18. února 2013

David Icke: Lev již nedřímá 4/4


Zdravím, OrgoNete,

dokončil jsem překlad posledního dílu ze série přednášek Davida Ickeho. Budu rád, umístíš-li ho na svůj web :-).


35 komentářů:

  1. Dlouho mě nic tak nedostalo, jako Ickeho tanec a jednoduché poselství - že na to musíme láskou. Už jsem to měla na srdci dřív, možná v prosinci, že je potřeba něco udělat jinak než dosud, ne vzdorem a bojem, ale nějak se spojit s láskou, chytit se za ruce, nevím. Nemám nějaké duchovní zkušenosti, ale mám před sebou klip Jacksonovy písně, jak se tam lidé chytají za ruce a jsou spojeni. Nerozumím tomu, ale je to silné a tuším, že v tom něco bude. Rozumíte mi někdo? Necítíte to samé?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi Vám rozumím...ano Michael J. byl hodně vysoko...věděl hodně, proto ho udolali...ta absurdní obvinění se podepsala na jeho zdravotním stavu...on byl čistá duše..vím to už hodně dlouho...M.

      Vymazat
    2. Je to zvláštní, ale měla jsem před časem podobnou "vizi" jako Vy.

      Vymazat
    3. Keď začal Icke tancovať, úplne sa zmenila jeho energia. Jeho tvár zjemnela a krásne žiarila, akoby to bol zrazu iný človek. Láska je naozaj mocná čarodejka a robí veľké divy. Tú svoju láskavú duchovnú energiu preniesol aj na ľudí v sále. Myslím si, že to je spôsob ako by sme mali v budúcnosti žiť. Najskôr poznať pravdu, odhaliť tých čo nás manipulujú a obmedzujú a potom ich odzbrojiť odpúšťajúcou láskou. Ale to dokáže len ten, kto sa duchovne prebudil a o to Ickemu ide. Verím, že aj vďaka nemu bude prebudených ľudí pribúdať. Aj ja mám sen, že sa raz všetci chytíme za ruky a vytvoríme jeden obrovský spoločný kruh spriaznených duší, ktorý silou lásky zmení život na tejto krásnej planéte. Jana

      Vymazat
    4. Ve které vteřině je ten tanec prosím? :-)

      P,

      Vymazat
    5. Zhruba 1:15, ale vytržené z kontextu celého videa nedoporučuji.

      Vymazat
    6. Ahoj cítím to stejné, tak at lidé otevřou oči a hlavně srdce... vždyt jsme JEDNOTA...

      Vymazat
  2. Děkuji moc za překlad. Je to opravdu úžasné....
    Marie

    OdpovědětVymazat
  3. Ta písnička na konci od Shawna Galawaye je úžasná, ta slova.....
    https://www.youtube.com/watch?v=YHpy_k_kMTU

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, děkuji Orgonetku za vystavení a Filipovi za úúúžasný a přesný překlad!!!! Byl to zážitek na několikráté opakování!!! Měli bychom zase Davida pozvat do Prahy, co vy na to? Péťa

    OdpovědětVymazat
  5. D.Icke to přesně definoval a popsal, odhalil "merito věci". Stejně jako to kdysi dělával Karel Kryl !

    OdpovědětVymazat
  6. Taky zajímavé video:
    http://www.osud.cz/video-na-volnik-trance-formation-transformace-max-igan

