21. února 2013

Keshe generátor z Moravy

Maily, které mi zaslala česká skupina pro Keshe technologie:

Přátelé,

když jsem ke konci minulého roku vytvořil emailovou adresu magrav.technology@seznam.cz a vyzval čtenáře diskusního fóra Keshe Foundation a později i Orgonetu, aby se mi ozvali, pokud chtějí být součástí skupiny, studující Kesheho teorie a technologie, netušil jsem, s jak velkým zájmem se setkám. K dnešnímu dni mám v adresáři 41 adres. Čas však pokročil a věci nyní vypadají jinak, než jak se jevily před několika měsíci.

Pan Keshe zatím nepřinesl jediný důkaz o reálnosti své technologie, přesto je stále dost lidí, kteří věří, že Kesheho technologie je skutečná. Pokud pan Keshe bude chtít udržet zájem veřejnosti, bude muset dříve nebo později podat fyzický důkaz podpírající jeho tvrzení. Místo toho jsme zatím svědky něčeho jiného: pan Keshe přišel s mírovou iniciativou, která je sice chvályhodná, ale v této chvíli se mi jeví jako pokus o odvedení pozornosti a jako snaha získat čas.
Google nedávno vypsal odměnu 1 molion Eur tomu, kdo přinese důkaz o své antigravitační technologii. Pokud je Kesheho technologie reálná, musela by pro něho být hračka tuto cenu vyhrát. Místo toho slídí po internetu a vyhrožuje sankcemi každému, kdo umístí na internet jeho knihy. Výtěžek ze svých knih prý používá pro lékařský výzkum (o antigravitačním reaktoru ani slovo). Na přímý dotaz, proč nereagoval na výzvu Googlu, mi neodpověděl. Dokonce i Allan Sterling (http://peswiki.com/index.php/Main_Page), kterého rozhodně nelze považovat za skeptika, od K. dává ruce pryč a předpovídá, že Keshe letos vyhoří a označuje ho za "pohádkáře".
Předpokládám, že se mnou nebude souhlasit například Marek Ištvánek (a další skalní...), přestože jeho komunikace s panem Keshem je poněkud jednostranná:
http://forum.keshefoundation.org/showthread.php?1701-Keshe-Generator-from-Moravia-Keshe-gener%E1tor-z-Moravy
Je zvláštní, že se nám Marek nepochlubil vlastní koncepcí Kesheho generátoru, kterou najdete v příloze. Upřímně si přeji, aby to Markovi fungovalo. Tato koncepce prý vznikla na základě duchovní komunikace, což u člověka, který je oběma nohama na zemi, musí budit nedůvěru. Přečtěte si přílohu a udělejte si obrázek sami. Víc se k tomu vyjadřovat nebudu.
Na závěr bych si dovolil vyslovit doporučení nepodnikat žádné unáhlené kroky, dokud se nepotrvrdí nebo nevyvrátí reálnost Kesheho technologie. Pokud se ukáže, že Kesheho myšleny jsou nereálné, navrhuji pokračovat ve studiu nekonvenčních technologií, ať už se jedná o antigravitaci nebo volnou energii. Inspiraci najdete mj. na mém webu: http://free-energy.xf.cz/ Bylo by škoda promrhat potenciál, který se nám společně podařilo vytvořit.

Srdečně zdraví

Franta

Keshe generátor z Moray pdf online zde.


Marek Ištvánek
17.2. (před 3 dny)
 

komu: magrav, Slavomír, Roman, Martin, Iveta, Marek, Štefan, Jaroslav, František, Martin, Petr, Ladislav, Jirka, Jozef, Jura, Milan, Vladan, Karel, Květa, Miroslava, Václav, Miroslav, Jiří, David, Petr


