19. února 2013

Chcete podpořit Orgonet?

Provoz Orgonetu je finančně beznákladový. Stačí mu věnovat čas (předsevzetí maximálně 3 hod. denně je bohužel často překračováno) a osobní schopnosti, což mi nedělá problém, protože jsem do toho cvok. Dělat blog zadarmo znamená svobodu, nemusím se snažit komukoli zalíbit. Dělám si, co chci.

Ale nic netrvá věčně. Rodinný rozpočet na tom přestává být dobře.

Naše rodina žije celý život z učitelských platů. Před dvěma lety, když jsme k sobě vzali alzheimerovou babičku, jeden z členů rodiny opustil zaměstnání, že to nějak vydržíme s příspěvkem na péči o osobu blízkou. Vydržet se to dá, ale už to trvá skoro dva roky a začíná být na mě vyvíjen tlak, že trávím příliš času překládáním a různými hračičkami na Internetu, a že když mám tolik energie a času, tak mám radši přeložit něco za peníze. Že by si pak pečující osoba třeba občas mohla zaplatit paní na hlídání, protože už je opravdu unavená, atd.

Takže mi reálně hrozí, že mi na OrgoNet zbude čas jenom přes den, když mám "okna" (což je tak na jeden dva články za den) ale po večerech budu hezky muset makat na něčem "užitečném".

Tak mě napadlo, že kdyby někteří čtenáři třeba chtěli zaslat mírnou finanční podporu, že by se má večerní zábava na OrgoNetu části rodiny přestala jevit jako neužitečná ...

Kdybyste tedy chtěli, mohli byste mě třeba podpořit libovolným příspěvečkem na účet 

3246117544/0600
IBAN CZ5306000000003246117544 
BIC (Swift) AGBACZPP 

S díky OrgoNet

P. S. Orgonet (úterý odpoledne): 
Děkuji všem za první příznivé ohlasy. Vím, že nejsem nejpotřebnější, vy co jste na mateřské a nezaměstnaní a v důchodu, přispívání prosím vůbec neřešte, pošlete místo toho světlo nám všem (:-)))

P. P. S. Orgonet (úterý večer): 
Ještě jednou děkuji za další příznivé ohlasy. Někteří jste projevili zájem přispět ze zahraničí, a radíte mi, co mám pro to udělat. Díky, vyčkejte prosím, já se zkusím podle toho zařídit. 
A ještě, absolutně nepadá v úvahu tento blog nebo některé články zpoplatnit. Příspěvek je zcela dobrovolný, výměna energií ... 

107 komentářů:

  1. Pošlu. Rád. Je užitečné, co děláš pro ostatní. Orgonet přestal být "jen" portálem o výrobě orgonitů, ale nabízí šíři témat, které přinášejí nové pohledy a rozšiřují obzory. Byla by škoda to zabalit...

    OdpovědětVymazat
  2. a co tak si vzít k sobě někoho do týmu a pomoci třeba s moderováním komentářů, tříděním odkazů z emailu, ověřováním...

    OdpovědětVymazat
  3. A musí to byť len česká mena? Miro.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj orgo, moc rád bych ti přispěl a přispěju,jak budu mít práci. Můžeš nechat prosím Č.tvýho BÚ někde vystaveno na liště orga. Ale s tou prací v česku je to hrůza. To víme všichni

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi rád podpořím, již jsem zadal. Já děkuji Tobě. MK

    OdpovědětVymazat
  6. Mohol by si sem dat udaje o ucte aj pre zahranicnych podporovatelov....iban, swift, nazov banky a neviem, co vsetko k tomu este treba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Orogonet,
      myslim, ze nas je tu viac zo zahranicia. Na tento blog chodime vsetci velmi radi a taktiez velmi radi prispejeme(aspon ja). Tak ak potrebujes nejaku malu financnu pomoc, uvazuj prosim o tom, ci nezverejnis na tychto strankach v nejakom specialnom okienku infornacie o IBAN a Swift, taktiez nazov a adresu Banky. Tieto 3 veci su nezbytne k tomu, aby bol ukonceny transfer penazi zo zahranicia.
      Takymto sposobom(internet banking) je to aj velmi jednoduche pre vsetkych, co maju online pristup k uctu(ci to je Slovenko, Usa, alebo nejaka ina krajina z europskej unie. Pockame teda vsetci na Tvoju zmenu alebo aktivitu v tejto veci. Dakujem

      Vymazat
    2. Alebo si daj Orgonet účet do 0300- CSOB, tak by to bolo pre nás zo SVK jednoduchšie. Som na invalidnom dôchodku a tiež chcem trochu prispieť, mám to tu rada:-)

      Vymazat
    3. Aj ja rada prispejem, neviem si predstaviť, že by som si každý večer nemohla sadnúť k PC a čítať všetky tie zaujímavé články. Taktiež by mi veľmi chýbala tá naša konšpirátorská komunita :-) Akurát neviem ako môžem prispieť zo Slovenska.
      Jana

      Vymazat
    4. Aj ja sa pripájam som šťastný dôchodca a nesmierne si cením vašu prácu. Rád prispejem.

      Vymazat
  7. OK, pošlu něco...M.

    OdpovědětVymazat
  8. Poslal jsem alespoň dvě sta. Snad pomůžou rozjet platby od ostatních pravidelných čtenářů.
    Když o tom přemýšlím, tak je to můj první placený obsah na internetu.
    Díky za Orgonet.

    OdpovědětVymazat
  9. OrgoNete,
    měl bys dát prosbu o příspěvek do lišty, někam na stálé, viditelné místo. Článek v hromadě příspěvků brzy zapadne.
    Kdysi jsi měl i nabídky na umístění reklam. Zvaž to.

    Mne se sice líbilo, že OrgoNet byl jeden z mála čtených blogů, kde se reklamy neobjevovaly a peníze či příspěvky se neřešily, ale když to jinak nejde...

    Myslím si, že lidi teď obecně moc peněz nazbyt nemají, většina má spíše méně a méně. I přes mnohé alternativy, které fungují, mám trochu obavu, že veškerá činnost nakonec krachne na penězích a na tom, že pro existenční starosti nebude moc času na jiné nezávislé aktivity, To je tlak, kterému se těžko odolává.

    Ota

    OdpovědětVymazat
  10. Co takhle zavést placený přístup k článkům, které přeložíte? Převzaté věci byste mohl dál nechat volně přístupné. Myslím, že by to bylo fér a čtenáři to jistě pochopí. A doma budete mít klid :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cesta do pekel.Tohle může napsat jen ten,kdo se bojí "konkurence".Placené přístupy (ala Matrix,Osud...)jsou pro mě osobně odpuzující.Je to styl:zaplať a já ti povím něco,co se ti třeba nebude ani líbit.Naopak příspěvky typu Zvědavec více stimulují.Jinak prosba Orgonetu o příspěvek je napsaná velice slušně,citlivě a inteligentně.Zkomercializování tohoto webu by byla jeho smrt.A ty máš přece rád život,ne :o)?