    OdpovědětVymazat
  7. Neskutočné, úžasné... od začiatku až po koniec. Po vzhliadnutí tohto videa, nielenže som nadobudla pocit veľkosti ducha, ale čo je podstatné, odstrihol ma totálne od strachu, nie my sa máme báť.... Je zbytočné rozvádzať myšlienky, všetko je povedané, pomenované bez okolkov a na rovinu s fantastickým prejavom. A čo ma potešilo, veľké obecenstvo, ktoré sa zišlo, ľudia, ktorí sa prebúdzajú, aj tí, ktorí ešte stále potrebujú podporu s otváraním tajnej 13-tej komnaty.
    Je úžasné, že aj cez monitor bolo cítiť nesmierne obrovskú pozitívnu energiu a hlavne silu.
    Icke spomenul známych či "celebrity", ktorí s ním súhlasia, avšak na verejnosti o tom hovoriť nechcú..., ale bol, bol jeden jediný, ktorého milovalo milióny ľudí rôznej farby pleti, viery, vyznania, z rôznych kútov sveta - Michael Jackson. Prihováral sa k deťom, k dospelým cez svoje piesne, ktoré chytali za srdce, a ktoré ich otvárali formou lásky. A nielen to, taktiež v podstate hovoril o tom istom čo David Icke. Dnes som presvedčená, že bol veľmi nebezpečný, zdôrazňujem veľmi, pretože dokázal v krátkom čase i počas svojho vystúpenia vytvoriť obrovskú pozitívnu energiu, (pre "nich" nebezpečnú), ktorú nebolo možné nijakým spôsobom narušiť, zlikvidovať (už o nej čosi vieme aj pri najvyvinutejších technológiach zrejme neúčinkovali), preto bol zavraždený. Neviem, je to len moja domnienka, snáď preto sa nechcú verejne prezentovať, zo strachu, zo strachu o seba...
    Aká je momentálne moja silná túžba, ktorá pramení z môjho vnútra, aby túto prednášku, vystúpenie videlo milióny ľudí a urobilo presne to, čo nám David Icke ponúka a ukazuje, zoskupiť sa, zjednotiť vo všetkých štátoch a takto prezentovať svoju silu, ktorú máme a ktorou disponujeme. My nepotrebujeme zbrane, ani technológie, ktorými evidentne ovládajú národy, my máme v sebe to, čo oni nie, a to je láska a pozitívna energia, láska odzbrojí, to je naša zbraň. Musíme? nie mali by sme využiť svoj život, svoj čas, svoju pozitívnu energiu k vytvoreniu tejto sily v mnohopočetnej "demonštrácií" akú nám prezentoval Icke, a zastaviť tieto šelmy, a zachrániť našu matičku Zem, naše potomstvo pre nás všetkých, Oni majú strach, pre koho sú skutočne tie armády, polície, pre nás? Pre koho neustále vznikajú zákony, ktoré zakazujú, prikazujú, odsudzujú, a ničia naše životy? Odpovede poznáme.
    Pod týmto videom sú príspevky, že by sa radi takýchto demonštrácii určite zúčastnili.
    Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psala jsem ten první komentář, 22.56. Spojit se, láskou, pozitivní energií, ale jak to udělat, aby se někde nesešla jen hrstka odvážných "bláznů"? Kdo z vás to tak vidí? Pojďme něco udělat. Ale co? To je asi odvážná výzva, že?

      Vymazat
    2. Předem upozorňuju, že Michaela Jacksona a jeho tvorbu mám moc rád už odmala, ale připadá mi poněkud jednostranné hlásat, že byl "jen pozitivní" a na koncertech byla "jen pozitivní" energie. Jeho vývoj byl tak dynamický a složitý, že si to asi nedovede nikdo z nás úplně představit. Byl však v jistém područí a rozporu...ve stejnou hodinu, kdy na pódiu zpíval "Heal The World", zpíval i ne moc "pozitivní" věci, byl prostředkem šíření zvrácených sexuálních gest a podvědomě či vědomě dělal věci tohoto typu: https://www.google.cz/search?hl=cs&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1152&bih=773&q=michael+jackson+illuminati&oq=michael+jackson+ill&gs_l=img.1.0.0i19l10.167.3105.0.4583.19.12.0.6.6.0.321.1683.8j0j3j1.12.0...0.0...1ac.1.4.img.F7upUUlZxjs#imgrc=lT5LVepFk5OmvM%3A%3BAQlACgrm9w-96M%3Bhttp%253A%252F%252F3.bp.blogspot.com%252F_lxHkFGQPc90%252FS5CXq5RJD2I%252FAAAAAAAAAo4%252Ff5nv-kP5uq0%252Fs400%252Fmichael-jackson-murdered.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fexposingcelebs.blogspot.com%252F2010%252F03%252Filluminati-michael-jackson-rip.html%3B400%3B316

      Věřím, že jeho duše se od jeho těla oddělila až v okamžiku, kdy to měl vše srovnané.

      P.

      Vymazat
  8. Wow........díky za překlad, toto je nejúžesnější přednáška co jsem viděla a to jsem myslela, že Garyho Yourofskyho už nic nepřekoná :D :D Jsem totálně nabitá láskou :)))))
    H.

