20. února 2013

Extrémně málo slunce v lednu a únoru

Díky čtenáři za tip! Že je málo slunce, to jsme si všimli všichni. Bodejť ne, když jsme neustále drženi pod poklopem umělé oblačnosti. Meteorologové předali informaci mainstreamu, který po tom dychtivě skočil a hlasatelé nyní mohou tragickými hlasy důležitě ohlašovat, jak to způsobuje deprese (:-))) Zato zprávu o průšvihu nenažraného CEZu v Bulharsku oznamují s nechutí (jak si tak čtu, je z toho už pro Česko slušná mezinárodní ostuda v cizojazyčném tisku (:-)))

Ukázky umělé "žluté deky" (tvořena vypařováním pomocí radiace z vysílačů), pod níž je prakticky stále velká část Evropy a mírného pásma vůbec. Všimněte si haarpových vlnek a horní vrstvy rovněž umělé oblačnosti (vzniká z chemtrails).

Mně to zimní šero letos nějak nevadí, únor bílý pole sílí, a těším se na jaro.





http://www.novinky.cz/domaci/293799-v-cesku-je-extremne-malo-slunce-minuly-tyden-svitilo-jen-dve-hodiny.html

V Česku je extrémně málo slunce, minulý týden svítilo jen dvě hodiny

Přímého slunečního svitu je od začátku letošního roku extrémně málo, v lednu se slunce ukázalo jen na 20 hodin. Za minulý týden pak svítilo slunce jen dvě hodiny.

Běžně svítí v lednu slunce více než 45 hodin, v únoru je to asi 73 hodin. Letošní data jsou ale od těchto čísel na hony vzdálená. Leden byl totiž tak zatažený a na slunce chudý, že i ve Starém Městě u Uherského Hradiště a Kuchařovicích na Znojemsku, kde bylo paprsků nejvíc, naměřili meteorologové jen kolem 37 hodin slunečního svitu. Extrémní hodnoty pak vykazuje třeba Adršpach, kde za celý leden svítilo slunce méně než hodinu.

Jak dokazují data ČHMÚ, v minulém týdnu svítilo slunce průměrně jen dvě hodiny. V třetím týdnu od začátku roku to byla dokonce jen jedna hodina.

"Na druhé straně statistiky ale stojí fakt, že prosinec byl z hlediska množství slunce spíše nadprůměrný, takže letošní zima až tak depresivní není," upozornil meteorolog Martin Štros z webu meteocentrum.cz. Dlouhodobé měsíční průměry kolísají na českém území mezi 50 hodinami v zimních měsících až po zhruba 200 hodin v červnu a červenci.

Délka slunečního svitu výrazně ovlivňuje lidskou psychiku, v severských zemích jsou například mnohem častější takzvané zimní deprese. Lidem citlivým na nedostatek slunečního světla odborníci doporučují pořídit si speciální lampu s intenzivním bílým světlem, normální žárovka nestačí, nebo vyjet za sluncem do jižních států.









27 komentářů:

  1. Viac ako 100 000 delfínov naraz...

    http://www.youtube.com/watch?v=WZbA421hIhs&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak to souvisí s oblačností v Česku?

      Vymazat
    2. Taky si říkám, že nějaký xykazoltrloioo se sem připletl, ani neví odkud :-)))

      Vymazat
  2. takže zprávy z Albánie...hoši z Čezu zkusili to,co pěstují v Čechách a tam jim to NEPROŠLO...když se chovali TRŽNĚ, Albánec začal šetřit,logicky ČEZ zdražil,aby rejžoval....Albánec se napíchl načerno a jel si posvém...ALE když přišlo komando ČEZU...milý Albánec místo počesku aby knoural,tak vytáhl ze síně KALAŠNIKOV...no a Bulhaři si také nenechají tržně kakat na hlavu...zřejmě se bude znarodnovat a ceny se budou dotovat z daní,jako u nás za soudruhu,,,,Bulhaři a Abánci budou VONĚT a Češi smrdět,,,drahá hygiena NEVONÍ,...

    OdpovědětVymazat
  3. Můj názor na to,že tak vermomoci brání slunečnímu svitu. Je,že chtěji "zpomalit" transformaci. Pač slunce v evoluci je hlavním elementem v růstu a rozšiřování vědomí. A pokud tomu tak opravdu je,že to chtěji zpomalit. Tak je to jejich do nebe řvoucí malichernost:D Pokud to někdo taky tak cítí,tak napište:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to nějak podobně vnímám, i když nevím.

