28. února 2013

Ralph Ring - muž, který létal s UFO

Díky čtenáři, který nám doporučuje "fantastický dokument", jehož překlad pořídil videokanál Zdravá planeta:

Ralph Ring - muž, který létal s UFO

http://youtu.be/5-7fBB9q-9E




Komentář k videu (pozn. Orgonet: napsal Zbyněk, překladatel videa, jako vždy velmi výstižně):

Nikola Tesla (1856 -- 1943) vynalezl 20 století. Byly mu ale povoleny jen vynálezy, na kterých bylo možné neustále vydělávat. Jinak řečeno, nebylo povoleno nic, na co nebylo možné namontovat měřič. Takže většina věcí je stále v utajení. Stejně tak je stále v utajení princip hmoty a fungování vesmíru. Jsou nám předkládány zavádějící teorie, jako je třeba teorie relativity a podobně. Je to vše o dost jinak.


Přečtěte si knihy inženýra Keshe v odkazu: http://www.ulozto.cz/xPoo4Ww/m-t-kesh... Bohužel zatím jen anglicky.

Neustále se vysílá něco o UFO a je to dost únavné, protože se jen mlží a pravda se nikdy neřekne. Cíl je jen snížit důvěryhodnost pozorovatelů. Nemělo by se to jmenovat „Unidentified Flying Object" - neidentifikovaný létající předmět, ale „Identifiable Antigravity Aircraft" - identifikovatelný antigravitační letoun. Je to na obloze stejně běžné jako dopravní letadla a není potřeba se tomu divit, jak se nám snaží vnutit. Armáda má tyto letouny a přísně to tají. A na co to použije? Pravděpodobné také na podniknutí falešného útoku mimozemšťanů v režii armády s cílem ovládnout svět. Tak se tím nenechte zmást a považujte to za zbytečné divadlo.

Jak je to s vynálezy? Teorie, která se učí ve školách, neumožňuje udělat si celý obrázek o vesmíru a díky tomu není možné, nic zásadního vynalézt. To je spolu se vštěpovanou namyšleností a egem, docela dobrý způsob ochrany. Další způsoby jsou, zesměšňování všude možně. Nejlépe v novinách co čtou hlupáci. Bulvární plátky, přihlouplá skeptická sdružení a podobně. Další forma je vynález odkoupit a na věky zamknout. A poslední stupeň je zastrašování a případně vražda. Jak se vám líbí život v takovém světě? Nezdá se vám, že je tu něco hodně špatně. Proč si má parta ničemů dělat nárok na všechny pate nty, co jsou k dobru lidstva a na volnou energii, co je pro všechny zdarma. Používají kriminální praktiky a jsou to trestné činy. Pokud se lidi nechají zastrašit a budou mlčet a nechají to nepotrestané, nic se nezmění.

Dobře si všimněte, jak zločinci používají tisk, jako nástroj k potlačení pravdy. Říkali, že například Carr vybíral peníze na něco, co není možné. Jak mohou novináři posoudit technické věci o kterých nemají žádné vědomosti? Mají podávat lidem zprávy a nemají přikazovat, co si mají myslet. To je manipulace a musíte na to mít povahu, sloužit bezmyšlenkovitě manipulátorům světa, jako osel. Klasická manipulační metoda je ta, že informujete lidi o tom, že někdo získal bezpracně peníze. Nebo že se nějak obohatil a má se dobře a nic se mu nestalo a tak podobně. Udření a zbědovaní lidé, na to většinou negativně reagují. Tímto způsobem je možné dostat lidi tam, kam je potřeba a vybudit dost atečné množství negativní energie, která udělá celosvětovou škodu. Ta energie je velmi ničivá a takto to funguje.

Sdělovací prostředky je nutno od těchto zločinců vyčistit, aby plnili svojí funkci. Ta funkce je podávání pravdivých informací, vzdělávání a vytvoření klidné celosvětové mysli. To co se tam dnes natáčí a píše, je naprosto bezcenné a navíc velice energeticky škodlivé. To platí celosvětově a negativní energie je vytvářena záměrně a cíleně.

Otis Carr byl vynikající vědec a určitě to bylo také tím, že dlouho spolupracoval s Teslou, který ho vše naučil. OTC -- X1( US Patent 2 912 244) byl létající stroj, který mohl mít dnes už každý. Svět by se od základu změnil. Ve jménu tak zvané národní bezpečnosti, tomu tak není. Místo používaného obratu „otázka národní bezpečnosti" správně patří obrat „otázka celosvětového okrádání".

