18. února 2013

Obří objekty kolem Slunce 2013

http://youtu.be/PIfuYIBt9ko






Z komentáře k videu:

Zveřejněno 5. 01. 2013
V tomto přehledu uvidíte obří UFO, obří „tyče“, abnormální obří paprsky mířící na slunce, a retušující zásahy zaměstnanců NASA. Obrazy andělů, obřích paprsků a anomálních tyčí jsou jasně viditělné na Browse Images LASCO C2 & LASCO C3. Satelitní obrazy z družic SOHO STEREO Ahead + Behind (EUVI 195), LASCO C2, LASCO C3. Můžete vidět různé druhy neidentifikovaných objektů. Mají různé tvary velikosti, jsou v různých prostorech v blízkosti Slunce. Mají materiální strukturu. Pozor, skeptikové, náboženští fanatikové a ti, kteří věří povídačkám NASA! Objekty ukazované na videu jsou skutečné!

Není to interference na satelitu, vypálené pixely, skvrny na čočce, meteority ani sluneční částice a jiná označení, o nichž se nás snaží přesvědčit NASA. Ty nemohou mít korektní geometrické tvary a nemohou cestovat korektním vektorovým pohybem. Všechny objekty jsou UFO různých forem a tvarů. Mnohé z nich jsou kolem „energetického“ pole. Létají v blizkosti Slunce, do Slunce, a vylétají z něj. Manévrují ve vysokých rychlostech.

Vice informací na:http://www.thesunproject.net
http://www.x-u-f-o.blogspot.com

29 komentářů:

  1. No já bych to s interpetací těchto obrázků zas tak nepřeháněl. Myslím, že to jsou jsou jen vzdálené hvězdy daleko za sluncem jejichž obrazy se při tomto pozorování promítly blízko k okraji slunce. A ty čáry - drobné přirozené objekty (meteory) prolétavající v blízkosti slunce, čáru způsobuje jejich průlet heliosférou. Hranaté tvary těch objektů - artefakty vzniklé při kompresi obrazu.
    Erik H.

    OdpovědětVymazat
  2. Dávápátrm zcela úplně za pravdu autorovi odkazů na toto video !!! Také pátrám delší dobu po objektech kolem slunce a ve Sluneční soudtavě. A je na co se dívat !!! Přesně jak popisuje onen autor !!! Věřím, že ty ohnivé koule nad Zemí, a údajný "pád meteoritu" nad Ruskem, v několika posledních dnech, bezprostředně souvisejí s těmito objekty a jejich "aktivitami". Od konce loňského října je nad námi téměř běz ustání (tedy již čtvrtý měsíc!!!) rozprostírána hustá chemodeka. Co nemáme na obloze vidět ?! O to se tu jedná, vážení !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyjeď na hory a uvidíš co chceš

      Vymazat
    2. Ano, také si to myslím...ta chemodeka je fakt pořád...

      Vymazat
    3. Já na horách bydlím a vidím celkem prd a neřekla bych,že to je tím, že vidět nechci. A to moc nespím a v noci často na oblohu koukám. Nejčastěji kolem 3 ráno ( jo jasně meridián plic :-) a to jsem nekuřačka) Upřesňuji Krakonošovo. J

      Vymazat
    4. Podívej se občas na webkamery z hor (chmi.cz) a uvidíš, že vůbec nic neuvidíš. K2 u nás, bohužel, nemáme.

      Guess

      Vymazat
  3. Vzhledem ke (ne)kvalitě videa se to nedá brát vážně, muže to být cokoliv

    OdpovědětVymazat
  4. Pane Eriku H,
    neberte to nijak osobně - jsem si jist, že tomu focení dost rozumíte, ale pokuste se zamyslet nad tím, co jste zde napsal:
    ..."Myslím, že to jsou jsou jen vzdálené hvězdy daleko za sluncem jejichž obrazy se při tomto pozorování promítly blízko k okraji slunce"...
    ...a nyní si sám zodpovězte na otázku - kolik takových hvězd znáte...? Rozumějte - jasnějších, než Slunce...
    ...pokud by to nestačilo - vysvětlete nám (určitě je nás tu více, co máme v těchto věcech tak trochu chaos) - proč na těch "uměleckých fotografiích" z vysokým rozlišením pocházejících z přistání na Měsíci není na pozadí ani jedna taková hvězda a to navzdory faktu - že samotný Měsíc "nesvítí" a vidíme jej jen za předpokladu, že naše matička Země nebrání Slunci, aby si na něj posvítila...?