Stále zůstávám otevřený Kesheho technologiím a poznáním, přestože jsem mnohé z jeho nauky ještě nečetl a z toho co jsem už slyšel a četl jsem všechno nepochopil. Nemusí to být všechno úplná pravda, ale mnohé je pro mne skutečné. Snažím se v oblasti "nové vědy a technologií" už delší dobu. K panu Keshe jsem se dostal někdy na podzim minulého roku a od té doby to pozorně sleduji a snažím se i dávat, protože vím, že co zaseji, to sklidím a bez dávání prostě není braní :-)
Vystudoval jsem fyziku na Karlově univerzitě a programuji software pro elektronové mikroskopy. Jsem tedy dostatečně "nohama na zemi".
K tomu jsem také hluboce duchovní člověk. Bůh je pro mne výchozí bod veškeré energie, Prvotní Hybatel, který i mne stvořil. Snažím se být tedy "hlavou v nebi", abych měl potřebný nadhled, porozumění, vcítění a žil dobrý život a pomáhal druhým...
Návrh Keshe generátoru jsme dali dohromady s pomocí mé maminky, která má dar jasnovidectví, a duchovních pomocníků. Tím nepřesvědčuji a nenutím. Jenom jsem se podělil o to, co nám bylo dáno.
Také jsem návrh poslal do diskuze na webu této naší skupiny: 11.2.2013 (19:19:13), ale, jak je u příspěvku napsáno: Váš komentář čeká na moderaci - nevím, kdo u nás moderuje...
Poněkud mne zaskočilo, že jsem třikrát posílal tento návrh do Keshe fóra a stále se tam neobjevil, tak jsem ho poslal počtvrté se vzkazem pro moderátory, který si tam stále můžete přečíst, a prošlo to:
http://forum.keshefoundation.org/showthread.php?1701-Keshe-Generator-from-Moravia-Keshe-gener%E1tor-z-Moravy.
Na prosbu ve zprávě: "Pane Keshe, mohl byste, prosím, přidat Váš vlastní pohled?" zatím nebyla žádná reakce, tak se vám to, tak jako mně, v tomto případě jeví jako z mé strany jednostranná komunikace.
Sám jsem zvědavý na další vývoj událostí. Brzy by měl pan Keshe dodat první várku svých generátorů těm, co si je objednali a zaplatili...
Mírovou smlouvu jsem přeložil a podpořil - jsem pro každou dobrou věc, kterou mohu pomoci.
Nežiji pro technologie - ty jsou pro mne jenom pomůckou k dobrému životu. Mám rád dobré pomůcky ;-)
Co se týče našeho návrhu generátoru: pokud se někdo z této skupiny chce zapojit a doladit připojení, možnost výroby (ze začátku by mohl stačit 3D tisk z plastu, přestože by byl lepší třeba zinkový odlitek) a podobné záležitosti. Dejte mi vědět. Nejde o to to uspěchat, ale přesto můžeme přiložit ruce k dílu. Myslím, že je to dobrá zkušenost...

S přáním hezkých dnů
Marek Ištvánek


Dne 17.2.2013 10:58, magrav technology napsal(a):


František Hrdý

17.2. (před 3 dny)

komu: magrav, Slavomír, Roman, Martin, Iveta, Marek, Štefan, Jaroslav, Martin, Petr, Marek, Ladislav, Jirka, Jozef, Jura, Milan, Vladan, Karel, Květa, Miroslava, Václav, Miroslav, Jiří, David, Petr


Každý dle svého. To že Keshe oddaluje je zjevné. Nespojoval bych ale
Markův koncept s tím, co prezentuje Keshe. Je to zjevně "odjinud". =)
Keshe například v reaktoru nedoporučuje pevné magnety, půlkulatý tvar
italům zkritizoval a vodíku by mělo být v reaktoru jen velmi málo...
Nicméně generátory slíbil Keshe mít připravené do konce února, takže
čekání na důkaz by nemělo být dlouhé.

František Hrdý

41 komentářů:

  1. proste dalsi vec jak z lidi udelat pitomce za ucelem vydelat na prodeji knih... vychytrale

    OdpovědětVymazat
  2. řikal jsem to díky svojí intuici hned ze začátku, že je zde velká pravděpodobnost hoaxu a podvodu, kazdopádně mistr co ví všechno nejlíp ze všech měl názor opačný, jako skoro vždycky.....

    OdpovědětVymazat
  3. ten soubor pdf zmizel...

    OdpovědětVymazat
  4. Podle mého je ten pan Keshe prostě jen podvodník. Nic víc.
    Erik H.

    OdpovědětVymazat
  5. Hovorim to nie prvy krat Keshe vas podvadza a vy na to skacete ako mucha na... :)

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.youtube.com/watch?v=tZpBakRJV30

    OdpovědětVymazat
  7. v přechodném období/ do roku 2030 / budeme pořád hledat nějaké technologie, jako je třeba tato , ale nakonec budeme získávat energie jinak !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi ako cigani na Luniku IX v Kosiciach :-)

      Vymazat
    2. To musí být výstavní objekt na tom Luniku. To vám asi Bratislava závidí :-)))

      Vymazat
  8. i ja jsem rikal, ze to je podvod. jako i dalsi lidi, kteri radoby komunikuji z entitami z jinych vesmiru ;)

    Optik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. někdo komunikuje někdo ne ,..ty ne podvode :-

      Vymazat
  9. Podle mého cítění pan Keshe nekecá, ani omylem , bohužel při vnímání všech jasných souvislostí celkového obrazu se mi jeví, že je pouze součástí obrovského plánu , který se má v nadcházejících časech začít odehrávat . Byla bych moc ráda, kdybych se mýlila. Laira

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opäť ďaľší plán...hm, určite ano.