    OdpovědětVymazat
  9. Pozrel som si všetky 4 časti prednášky. Zaujímal by ma názor iných ľudí na jeho osobu. Z toho čo prezentuje, mi je známe veľa, takže prednáška nebola pre mňa neznámy oriešok, ktorý treba lúskať a rozumel som jej. A hoci David ladí so strunami ľudí, ktorí nesúhlasia s tým, čo sa deje vo svete, nemôžem sa niekedy zbaviť pochybnosti, či aj on predsa len neslúži elitám. Niekedy mám pocit, akoby bol v jeho myšlienkach skrytý podtón práve toho, čo elity nenápadne ľuďom chcú podsunúť cez verejnosťou prijímané známe osobnosti - jednotu vedomia, nekonečnú slobodu, zbavenie sa viery (nie som veriaci, ale toto mi tam rezonuje tiež a to je tiež zámer elít), všeobjímajúcu lásku stvoriteľa vesmíru, ktorá je možná len zjednotením všetkých rás, národov a podobne. Kto má info, vie o čom píšem. Jednoducho princípy New Age, hoci sám hovorí proti nim a pranieruje ich. Lenže elity pracujú tak sofistikovane, že i ľudia s mnohými informáciami si to nemusia všimnúť. Veď nie je tajomstvom, že vytvárajú, riadia a majú pod palcom i tzv. organizovanú opozíciu, aby ľudí dokonale zmiatli. Nenegujem Davida, veľa z toho čo hovorí sedí na chlp, len ma niekedy prepadnú pochybnosti, či je naozaj tak bezúhonný vo vzťahu k elitám. Možno sa v tom moc hrabem a aj to je na škodu. Ale nejde mi do hlavy ako je možné, že má stále ako ich odporca a bojovník proti nim, voľné pole pôsobnosti? Veď oni majú toľko možností každého, kto je nepohodlný odstaviť a on chodí slobodne po celom svete a ide proti nim. A nemožno ho zaradiť do kategórie nejakých občasných, neškodných tárajov, ktorí sem-tam niečo proti elitám vykríknu. Plody jeho kníh a prednášok môžu zdvihnúť masívnu vlnu prebudenia. Toto mi príde dosť divné a tieto pochybnosti sa mi spájajú aj s menami Alex Jones a Jesse Ventura. Rád by som si prečítal názor viacerých. Vďaka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, už jsem to také někde četl, že by mohl být zapletený s elitami. Ale nejde mi to do hlavy. Vždyť je přece veřejně zesměšňuje a odhaluje jejich praktiky. A to je prostě fakt, nejsou to výmysly. Tak zase nevidím důvod proč by oni chtěli, aby o nich takhle vystupoval. Ale na druhou stranu se celkem divím, že ještě chodí po tomto světě.

      Každopádně všechny 4 části přednášky byly úžasný a u téhle poslední jsem se 2x rozbrečel jako dítě :) Je to super a měl by to vidět každý člověk na světě a udělat si svůj názor..

      Vymazat
    2. V jednom rozhovore hovoril o tom, že keď je človek naladený na vyššie frekvencie, tak mu ľudia s nižšími frekvenciami nemôžu ublížiť. Tým, že nemá strach, ktorý frekvencie znižuje a je si vedomý, toho že je božské vedomie, je vlastne chránený. A možno je chránený aj tým, že má dôležité poslanie, ktoré musí splniť.
      Myslím, že niečo podobné hovoril aj v rozhovore o Českej republike:
      https://www.youtube.com/watch?v=N_0yGPtnBVA
      Jana

      Vymazat
  10. Děkuji :-) ...Jsme láska. Když si na to vzpomeneme a vyjádříme ji, svět se kolektivně stane láskou. V tom je naše moc... :-)

    OdpovědětVymazat
  11. mám poslední dobou neustále pocit, že musím vše co vím sdělit svému okolí, sice jen těm, co to budou chtít slyšet, ale i těch je hodně. Pokud lidé nebudou vědět, nepochopí....
    Jak říká Tomáš Marný-Vědění je moc...
    Marie.

    OdpovědětVymazat
  12. PRAVDA JE JEN JEDNA - POLOPATICKÉ VYSVĚTLENÍ (pošlete to prosím všem spáčům)
    - http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/pravda-je-jen-jedna-polopatick-vysv-tlen-po-lete-to-pros-m-v-em

    OdpovědětVymazat
  13. s láskou má svět naději........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední dobou nějak moc synchronicity. Tuhle písničku si teď často zpívám.

      Vymazat
    2. Přesně tato slova zpívá Petra Janů v jedné své písni se stejným názvem.

