23. února 2013

Kosti dinosaura na Marsu?

Díky Honzovi za příspěvek.

http://youtu.be/AuGQ3Pe_qEw

Zveřejněno 21. 02. 2013
Velmi zvláštní objekt zachycený Mars Curiosity, vypadá jako zkamenělé zbytky marťanské bytosti, možná dinosaura nebo něčeho takového. Velice to připomíná zlomky kostí a obratle neznámého tvora, který možná žil na Marsu před tisíci let.
Původní snímky zde:http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-imag...




15 komentářů:

  1. Myslím si, že na Marsu je více zajímavých věciček. Na YT se toho dá dohledat více.
    A i kdyby to vše mělo být fake, tak pak je třeba odůvodnit, proč Nasa umístila robota Curiosity právě na Mars, proč veškeré mediální zprávy informují(čas od času) o výzkumech typu: "na Marsu byl pravděpodobně život,Na Marsu byly nalezeny mikroby" apod. Všiml si toho někdo ? V poměru k "výzkumům" na Měsíci aj. planetách je Mars nejvíce protěžovaný.
    Nevím tedy jak to přijde jiným zvídavým, ale já osobně jsem si jistá, že celé ty výzkumy kolem Marsu naznačují, že "lidský pokrok" jde na této planetě mírovými kroky ku předu a jistě se budeme jednou velmi divit, až zjistíme pravdu a dozvíme se,co vše se na té, údajně neobyvatelné planetě, děje.
    Každopádně, já každou "perličku" o Marsu vítám a dinosauři z Marsu (respektive jejich skelety) nepokládám vůbec za nemožné.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, budete se velmi divit, až proběhne odhalení, že pozemské elity vedou utajenou válku s marťanskými obyvateli prostřednictvím bojových robotů, které tam v invazních vlnách vysílají. Cílem je jejich vyhubení, aby mohlo být oficiálně vyhlášeno, že Mars býval v minulosti obývaný, ale že nějaké kataklyzma způsobilo jeho celkové zpustnutí, a že je tedy prázdný. A že je tedy volný, a že si jej obyvatelé Země zabírají jako svou druhou zemi, jako vesmírnou kolonii. Elity chtějí z Marsu vytvořit těžařskou kolonii a vydrancovat maximum jeho nerostných a dalších zásob. Už nyní se tam v utajení provádějí geologické průzkumy a zjišťuje množství hledaných nerostů, kovů apod. Dokonce jsem někde na netu četl článek o tom, že americká armáda zve do svých kanceláří vytipované civilisty, kde jim v utajení nabízí možnost v těchto marsovských koloniích pracovat za výhodných podmínek. Jiný článek zase uváděl, že je to past na tyto adepty, poněvadž je údajně zpět již nikdo na Zem nepřiveze. Možná tam budou mít všeho dostatek, možná tam skončí jako otroci. Kdoví. Jisté je, že jsem na některých záznamech z Marsu viděl lidi, co se nápadně podobali lidem pozemským včetně oblečení. Vůbec neměli žádné skafandry a kosmoobleky ! To znamená že na Marsu je atmosféra pro člověka dýchatelná,vč.tlakových a klimatických podmínek, ale tady nám lžou, že tomu tak není !

      Vymazat
  2. Přesně takovéhle hlouposti podkopávají nohy opravdovým badatelům, že když opravdu něco najdou, nikdo tomu nebude věnovat pozornost...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to: an-13.54. Chce to jen čas a přijdeš na to.

      Vymazat
  3. Fuu to video je neskutočne zavádzajúce, skutočná foto z marsu je na ňom pár sekúnd. Video pôsobí veľmi manipulátorsky.

    OdpovědětVymazat
  4. Zabudol som dodať, že je to celé bez ereálneho základu, pretože tá potencionálna kostra dinosaurov sa dá nájsť potom po celom marse:) všade kostry dinosaurov, lenže iba v hlave manipulátorského zámeru autora videa

    OdpovědětVymazat
  5. No jo veď to je jak naša Alžbetka.

    OdpovědětVymazat
  6. v študiu, prečo ne? :DD

    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/19730_303776469747840_855850794_n.jpg

    OdpovědětVymazat
  7. co tam dělá to zábradlí a ta 2?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro méně chápavé uvádím, že ta kostra dinosaura se zábradlím a 2jkou byl příklad podobných nálezů na Zemi zřejmě pro srovnání některých podobností bytostí na Zemi a na Marsu ! Takže víc pozorovat a přemýšlet nad tím, co vidím a slyším !

      Vymazat
  8. Stále častěji se na záznamech z povrchu Marsu objevují rozsáhlé oblasti s neuvěřitelným množstvím různých fosilií marťanské fauny a flory včetně neznámých humanoidů. Došlo tam buď k nějakému kataklyzmatu a hromadnému vymírání, nebo k celoplanetární válce. Některé záznamy naznačují, že mohlo napřed dojít k celoplanetární válce, a jako její důsledek pak pokračovalo hromadné vymírání fauny i flory. Přesto se tam přeci jenom nějaký život udržel, jak ten zvířecí a humanoidní, tak také rostlinný. Největšími tvory jsou zřejmě pouštní červi, kteří se po Marsu pohybují,migrují v písečných oblastech v obrovských stádech,počtech. Kromě měst a různých objektů civilizace zdejších humanoidů na povrchu Marsu jsou na některých záznamech viditelné obrovské portály vjezdů do podzemí ve stěnách příkrých skal nebo hlubokých kaňonů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže scény ze sci-fi filmu "Duna" s těmi červy mají zřejmě původ z fotek z Marsu ! Takže NASA o tom ví již min. před rokem 1984, kdy film vznikl !