      Vymazat
    2. Musím na začátek otevřeně přiznat, že jsem ty články o technologii p. Kesheho nezkoumala nijak detailně, protože nejsem technicky zaměřená. Nicméně měla jsem takový intuitivní pocit, že ty technologie mohou fungovat, ale že nebudou použity pro dobro lidstva, že budou spíš zneužity elitami k dalšímu ovládnutí planety a jejích obyvatel. Ale také, že jim to nepomůže, že nemůžou zastavit probouzení lidí. Zdůrazňuji ovšem, že to byl jen můj podvědomý pocit.
      Vlaďka

      Vymazat
    3. Plány NWO zahrnují širokou škálu konspirací, a Nadace Keshe do toho pěkně zapadá !

      Vymazat
  10. Elita asi potřebuje začít používat veřejně některé tajné technologie, protože přírodní zdroje energie jsou vyčerpané. Tak některé zředěné technologie pouští do oběhu přes Keshe, aby to nebylo tak nápadné a zamlžilo se kdo za tím stojí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I to se vyloučit nedá. Nové technologie však nezastaví globalisty z úmyslu zbavit svět více jak 6 mld.lidí (má jich zůstat jen do 500 mil.!). Zbygniew Brzezinsky to řekl jasně : elity chtějí udržitelný rovoj, a min.6miliard lidí jim "stojí v cestě" !

      Vymazat
  11. K mailu pana Franty: Pan Keshe nemá určitě povinnost podávat důkazy o reálnosti této technologie, rovněž vypsaná odměna 1 milión Eur je pro něj naprosto bezpředmětná a trapná. Jeho cíl je poněkud jiný- chce poskytnout lidem technologie, které by mohly zajistit celosvětový mír a hojnost. Bohužel vývoj situace a postoj politiků se ukazuje jako čistě spekulativní, snaha zničit Irán bohužel stále pokračuje. „Velké mocnosti“ které převzaly klíč s technologiemi, chtějí převzít pouze technologii, morální aspekt, vzájemná spolupráce a zodpovědnost jsou jim na hony vzdáleny………..
    K mailu pana Marka: s touto filozofií se ztotožňuji.
    Takže pokud lidstvo tyto technologie chce musí k tomu duchovně dospět , myslím že využití jaderné energie tzv. “ochránci demokracie“ je jasnou ukázkou, která by se neměla opakovat.

    OdpovědětVymazat
  12. nie som odbornik, ale stacilo mi jeho vyhlasenie kesheho, ze v pripade umrtia vsetky jeho prava udeluje izraelu. malo by to byt dostatocnou vystrahou pre vsetkych a nemali by tymto smerom mrhat svoj cas. s tym panom asi cesta pre nas nevedie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keshe je íránec (tedy Peršan) nebo íránský žid (chazárek, aškenázy apod.) ?

      Vymazat
    2. a kdyby byl žid tak co ?? to není choroba

      Vymazat
    3. Pri troche rozmyslania Mi to pride ako sachova partia. Pretoze, ak sa boji zabitia koli znemozneniu sirenia technologie, ocakava ho najskor od Americanov (CIA a pod...), preto teda v zaveti podmienil odovzdanie technologie narodu, ktori ma atomove zbrane a inu techniku, aby ziskali este vacsiu prevahu. (neviem sice preco nevybral Rusko, ale budiz) . Iran to nemohol byt, lebo to by Americania zabili dve muchy jednou ranou...A tak ma aku taku poistku, ze ho Americania neodstrania. no a preco ho potom neda dole Izrael, lebo im to asi Americania nedovolia a su dost blizko Iranu, ktori by im to asi oplatil. (Boli sa tam uz ukazat s ich lietajucim strojom v Jeruzaleme koncom 2011) Proste sachy....

      Vymazat
    4. pro anonym 22.2.13, 17:10

      Pokud by Keshe nebyl Peršan - pravý Íránec, mnoho by to v zákulisí kolem Nadace Keshe vysvětlilo ?! V opačném případě by to nasvědčilo tajné konspiraci.