    Pokud pohledáte - o Slunci se tu již psalo mnohokrát a sám jsem zde zaslal pár fotografií, kde Vám budou k ničemu i ..." artefakty vzniklé při kompresi obrazu"...

    ...raději už nic nepište a trochu přemýšlejte... hezký den všem Boban

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A navíc ty broučci prolétavají kolem Slunce asi celkem rychle. Když jsou v záběrech menší časové mezery a pustíte si slide je často vidět začátek i konec toho průletu. Sleduju to asi tři roky dost pečlivě a někdy to vypadá jako by to šlo přímo ze Slunce. Nejsem žádný myslitel, proto se chci zeptat jestli je možné, že na snímku z Měsíce je vidět na pozadí Země, ale žádná hvězda. Obráceně ze Země jsou vidět i když Měsíc jasně svítí,tudíž by měli být vidět i z Měsíce? Hezký večer ahoj Pštros.

      Vymazat
    2. Ti "broučci" opravdu vlétávají i vylétávají ze Slunce. A také "orbitují" v různých vzdálenostech v hojném počtu kolem Slunce ! Když říkám v hojném počtu, mám tím na mysli miliony a více !

      Vymazat
  5. tak pro skeptonauty:
    ted nevím, v kolikátý minutě tohoto videa je to vidět dobře...
    Totiž, že vidím zároveň ONo TĚLESO a sluneční plameny..., které nejsou čtverečkový, jako ono těleso...Takže jestli je na jednom záběru těleso a sluneční plasma, či co tam je.., tak není možný tvrdit to, co tady tvrdíte-...
    takže bud je to video celý podvrh, nebo realita....
    Já se spíš přikláním k té realitě...
    (i když nemám optiku a znalosti.., ale moje srdce mi říká...., že dojde k odhalení těch špatných , ale i těch dobrých UFO, a taky naší zamlčované historie a to bude konec TEMNA...
    Oni se budou bránit a zas bránit, ale nic jim to není platný...
    Lidi, prosím vás, ničeho se nebojte... Máme tělo od toho, aby duše sbírala zkušenosti a tak se vyvíjela. Právě toto je náš vývoj. Máme povinnost se starat o svoji schránku, aby duše měla čas sesbírat co nejvíce zkušeností a tak se transformovat do vyšší úrovně bytí...Naše činy rozhodují o tom, zda půjdemě nahoru, nebo naopak sestoupíme...
    Když dojde k odtajnění a ke zvěřejnění, bude to pro nás obrovský přínos, protože náš život bude o mnoho snadnější a nebudeme zatěžováni dnešními existenčními starostmi a tudíž náš skok kupředu bude radostnější a mnohem větší, než by se to dělo za stávajících ekonomických podmínek...Proto se to tak děje,, jak děje... oni totiž ti záporní potřebují naši energii strachu k tomu, aby přežívali... oni se jí živí... a jak se přestanete bát, bude jim strava docházet a najednou nebudou mít z čeho brát = žrát a nás, jako civilizaci to neuvěřitelně posune dopředu...
    Takže - ať se děje, co se děje, nebojte se.. Vaší duši se nikdy nic nestane...NIKDY!!! Vaše tělo je dopravním prostředkem do lepších zítřků..., ale musíte ke svému životu přistupovat s obrovskou láskou a velikánskou odpovědností,....

    mám vás ráda a všem přeju pěkný den
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty černé čtverce jsou krychlovité lodě ET´s podobné těm lodím Borgů ze seriálu Star Trek. Že byly krychlové lodě použity v tomto seriálu není zcela jistě také náhoda ! Jsou tam k vidění okolo Slunce další kuriozity. Např. trubicovité transportní výsadkové lodě o délce až 1.600.000 km nacpané různými vesmírnými moduly. Po jejich vychrlení do prostoru se tyto moduly shlukují do větších celků, a vytvářejí objekty různých tvarů a velikostí. Velikosti jsou nezřídka o velikosti měsíců a planet !

      Vymazat
    2. O tom, co se stane s duší každého jedince, o tom si rozhoduje každý sám za sebe. Někdo spěje k věčné blaženosti, jiný k věčným mukám a bolesti. V tom máme svobodu volby každý zcela nezávisle na tomto světě !