      Vymazat
    2. placené články jsou nesmysl :) se podívej na osud.cz to je tragédie jak to dopadlo

      Vymazat
  11. Ahoj,
    s takovými žádostmi mám problém, blízko kolem sebe mám lidi, kterým by taky pomohlo cokoli. Když ale vidím tu práci co tady v tom je a hlavně kolik už toho dalo mě, bez toho abych dlouho hledala sama, hned jak se k tomu dostanu pošlu 200,-
    Díky

    OdpovědětVymazat
  12. Jistěže chtěli! kdysi jsme platili depresivního Maška na osudu, tak co bychom nepodpořili poctivou a užitečnou práci. Doufám, že nás bude hodně. Nejlépe každý čtenář aspoň pár kaček! Díky Orgo, kéž se ti z radostné práce stane i živobytí.

    OdpovědětVymazat
  13. od autor článku :Octování na Slovensku.
    ja by som ti rád poslal dajake peniaze ,ale som nezamestnaný a ani len socialnu dávku nedostávam.
    takže moj príjem je nula.až na 10 eur mesačne čo
    mi dava sestra .inač žijem u rodičov.strava ubyt zadarmo v podstate.som bol dakedy vojak pre dvoma rokmy asi pat rokov. ak budem mat nejake peniaze na učte čo zatial tam je asi 10 eur len na udržanie učtu aby existoval do buducna, tak ti pošlem isto iste ja nezabudnem orgonet.

    OdpovědětVymazat
  14. A ja jdu do toho. Jsem na materske "dovolene",takze se mam jak prase v zite a na tyto super clanky ve sve penezence mam. Diky, diky,vymena energii musi byt. Terka

    OdpovědětVymazat
  15. není problém mám sice malý důchod ale něco pošlu :-) ať něco přispěju na další dobré články

    OdpovědětVymazat
  16. milý Orgonete,jsem prdoch duchodce,ale KONEČNĚ před třemi lety jsem se probral z vlastní lenosti a uprchl před poplatky Livii vykradené rakouské české spořitelny do FIO...tam jsem byl několikrát UJIŠTĚN,že jsou vskutku česká banka...Takže jsem vlastnecky hluchý ignorant na jakékoliv skučení a vytí vlastníku webu o podporu,,,,když nemají koncovku učtu 2010...nehodlám podporovat cizáky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není povinností Orgoneta vést tento web,není povinností naší jej číst.Stejně jako není povinné mít účet u té které konkrétní banky a už vůnec není naší povinností na něj přispívat.Vlastenectví je něco jiného,než preference banky a slábnutí smyslového vnímání nebývá vždy způsobeno věkem,může mít i jiné,degenerativní příčiny.Pokud budu ignorovat velice šlušně formulovaný dotaz,může se stát,že nebudu mít komu sdělit fakt o svém vlasteneckém hluchém ignorantismu a nezbude mi nic jiného,než se hrabat v tom,co jsem dodnes ignoroval.Samozřejmě přispívám(,pokusím se i opakovaně).Za televizi a rádio musím platit ze zákona a na rozdíl od tohoto webu je mi oboje srdečně ukradené.
      Vlasta

      Vymazat
    2. To byla silná a rozhodná řeč jak od Vévodkyně valdštejnských vojsk ! Bravo, bravo, bravo hřmí vojsko jako jeden muž !:-)))

      Vymazat
  17. Jsem taky nezaměstnaná, ale peníze pošlu. Myslím, že si to určitě zasloužíte.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj O., kdysi jsem ti chtěl poslat dárek, ale nějak to nevyšlo s adresou od tebe.Což chápu.Za tu haldu skvělé práce taky hned něco posílám.
    Zrušil jsem noviny, televizi taky navíc neplatim, a tobě rád ze srdce rád posílám.
    Milan Namur
    Pa ucitelskeej

    OdpovědětVymazat
  19. Tento blog je fakt super. Nachází se zde hodně inspirace a bohužel musím uznat, že někdy jsou tu hodnotnější články jak na placených portálech. Jak píše Terka, též vyměním nějakou tu energii - v tomto případě je to potřeba.

    OdpovědětVymazat
  20. Dobrý den,
    Vaše práce je pro mě hodně důležitá a moc užitečná a konečně mám příležitost Vás alespoň symbolicky podpořit, což s radostí činím.
    Děkuji, že jste.
    Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  21. Urcite rada vypomuzu. Zasloužíš si to..Líbí se mi reakce Terky- taky se mám jak prase v žitě :-)) jsem v invalidnim duchodě, ale ráda prispeju- moc bys me tady chybel..
    A nechces vyvesit císlo uctu? Irena

    OdpovědětVymazat
  22. Aha-ze bych to cislo uctu prehlídla? Sorry. Uz ho ctu. Ir

    OdpovědětVymazat
  23. Železo ukuto dokud bylo žhavo....ps, dej na můj mail, když tak vědět, jestli došlo. Díky M

    OdpovědětVymazat
  24. Pekny den, Orgonet, pripiste aj IBAN pre Slovensko, radi podporime tento super web.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Orgo, jsem na tom asi stejně mizerně ,jako většina , ale trošičku přispět na tvůj skvělý web můžu. Orgonet si získal mé srdce a velmi by mě mrzelo, kdybychom se tu nemohli scházet. Snad se ti podaří alespoň něco od nás bídníků nasbírat. Držím ti palce a pa

    dan.

    OdpovědětVymazat
  26. Milý OrgoNete, jsem mamina na rodičovské, ale vzhledem k tomu, co vše mi už Tvůj blog dal (a to jsem ještě zdaleka nepřečetla všechno), ráda přispěji. Než bych to vše našla někde na netu sama.... Jen si myslím, že jednorázová pomoc je sice pěkná, ale až se vyčerpá, budeš tam, kde jsi teď. Takže uvažuji jak, aby to v našem rozpočtu nebylo moc poznat, ale jsem rozhodnutá přispívat pravidelněji, třeba 200,- co 2-3 měsíce..? Pomůže to? Není to sice bůhvíco, ale snad když se nás sejde takto několik, nakonec to přinese spokojenost i do Tvé rodiny ;o) Díky, Radka

    OdpovědětVymazat
  27. Taky se určitě přidám s nějakým příspěvkem, chodím se sem odreagovat :-) a Orgonet by mi moc chyběl.
    Jsem taky pro placený přístup k článkům jako jsou na jiných webech. Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se zavedením placeného přístupu má O. minimálně o jednoho čtenáře míň.Dobrovolnost je volba..........
      Vlasta

