25. února 2013

MMS není zdraví škodlivé


Milý Orgonete,

dovolil jsem si přeložit abstrakt článku vědeckého časopisu Environmental Health Perspectives, číslo 46, str. 57-62 z roku 1982 (viz. příloha, lze to dohledat na internetu), který dokazuje, že oxid chloričitý (látka, kterou spíše známe pod názvem MMS – Master Mineral Solution) není zdraví škodlivý. Nepíše se nic o ozdravujících účincích, ale jako podpora v argumentech o neškodlivosti zdraví je to zásadní.



Je to zajímavý důkaz, který například usvědčuje Martina Beneše, ředitele Státního ústavu pro kontrolu léčiv, že LHAL v této reportáži na TV Prima: „Užití takovéto látky v naivní představě, že vás léčí, znamená sebepoškozování.“ http://www.youtube.com/watch?v=5BIJhU2xG8E

Zde je můj rychlý překlad:
"Aby bylo možné posoudit relativní bezpečnost dlouhodobě člověku podávaného desinfekčního prostředku vody, byla provedena kontrolovaná studie. Klinické posouzení probíhalo ve třech fázích, běžných ve studiích zavedení nových léků.
Fáze I – šetření rostoucí tolerance - zkoumané akutní účinky postupného zvyšování jednotlivé dávky chlorových dezinfekčních prostředků dobrovolným zdravým dospělým mužům.
Fáze 2 – zvažovala dopad na normální subjekty při denním požití dezinfekčních prostředků při koncentraci 5 mg/l za dvanáct po sobě jdoucích týdnů. U osob s nízkou hladinou Glukózy-6-fosfátu dehydrogenázy lze očekávat, že budou obzvláště náchylní na oxidační stres; a proto
byl ve Fázi 3 chloritan podáván v koncentraci 5mg/l po dobu dvanácti po sobě jdoucích týdnů malé skupině s potenciálním rizikem subjektů s deficitem Glukózy-6-fosfátu dehydrogenázy.
Fyziologický dopad byl posuzován na základě vyhodnocení baterie kvalitativních a kvantitativních testů. Tyto tři fáze řízeného dvojitě slepého klinického hodnocení oxidu chloričitého a jeho potenciálních metabolitů na lidské mužské dobrovolníky byly dokončeny se stejnými výsledky.
Nebyly zjištěny žádné zjevné nežádoucí klinické následky, kterých by si všimli zúčastněné subjekty, nebo pozorující lékařský tým. V několika případech byly ve spojitosti s léčbou zaznamenány statisticky významné trendy v určitých biochemických nebo fyziologických parametrech.

Nicméně z žádného z těchto trendů nelze usoudit, že by mohl mít fyziologické důsledky. Nelze však vyloučit možnost, že v delším období léčby by tyto trendy mohly skutečně dosáhnout rozměrů klinického významu. Avšak absencí škodlivých fyziologických reakcí v mezích studie byla prokázána relativní bezpečnost perorálního podání oxidu chloričitého a jeho metabolitů – chloritanu a chlorečnanu."

Zdroj: Konference 2013 o MMS, 1. část

Hezký víkend


Filip Šuster


PS: octování trochu pomohlo, přišlo mi, že bylo více světla, než obvykle; sem tam téměř díra v mracích




Orgonet: Díky, Filipe!
Octování rozhodně v ČB pomohlo, v neděli se u nás octovalo od rána, a celý den svítilo sluníčko (sice "zubatě", ale přece). Odpoledne došel ocet, díra se zacelila.
K neškodlivosti MMS: Kyslík taky není zdraví škodlivý, ale od určité koncentrace zabíjí. Podobně další látky k životu nezbytné. A každý člověk má jinou toleranci. (Já to MMS nějak nemůžu skousnout, ale nikomu ho neberu.)