      Vymazat
    2. Už som nad tým tiež uvažovala,že keď bránia prúdeniu slnečného svetla, tak to môže nepriaznivo vplývať na transformáciu. Ale zasa na druhej strane musím uznať, že čím menej svieti slnko, tým mám viac odhodlania prebúdzať ľudí v mojom okolí a odovzdávať im všetky informácie, ktoré získavam na tomto blogu a aj z iných zdrojov. Čím viac ľudí sa prebudí, tým skôr sa udeje očakávaná zmena. Takže všetko zlé je na niečo dobré. Jana

      Vymazat
    3. Uvěznili nás pod chemicko-kovovou deku, clonu, která se skládá z vícero vrstev v různých výškách nad sebou. A ještě umístili nad Zemí gigantická odrazná či reflexní zrcadla ve směru svitu Slunce. Díky tomu všemu sem dopadá opravdu minimum sluneční energie ve všech jejích podobách. Tento svět někdo záměrně vede k jeho zničení. Ale lidé to nejsou. Ti jsou pouhými vykonavateli (loutky a loutkáři) mimozemské moci.

      Vymazat
  4. však jsem včera pořídil nový balení vitaminu D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jaké, díky za typ

      Vymazat
    2. Jak se prosím vás jmenuje ten vitamín D? A nejsou v něm škodlivá aditiva? Není totiž vitamín jako vitamín. Zakoupila jsem si tři druhy vitamínu C- a v každém bylo něco jiného. Vitamín C od Zentivy byl vůbec nejhorší- tam těch škodlivých aditiv bylo nejvíc. Zahodila jsem ho, tak už vám nepovím konkrétní škodliviny. Nejlepší vitamín C je čistý práškový od firmy Vitar s.r.o. Musela jsem si ho ovšem v lékárně extra objednávat, neměli ho k mání rovnou na pultech.

      Vymazat
    3. Já nepoužívám žádné prodávané vitamíny, o tom co obsahujou a jak ne fungujou už toho byly napsány stohy. Vitamín D je v rybím tuku a jinak používáme celá rodina rakytník, který natrháme koncem léta u Turnova a vydrží rozmixovanej v lednici zas až do léta. Je plný vitamínů a používáme ještě bezinkový sirup, který taky dělám sám. A řekl bych že to funguje. O vitamínu C jsem četl někde na netu uplně hrozný věci, vlastně o umělých vitamínech obecně. Mám svůj mozek, nenechám se jen tak něčím ovlivnit, ale tuším že na tom něco bude. Teď jsem vyzkoušel semena řeřichy, kterou každý rok sázím na zahradě. Píšou o ní, že likviduje nevím teď kolik procent bakterií, ale hodně, který nám komplikujou život. Pravidelně každý rok mám většinou v zimě, nějakej zánět nosohltanu, většinou když se venku v mrazu zpotím a zadejchám. Začne škrábat v krku nejde vůbec zakašlat a týden jsem mimo. Potom chrchlám ještě měsíc. Tak jsem zkusil tu řeřichu celkem asi deset semínek a za tři dny jsem byl v cajku a kašel žádnej. Nejlepší je prostě přírodní materiál, ale to všichni víme. Mějte se hezky ahoj Pštros.

      Vymazat
    4. přesný název balení toho déčka který jsou koupil vám neřeknu, jsou to gelové tobolky. pokaždé kupuji od jiné značky a nikdy jsem si nestěžoval. já když v zimě beru vit. C+D, tak nikdy nejsem nachlazený ani nemám chřipku, a to můžu chodit s odhaleným krkem jak chci. jednou mi vitaminy došly a hned za dva dny jsem byl nachlazený.. jinak beru i rybí tuk

      Vymazat
    5. Lidi, pořizujte si přírodní zdroje vitamínů, které se vstřebají kolem 90-95% ! Ty chemické sloučeniny tělo těžko zpracovává, a je zjištěno, že ty umělé, chemické vitamíny tělo zpracuje tak na 30 - 40%, a ten větší zbytek skončí jako odpad ! Uvědomujete si, kolik ta chemie stojí, a kolik peněz za tu nevyužitelnost chemických vitamínů vyhodíte oknem ?! Nejlépe tělo zpracuje tzv.maceráty a koloidní roztoky !