      Vymazat
  28. Orgonete, taky se přikláním, dej si někde hned na začátek žádost o příspěvek a odkaz na tento článek. Tady tak se ztratí v davu.Teď je tě potřeba i pro tuto práci a bylo by škoda, dělat něco jinýho pro "prachy".
    Je vidět, že od těch sociálně slabších, je vždycky největší podpora.
    Přeji ti, aby se objevil i nějaký pan podnikatel, který by mohl pro dobro věci, udělat tentokrát mnoho. Vždyť tak by se mu načetli i "duchovní body", pokud by to udělal ze srdce.
    Vy všichni co jste to tak udělali, je máte také již připsané. Tady nejde o částku, ale o pomoc srdce srdci a informovat lidi.
    Taky se přidám nějakou troškou.
    Ale nesouhlasím s placeným přístupem. Ty informace musí být přístupné pro všechny i pro ty, co na to nemají.
    Přeji všem mnoho lásky a dobra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, nějakou výraznou lištičku někde nahoře na hlavní stránce, ať je vidět při každém vstupu na Orgonet, neboť se někteří vyjádřili, že by jinak mohli s "výměnou energie" zapomenout. :-)

      Vymazat
  29. orgonetku, máš účet na paypalu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro nás, co pošlem přes Paypal zdarma, ale příjem podléhá nějakým cca 5- 8% poplatkům ...

      Vymazat
  30. Pozor na zdanitelné příjmy, ať nemáš potíže, jako p. Stwora na Zvědavci. Věř, že by to rád někdo proti tobě využil, aby tě umlčel.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jak to je se zdaněním sponzorských darů, protože my přispěvatelé jsme v podstatě sponzoři, ne?

      Asi nejlíp to je vysvětlené zde:
      http://www.jakpodnikat.cz/dary-a-dane.php

      Vymazat
  31. Též jsem na MD ale ráda pošlu. Máme tě moc rádi,vážíme si času a ochoty dělat pro lidi užitečné věci. K.

    OdpovědětVymazat
  32. Pošlu. Ráda čtu tyto stránky každý den. Dokonce je otvírám jako první...

    Děkuji Vám moc, že je tvoříte.
    Marie.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj,práve pred mesiacom som si prestala predplácať iné (v komentároch už spomínané) stránky ,lebo som zistila, že tam navštevujem už len jednu rubriku - TM :) a našla som si ako náhradu Orgonet. Aj som sa čudovala, že tak kvalitné stránky sú zadarmo. Veď platí sa za všetko, noviny, rozhlas aj televíziu...Len si myslím, že z takej občasnej, náhodnej výzvy asi veľa úžitku mať nebudeš. Asi by bolo dobré jasne stanoviť pravidlá, určiť nejaký fixný poplatok v rozumnej výške...A prosím, vyrieš aj spôsob platenia zo Slovenska, aby platby nemuseli byť zbytočne zaťažené poplatkami za prevod peňazí.

    OdpovědětVymazat
  34. Placený přístup k článkům?Chápu, že vše něco stojí.Ale tento nápad se mi nezamlouvá.Každý si opravdu nemůže dovolit něco někde platit navíc.Všichni víme, jaká je dnes doba.Platy stagnují,někde i ubírají.A nakonci měsíce spousta lidí nevystačí.Bylo by to nefér pro ty,kteří sem pravidelně chodí, navštěvují tyto skvělé stránky a nacházejí tu povzbuzení,lásku,poučení,uklidnění,smíření,pravdu,úsměv,pohlazení na duši atd., atd.a nemají prašulky na to,aby zaplatili a mohli sem kdykoli utéct a aspon na chvíli se odpoutat od reality- jak vyjdu,co za co nakoupím,co koupím děcku dřív, boty,nebo bundu?můžu dnes k večeři šunku,nebo až příště,co zaplatím dřív?elektriku?vodu?půjčky?nájem?co si nechám napříště?A věřte,že takové rodiny znám.Zkrátím to-sama přispěji Orgonetkovi,jsem denní návštěvnice,ale nech prosím na každém, at se rozhodne sám, zda si může dovolit něco poslat.Takže nejsem zastáncem placených článků.Posílám hodně síly a lásky všem a jen a jen pozitivní náladu a úsměv na tváři, Actina :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Drahý Orgonete, pomáháš nám taky, tak proč bych nepomohl. Něco zašlu. Přeji mnoho zdaru a zdraví...... :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Zdravim, mozna by nebylo zle si zalozet nejaky ucet primo na Slovensku. To co by se nacpalo bance do chrtanu za prevod do CZ by se urcite vyuzilo na lepsi ucely. Prosim zvaz to, jak vidim je tu hodne lidi ze Slovenska.
    Ales

    OdpovědětVymazat
  37. Zdravim, mozna by nebylo zle si zalozit primo nejaky ucet na Slovensku. Lidi ze Slovenska je tady hodne, a to co nacpeme bance do chrtanu za prevod do CZ se da vuyzit i jinym zpusobem.

    PS pro lidi ze SK, nelejvensi zpusob jak poslat do CZ je neposilat v CZK ale primo v Eur, Orgonetova banka to prepocita podle aktualniho kurzu (pak je poplatek nejnizsi)
    Iban a Swift si muzete vygenerovat na tomto odkazu http://www.cnb.cz/cs/platebni_styk/iban/iban.html

    Ales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji založit si účet u Fio, kde je to bez poplatků. Ten umožňuje zaslat i peníze z SK na FIO SK banku jako tuzemskou platbu bez nutnosti IBAN, SWIFT a vyšších poplatků viz: http://www.fio.cz/bankovni-sluzby/platebni-styk/cr-sr. FIO je jediná banka, která nemá zahraniční vlastníky nebo nepere peníze přes daňové ráje typu Malta, Kypr, Nizozemí či exotické státy.
      Za zvážení stojí i mBank, ale je to organizační složky polské banky, která je dcerou Deutche bank.

      Vymazat
    2. Ako už niekto vyššie spomínal, vcelku výhodný je aj prevod zo slovenskej ČSOB do českej ČSOB (aktuálne poplatky elektronicky 0,15 Eur a na pobočke 1,2 Eura). Prevody do iných bánk stoja väčšinou nejaké percento zo sumy, ale min. 10 Eur za prevod (nepoznám špeciálne zvýhodnené prevody v iných bankách - napr. to FIO). Pre platiacich je dobrý aj PayPal.
      Keď budú dostupné nejaké výhodnejšie spôsoby platby, rád prispejem (podľa situácie aj pravidelne). Ďakujem za všetko.
      S pozdravom,
      alexk

      Vymazat
  38. Pošlu moc ráda (a třeba každý měsíc, když to půjde) aspoň ty symbolické 2 stovky - pokud to udělá každý z nás, kdo tě čte a poslat může, tak si myslím, že to přece jen ten rodinný rozpočet vylepší. Placené stránky jsou pitomost - odradí to už jak tam člověk vleze, a nebo vzápětí, když začne číst začátek článku, rád by dočetl ten jeden jediný ze všech, ale když není platící, má po ptákách i jen s tím jedním. Tyhle informace by měly být přístupné všem bez ohledu na to, jak hluboko mají do kapsy. Takže my, co můžeme něco ukápnout, umožníme přístup sem i těm, kteří na to prostě zrovna nemají. Dobrý nápad. (Zadám příkaz rovnou, odešle se ale až zítra - VS 58)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mesacne 200kc ???.... To by si mohla mat v polici o rok 12 novych kniziek (z recyklovaneho papiera), kludne hodnotnych...
      Orgonet, nezabudni to nezverejnit...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Co je to za provokativní řeči ? Dublovaný Marek, netáraj tol´ko do vetra !

