19. února 2013

Výborný videokanál Zdravá planeta


Přeji krásný a příjemný den
rozhodl jsem se poslat všem svým známým a kamarádům odkaz na můj kanál na youtube. Je tam již skutečně velice mnoho zajimavých informací a neustále se jejich počet rozšiřuje. Získal už jsem i další spolupracovníky, kteří mě pomáhají s překlady, takže to jde nyní ještě rychleji a díky tomu se nové filmy stále doplňují.
Takže pokud uznáte za vhodné, tak si uložte odkaz na tento kanál, do záložek ve svém prohlížeči a můžete ho i poslat svým známým. Na kanále je i mnoho informací o léčení nemocí, které mohou mnoha lidem pomoci od jejich problémů. Pokud znáte někoho, komu by to mohlo pomoci, tak mu prosím tyto informace předejte. Předem vám za to moc děkuji.
                                                                                                                                  S pozdravem: Zbyněk Frauenterka
Zde je odkaz na můj kanál:     http://www.youtube.com/user/zdravaplaneta

Orgonet: 
Doporučuji pravidelné návštěvy tohoto výborného videokanálu, který má podobnou tématiku jako OrgoNet! Zbyněk nás od začátku své překladatelské činnosti upozorňoval na svá zajímavá videa, ale od doby, co to rozjel se spolupracovníky, už je toho příliš, aby se to odtud dalo sledovat, tak si radši nastavte záložku! (Je i na pravé liště OrgoNetu mezi oblíbenými stránkami).

7 komentářů:

  1. Zbyňku, moc děkuji za Tvůj kanál, už jej delší dobu odebírám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím kanálem to vyznělo poněkud pejorativně :-)))

      Vymazat
  2. Ahoj Zbyňku, tiež už dlhšie odoberám tvoje videá,ďakujem ti za ne, chcem sa opýtať, či by sa dal preložiť tento film http://www.kacperpostawski.com/water-vid/vid-di.html keď to pojde, myslím že by to zaujímalo dosť ľudí, moja angličtina až taká dobrá nie je, tak ti dopredu ďakujem a teším sa, Jana.

    OdpovědětVymazat
  3. Zbyňku, dostala jsem odkaz na video Jak si snadno vyléčit rakovinu...Nelze jej nikde spustit. Toto téma mě velice zajímá, je možné jej někde získat??? Děkuji Valerie

    OdpovědětVymazat
  4. Budu tie videa este niekde, potom co ich zablokovali na youtube? nedali by sa nahrat na rutube ? Alebo nejake ine ulozisko?

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den na rutube jsem našla už před lety Vaše video nazvané Celosvětová revoluce již začala. Chci se zeptat na tu píseň v 10. minutě, nemůžu ji nikde už rok sehnat a pořád mi to vrtá hlavou:D Teda pokud video stále někde máte:) Prosím odpovězte mi na mail eva.scholzova@centrum.cz Mockrát Vám děkuji, jinak je mi líto že Váš kanál na youtube zrušili.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.