      Vymazat
  13. Když jsem nedávno viděl, jak Iránci vypustili svou vesmírnou raketu klasického designu, tak mě jen napadlo kdeže jsou ty Kesheho technologie o kterých tvrdil, že je Irán vlastní....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Afghánských horách byly nedávno objeveny starověké stroje vimány, a Írán stejně jako např.USA nebo Rusko o tyto nálezy projevily prioritní zájem !

      Vymazat
  14. Chci vám sdělit jedno. Tímto článkem vás negativní síly pěkně rozebrali a najednou stojíte na jejich straně, protože vytvořili to co chtěli a to, aby se lidi mezi sebou dohadovali. Takhle to nikam nepovede.
    Naučte se věřit, že vše zde již je. Avšak jen málo lidí to umí dostat do reálu, jsou velice vzácní.
    Paní Laira je velice blízko pravdě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. málo kdo to ale chápe, negativní rekce na cokoloiv , posilují tu temnou stranu

      Vymazat
    2. "Paní Laira je velice blízko pravdě" - tedy zažíváme vyvrcholení příprav na vyhlášení NWO a globální fašistický (oni tomu říkají dokonalý komunismus) stát ?!

      Vymazat
  15. Chcem reagovať na tvrdenie, že Keshe v prípade jeho smrti by patenty zdedil Izrael. To je zase nepochopenie súvislosti. Pán Keshe je bahaista. Sídlo bahaistov bolo určené Baha i ullahom do Haify v Izraeli ešte pred vznikom štátu Izrael. Prečo a o podstate bahaistického náboženstva treba doštudovať. Čiže patenty by nedel štátu Izraelale zveril ich centrále bahaistov Haife. To presne chcel povedať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolem Nadace Keshe je příliš mnoho záhadných "šachových partií", a to nevěstí pro nás nic dobrého !

      Vymazat
    2. Keby mi NASA odovzdala výkresy rakety SATURN, obávam sa, že by som si raketu doma
      nepostavil. Dokonca nedokážem vyrobiť ani bežný DVD.
      Jožo

      Vymazat
    3. Správný a logický postřeh ! Takových odhalení je nám třeba stále více a více ! Pokud tedy máte nějaká další podobná "binga", sem s nimi !

      Vymazat
  16. Děda má na dodání oproti zálohám objednaných kusů svého "domácího plazmového generátoru" čas do konce toho měsíce února, který si sám určil. Pokud nedodá ani jeden kus a vymyslí si další pohádku proč to nebylo možné, je to jasný USB klíčenkový podvodník!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jste správně trefil ! Ne USB klíč ale USB klíčenku dostane :-))))

      Vymazat
  17. Keby si rozumel tomu čo rozpráva, tak by si mal iný názor....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím mu moc dobře bláhový chlapečku, ale pěknýma slovama si doma nezatopím ani neposvítím...

      Vymazat
  18. Tak dědku, zítra 28.2. bys měl předat prvnímu zájemci ten generátor volné energie. Sám jsem zvědavej jestli jsi jen další podvodník s deštěm v řadě...Hlavatý

    OdpovědětVymazat
  19. Vřele všem pisálkům a fandům pana Kesheho doporučuji, nejdříve si udělejte vysokou školu s technickým zaměřením chemie/fyzika a pak tu dělejte závěry o něčem, o čem nemáte ani páru.

    Ripper

    OdpovědětVymazat
  20. Keshe Foundation je nenažranej nebo lhář, mele o politce jak se musí ten jeho krám uvést na trh a jen léta kecá, kecá a kecá - to není o plošném otevření patntu lidské nezávisloti na energii, to je pouze něm ajk být jediným, kdo to smí vyrábět a udělovat povolení - a na to jak dostat lidstvo do vesmíru a jak budou ponorky létat pod vodou mu každý normální člověk sere,
    - zasluhují pouze jednu odpověď: děte do prdele pánové
    - však ona ta technologie jestli má přijít, přijde i bez nich a z úplně jiné strany

    OdpovědětVymazat
  21. :D milý anonyme, obávám se, že jsi úplně mimo. příště, než něco budeš komentovat, bylo by záhodno s tím mít vlastní zkušenosti. škoda, že jsi nic konkrétního zásadního nenadhodil, mohli jsme o tom podiskutovat. pan Keshe má jistě své důvody, proč určité věci na veřejnost nedává - ona ta hysterie masmédií zrovna dvakrát ku prospěchu taky není... v každém případě je každný normální, selsky uvažující schopný člověk (který má trošku čas) schopen si jeho vynálezy ověřit sám. a pak už není nutné se zde o tom zbytečně vybavovat ;)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.