      Vymazat
    3. Dublovaný Marku, nemám tolik místa v knihovně, i tak jsou tam knížky ve dvou řadách za sebou. A sem si chodím číst pravidelně, takže nevidím jediný důvod, proč to měsíčně nepodpořit aspoň těmi symbolickými dvěma sty Kč. Takže asi takto: ty si o svých penězích rozhoduj sám, klidně si kup 50 nových knížek za rok, ale nerozhoduj pro změnu za mě o mých penězích, je ti houby po tom, komu je dám a nebo jestli je jen hodím z mostu do řeky, aby pluly k moři.

      Orgo - příspěvek na květen odejde z účtu v pondělí opět pod stejným VS 58.

      Vymazat
  39. Stepe19. února 2013 20:59

    Cesta do pekel.Tohle může napsat jen ten,kdo se bojí "konkurence".Placené přístupy (ala Matrix,Osud...)jsou pro mě osobně odpuzující.Je to styl:zaplať a já ti povím něco,co se ti třeba nebude ani líbit.Naopak příspěvky typu Zvědavec více stimulují.Jinak prosba Orgonetu o příspěvek je napsaná velice slušně,citlivě a inteligentně.Zkomercializování tohoto webu by byla jeho smrt.A ty máš přece rád život,ne :o)?

    SOUHLAS !!!

    viktor

    OdpovědětVymazat
  40. Jinak Orgo, Moderátor by se ti určitě hodil, minimálně na třídění komentářů. Ale samo by to musel být někdo, s kým bys jel a hodně podobné vlně.

    Viktor

    OdpovědětVymazat
  41. Ahojky Orgonetku, po celou dobu co chodím na Tvé webky , jsem si vždycky uvědomovala, jaké jsem měla štěstí a našla právě tento zdroj , jak inspirativních, duši hladících, tak i velmi důležitých informací k přemýšlení. Podle mne neuvěřitelná obětavá, upřímná a nadšená práce ze srdce, která tu jde cítit po celou dobu. A velmi dobře si pamatuji, chvíli odmlky, kdy web stál. Naprosto jsem chápala Tvé pocity hraničící s marností tvé práce, že přinášíš tolik informací a ty lidičky  ne a ne se probudit. ) A jsem neskutečně ráda a si vážím toho, že si to nevzdal a pokračoval dál ve svém ochotném a nadšením protchnutém sdílení informací s ostatními. Srdci je naprosto jasné, že činnost a pohnutky, které tě k ní vedou se nedají nikdy zaplatit penězi. Tak ,jako mnozí zde i já nesleduji televizi, nekupuji noviny ani časopisy. A nemám jediný důvod proč nepodpořit web, který se mi líbí a pocitově mi připadá přínosem i mezi ostatními. I já jsem po XX letech od letoš. nového roku nezaměstnaná, ale posílám prvních 200 a pak každý měsíc alespoň čtvrtinovou částku, než se opět obnoví zdroj mého pracov.příjmu. Přeji jen to nej…., s láskou Laira.

    OdpovědětVymazat
  42. POSÍLAM A POŠLU SKVĚLA PRÁCE!

    MIREK

    OdpovědětVymazat
  43. Přeci jen ještě něco, vůbec mi nevadí, když budu dobrovolně přispívat a ostatní se budou chodit dívat jen tak a budou mít přístup ke všem informacím , tak stejně, jako jsem je měla po celou dobu i já. Ba naopak myslím si , že tento web má mnohem vyšší hodnotu a to je sdílení, jak tady někdo hezky napsal je to od srdce k srdci. Když se zpoplatní přístup k informacím stává se z něj, už něco zcela jiného.
    S láskou Laira

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě proto se mi to líbí, že to je dobrovolné, nikoli vynucované. Krom toho - za časopis člověk vyplázne stovku jako nic a ani zdaleka se tam toho nedočte tolik jako tady, a tam je to ještě podporované reklamou takřka na každé stránce. A tady se tomu věnuje jeden člověk - to je až neuvěřitelná obětavost.

      Vymazat
  44. Ahoj ORGONETE, jsem na RD. Velmi ráda posílám malý příspěvek jako poděkování za vše, co vše pro nás děláš:-) Prosím nalaď se na vibraci hojnosti a bude ti dáno. Vesmír je štědrý:-)
    Asi bych se přiklonila, aby přístup zůstal zdarma (sleduji, že hodně čtenářů je z řad důchodců, rodičů na RD...atd.).
    Každý individuálně nechť zváží svoje možnosti a myslím, že budeš mile překvapen. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. A ty jsi nám dal už opravdu hodně:-) DÍKY!!!!!!!
    Posílám světlo, Jitka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Orgonete,

      už vícekrát mě napadlo, jak moc musí být času, který do webu bezplatně dáváš. Tedy nám všem. Mockrát Ti děkuji. Už asi půl roku je Tvůj web mým nejoblíbenějším zdrojem informací. A příležitostí sdílet myšlenky s Tvými čtenáři. Ač bez příjmů i bez dávek, přispívám svou troškou. A přimlouvám se za dobrovolnost. V budoucnu budu ráda přispívat pravidelně. A.

      Vymazat
  45. rad podporim, pravidelny mesicni prispevek na ucet zadan. stepan/gondaria.net

    OdpovědětVymazat
  46. Děkuji za Tvůj web, čas a schopnosti, posílám, ač nezaměstnaná. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ego si zgustlo.... ;D...... Ale tym sa TVOJ ZIVOT nijak nezmeni.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Orgonet, AK MAS SVEDOMIE, napis, nech ti nezamestnani NEPRISPIEVAJU, a napis to na hlavnu stranku k cislu uctu. Urob tak, lebo nemaju rozum..... Decku odtrhne knizku, aby dal/a tebe, alebo si nekupi novy sveter (ona, on), a bude mat len jeden..... TAKTO SA TO NERIESI. Nezamestnani, nehrajte sa na Matku Terezu..... Je to FINTA VASHO EGA, nic viac, osvietenejsieho a "chrabrejsieho" cloveka to z vas neurobi. Dajte vy, CO MATE, nie vy, co mate socialku, ci davky... (samozrejme, nie je to prikaz, ale.... OZNAM :-P :-)..)
      Diky, Orgonet.
      Ak to nezverejnis, das tym najavo, ze ti pridu vhod aj peniaze, ktorych hlupe darovanie od ludi na socialke, bude v ich rodine DOST CITIT.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. Máro, máme takové přísloví: Dvakrát měř,jednou řež.
      Pro ukvapené tedy: Nejprve čti, pak reaguj.
      Neboli: Přečti si článek, na který reaguješ, celý.
      A.
      P.S.: vždy mě pobavíš..., díky

      Vymazat
    4. Ale prosím tě, když má a může někdo uvolnit pár korun pošle. Když nemá nepošle. Na tom není nic špatnýho.