      Vymazat
  9. TROLOLOL a z mesiaca také suché fotky z rozlíšením 400*800 a tu dobre že nie hd kvalita....

    OdpovědětVymazat
  10. Zase neverte všetkému môže isť kľudne o photoshop... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Photoshop asi tak dokonalý není, ale jsou sofistikované úpravářské profesionální programy, jejichž výstupy těžko odhaluje i odborník v oboru ! Těch různých fosilií jsem si na marsovských snímcích všímal dávno předtím, než začala móda jejich prezentací (různé označování, vybarvování, zvětšeniny detailů apod.)na youtube.com. Tím hodlám předeslat, že fotografie a další záznamy z Marsu skutečně "cosi" odhalují, a nejsou to jenom mrtvé kameny, písečné pouště, hory a kaňony ! Mars býval kdysi hustě obydlen faunou i florou podobně jako je tomu dnes na Zemi. Po nějakém blíže neznámém (elity již možná znají odpověď) kataklyzmatu, planetární válce nebo vetřelecké ničivé invazi, se vše na Marsu dramaticky změnilo. Kolem 90% fauny a flory bylo zničeno, vyhubeno, a zůstala jen izolovaná centra života na různých místech planety. Podobně se tak stalo s vodou. Na Marsu je přesto povrchová voda relativně dostupná. Existuje tam velké množství lagun, jezírek, oáz různých velikostí a hloubek. Jejich většinová velikost nepřesahuje rozlohu středních nebo větších rybníků. Ale jsou i menší zdroje, úzké a dlouhé mělké brázdy často se podle okolního terénu klikatící. Na povrchu existuje několik přeživších odlišných entit, asi jako na Zemi když budeme srovnávat např.bělochy, černochy, asiaty, indiány apod. Jejich fyziognomické, kulturní, inteligenční a případně i duchovní rozměry však budou mnohem odlišnější než je tomu mezi rasami lidí na Zemi. Mohli bychom to možná přirovnat k rozdílnostem např.mezi lidmi, delfíny, opicemi, krkavci apod. - prostě rozdílnosti druhů. Vypovídají o tom především zcela odlišné stavby jejich obydlí a strukturování jejich sídel. Humanoidní aglomerace se např. podobají v mnohém lidským pozemským městům - pravidelná účelová plánovitá výstavba. Zatímco jiné vypadají spíše jako dočasná tábořiště na způsob pozemských kočovných indiánů. Nejzajímavější jsou asi kolonie obrovských pouštních červů. Toto se vymyká zkušenostem na Zemi. Je toho mnohem více, co pozemská vozítka na Marsu odhalila (mimo jiné zříceniny starobylého chrámu, podobající se atlantským (viz nedávné podmořské nálezy v Bermud.trojúhelníku !) nebo snad prvním chrámovým stavbám starověkého Egypta (ty marsovské jsou v naturálnějším hrubějším jednodušším pojetí) na Zemi - např.Karnak). Objevují se zde také pyramidy, a to hned trojího druhu - trojboké, čtyřboké a pětiboké. Nalezeny byly rovněž terénní reliéfy tzv.tváří - uměle upravené (sekané,tesané)skalní masivy s humanoidními obličeji podobající se pozemským lidem. V několika případech byly nalezeny vytesané skalní chrámy, a obrovské sochy vládců či bohů vytesané v kolmých skalních stěnách na způsob chrámů a soch v pozemské Petře na Blízkém Východě. Různé úlomky soch mezi změtí trosek nějakých blíže neidentifikovaných staveb se také povalují na marsovských planinách. Šlo zřejmě o chrámy.
      Vedle těchto "marsovských starověkých artefaktů" se na povrchu Marsu vyskytuje velké množství trosek technických či technologických zařízení (vesmírné lodě, různé stroje, roboti atd.). Na jednom snímku lze dokonce identifikovat mrtvého kosmonauta (patrně pozemská mise) jak sedí připoután ve zborceném stavu ke svému křeslu uprostřed tratoliště trosek svého létajícího stroje. Na snímku je patrné, že stroj s jeho pilotem se rozpadl pádem "o zem". Havarovaných strojů s těly kosmonautů je po Marsu rozseto více, takže se naskýtá otázka, zda to bylo nějakou poruchou nebo naopak záměrným nepřátelským sestřelením. Je toho mnohem více, co prozrazují fotografie z Marsu, a často jsou to zjištění odporující oficiálním doktrínám o Marsu, jeho vývoji a dějinách ! Podobně se na Zemi vyskytuje tzv.zakázaná archeologie, zakázaná paleontologie, zakázaná geologie apod., které hovoří v příkrém rozporu s dodnes uznávanou Darwinovou teorií ! Ale všímavý investigavec si jistě něco najde také sám. Odhalení nás totiž nečeká jenom na Zemi, ale minimálně též na Marsu a na Měsíci !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.