23. února 2013

Erupce Etny na Sicílii a umělé katastrofální záplavy

22. 2. 2013: Sicilská sopka Etna chrlí oheň prakticky ve stejnou dobu, kdy došlo na Sicílii a v Řecku ke katastrofálním záplavám. Má to souvislost? Probudili klimateroristé HAARPem sopku, aby jim pomohla vyvolat extrémní přívalové deště?

Etna - díky čtenáři!


Zdravím orgonet, dostala se mi velice zajímavá zpráva o tom že Italská sopka Etna je opět aktivní. V našich médiích o tom zatim žádná zmínka. Přitom je to velice důležitá zpráva, která bude mít určitě nějaký vliv na počasí. Proto se obracím přímo na vás, jako věrný divák vašeho blogu.
Myslím že vás to bude určitě zajímat. Přidávam fotky s videi.



http://youtu.be/U5tXEo89iE0





Záplavy na Sicílii a v Řecku 22. 2. 2013: o obrovském umělém mračnu na Balkáně a "dělu" chrlícím oblačnost na Řecko, což věstilo mimořádnou meteorologickou událost, aniž Meteoalarm před něčím varoval,  jsme informovali včera zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/02/umela-snehova-boure-od-balkanu.html

Zprávu o těchto záplavách v češtině zatím nevidím, tak anglicky článek třeba zde:

21 komentářů:

  1. Je zajimavy premejslet z hlediska teorii konspiraci o duvodech proc nase media neinformujou o tak relativne dulezity udalosti,ktera se deje pomerne "nedaleko".Domejslet se daji ruzny duvody.Je to soucast jakyhosi planu a neinformovani znamena odebrani moznosti lidem se pripravit na mozny planovany pokracovani a celyho retezu prirodnich prusvihu(mozna umelejch s jakymsi cilem),nebo se proste krome oziveni sopky nic jinyho nedeje a "o nic nejde" ,jen to pro media neni zajimavy a maji jednoduse dost casu? To kdyby clovek tak vedel.......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Globalisté se již před časem vyjádřili v tom smyslu, že je třeba vyvolat sérii rozsáhlých katastrof tak, aby to vypadalo na přirozené příčiny přírodních živlů, a aby došlo k rozsáhlým devastacím území, majetku, úmrtí velkého počtu lidí.A to pro jediný cíl. Aby se snižovala světová populace, a lidé pod tímto extrémním nátlakem přijali vládu NWO a jeho systém ! A několik takových dějství se právě odehrává v různých částech světa. Proč si myslíte, že se v poslední době cenzurují a vypínají už i záznamy magnetometrů, radarů, Haarpů, Eiscatů apod. zařízení ?!

      Vymazat
  2. hmm.. zajímavý, asi před 3 dny jsem koukal na haarpstatus.com, a hádejte jaká oblast byla červená? okolo řecka a sicílie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, už sleduji haarpstatus.com delší dobu a zatím má u mě 100 % úspěšnost. Vždy se cca do týdne v oblasti něco stane, pokud je tam červená, nebo fialová oblast. Hurikán v Americe, Vedra a sucha v Austrálii... dokonce i prezidentské volby v ČR. Všemu s mnohadenním předstihem předcházelo působení HAARP

      Vymazat
  3. Pravda, kdyby občas nepomohly čtenáři a Oronetek nám to sem nevyvěsil, tak např. já bych se o tak důležité záležitosti ani nedozvěděla (čas je u mě vzácné jmění :) )
    V souvislosti se stále se zvyšující aktivitou sopek, coby do počtu, mě napadá, zda probuzené sopky nemají být rovněž (jako např. Sluneční aktivita) takovým samoúčinným ukazatelem času blížících se proměn (mám na mysli přechody do dalších dimenzí) nebo možná jsou takovým pomocníkem vesmírných sil, aby se Země mohla zas trochu posunout v před.
    V takovém případě o tom budou ti nejmocnější jistojistě vědět a samozřejmě se budou velmi snažit (např. umělým "chlazením" podnebí) ony sopky uvádět do "umělého spánku".
    Protože jako my ovečky víme, že bronzový věk vystřídal železný(železo je základní stavební materiál dnešní doby,rovněž v proroctvích je řečeno, že lid bude pásán železnou berlí) tak totéž a mnohem více, s podporou moderních výzkumů, musí vědět i naši všemocní.
    Je to jen takové moje momentální zamyšlení, takže je jistě vyvratitelné.Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
  4. V tomto případě se Etny musím zastat. :-) Jde o vcelku běžnou erupci této "dámy" je jen první v tomto roce a proběhla v sérii tří větších erupcí kdy při jedné došlo k výronu pyroplastického prachu. Vědci pozorující chování sopky delší dobu tvrdí, že se můžeme "těšit" na zvýšenou aktivitou této sopky v následujících letech. Takže opravdu nic nového a zvláštního. :-) Navíc jde o vulkán který o sobě dává vědět docela často a dá se říci že i pravidelně. V Evropě v současné době zvyšují svou aktivitu dva stratovulcany /jeden v Německu a druhý v Itálii/ které mohou být do budoucna daleko větší hrozbou pro lidstvo než zmíněná "stará , pravidelně odfukující dáma". :-)Co se týká těch médií tak s tím souhlasím ale v dnešní době internetových možností různých Alert map atp. se lze snadno k těmto informacím dostat. Chce to jen odolat tradici a místo seznamu v úvodní stránce Firefoxu si nastavit nějakou věrohodnější stránku, případně nějakou kerá vám nepodá ty zaručené "Novinky".:-)
    S pozdravem Neb.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neb., ona Etna je sice trvale činná sopka(dáma-to označení se mi velmi líbí !), ale jestli jsem dobře pochopila z italštiny, tak u Etny je sice obvyklé občasné to "odfukování dámy", avšak nyní(od 19.02.) začala chrlit po delší odmlce a to velmi intenzivně.Máte ale pravdu, že to právě tak nemusí znamenat vůbec nic.