      Vymazat
    5. Marku, Marku!Tak to se ti fakt nepovedlo.V

      Vymazat
    6. Marku,čistě za sebe.Vím komu posílám a za co.Není to úplatek,není to dar z milosti nekonkrétnímu subjektu,není to odpustek.Je to výraz poděkování a úcty k někomu,kdo mi zcela nezištně pomohl.
      Vlasta

      Vymazat
    7. Marku, skoro to vypadá, jako by v tobě hlodala závist. Takže ještě jednou: Rozhoduj si o svých penězích jak chceš, ale nerozhoduj za druhé a ani jim neraď, každý má svůj rozum a je na něm (pokud je svéprávný), kam své peníze investuje. Není to tvoje starost kdo komu a kolik dá. Díky.

      Vymazat
  47. Orgonet, akonahle ale zacnes dostavat peniazky za to, a bude to mozno aj 4000 mesacne (myslim, ze viac asi nie, ale KTOVIE...), tak tym trochu stracas slobodu. Ale - prajem ti to. Aj keby si dostaval za to 10 000, nech sa paci, prajem ti to.Ale uprimne napisem, ja nic neposlem. Nazeram tu sice kazdy den, ale......chybaju ti tu prispevky O EROTIKE, a mne osobne sa nechce platit za tymto sposobom NEUPLNE INFORMACIE. Navyse, som rad,ze my vystacia peniaze na jedlo.... ;-)....
    Drz sa.

    Marek & Marek G.

    PS : Alebo kasli na to, a venuj sa rodine..... Ci obuvnikove deti (rodina) chodia bose ? .... BUDES FRAJER, KED SI DAS DOPORIADKU VZTAHY V RODINE, MYSLIM VYSOSTNE MANZELKU A DETI (k mame sa ti vztah nezmeni, vies preco, alzheimer...)... JE TO FAJN STRANKA, ale nezabudaj, ze tu chodime vsetci PRETO, lebo nemame nic leosie na praci, chodime tu "mentalne masturbovat"..... Ale VELKE ZMENY NENASTAVAJU. Asi ako u teba. Ahoj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro Marek a Marek G. A doprčic, a já myslela podle toho jak si tady píšeš a všem sděluješ, jak si našel cestu a teoreticky už skoro svítíš a už jsi úplně někde jinde, nožkou skoro osvícený. No vidím co vidím, někdy není všechno tak jak se zdá.A ty tady přitom podle svých slov jen mentálně masturbuješ :-), no tak to příjemnou zábavu. Jen jsi si nevšiml jedné věci, nikdo vůbec nikdo tě nenutí sestoupit z tvé už skoro osvícenosti, světlosti a něco přispět, zatím tady jen vkládáš své výzvy ostatním a sdělení , že ty nepřispěješ, to je tvoje volba, nikdo tě opravdu nenutí k opaku.Ale nech prosím ostatní svobodně se rozhodnout podle svých pocitů, zda přispějí či né a věř mi, že ti lidé určitě ví a sami umějí posoudit co zvládnou ze svého rozpočtu dát. A to , že si hojí zasláním své ego, no nemyslím, třeba já si nepotřebuji nic honit věř mi :-), pošlu proto, že zde nacházím plno věcí ,které mě zajímají, které bych si nepřeložila a chápu, že za tím stojí plno práce a času. A v životě se mi potvrdilo jedno. V neštěstí ti většinou pomohou právě lidé ,kteří sami nemají nazbyt, ne nehoní si tím své ego,ale vědí právě o čem to je. Je v nich soucit, pochopení, porozumění, láska, která se vždycky objeví ve chvíli kdy je druhému nejhůř a dokážou pomoci třeba jen maličkostí. A to je pro mě to osvícení, povstání ducha.

      Vymazat
    2. Zajímavé, co všechno sem Orgo nasázel za komentáře. Tento je silně provokatérský a protiorgonetovský. Pokud chtěl tím Orgonet jen rozšířit pluralitu názorů (tzn.pozitivní versus negativní) na dané téma (placený či neplacený blog), pak klobouk dolů vůči jeho odvaze, jakou přitom prokazuje.
      Já si nemyslím, že by měl Orgonet vylučovat lidi bez práce apod.sociálně postižené z toho, aby mu poslali nebo občasně či pravidelně posílali nějaký malý finanční příspěvek. Je to jejich svobodné a vědomé rozhodnutí, poněvadž si váží toho, co pro ně Orgonet dělal, dělá a ještě hodlá udělat. Orgonet je totiž vyjímečný blog v mnoha ohledech i v rámci světových měřítek, jak už tady před nedávnem předeslal jeden přispěvatel ze zahraničí - (Kanada ?). Orgonet je přesně o SDÍLENÍ a vzájemné POMOCI všech zúčastněných, o čemž svědčí neuvěřitelný počet návštěv - k dnešnímu dopoledni : 8.803.263. Tak vysokou návštěvnost nemají ani PLACENÉ blogy či weby. Ačkoli je Orgonet nezávislým médiem, a my zase nezávislými čtenáři a komentátory, vznikla tady v průběhu času vzájemná silná vazba, sympatie a odpovědnost, které obě strany zavazují k určité cti, důvěře a podpoře. A o podporu Orgoneta se tu nyní jedná. Proto, kdo máte Orgoneta rád, rádi sem na něj chodíte, rádi jej sdílíte, podpořte jeho další existenci v době, kdy naši společnou pomoc potřebuje. On pro nás nezištně již udělal mnohé, a bylo by hanbou nejednoho z nás se k němu v těžkých chvílích obracet zády. Rovnice je jasná : Orgonetovi budeme pomáhat - bude Orgonet, Orgonetovi nebudeme pomáhat, a jen využívat a se vézt na jeho práci - Orgonet nebude ! Je to to samé, jako když se vás zeptám, chcete Orgonetovu smrt nebo život ?! Podle toho zpytujte svoje svědomí,a podle toho se zařiďte ...

      Vymazat
    3. Pro Marek a Marek. A safra,učitel EGA se právě tím svým nechal převálcovat a neustál ho.A mentální masturbátory tu nehledej,tady se s nima nikdo hádat nebude.
      Jinak jako TROLL je to příspěvek super !
      Vlasta

      Vymazat
    4. Dublovaný marek, tárajstvá si zdielaj v izbičke pre dôstojnikov, hej ?!

