19. února 2013

Nikdy se nevzdávejte! Arturova neuvěřitelná transformace

Ahoj Orgo

posielam jedno veľmi inspirujuce video ku ktoremu som spravil titulky ale myslim ze ich tam ani nebolo moc treba :). Rozhodne doporucujem pozriet, je to ozaj uzasna ukazka o tom co dokazeme ak verime v samých seba

Juro

http://www.novazem.info/nikdy-sa-nevzdavajte-arturova-neuveritelna-transformacia/



Orgonet:
Skutečně to stojí za to! Jen doufám, že s tou jógou nezačal od tak těžkých cviků, jak při nich padá na videu. Jde to i s mnohem jednoduššími cviky.
Jóga má účinky přímo zázračné. Znám starou paní, která byla dle lékařů nevyléčitelně nemocná, odebrali jí několik orgánů, poslali ji domů umřít, nemohla se ani hýbat, jen ležela. Tak začala cvičit - nejprve hýbat jedním prstem, pak více prsty, a tak dále, postupně mohla cvičit i sarva hita ásany  ... a do dvou let běhala po horách, i když měla jen půlku plic, mnohem mladší jí nestačili ani při práci na zahradě (:-)))  Pak si zlomila nohu v koleně, cvičila sarva hita ásany mentálně - v duchu, a okamžitě po sundání sádry mohla zase chodit, nemusela rehabilitovat ... doktoři nevěřili svým očím.
Takže nikdy neztrácejme naději.

11 komentářů:

  1. přesně o tom je síla každého člověka, zde je důkaz fyzicky uchopitelný a kdo říká, že to nejde... ať si sám před sebou přizná, že hledá jen výmluvy ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Super video, trpezlivosť prináša naozaj ruže...:) Spomenula som si,ako mi joga pred pár rokmi pomohla prekonať nielen telesné prebytky, ale hlavne psychické traumy. Je to úžasný príklad vytrvalosti a úspechu a šťastia.
    Viky

    OdpovědětVymazat
  3. Ten člověk je prostě borec !
    Já osobně, vím to, poznala jsem to...člověk dokáže nemožné. Když nechybí vůle se s tím poprat, když se nevzdá za žádnou cenu ( když se člověk blíží k prvním úspěchům, začne se přesilně ozývat satanovo svádění, abys to vzdal.Že to, co jsis předsevzal nemá smysl)
    Tělesné potíže jdou ruka v ruce s potíži psychickými. Začne-li člověk řešit jedno, zákonitě se přidá (spraví) i to ostatní.U toho člověka ve videi je to překrásně vidět.
    A tak, velmi děkuji za překrásné video. I když to už člověk ví, že to tak funguje, je velmi dobré si to čas od času připomenout.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím si, že připomenutí, jak o něm mluví v komentáři 8:36 Dan je to, co nás posouvá dále. Abych to vysvětlil, z každého časového úseku mého života má ta stejná informace jinou úroveň uvědomění. Což je možná zvláštní, hlavně zpočátku při zjíštění této informace. Na jednu informaci tedy lze nahlížet z různých úrovní vědomí a tím na jaké úrovni danou věc, téma pozorujeme, takovou dostáváme v tu chvíli odpověď. Zařadil bych sem i ono slůvko AHÁÁ :)). Dle mého názoru je připomenutí hnací silou člověka směrem, kterému je otevřený, a na který je již připravený.
    Hezký den :)











    OdpovědětVymazat
  5. ten film je úúúžasneeej...
    Moje celoživotní heslo je: "Kdo se vzdává, nevyhrává.."
    A fakt to funguje...
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdo se vzdává, sedí v koutě, brečí, skuhrá, nadává, a systému tak nahrává

      Vymazat
  6. Dá sa správne robiť jóga aj bez inštruktora?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro anonyní 0:29
      Určitě se to dá dělat bez instruktora. I bez "samostudia" . U jógy jde o to, že se vědomě snažíte ovládat svůj dech a pohyby. To znamená, dělat pomalu nějaké cviky (rukama -nohama) a při té v pravidelných intervatech činit pomalý nádech, pomalý výdech. Je to vlastně souhra dechu a tělesných pohybů.Je dobré si k tomu pustit nějakou klidnou hudbu. Důležitá je pravidelnost a vytrvalost. Rozhodně nečekat výsledky po pár dnech.

      dan.

      Vymazat
    2. Ďakujem ! :)
      IvH

      Vymazat
  7. Také moc děkuji za nádherně inspirující a povzbuzující videiko. Přiznám se, že mi vždycky při tomto druhu uvědomění si, jak obrovská síla je v nás ukrytá, hrknou slzičky radosti a pocitu štěstí. Bylo by moc dobrý, kdyby lidičky denně dostávali místo stupidních reklam tyto povzbuzující životadárné kapky několikrát denně třeba i ve formě, takto povzbudivých videí, lidských příběhů, odvážných lidiček, kteří chtějí pomoci povzbudit a probudit tuto sílu přebývající v každém z nás. Věřím však i tak , že svobodná vůle a láska nás spojující , probouzí v posledních časech obrovské spousty lidí. Je to opravdu vidět všude.
    Mějte se jen krásně . S láskou Laira

    OdpovědětVymazat
  8. Ďakujem za titulky. Video som videl už skôr, ale titulky rozhodne pomôžu ďalším ľuďom.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.