19 komentářů:

  1. Zde je petice na podporu proti cenzuře informací o MMS a na podporu Andrease Klackera a na konci úvodní stránky - textu je několik řádek odkazů k oficiálním patentům a výzkumům kolem kysličníku chloričitého - ClO2, který Humble pojmenoval MMS :

    https://www.change.org/en-GB/petitions/ministerio-de-sanidad-y-conselleria-de-salut-de-catalunya-retirar-los-cargos-contra-andreas-kalcker-y-legalización-del-mms

    Co se týče orgonetova vztahu k MMS, tak chápu jeho zkušenost a dobrý je příměr s kyslíkem, ale je to stejné jak se solí. Sůl je k životu potřebná a někdo ji snese více, někdo méně. Kysličník chloričitý - ClO2 má tolik podob, tolik možností, tolik různých aplikací a lidé se mnohdy zaseknou na té první zkušenosti, která jim nesedne, protože o dalších možnostech toho příliš nevědí a často ani o správném dávkování.

    Ota

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto zaregistrované patenty z vědeckých výzkumů prokazují prospěšnost kysličníku chloričitého na lidské zdraví :

      http://www.forbiddenhealth.com/patents/Aqueous%20clo2%20matrix%20(oxo)%201988%20US4725437.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/Desinfecting%20Blood.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/Method%20of%20combating%20amebiasis%20in%20humans%201981%20US4296102.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/Oral%20care.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/Stabilized%20solution%20of%20clo2%201981%20US4296103.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/Treating%20Burns%201982%20US4317814.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/Treatment%20bacterial%20infections.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/against%20neuradegenerative%20disease.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/aids-dementia.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/antiseptic%20nontoxic%201977%20US4035483.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/clo2%20antiseptic%20compositions%201955%20US2701781.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/clorite%20againstneudegenerative%20desease.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/estimulating%20inmune%20sistem.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/fast%20wound%20healer.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/inmune%20stimulation%20cattle.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/regeneration%20of%20bone%20marrow%201989%20US4851222.pdf
      http://www.forbiddenhealth.com/patents/skin%20cleanser%20again

      Vymazat
    2. :-) Dobrá by byla záloha a překlady odkazů !
      Andreas se tím bránil před obviněním policie, že propaguje něco škodlivého, když ho vloni zatkli na začátku přednášky, kam přišlo na Ibize 400 lidí a přednášku tím zmařili. Zatýkalo ho 7 nebo 9 policistů. Petici proti této akci policie a cenzuře informací o MMS podepsalo třínáct a půl tisíce lidí. Od té doby zatím policie nezasáhla do přednášek a činnosti Andrease Kalckera, ale na následující přednášce po zatčení byli asi tří policisté přítomni jako úřední dohled nad akcí. Lidé před policií dávali najevo, že se zásahem policie nesouhlasí, ale policie již nezasáhla. Chovala se neutrálně.
      Ota

      Vymazat
  2. Před několika lety jsem si nadšeně koupila MMS a knihu o něm, když jsem měla nemocného psa a nikdo nevěděl co s tím. Pak jsem v knize narazila na varování, že pokud vám to ukápne na podlahu, nikdy nam nesmíte mít, a teď si přesně nepamatuju co, jestli sůl, nebo ocet nebo sodu, protože by se to vznítilo. A protože někdy každou z těch přísad používám, tak jsem to jako poměrně nebezpečné zamítla. To už bych spíš skousla ten peroxid. Něco, co by se mi mohlo doma vnítit, opravdu nepotřebuju, jsou i jiné cesty. Nechala jsem si knihu. Bohužel teď narychlo nemůžu najít tu informaci, s čím se to vznítí, jen tam je, že s octem to exploduje, ale měla jsem pocit, že šlo o sůl, třeba někdo ví. M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MMS skutečně dětem do rukou nepatří! Všechny látky v koncentrovaném a větším množství jsou určitým způsobem nebezpečné.