      Vymazat
  48. Zadávám malý měsíční příspěvek. Doufám, že pomůže. A opravdu pozor na ty zdanitelné příjmy. Neradi bychom o tebe přišli. Díky za Tvůj blog.
    MorPPheus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, chamtivá ruka bankéře a státu číhá na každou ušlou nezdaněnou minci. Proto říkám, sice platit daně (pokud to jinak nejde), ale přitom kašlat na NĚ (jako na ty, co daně uzákonili a vybírají je) !

      Vymazat
  49. Také ráda finančně podpořím. Děkuji Ti za Tvou neskutečnou obětavost v této práci.Každý večer po své práci se těším přijít na Tvé stránky a je to jako setkat se s dobrým přítelem, nedovedu si představit, že by zde nebyl. Pro nás "neangličtináře" přinášíš informace, které by nám byly jinak nedostupné. Obdivuji Tvou pracovitost, moudrost a skromnost s jakou vedeš tento web. Když jsi v prosinci loňského roku zde přemýšlel , zda jsi vůbec hoden vzestoupit, když se nic viditelného nestalo, tak jsem si pomyslela -" Milý Orgo a kdo z nás, když ne Ty?" - tak neskutečně velkému množství lidí pomáháš, pravá krása o sobě mnohdy neví...děkuji. Eva

    OdpovědětVymazat
  50. FIO banka má jednoduchý převod na Slovensko ( tam i zpět) zadarmo. Přimlouvám se též za FIO banku a jsem příznivec tohoto webu, díky za tuto práci.

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Orgo, taky sem chodím každé ráno pro potěšení i informace nebo se svým osobním sdělením...Patřila jsem dříve taktéž k těm, co chodili na výše zmíněné předpalcené stránky (prostoupené depresí), ale díky nim jsem našla Tvé. Taky jsem si kupovala časopisy s různou tématikou o alt. medicíně, esoterice, spiritualitě. Teď za ně ušetřím kupu peněz a ještě se dovím mnohem víc i z jiných, pro mne dříve neznámých oblastí. Navíc se můžu zapojit do komentářů.., sledovat reakce ostatních... Díky upřímně za Tvou práci, je mi moc sympatický dobrovolný způsob platby. Já vím, že zde chodí takoví lidé, kteří umí podle svých možností ocenit to, co tu pro nás ve volném čase děláš. (Podobným způsobem to má "nastaveno" i Péťa, co překládá videa E. Tolle) Hodně sil a zdaru, jsme s Tebou :-) JaJi

    OdpovědětVymazat
  52. Děkuji Ti Orgonete za Tvou práci, kterou pro nás odvádíš. A proto i já velmi ráda přispěju.
    S láskou Sumaya

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Orgo, ano, chci podpořit Orgonet a přispěji ...
    Díky za Tvoji práci.

    Honza
    Brno

    OdpovědětVymazat
  54. Nebudu se opakovat po většině...přispěju :) Díky za Tvou práci. Lída

    OdpovědětVymazat
  55. Přispěním penězi nic nevyřeší,je to jen velice krátkodobé řešení, všude kolem nás jen lidé napřahují ruce na různé sbírky, já osobně ze zásady peníze nedávám, když totiž vidím jaké peníze se v obrovském měřítku rozkrádají všude kolem nás je potřeba natáhnout ruku směrem tam!!! ale pokud ti lidé kolem tebe radí, že máš překládat za peníze tak mi to přijde jako nejrozumnější, prostě ubrat páru a více času se věnovat výdělečné činnosti a vůbec si nedělat těžkou hlavu, že zbude méně času na psaní, nic není definitivní
    Gaia se určitě o své milované hodné děti bezezbytku postará...vím o čem mluvím

    OdpovědětVymazat
  56. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  57. DOBRA INFO STRANKA: JE TU VSETKO KRIZOM KRAZOM ;0)... POSIELAM ENERGIU NECH SA DARI... MOZNO TREBA IBA NIECO VYVAZIT A MYSLIET AJ NA SEBA ;0), POZRAVUJEM A OPRAVA V NAZVE O TOM HOVORI: SLOVO "NECHCETE" BOLO ZMENENE NA "CHCETE"... UZ TO PRUDI ;0)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj milý Orgonete, veľmi rada Ťa podporím v Tvojej činnosti..... ako hovorí Teal Scott : "Energia musí prúdiť obidvoma smermi".
    Možno ešte nevnímaš akú dôležitú a užitočnú službu tu pre ľudí robíš. Chodím tu pravidelne už dobré dva roky, Tvôj blog otváram každý deň a priznám sa, že o lepšom neviem. Je poctivý, na nič sa nehrá a aj keď sa osobne neznáme sme tu spriaznené duše
    :-).
    A z típkov Marek+Marek G. si prosím nerob starosti ... iba zkúša ... "Vše je dobré" ... odkazuje všetkým Ivanka Adamcová ... skvelá duchovná učiteľka ... on sám hľadá lásku a pomoc a zatiaľ mu to veľmi nejde, tak aspoň kope.
    Prajem Ti veľa síl, ďakujem Ti za to, že tu si.
    S láskou a svetlom v srdci Věra s Kateřinou.

    OdpovědětVymazat
  59. Patřím naštěstí k těm, kteří mají celkem slušně placenou práci (jsem účetní), ale i kdybych neměla, tak bych přispěla. Velký dík Orgonete za Tvou práci, nejsem tak zdatná v angličtině. Jsem z těch (mála žen), které nebaví např. nakupování hadříků, ale raději "duchovní potravu". Nemám sice finanční potíže, ale dala bych nevímco za to, kdyby můj (již dospělý)syn našel zpět správnou cestu. Chytil se nesprávné party a jede z kopce dolů. Někdo tady určitě namítne, že je to výchovou, ale věřte, že jsem ho vždy vychovávala v lásce a věnovala se mu (už 10 let pracuji doma) a on vždy byl hodný a obětavý vůči druhým, ale teď...
    Ještě poznámka k těm darům: jsem sice účetní, ale ne daňový poradce, tak prosím zkonzultovat s nějakým odborníkem, ale hledala jsem v zákoně o daních z příjmů (zák.č.586/1992 Sb.) a našla zajímavý §4,odst.1,písm. zf) kde je napsáno, že osvobozeny od daně jsou dary poskytnuté fyzickým osobám pro poskytování veřejných kulturních služeb (v 2.části odstavce - za dary na provoz zoolog.zahrad). Vím, zní to divně, když jsou 2 tak rozdílné věci uvedeny pod jedním písmenem, ale naši zákonodárci to tak občas umí - něco k něčemu přifařit a tak to skrýt.
    Přeji sluníčkové dny
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to je cenná informace. Zrovna studuju, do jaké kategorie mohu patřit, a zatím mi to nikde nesedělo.