      dan.

      Vymazat
    2. Nevím už kde, ale někde na netu jsem narazil na článek,kde se pravilo, že když Haarp přitlačí na příliv moře, způsobí to sopečnou činnost sopek nebo zemětřesení na zemských zlomech v okolí toho "přitlačeného" přílivu. Tzn.že stačí poměrně malý dodatečný tlak na masu přílivu, která přenese tu energii do zemských desek, a živly na to "dají přiměřenou odpověď"! Když se podíváte na polohu Etny, moře kolem, a skrývanou(cenzurovanou) činnost haarpů a dalších zařízení v nedávné i současné době, asi vám něco nápadného musí dojít, že ?

      Vymazat
  5. http://czech.ruvr.ru/2013_02_23/Na-Kurilskych-ostrovech-se-zaktivizovala-sopka/
    http://czech.ruvr.ru/2013_02_23/Zemetreseni-v-Argentine/
    Pořád se něco dějě.
    Zdraví Delta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co vliv těles jako Nibiru, planeta X apod. ?

      Vymazat
  6. Tady ještě web kamera Etny
    http://www.etnatech.com/webcam/
    Delta

    OdpovědětVymazat
  7. spící prorok ze spaní mluvil o sopečném probuzení v Italii a konečném zučtování s Vatikánem...Takže,opožděně o třináct let žeby? I když čas ve Vesmíru je druhořadý....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někde jsem četl, že 1 Boží den je jako 1000 let na Zemi. Takže cykly a periody ve vesmíru jsou nesmírně dlouhé, pak ale je na co koukat !

      Vymazat
    2. tedy dlouhé z našeho pozemského pohledu, z vesmírného jako náš den, hodina, minuta, vteřina nebo jenom mžik vůči tomu Božímu

      Vymazat
  8. Ahoj, mluvíš tím o Nostradámově knize? Já myslím že jo, skutečtě se všechny jeho obrazy se začínají naplňovat. Samozřejmě že tyhle obrazy z knihy nikde na netu asi neseženeš, jen pár z videí kde je ukázana jen malá čtvrtina. Opravdu se něco zajímavého děje, ale jem málo lidí o tom může skutečně mluvit, někteří si to prostě za žádnou cenu nepřipustí a druzí, tak ti to tají. Mrkněte na to co se opravdu děje, napište si veškeré problémy země na papír, nejenže si tím uvědomíte ale zároveň více toho pochopíte.
    S pozdravem TOOOm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Počkáme na tu jarní rovnodennost 21.3.13, co se bude dít, a pak možná uvidíme, co dál...

      Vymazat
    2. Nejen Nostradamus. Bible je taky slušně přesná. Jen je to víc "obrazné". Nemám ještě přečtenej korán ( dostala jsem na něj typ ohledně 5D ale zatím nevím proč. Mám to doma třetí den)
      http://www.youtube.com/watch?v=ovPAOzNUIE0 tohle je mluvené po třech minutách

      Vymazat
    3. Rozhodne se už 13.3.13, takže 21.3 bude jen taková tečka na konci ;) Tauri

      Vymazat
    4. Je to ale štrapác, napřed nás strašily dvojky v datumu před koncem roku 2012, teď zase trojky. Víte, co znamenaly 3 trojky ve vojenské praxi před rokem 1989 ? Letecký poplach !

      Vymazat
    5. Víte co se vůbec děje? http://www.zahady-zdravi.cz/zahady/ostatni/zahadna-migrace-delfinu přišli nám pomoct..
      http://www.youtube.com/watch?v=7Ioklkxbzck
      Tauri

      Vymazat
  9. Když začala soptit Ejafjalajökul,čekali jsme na Katlu což předpovídali a ono nic.Není nic přesného dokud to nezačne.Jen kdyby to ihned oznámili.Asi je politika důležitější.Že ne každého zajímá,to politici neřeší.Je nás o mnoho víc,koho zajímají sopky.Je to úžasný přírodní úkaz i když nebezpečný pro ty, kteří jsou právě hodně blízko.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.