UFO řízené silou myšlenky. Stroj jako zesilovač myšlenek. Princip myšlení a napojení na centrální mysl. Čas vlastně neexistuje, jen v naší mysli. Kov jako želé, do kterého jde strčit ruku. Pamatujete na námořníky zarostlé do paluby při Filadelfském experimentu. Porušení časového zámku, který určuje naší polohu v čase a prostoru a před kterým Tesla varoval. Je mnoho věcí pro mysl těžko pochopitelných, protože s tím mysl nemá zkušenost.

Ralp Ring se s vámi podělil o své zážitky a možná vám mnoho věcí které jste nevěděli, osvětlil. Okolo těchto věcí je k nalezení mnoho materiálů, tak se o to zajímejte. Možná se budete mnohému divit a změní to vaše vnímání světa. Nic není tak jak se zdá.

Na stránkách Ralpha Ringa najdete mnoho informací: http://bluestarenterprise.com/

11 komentářů:

  1. Zbyňkovi i Orgonetovi:"Stejně tak je stále v utajení princip hmoty a fungování vesmíru".Nevím sice,proč se Vesmír "obtěžuje existovat,ale ptám se vás-byla Hirošima,Nagasaki,Černobyl,Fukušima a fungují stovky jaderných elektráren,nebo je to podvod?

    OdpovědětVymazat
  2. toho chlapa už sem viděl. připadá mi ukecanej, protože říká že ze samotných cest si nepamatuje nic, že měl výpadky... tak co to je

    OdpovědětVymazat
  3. presne tak a postkumuistyckej narod jako mi je dokonala korist

    OdpovědětVymazat
  4. tento americký bedřich,nebo jack se jaksi vymyká pruměru vnímání českého franty http://www.exopolitika.cz/news/velmi-uveritelny-pribeh-jacka-robertsona/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen nechte na hlavě ! Švejk byl také považován za blba, ale když začal filozofovat nad během světa a lidí v něm, neměl konkurenci !

      Vymazat
  5. WhitelikesnowandcoldlikeWinter.28. února 2013 v 19:47

    Posledních 10 min. - dobrý je ´´svrhnutí finančního systému´´...
    :-)
    Z větší části ale na tyto vynálezy nejsou lidi ještě úplně připraveni...
    No snad se brzy dočkáme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo řečeno přece i ve filmu Matrix : že většina lidí není připravená odpojit se od Matrixu, a že budou Matrix (Systém) paradoxně naopak zuřivě bránit ! Takže tu bude ještě "hóóódně veselo" !

      Vymazat
  6. Pěkný článek,asi se dá jen souhlasit.Co s tím? Našel by se někdo zručný?Možná několik názorných ukázek, nějakých menších patentů na veřejnosti,by pomohlo prolomit psychomediální blokády.Ostatní podpory by snad bylo dosti.Šamanské praktiky do města nepřivedem,ale seminářů a besed může být mnoho,..

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.youtube.com/watch?v=TkjIVfoWolk&list=UUkkxrMaX0q0y35tpql_TtiQ&index=1

    OdpovědětVymazat
  8. V poslední době se setkáváme s obzvlášť závažnými informacemi. Vůbec bych nečekal, že takovéto video bude k dispozici. Některé informace, které jsou uvedeny ve videu se objevují i v jiných zprávách, takže utvrzuje jedna druhou. I z tohoto videa je zcela jasné, že se z lidstva staly nevědomé ovce. Byli zde lidé, kteří pracovali v takových odvětvích a na takových úkolech, které přinesly zásadní poznání. Toto poznání předurčovalo přirozený a zákonitý vývoj lidstva. Jenže bylo tomu zabráněno. Především jde o to, pochopit pravdu, používat srdce, intuici. Televize a další média tím srdcem nejsou. Jsou jen prostředkem manipulace přirozeného úsudku, mysli a vědomí. To ale neznamená, že lidé co pracují v médiích nás záměrně a vědomě bombardují ke zcestným pocitům a myšlení. Ne. To je informační tok, zavedený do této stopy celosvětově. V České republice se také po roce 89 televize učily vysílat zprávy jinak. Po vzoru tzv. demokratických zemí.
    A tak je to i v záměru finančního systému : Nedovolme lidstvu, aby bylo svobodné.To jsou ty mocenské skupiny, Rockefellerové, Bilderberg, Rotschildové atd..
    Honza.


    OdpovědětVymazat
  9. Smutné, krásné, pravdivé. Děkuji

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.