      Vymazat
  60. Orgonet, tiež prispejem a podporím tvoj blog. Prajem ti nech sa ti vedie stále lepšie a lepšie. Díky že si. vera

    OdpovědětVymazat
  61. Zdravím tě, Orgonete a děkuji za tvé inspirativní stránky. Pro mě jsou jedny z nejlepších! Patří ti velký dík za všechnu tvoji dlouhodobou snahu přinášet nám neustále nové a zajímavé informace. Posílám též něco na provoz a těším se, že i nadále tu budeš s námi...
    S láskou
    Jana AT

    OdpovědětVymazat
  62. Vykonal jsi velký kus práce zadarmo.Řekl jsi si o peníze, a překvapilo tě kolik jich bude. Pokud chceš udělat za peníze něco pro čtenáře, vlož je do webu.Nevymýšlej žadnou charitu,ta je jen pro ty, kteří nemravně zbohatli a mají výčitky svědomí. Ty jsi nemravně nezbohatl, ty si to za svou práci zasloužíš.Zaplať nadšencům, kteří ti pomohou web rozšířit.Už dnes je to pěkné čtení.A když někdo za přiměřenou odměnu pomůže, bude to super.Ti lidé ti přispívají, aby byl web bohatší, jak jsi řekl, a né proto aby jsi peníze vyhazoval bez užitku.Nemusíš to publikovat, je to jen rada.

    OdpovědětVymazat
  63. Dobrý den,

    Chcete-li správně, abych se představil, já jsem pan Shango soukromý věřitel i
    rozdávat úvěr na 3% úrokovou sazbou. Jedná se o finanční příležitost u
    vaše dveře krok, se ještě dnes a získejte rychlé půjčky. Existuje mnoho z
    tam hledají finanční příležitost, nebo pomoc v celé
    místa a stále ještě nejsou schopni se dostat jeden. Ale to je
    finanční příležitost u vašich dveří krok, a jako takový si nemůže dovolit
    nechat ujít tuto příležitost. Tato služba je k tomu, jak
    jednotlivci, podniky, obchodní muže a ženy. Výše úvěru
    sahá od jakékoliv množství dle vaší volby Pro více informací
    kontaktujte nás na e-mail: shangoschullomloanfirm@hotmail.com

    PRVNÍ potřebné informace

    Celé jméno ....................................

    Osobní telefonní číslo ............................

    Země ...........................................

    Adresa ......................................

    Státní ..............................

    Věk .............................................

    Už jste aplikovali před? .......................

    Rodinný stav .................................

    Výše úvěru potřebné jako půjčka .....................................

    Doba trvání úvěru .................................

    Povolání ....................................

    Měsíční příjem .............................

    Jsem rád čekají na Vaši rychlou reakci,

    Teplý pozdravem,
    pan Shango

    OdpovědětVymazat
  64. Potřebujete úvěr? Byl jste hledali, kde získat úvěr? Už jste se snažil získat jakýkoliv druh úvěru? pak se nyní v? (rodrigoluliloanfirm@yahoo.com), pokud chcete získat cenově dostupné půjčky. Úvěr je nabízen zde na velmi nízkou úrokovou sazbou ve výši 3%. Kontaktujte nás, pokud máte zájem.

    OdpovědětVymazat
  65. Potřebujete úvěr? Byl jste hledali, kde získat úvěr? Už jste se snažil získat jakýkoliv druh úvěru? pak se nyní v? (rodrigoluliloanfirm@yahoo.com), pokud chcete získat cenově dostupné půjčky. Úvěr je nabízen zde na velmi nízkou úrokovou sazbou ve výši 3%. Kontaktujte nás, pokud máte zájem.

    OdpovědětVymazat
  66. není tu hekr kterej by rozeslal na všechny mejli video s chemtrels. třeba se o tom doví víc lidí a začne se o to někdo zajímat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kyž to media a vlády tutlaj

    OdpovědětVymazat
  67. Dobrý den,

    Nabízíme soukromé, komerční a osobní půjčky s velmi Minimální roční úrokové sazby tak nízké, jak 3% během 1 rok až 50 let splácení doby trvání do kterékoliv části světa. Dáváme se půjčky v rozmezí od $ 5,000 100.000.000 dolarů USD.

    Naše půjčky jsou dobře pojištěni pro maximální bezpečnost je naší
    priority, Jste nedává spát v noci trápí, jak se dostat Legit úvěr věřitel? Jste kousání nehty na rychlé? Místo toho, bití sebe nahoru, kontakt GT PŮJČKA AGENCY DNES (výpůjční služby), nyní, Úvěrové odborníci, kteří pomáhají zastavit špatnou úvěrovou historií, objevit win řešení, které je naše poslání.

    Zúčastněné osoby by mě kontaktovat prostřednictvím e-mailu:
    Věřitele Jméno: Walter M Hughes:
    Věřitele E-mail: walter.m.hughes@hotmail.com

    S pozdravem,
    Pan Walter M. Hughes.

    OdpovědětVymazat
  68. Dobrý den,

    Nabízíme soukromé, komerční a osobní půjčky s velmi Minimální roční úrokové sazby tak nízké, jak 3% během 1 rok až 50 let splácení doby trvání do kterékoliv části světa. Dáváme se půjčky v rozmezí od $ 5,000 100.000.000 dolarů USD.

    Naše půjčky jsou dobře pojištěni pro maximální bezpečnost je naší
    priority, Jste nedává spát v noci trápí, jak se dostat Legit úvěr věřitel? Jste kousání nehty na rychlé? Místo toho, bití sebe nahoru, kontakt GT PŮJČKA AGENCY DNES (výpůjční služby), nyní, Úvěrové odborníci, kteří pomáhají zastavit špatnou úvěrovou historií, objevit win řešení, které je naše poslání.

    Zúčastněné osoby by mě kontaktovat prostřednictvím e-mailu:
    Věřitele Jméno: Walter M Hughes:
    Věřitele E-mail: walter.m.hughes@hotmail.com

    S pozdravem,
    Pan Walter M. Hughes.

    OdpovědětVymazat
  69. cobáječný svět žijeme , i přesto pochybuji, toto kouzlo kolečko , jak to udělal !
    Moje ústa jsou plná svědectví , žehnám můj manžel odešel z domova na dva roky do Jižní Afriky pro turisty , myslel prostitutku a byl očarovat dívkou můj manžel odmítají vracet domů , volám ve dne v noci hledá pro který by mi pomohl , jsem si přečetl na tiskové papír o mocné kouzlo kolečko s názvem Dr. okojie a já jsem kontaktoval kouzlo kolečko , aby mi pomohl dostat své milence zpět ke mně , a on se mě nebude starat o to , že bohové se bojovat za mě .. on mi řekl, že v polovině noci, když všichniduch je v klidu , že se kouzlo se smířit mým milencem zpátky ke mně . a on se za méně než 3 dny můj manžel vrátil ke mně a začal plakat , že bych měl pro odpusť mu , i , m tak šťastná za to, co to kouzlo kolečko udělal pro
    já a můj manžel .. kontakt na jeho e-mailovou drokojiehealinghome@gmail.com jenejlepší kouzlo kolečko na celém divokém světě . on je specialiesed na řešení dalších problémů , včetněnásledujících :
    ( 1 ) Pokud chcete, aby vaše ex zpět .
    ( 2 ) pokud budete mít vždy špatné sny .
    ( 3 ) Chcete-li být podporovány ve vaší kanceláři .
    ( 4 ) Chceš ženy / muži běžet po vás.
    ( 5 ) Pokud budete chtít dítě .
    ( 6 ) Pokud budete potřebovat finanční pomoc .
    ( 7 ) Pokud chcete, lék na HIV AIDS
    kontaktujte ho nyní pro okamžité řešení vašeho
    problémy na Drokojiehealinghome@gmail.com
    děkuji

