1. února 2013

Něco hezkého: Vodní show Flyboard Family

Orgonetku,posilam pekne video,mrkni,ja jsem nikdy nic podobneho nevidela, :-) Paja

Orgonet:  Dík, Pajo, pro mě taky novinka ....

http://youtu.be/Cd6C1vIyQ3w



Pokud vás flyboarding nadchl, tak tady je návod, jak na to (:-)))
Lze to prý zakoupit i v ČR, viz http://www.novinky.cz/koktejl/252833-muz-skace-jako-delfin-diky-specialnim-tryskam.html
http://youtu.be/x9NF_HFmFDM

10 komentářů:

  1. Pěkné......ale ukažte to matce, které umřelo dítě hladem......něco je na světě špatně, a to hodně

    OdpovědětVymazat
  2. Dvojí pohled. Vypadá to úžasně, ale...
    Až budou ty vodní doprovodné skůtry jezdit na jiný zdroj než na benzín a na mazání olej, budiž. Pro mě, jakožto člověka, který si váží moře a života v něm je to zase jen další hřebík do rakve mořské fauny a flóry. K moři jezdím za nádechovým potápěním- freedivingem a vím i z pohledu zdola, jaká svinstva ty skůtry vypouští do vody. Navíc ten hluk! Řeknete si, lodě dělají také svinstvo, ale troška ke trošce a pak ty korály podle toho vypadají. Ale to už ti cool borci neřeší! Mimochodem, jak se vám líbí, když vám kolem hlavy projede s řevem vodní skůtr? I v tom Chorvatsku je to velký problém.
    Radim

    OdpovědětVymazat
  3. Podle komentářů je vidět,že tu lidé myslí na druhou stránku věci,než být cool .Díky Odřich

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lYEi_WdCTDI

    Bohužial tú "super vec" sme mali aj v Senci na Guláške v lete roku 2012.Nech ich natočia bez hudby hneď sa vám to nebude pačiť keď vam to prejde okolo hlavy a ešte sa objavili experti na motorových rogáloch hluk a chaos pomaly ako na ďialnici večím hlukom ako kamion.

    Presne Dvojitý pohľad oni sa bavia a druhých stresujú hlukom a karbonovými guličkami ktoré sú z ich hlučných skútrov . K jazeru chodím si odpočinúť od hluku a zaplávať si v jazere nie hltať svinstvo čo po nich ostáva na hladine a o bezohľadnosti račej bez komentára to treba vidieť a zažiť.Skratka už vás stresujú aj pri kludnéj činnosti ako ja plávanie nedajbože si ľahnete na vodu v strede jazera zachvylu sa tá super vec toči okolo vás alebo keď nedávate pozor tak cez vás prejde už jeden pripad smrtelný máme.Skrátka z jazera sa stalo závodisko atotlny chaos zasluhov týchto superborcov.

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně tak.Ať jsou to tyto motorové vodní sporty nebo motorkáři a čtyřkolkaři,co se zase prohání po lesích,prostě jsou to bezohlední sobci. Pro ukojení sebe sama si ani nepřipustí co způsobují. Jem si jistý ,že ani v naplnění požitku nepřemýšlí o svém konání. Jenže vytkněme jim a je hned odezva co letadla a tiráci a konečně i závodní auta.Prostě lidské chtíče bez rozmyslu jdou mocně proti přírodě.
    Je zoufalé jak jdeme špatným směrem. Tomaštak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo nemá úctu sám k sobě, nemá ji ani k životu kolem sebe...

      Vymazat
  6. Je to tak, že všechna plus mají také svoje mínus ! To je třeba mít na zřeteli v prvním sledu. A za další je věc názoru, zda takový sport či exhibici pěstovat, rozvíjet plošně, nebo ji izolovat jen do nějakého odlehlého zatopeného lomu či pískovny, kde uspokojí adrenalisty, a ušetří děsu a hluku jiné lidi a ušetří současně přírodu.

    OdpovědětVymazat
  7. Když si představím, jak nádherní mořští živočichové žijí v hlubinách, to Kristian chodí k moři hrát na housle a nikoho neruší.

    http://www.youtube.com/watch?v=EsGMNt6kPFM

    L O ♥ E Lída ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Je to radost číst komentáře probuzených, hned se necítím tak sám...Jendou se ráno probudíme a místo motorových sekaček trávy zase uslyšíme jen ššt ššt sekáčů s kosou -bez modrého odéru spáleného benzínu nad trávníky- a do toho jen ševelení ptáků :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.