28. února 2013

Cyklón Rusty se rozplynul

Pokračování včerejšího článku http://orgo-net.blogspot.cz/2013/02/cyklon-rusty-klimateroriste-utoci-v.html

Už včera večer bylo vidět, že umělá oblačnost cyklónu, z níž se očekával během včerejška mimořádně ničivý úder větru a záplav, se během dne v podstatě rozplynula. Viz video sejmuté z obrazovky 27. 2. 2013 večer.

http://youtu.be/rYOQLIf8syU



Dnešní nejnovější (28. 2., 9:20 ) článek říká, že cyklón nezpůsobil na pobřeží velké škody, varování již bylo odvoláno, a obyvatelé, kteří opustili své domovy, se vracejí domů. http://www.guardian.co.uk/world/2013/feb/28/cyclone-rusty-misses-australia-port


Na aktuálním snímku je oblačnost cyklónu Rusty už téměř neviditelná (postoupila do vnitrozemí, ale téměř se už ztratila.)


Jak to, že tak náhle zmizel extrémní cyklón?
Klimateroristé náhle upustili od svého záměru?
Nebo pomohli vesmírní přátelé, kteří mají právo zasáhnout za účelem zmírnění extrémně ničivých (umělých) meteorologických událostí, a často tak činí, aniž o tom víme?




19 komentářů:

  1. myslím že se vrátí,nečekaně a ještě horší!!!vyzkoušeli že to jde,tak zkusi větší.
    fucking haarp dead

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych řekl, že to byla jen generálka. Premiéra se ještě ukáže !

      Vymazat
  2. Jak to, že tak náhle zmizel extrémní cyklón? - přesně, tak to byla moje včerejší večerní otázka. Ráb bych na ni znal odpověď, ale jsem rád, že se nakonec žádný cyklón nekonal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdo dosud nevěřil na masivní umělou manipulaci klimatem, má nyní jasný důkaz !

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. abo zasach PánaBoha stvoriteľaneba i zeme,ale zas mi veriť nebudete:)čo už ja vime svoje a to je to nadherne...


      Vymazat
    2. Vyloučit se to nedá, ale zatím nám nedal dost jasné znamení, že to způsobuje ON ! Proto tomu lidé většinou nebudou věřit !

      Vymazat
  4. asi mi nebudete věřit ale ten ciklon a plus ty pohromy v americe to nezpusobují oni tim haarpem ale mi a planete zemně se tak brání a snaží se smíst z povrchu zemského fšechny tyto negativní zbrane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Copak o to já už věřím všemu, akorát bych se aspoň na smrtelné židli dozvěděl jak je to doopravdy :))

      Vymazat
    2. To je sice hezké, ale proč jsou pak téměř 100 % korelace s výkyvy počasí, které jsou zde s několikadenním předstihem avizovány? http://www.haarpstatus.com/status.html

      Vymazat
    3. pro anonym 28.2.13, 19:18
      problém je v tom, že ty pohromy se týkají velice často obydlených nebo hustě obydlených oblastí se spoustou infrastruktury, ale ještě jsem např. neslyšel, že by tornádo řádilo v Gakoně na Aljašce nebo na Arecibu v Portoriku, kde jsou haarpy umístěny ! Takže bacha na chiméry vlastní mysli, aby se pak jeden z toho nezbláznil !

      Vymazat
    4. To bylo hezké - na smrtelné židli (asi pivař,že ? :-))) ).Obvykle se říká na smrtelné posteli :-)))

      Vymazat
  5. http://www.youtube.com/watch?v=YhHKKNjclp4

    OdpovědětVymazat
  6. Sice se to k tomuto tématu moc nehodí, nicméně náhodou jsem narazila na zmínku o výkupu zbraní v USA, i když těžko říct jakou má vypovídací hodnotu o realitě..
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/fotogalerie/2013/02/28/fotogalerie-zpetny-vykup-zbrani-v-usa/#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=A&utm_term=position-1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdá se, že federál USA vidí marnost svých zákonů, a tak to možná zkouší schůdnější cestou - výkup zbraní ! Spousty američanů "smrdí dolarem", a tak bych se ani nedivil,kdyby zbraně, které drží nebo ukradli, zpeněžili, a tak zmírnili nárazově svou chudobu. Zdá se, že to bude efektivní a vyčůrané odzbrojení američanů jejich vládou, aniž by byla porušena ústava USA !

      Vymazat
  7. Můj názor je, že to dělají proto, aby ve světě udrželi pouze strach. Žádné velké škody na majetku, žádné apokalyptycké katastrofy, nic z toho. Jde jim jen o to udržovat pěkně hezky lidi ve strachu. Jde jim jen o ten strach. Když se lidé bojí, hledají bezpečí. No a když jste to vy kdo vytváří strach a zároveň poskytujete bezpečí tak máte moc a kontrolu. A nebo se jim to prostě jen líbí. Tak asi tak si vysvětluju záhadné rozplynutí tohoto cyklonu. Stačí se podívat na http://www.haarpstatus.com/status.html a je jasně vidět, že prostě nějakej psychopat zmáčkl tlačítko a cyklon se rozplynul. Takže nejlepší by podle mě bylo najít těch pár psychoušů co si hrajou na bohy a pořádně je vyliskat, sebrat jim všechny jejich "hračky" a zničit je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte naprostou pravdu ! Tak to je, a ještě nějaký čas bude !

      Vymazat
  8. ...asi si prečítali niekde čo treba robiť sa začali hromadne octovať.....

    OdpovědětVymazat
  9. V zoufalosti člověk může chtít prodávat svoje zlato. Pozor na to, nebo především na podvodníky, kteří výkup zlata provádí vychytrale. Ke studiu: http://www.vykup-zlata-cena.cz/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.