    OdpovědětVymazat
  70. Žil jsem s touto smrtelnou chorobou více než rok, můj manžel zjistil jsem, že jsme byli oba HIV +. Se snažíme ve všech ohledech žít naše životy i přes tuto věc v našem těle není až jsme narazili na této mocné bylinkář, který vylíčil, že měl cure.At první jsme byli více skeptičtí, ale můj manžel trval na tom, dávat to zkusit a jsme objednali pro některé ze svých bylinek a za pár týdnů poté, co po řádný proces tohoto bylinkář, šli jsme na zkoušku, jak nám řekl, moc jsme byli zahlceni štěstím, když jsem dostal výsledek na klinice.Míra virus v našem těle klesla a v několika dalších týdnů jsme byli totálně cured.We také zeptal, proč nepřišel do světa, který měl lék, a on říkal, že on dělal v roce 2011, ale byl odmítnut mezinárodní výzkumný tým.Nejdůležitější je, abyste se vyléčit Chcete-li vědět o této bylinkář mu zavolat na +234 706 542 4920 nebo e-mailem: herbalcure4u@gmail.com. Bůh vám žehnej.

    OdpovědětVymazat
  71. Všechny Díky Dr. Odumodo mi pomohl obnovit své manželství po 4 roky odloučení, myslel jsem, že je po všem, dokud jsem se setkal s nádhernou kouzlo kolečko Dr Odumodo kdo mi pomůže se dostat zpět svou ex do 2 dnů, jak slíbil, jaký velký kouzlo kolečko i kdy viděl, ten člověk je powerful.contact něj pro více informací odumodospellcaster@hotmail.com pokud jste tam prochází některé z těchto problémů, jsou uvedeny níže:

    1) Pokud chcete, aby vaše ex zpět.
    (2) Pokud budete mít vždy špatné sny.
    (3) Chcete-li být podporováno ve vaší kanceláři.
    (4) Chceš ženy / muži běžet po vás.
    (5) Pokud chcete dítě.
    (6) Chcete-li být bohatý.
    (7), které chcete svázat svého manžela / manželku, aby se
    tvoje navždy.
    (8) Pokud budete potřebovat finanční pomoc.
    (9) Jak jste byl podveden a chcete obnovit své ztracené peníze
    můžete kontaktovat lem prostřednictvím e-mailu: odumodospellcaster@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Pokud chcete, aby vaše Ex milenec, manželka nebo manžel zpět já prosím o radu, obraťte se na skvělý doktor. Ojenga prostřednictvím
    e-mailem greatojenga@yahoo.co.uk , protože on má sílu znovu sjednotit rozbité vztahy v rámci
    místo z 48 hodin, stejně jako pro mě. On byl schopen přivést zpět můj milenec, který mě opustil jeden rok
    jeho silný láskou kouzla a teď jsme šťastně žijí.
    Skvělý doktor Ojenga je opravdu silný a umí svou práci dokonale. Pokud tomu tak není pro něj bych mohl
    Nelze si představit, co by se stalo. Můj ex byl vždy vyzvednout argument se mnou a byl vždy
    bije mě. Začal hrát, bizarních a vtipné a odešel bez příčiny za jinou dívku. Myslel jsem
    všechny naděje byla pryč. Hledal jsem pomoc na internetu a narazil jsem na skvělý doktor Ojenga. Viděla jsem tak
    mnoho svědectví o něm. Byl jsem potěšen a já ho kontaktovat na jeho e-mail a řekl mu, co bylo
    děje. Zasmál se a ujistil mě uklidnit, že mi pomůže a že můj ex se vrátí
    mě prosit. Řekl mi, že požadavky a udělal jsem, jak mě poučil, protože jsem nemohl jít vidět ho
    osobně. On dělal svou práci a kouzlo pro mě a v době 48 hodin, můj ex přišel omluvit jen
    Jak mi řekl. Udělal jsem trochu a já se vrátil můj vztah. Stálo to za to. Dnes žijeme
    společně jsme ještě více v lásce než jak nám umožňuje být předtím, než odešel. Obraťte se na skvělý doktor
    Ojenga vlastní nápovědu. On se také specializuje na těhotenství pravopisu a mnoho více, můžete ho kontaktovat na
    greatojenga@yahoo.co.uk

    OdpovědětVymazat
  73. Pokud chcete, aby vaše Ex milenec, manželka nebo manžel zpět já prosím o radu, obraťte se na skvělý doktor. Ojenga prostřednictvím
    e-mailem greatojenga@yahoo.co.uk , protože on má sílu znovu sjednotit rozbité vztahy v rámci
    místo z 48 hodin, stejně jako pro mě. On byl schopen přivést zpět můj milenec, který mě opustil jeden rok
    jeho silný láskou kouzla a teď jsme šťastně žijí.
    Skvělý doktor Ojenga je opravdu silný a umí svou práci dokonale. Pokud tomu tak není pro něj bych mohl
    Nelze si představit, co by se stalo. Můj ex byl vždy vyzvednout argument se mnou a byl vždy
    bije mě. Začal hrát, bizarních a vtipné a odešel bez příčiny za jinou dívku. Myslel jsem
    všechny naděje byla pryč. Hledal jsem pomoc na internetu a narazil jsem na skvělý doktor Ojenga. Viděla jsem tak
    mnoho svědectví o něm. Byl jsem potěšen a já ho kontaktovat na jeho e-mail a řekl mu, co bylo
    děje. Zasmál se a ujistil mě uklidnit, že mi pomůže a že můj ex se vrátí
    mě prosit. Řekl mi, že požadavky a udělal jsem, jak mě poučil, protože jsem nemohl jít vidět ho
    osobně. On dělal svou práci a kouzlo pro mě a v době 48 hodin, můj ex přišel omluvit jen
    Jak mi řekl. Udělal jsem trochu a já se vrátil můj vztah. Stálo to za to. Dnes žijeme
    společně jsme ještě více v lásce než jak nám umožňuje být předtím, než odešel. Obraťte se na skvělý doktor
    Ojenga vlastní nápovědu. On se také specializuje na těhotenství pravopisu a mnoho více, můžete ho kontaktovat na
    greatojenga@yahoo.co.uk

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.