      U koncentrátu je to zcela stejné jako se zápalkami, benzínem, plynem, lihem, ředidly, svíčkami, manipulaci s otevřeným ohněm, nebo s elektřinou.
      U koncentrátu se musí dát pozor, aby látka nebyla vystavena nadměrnému teplu. Nedávat na pražící slunce, na kamna, nevystavovat vysokým teplotám!
      Koncentrát je nejlépe uchovávat v chladu. V létě jsem měl v autě neustále po ruce lékárenské bralenky 50 ml s MMS a nikdy se nic nestalo. Jistá opatrnost s koncentrátem je však vždy na místě.
      Znám desítky lidí, co MMS používají a zatím u nikoho k výbuchu nebo požáru nedošlo, ale každá chemikálie vyžaduje dodržovat jisté bezpečnostní zásady.
      Mnohem častější je to, že MMS může způsobit odbarvení látek, že si třeba uděláte flek na koberci nebo oblečeni. Proto Jim Humble chodí raději v bílém :-)

      Vylitý a vyschlý koncentrát by mohl za určítých okolností vzplanout třením, třeba i třením o podrážku boty. Funguje to jako povrch zápalky. Nejlépe vylitý roztok umýt vodou.
      Naředěný roztok k pití, koupelím, k aplikaci do spreje už žádným nebezpečím nehrozí, neboť naředění je tak velké, že látka není hořlavá. Po naředění je to bezpečné.

      I bezpečnostní list k peroxidu vodíku uvádí tuto látku jako nebezpečnou, a i když peroxid vodíku není sám o sobě hořlavý, podporuje svou oxidační schopností silně hoření!

      Naopak ClO2 ( MMS ) je díky svému oxidačnímu potenciálu +950 mV jednou z nejšetrnějších a nejbezpečnějších a přitom nejúčinnější dezinfekcí pro lidský i zvířecí organismus.
      Všechny ostatní desinfekce mají oxidační potenciál podstatně vyšší ( peroxid vodíku má 1800 mV ) a tím mají negativní dopad i na zdravé buňky, což MMS - ClO2, díky svému nízkému oxidačnímu potenciálu nemá a zdravým buňkám neškodí.

      Ota

      Vymazat
  3. konecne niekto pisalo MMS pravdu, len tak dalej bojujte proti farmaceutickym firmam ktore zarabaju na nasich nevedomostiach a strachu z niecoho ineho ako tradicnych lieciv Jim Humble je revolucionar v oblasti zdravia a Dr. Steven Greer v oblasti technologii

    OdpovědětVymazat
  4. mms skodlivy neni uz rok aplikuju na nachlazeni a jako prevenci proti chemtrails, s kolegy v praci do 1 dne mam po vsech virozach, rymach

    OdpovědětVymazat
  5. K reportáži na TV Prima je napsán článek v knize z roku 2012 "MMS/CDS Jednoduchá a účinná léčba nemocí" na str. 92 až 96.

    Reportáž se natáčela celý den, od rána do večera. Všichni trpělivě odpovídali i na mnohé hloupé otázky paní redaktorky. Nakonec TV použila právě odpovědi na ty nejhloupější otázky. V rozhovorech zaznělo HODNĚ zajímavých příběhů a faktů, které by lidem mohli pomoci a které by mnohé lidi zajímali. Nakonec však televize vyrobila zmanipulovanou reportáž v neprospěch MMS.