      Vymazat
  5. U nás (východ Orl. hor) vylezlo sluníčko dnes odpoledne na cca 10 minut - nevěřícně jsem zazírala a vylezla na balkon, že si ho chvíli užiju, ale nemusela jsem se ani bát, že by mi venku byla zima. Inhed se zase zatáhlo a během dalších 5 minut se doslova čerti ženili, husté sněžení obrovských vloček (jak 50Kč mince). Chlad mi nevadí, s tím se dá něco dělat (od tlustých fuseklí až po grog), ale to slunko mi fakt letos chybí zoufale, jsem jak zdechlina.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné pozdravení všem,

    všiml jste si někdo, že už minimálně tři dni nejde http://www.haarpstatus.com/ ? Myslím, že nejde už asi týden, ale ty tři dni jsem si 100% jistý.
    Prokop

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hej.tiež som si to všimol a už som si myslel,že mám červika v PC...Ale už opäť funguje.....

      A slnko ? tak určite mi tiež chýba.....MS....
      A troška odbočím ......


      Kometa PANSTARR C/2011 L4
      .
      http://www.eagleseye.me.uk/Sky/Wordpress/wp-content/uploads/2012/10/PANSTARRS1stApril9pm.jpg
      ...............................................................................................................
      http://www.eagleseye.me.uk/Sky/Wordpress/wp-content/uploads/2012/10/PANSTARRS1stApril9pm.jpg


      http://www.eagleseye.me.uk/Sky/Wordpress/wp-content/uploads/2012/10/PANSTARRS7thApril4am.jpg

      Kométa v blízkosti M31..Velká Andromeda 04:00 hod 7.4.2013

      Vymazat
    2. Mě to furt nefunguje. Zkoušel jsem i firefoxe, ale nic.

      Vymazat
    3. Ja len na Opera-portáble ale troška dlhšie to načítava....

      http://www.haarpstatus.com/status.html

      Vymazat
    4. Tady to funguje dobře http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi

      Vymazat
  7. Je jasno, znamená to jediné - večer (v noci) se podstatně ochladí.

    OdpovědětVymazat
  8. Díky chemické dece z armádních speciálů není slunce vidět.Slunce vychází a zapadá tak jak má.Kdo chce vidět,vidí.Kdo slyší ví, proč přes chemtrails nevidíme slunce.Přeji všem slunce v duši i na obloze.Jarmila

    OdpovědětVymazat
  9. Moje zkušenost se svitem sluníčka je taková že od začátku měsíce února vyleze mezi mračnama a svítí aspoň 2-3 hod každý den a na jednu paní to působí tak že se usmívá jen tak aniž by měla nějaký důvod, sama se diví že to na ni takto působí a je to příjemné.
    Používám octování stále od doby kdy jsem se o tom dověděla tj.od zveřejnění na orgonetu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neviem čo sa deje, ale u nás až tri dni po sebe svietilo slnko. Dnes bola úplne čistá obloha a nebolo vidieť ani jedinú stopu za lietadlom, dokonca aj lietadiel lietalo strašne málo. Škoda však, že som musela byť v práci a tak som si nemohla užiť to počasie naplno. Jana

      Vymazat
  10. A bude húř přátelé, tento rok se mají otvírat nebeské portály, jeden u Marseille a druhý někde ve Východní Evropě a bez chemodeky se fotonové paprsky budou rychleji šířit a transmutovat šišinku mozkovou a to Ilumináti nechtějí. Mám velmi dobré zdroje a ti tvrdí, že celý rok bude bez Sluníčka, ani na jaře ani v létě to nebude lepší.
    V létě to bude dost krutý, protože se z klidu vytvoří bouřková mračna, která vyvolají i někde tornáda.

    Nový Světový Řád je tady a začalo to církevními restitucemi, rezignací papeže a teď jedeme po tobogánu. Jediná možnost je vystoupit z tohoto vesmíru a skrze červí díry se promítnout v alternativním paralelním vesmíru nebo rovnou vystoupit do vyšší dimenze bytí.

    POdmínkou je modlitba k Bohu, a ke Kristovi a pokud nebudete se kát a být pokorní vůči světu tak budete negativitou sežehnuti. Je nutné svou karmu splatit do posledního háleře.

    Jak říkám bude húř ale může být lépe díky vám. Tak přemýšlete a pracujte. Karlossz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, letošek rozhodne o našem dalším osudu : buď do světla nebo do pekla (na zemi)!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.