      Vymazat
  14. Odpovedám na Anonymní "Pozrel som si všetky 4 časti prednášky. Zaujímal by ma názor iných ľudí ....." Ja som videla 3 jeho prednášky - tiež mi nie je nič z toho o čom hovorí nové, len mi všetko zapadlo do skladačky. V jednom rozhovore tu v ČR povedal, že sa nebojí že by ho niekto odstránil, lebo on má iné vibrácie, a tak ho "tamtí" nemožu dostať - kto videl Matrix a Neo-vo uhýbanie guľkám zo strelnej zbrane, vie o čo ide - niežeby to takto bolo aj v tomto prípade - pretože ak má niekto inú vibráciu, ani si nepritiahne možnosť aby naňho niekto vystrelil, jednak vibruje inak, a jednak to už zrejme ani David Icke nemá vo svojom paradigmate. Osobne si myslím, že keby bol s "tamtými" zadobre, neboli by jeho prednášky všetky tak podrobné a na dreň pravdivé. Vždy by tam bola nejaká snaha niečo zastrierať a u neho tento pocit nemám. Poslednú prednášku si možná pozriem, ale možno už nie - začala som vnímať inú vec - áno, hovoriť o tom, ako sa veci majú je dobré,ale dávať tomu veľkú pozornosť len umocňuje pocit obete a pocit, že nič nemám vo svojej moci, z tohoto pohľadu by možno aj to,o čom píšeš, alebo sa obávaš, bolo pravdepodobné.............Ale je tu aj iná vec - a to som už počula z niekoľkých zdrojov: aj keď sa to niekomu nemusí páčiť, aj tam-medzi tzv. "elitou", pracujú ľudia. A aj oni možu mať pocit, že už je toho priveľa, a že už bolo dosť, že sa zašlo pridaleko.............a toto može byť jeden z mnohých sposobov, ako zacat veci riesit.............konieckoncov tak,ako prijimame svoje temne stranky, ano-vsetci, mame ich vsetci, a musime ich prijat, bojovat nema cenu, prideme na to, ze vsetko bolo vytvorene z JEDNEHO ZDROJA- a tym padom vsetko je v rovnovahe - ako JIng a Jang- a ked prijmeme vsetko ze je tak ako to je, nakoniec sa to zle zacne rozpustat samo.........az zistime, ze nie je zle ani dobre, ze si len niektori prisli zahrat hru na zlych a dobrych, akurat ze sa v tej hre zabudli.............je cas sa rozpomenut, a to hlavne tym, ze kazdy vstupime do seba - tam je odpoved na vsetko. Ak sa clovek vymani z pocitu obete - nemoze na neho nic - ani system, ani chemtrails a pod. Skratka to uz napatri do jeho paradigmatu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Icke také řekl, že ještě nenastal jeho čas odejít. Akorát to teď nemůžu najít. Nebo to možná je v nějakém zatím nepřeloženém rozhovoru.
      Důležité je jak využijeme ten čas,co tu máme kvalitativně. A v tom má můj obdiv. Jana

      Vymazat
    2. On to asi ví, že bude nakonec zabit, jako to věděl Ježíš. A zřejmě asi taky ví, kolik mu zbývá času. Proto tak horlivě a neúnavně skoro až nadlidsky cestuje se svými přednáškami po celém světě, a píše knihy. Proto si všechny jeho přednášky stahujte, knihy obstarávejte, a pozorně čtěte a absorbujte důležité informace. Až tu nebude, zůstane nám už jen jeho důležitý odkaz, poselství všem lidem tohoto světa.

      Vymazat
    3. Icke zabit nebude. Sám to říká, že na něj nemůžou. Žije v jiný verzi reality, v mnohem vyšší frekvenci. Vysvětluje to například Bashar v tomto článku: http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/syst-mov-z-le-itost-p-echod-do-vy-dimenze
      Icke moc dobře ví, kým je - je (jsme) nekonečným VĚDOMÍM..............

      Vymazat
    4. To je sice hezké, že ví kým je, a taky mu to schvaluju, ale uchránit tělo před úkladným zničením bude asi jiná sorta. Jak mi jeden kriminalista řekl : "když chce, zloděj ukradne, vrah zabije, pedofil zprzní atd., a my pak už je řešíme následky. Nelze tomu nijak zabránit".

      Vymazat
    5. To není pravda. Zde existuje opravdu něco jako „ochrana z vyšších míst“. Nemohu tvrdit, že zrovna Icke, to nevím, jen reaguji na Váš post. To je to „zázračné a nevysvětlitelné“, kulka mine cíl, vrah se nesetká s obětí, jakoby zázračné vyváznutí... . Nižší podléhá vyššímu, tzn. ochrana z vyšší úrovně chrání podstatu nižší úrovně. To je zákon.

      Vymazat
  15. Vďaka za vaše názory k môjmu príspevku o Davidovi. Z tohto uhla pohľadu som o ňom ešte neuvažoval. Aj ten mi pomôže poskladať si skladačku. Príliš veľa rozumu, logiky a rozmýšľania môže tiež v niektorých prípadoch zviesť zo správnej cesty. Mali by byť v rovnováhe s intuíciou alebo ešte lepšie je, keď je správne vypestovaná fungujúca intuícia. Vtedy by bolo možné hovoriť už o tom, že sa človek nachádza na o trochu vyššom stupni vibrácií, čím pozitívne vníma seba samého a tiež svoje okolie a inak vníma aj javy okolo seba.

    OdpovědětVymazat
  16. Co uděláme lidi ,spousta mých blízkých mě neposlouchá. Ale není pochyb že se to zpraví jen to posílejte všude i na běžné stránky

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.