    U natáčení byla překladadelka, která slyšela mnohé věci poprvé, ale rozhovory ji velice zaujaly, že zrušila kůli natáčení i svůj program na odpoledne a podvečer a zůstala u natáčení do konce. Když pak viděla výslednou reportáž v TV, řekla k tomu následující :

    " Kdybych osobně nebyla u celého natáčení, nevěřila bych nikomu, kdo by mi vyprávěl, jak zajímavé informace byly ten den štábu televize Prima sděleny. JSEM ROZHOŘČENÁ z toho, jak mohou média manipulovat s lidmi a informacemi, které získají. JSEM VELICE ZKLAMANÁ, jak se s materiálem naložilo. "

    Pavel Eiselt, který byl také u natáčení přítomen a všechny dlouhé rozhovory vyslechl, k tomu řekl : " Pamatujte se prosím, že média mají neuvěřitelnou moc manipulovat s fakty, kterou mnohdy využívají. Někdy je to horší než za bolševika... "

    Nejhorší manipulace asi byla, že TV stále hovořila o chloritanu sodném a o jeho škodlivosti, ačkoliv MMS není chloritan sodný, ale kysličník chlořičitý - ClO2 a chloritan je pouze jednou ze základních surovin, z kterých se MMS ( ClO2 ) vyrábí reakcí s kyselinou, takže vznikne zcela jiná látka se zcela jinými vlastnostmi.

    Ota

    OdpovědětVymazat
  6. MMS je super prostředek na obnovu imunity.Vlastní zkušenost.A pro ty zájemce co neznají forum U pramene , tak jsou tam návody zkušeností uživatelů a různe rady:http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=36 a pro ty co mají vážny zdravotní problém,tak než začnou brát MMS tak nejdříve je nutná 3 denní detoxikace těla.Zdraví Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petře, MMS je skutečně vynikajícím aktivátorem imunity našeho organismu.
      Nepochopil jsem však, co myslíš třídenní detoxikací těla? Půst, zdravější strava, hodně vody...?
      Detoxikace těla trvá mnohem déle než 3 dny a navíc MMS je samo o sobě detoxikačním prostředkem.
      MMS řadě lidem nesedne na lačný žaludek, ale zase by se nemělo užívat bezprostředně po jídle, ale zhruba půl hodiny po jídle.
      Strava při užívání MMS by měla být spíše lehčí, zdravější, méně masa, více ovoce a zeleniny.

      Při užívání MMS je třeba vynechat alkohol, kávu, černý a zelený čaj, vypečené maso nebo kůrky pečiva, ale hlavně NE umělý vitamín C a nápoje s kyselinou citrónovou a raději se vyhnout i citrusovým plodům, nebo%t tyto věci ruší účinky ClO2. Minerály a vitamíny brát odděleně od MMS. Ale jelikož ClO2 funguje v těle pouze 60 až 90 minut, tak necelé dvě hodiny po poslední denní dávce už můžete jíst a pít cokoliv, nač máte chuť.
      Ota

      Vymazat
  7. Kdyby lidi více dbali na to, co jedí a dávají do sebe, nepotřebovali by MMS. Já jsem nebyla 3O let u doktora, protože jsem ochotna davat pozor na potraviny, poctivě si vařit, nepoužívám nerez nádobí a plasty, co můžu si vypěstuji, varuji se chemie a kosmetiky a snažím se užitečně hýbat. Všichni kolem mne kašlou prý z chemtrailsů, z naší rodiny nekašle nikdo, protože nemáme zahleněné plíce z nevhodné stravy a tak si náš imunitní systém zatím ví rady i s chemtrailsema, protože není zablokovaný nějakýma éčkama a ostatní chemií. A taky si nemyslím, že MMS neškodí. Všechny chemické látky uměle vytvořené když se dostanou do těla, škodí, dokonce i umělý vit. C a nebo betakaroten, to je přece známo. Navíc podle nejnovějších objevů dr. Liptona se mozek každé buňky nachází ne v jádru, ale v obalu - buněčné membráně, která je nejvíce vystavena působení chemikálie. Podle mne to bude těžce snižovat inteligenci a mezibuněčnou komunikaci, jen si toho zatím nikdo nevšimá a s MMS to nespojuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příteli, chloritan sodný je mimerál, vyskytující se v přírodě.
      Podle mne to bude těžce zvyšovat inteligenci a mezibuněčnou komunikaci, jen si toho zatím nikdo nevšímá a s MMS to nespojuje. Protože mám po laxním 3 roky užívání lepší paměť atd. a jsem inteligentnější, než dřív. Nebo moudřejší?

