestanovil, už proto že je vše stále v progresu, počínaje v to naše konání...
      Jinak moc se se tady neobjevuje, že se zdaleka nejedná jen o naší planetu ale o završení jistého údobí kdy dostaly čas a prostor pseudostvořitelé k tomu aby dokázali zda je možný život bez stvořitele (od r. 1987 Pána Ježíše Krista )Takže završení tohoto experimentu týkajícího se celého stvoření (multivesmíru)by mělo být u konce...

      Vymazat
  14. I z tohoto článku je cítit to velké probouzení lidských duší.Konec konců, i kdesi v Bibli je psáno,že na konci času bude tato Kniha čtená všude a lecos bude pochopeno.Myslím si, že je úžasné už to, že narůstá počet jedinců, kteří odmítají přijmout slova z Bible doslovně,ale naopak, snaží se ji rozumět.A tak vlastně můžeme pochopit i slova"Co je skryté, bude odhaleno".A už toto odhalování skrytého (čemu lidé nerozuměli celá staletí)je jeden z určujících faktorů, že ač nám nebylo ani skrytě řečeno, kdy bude druhý příchod Spasitele (co viděl Jan ve zjevení dále,bylo přeci zapečetěno.Utajeno)podle nejrůznějších příznaků můžeme vidět,že ten čas přechodu do lepšího již klepe na dveře.
    Pan Baudyš využil podobenství o výstup poutníků na horu. Myslím si, že tak velmi krásně vyjádřil to,co se v těchto časech odehrává.
    Takže, zatímco si naši všehoschopní pohrávají jako ten Faust s temnými silami,nejrůznějšími rituály je přivolávají, aby se jejich bohatství hromadilo, na straně odvrácené přibývá nás,coby Božích bojovníků. A bude nás víc a víc.Protože lidé se ptají po příčině dnešních stavů věcí.A kdo se ptá,ten hledá.A tak se dostane i základní otázce, co je smyslem bytí.A přijde na to, že i jemu byla v nebi svěřena náročná role,kterou dobrovolně a s nadšením kdysi přijal,aby se i on účastnil tohoto boje na Zemi.Dobro proti zlu.A tak, buďme silní až do konce.Představte si, jak jsou u nás tam Doma šťastní za každého z nás,kdo se rozhodl zúčastnit se tohoto boje. Neboť je to pravda.A také hodně dobrých skutků od každého z nás.Přeji pěkný večer

    dan.

    OdpovědětVymazat
  15. HAH prý kvůli jidlu , ale jídlo přeci nemusí být třeba , když nás bude živit jen čistá energie :) , že prý se nic nestane ? :D :D to jako si všici snad myslí že se evoluce zastavila ? :D Ale nezastavila protože Evoluce se furt rozvíjí z hlediska energetických center člověka, jen to ti materialisté nevidí, či necítí.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Marečku.tebe to fakt hodně bere,viď? Přeju tobě a nám všem,že ať to bude jak chce,ať se máme rádi, A ostatní přijde samo, Stejně všichni jdeme jedním směrem. Tak si tu cestu,která je hodně důležitá, zpříjemníme a uděláme krásnější. Měj se hezky a už nebruč;) Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aj Ty sa maj pekne, Petka.....;-)....
      Marek & Marek G.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.