      Vymazat
    2. Správný přístup ke stravě a zdravému životnímu stylu velmi oceňuji! Ještě úspěšnější a čistější je výživa z prány, kterou se člověk také úspěšně vyhne zdravotním problémům z nekvalitní stravy a vlivu poškozeného a znečištěného životního prostředí. Vím, že je hodně cest, jak prospět svému zdraví a každý by si měl vybrat tu svou cestu, která mu nejlépe vyhovuje.

      Dovol však, zastanu se i kysličníku chloričítého. Výzkumy ukazují, že ClO2 produkují tělesné orgány přirozeným, přírodním způsobem. ClO2 je poměrně jednoduchá molekula a její složení a vlastnosti příliš neovlivní, zda ji vytvoří tělo, nebo zda vznikne mimo tělo uměle - přičiněním umu člověka. Tělo ji však nedokáže vytvořit dostatek na boj s patogeny. ClO2 však díky svému slabému oxidačnímu poenciálu o 950 milivoltech působí velice šetrně a hlavně selektivně a nepoškozuje buněčnou membránu zdravých buněk.

      Jim Humbke říká : "Nejvyšší koncentrace ClO2, kterou doporučuji k likvidaci patogenů je více než 100x nižší, jak množství potřebné k vyvolání jakéhokoliv poškození v těle."
      "Byly zkoumány stovky krevních vzorků po působení ClO2 a nikdo nezjistil poškození červených krvinek. MMS v koncentracích doporučovaných pro vnitřní užití neuplatňuje žádný osmotický tlak ani na membrány červených krvinek. Je vůči nim izotonické - nijak nepůsobí ani nepoškozuje jejich membrány."

      MMS hubí patogeny, aniž by zabíjel větší živočichy a zvířata a ani nepoškozuje, i sebenepatrněji, lidské či zvířecí tělesné buňky.

      ClO2 je pozitivní a přitahuje záporný náboj v patogenech a tím patogeny zabíjí. Prospěšné bakterie neprodukují žádné jedy a nemají tedy záporný náboj a nemohou s ClO2 reagovat.

      Kysličník chloričitý proniká až hluboko do tkání, a to je další důkaz, že tělesné buňky ClO2 neokysličuje! Jiná oxidační činidla nemohou tak hluboko proniknout, protože se cestou spotřebují na okysličování buněk a tělesných tkání, s kterými přijdou do styku. V tomto je kysličník chloričitý úžasný a výjimečný mezi všemi známými prostředky a v tom spočívá jeho přednost a pozitivní vlastnosti. Andreas Kalcker, který se zabývá výzkumem MMS říká, že doktoři z chirurgie mu potvrdili, že ClO2 je nejbezpečnější a nejúčinnější desinfekční prostředek na otevřené rány a na operace vnitřních orgánů. Zároveň ClO2 pomáhá účinně k hojení ran a jizev po operacích. Kamarád mi potvrdil, že po operaci ošetřoval zašitou ránu MMS i s masážním roztokem DMSO a jizva mu prakticky zmizela, je skoro neviditelná.

      Pokud by v těle nebyl přítomen žádný patogen, žádná toxicita, ani nežádoucí částečky škodlivých kovů, pak se po hodině ClO2 rozloží samovolně na čistý kyslík O2 a nepatrnou špetičku kuchyňské soli NaCl a nic škodlivého po sobě v těle nazanechává.

      Ale samozřejmě nepochybuji o tom, že teorií o nepředvídatelných následcích užívání ClO2 lze vytvořit spousty. Praxe však zatím ukazuje jiné výsledky. Několik lidí mi potvrdilo, že se jim po užívání MMS naopak zbystřilo myšlení a vnímání.

      Ota

      Vymazat
    3. O škodlivosti či účinnosti mms asi nemá cenu spekulovat, ale je tu jedno ALE. MMS sice ničí bakt. aj. neřády, ale neřeší asi pravou příčinu nemocí-stres, životospráva,neg. myšlení. Aby se nám ta BERLE z dlouhodob. hlediska škaredě nevymstila.

      Vymazat
    4. Souhlasím, opatrnost je vždy na místě u všeho. Jistě by se mělo jít hlouběji k příčině nemocí a k duchovnímu pozadí problémů a také vím, že mnohé lidi MMS přivedlo k hlubší analýze svého stavu a změně životosprávy. Zatím mi to však připadá podobné jako varování před přílišnou konzumací červené řepy, aby se její přejezení nevymstilo, i když má blahodárné účinky. Nejdelší zkušenost s používáním MMS má Jim Humble. Letos už to bude 16 let, co to pravidelně užívá, už kůli tomu, že často pracuje s nemocnými a přichází do každodenního styku s infekčními nemocemi. Vážněji onemocněl jednou na prasečí chřipku, ale s MMS se z toho dostal, i když na začátku přehnal dávky a bylo mu zle. Jinak si na následky MMS nestěžuje, jen mu to moc nechutná, jako většině lidí. Jim má už 82 let a je člověkem, který to zatím užívá nejdéle. Často využívá malý sprej 115 ml s MMS, kterým si občas postříká ruce, obličej a někdy i ústní dutinu. To jako prevenci proti infekcím, kterými je při své práci obklopen.
      Ota

      Vymazat
  8. Jeden můj známý skončil po větším množství šťávy ze superzdravé červené řepy v nemocnici. Vechno může nějakým způsobem uškodit, opatrnost je na místě vždy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo šťávu z červené řepy můžeš asi jen 60ml/den, je tam moc železa nebo něco, četl jsem to v knihách Malachova.)

      Vymazat
  9. Díky za příběh s červenou řepou. Dáme pozor ! :-)))

    ALE VELKÉ PODĚKOVÁNÍ MARTINĚ ZA UPOZORNĚNÍ NA CHYBU U PŘEDCHOZÍHO ČLÁNKU O MMS A POZNATCÍCH ING: BLÁHOVÉ. MARTINA a ještě jeden slovenský komentář měly pravdu. Uvedl jsem jednu informaci chybně. Jsem moc rád, že tu čtou texty lidé, kteří jsou v obraze ( informovaní ) a chybu odhalí a upozorní na ni :

    Martino, moc děkuji za upozornění na chybu. Máš pravdu! Omlouvíám se. MMS na plasmodia a mikrofilárie funguje, ale jsou na těžko dostupných místech a léčení MMS trvá dlouho i mnoho měsíců.

    Velice mne mrzí, že jsem to neprověřil dřív a s touto chybou se to objevilo i v Nové Regeně, na což mi paní Bláhová napsala toto :

    "Mrzí mne, že v Regeně je překlep, vložil jste mi do úst, že MMS nepůsobí na plasmodia a na pomalé viry a mikrofilárie, opak je pravdou."

    Důvod byl ten, že jsem ji nechtěl obtěžovat laickými diskusemi, protože vím, že v poslední době nemá moc času a musela odmítnout z důvodů velké vytíženosti několik lidí, kteří ji žádali o radu a pomoc. Má plno už skoro do konce roku, ale když občas najde prostor, snaží se vyhovět. Opravdu není v silách jednoho člověka napravit systémovou chybu celého zdravotnictví, které neumí u chronických a "nevyléčitelných" nemocí najít příčinu těchto nemocí a ty následně efektivně léčit.

    Ani jsem netušil, že texty vyjdou v Regeně, ale nějakou hrou osudu se ocitly mé články s fotografiemi v redakci, kde se zalíbily a zařadili je krátce před uzávěrkou do březnového čísla i s mým souhlasem, který byl krátce před uzávěrkou.

    Ota

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.