      Vymazat
  6. Vážení hledající a otázky si kladoucí kolegové a kolegyně. Již delší dobu mi běží v hlavě velká otázka zda to, co občas proniká k nám do 3D prostoru a my to zachytíme našimi nedokonalými přístroji není jen projekce průniku strojů, přístrojů či jiných udělátek z víceprostorových dimenzí. Jestli to, co se snažíme definovat není jen něco, co náš nedokonalý rozum nedokáže popsat, protože z našeho vývojového paměťového a obrazového slovníku pro to ještě nemáme pojmenování, jako nedokázali popsat lodě Kryštofa kolumba původní obyvatelé, kteří je viděli poprvé. Co když některé jevy ve skutečnosti nejsou to, za co je náš mozek považuje, vzpomeňte si na M.in Black 2 kdy kultura uzavřená ve skříňce se setká s jevem pro ni dosud neznámým. Pak k čemu jsou nám různá vysvětlování od rádoby odborníků, kteří se mohou dokonale mýlit, protože všichni sklouzávají k principu myšlení v 3D realitě. Připoštíme-li reinkarnaci, jemněhmotný svět, Boha pak nutně musíme vzít v potaz i to, že těchto světů je více a že se budou prolínat a vzájemně na sebe působit.
    Matess

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud mají ty objekty umělý původ, tak je kolem Slunce opravdu čiperný provoz... Jinoplanetníci musejí mít pořádně ožehnuté zadky! :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hlavně nevíme proč sem do Sluneční soustavy přišli, a co tu chtějí dělat. Že manipulují sluncem,že jsou možná původci otevření trojúhelných bran na Slunci, jsme se už dověděli. Ale proč tu ve Sluneční soustavě mají miliony různých lodí a orbitálních stanic, mi jaksi dosud uniká !

      Vymazat
    2. http://inner-light.ning.com/forum/topics/letos-vyvrcholi-sjednoceni-vsech-casoprostoru-cili-vsech-nasich-e

      http://www.petr-chobot.eu/cs/nase-existence-mimo-telo

      někteří se přišli jen podívat , většina pracuje na vzestupu země

      Vymazat
    3. No to já jsem už také někde četl, že mnoho vesmířanů se sem sjelo na čumendu. Z toho vyplývá, že jsou zvědaví minimálně stejně jako my lidé ze Země :-)))

      Vymazat
  8. Tento záber padajúceho "meteoritu" ste asi v telke nevideli :
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LE7Pl4mHQEU

    OdpovědětVymazat
  9. U slunce jsou evidentně mimozemské objekty,studuju je už dlouho.malé objekty,něco jako roboti se spojují do sebe a vytváří ty obrovské(jakoby ve tvaru květiny,nebo svastiky)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to tak ! Některé moduly se spojují tak, že vytváří gigantické roboty podobné těm našim filmovým Transformers (zřejmě další úniky z NASA a pod.jako předloha pro film). Část těchto robotů (byly jich tisíce!) otevírala ve Slunci trojúhelné brány. Jiné moduly se shlukly ve složité konstrukce, různé válce, doutníky, koule, kříže, krychle a těžko definovatelné struktury. Velikosti jsou přibližně od velikosti našeho Měsíce až po velikosti Urana či Neptuna ! Ty menší než Měsíc zřejmě nemůžeme pro nedokonalost optických přístrojů na satelitech či vesmírných sondách vidět, ale určitě tam ve velkém počtu jsou !

      Vymazat
  10. tohle není 2013, tenhle sestřih jsem viděl asi před půl rokem, někdo si tam přidal nápis 2013

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, že tu někdo hlídá pokusy o manipulace a různá fake !!! Můžeme tak vyfiltrovat alespoň část pravdy od balastu konspirací ze strany temnářů a jejich ochotných přisluhovačů !

      Vymazat
  11. už tu bylo jednou psáno: Slunce funguje na nehmotné úrovni jako brána , časoprostorová, skrze Slunce se dostanete do dalšího Slunce , hvězdy, konkrétně Sirius, Alcyon atd.Takto cestují, nemusí někam letět X let tam a X let zpátky , to je jen naše představa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však to tu taky nikdo neříká, že ET´s musejí někam letět iks stovek či tisíců let ! Oni používají teleportaci pomocí gravitačních polí, díky čemuž jsou z místa A do místa B téměř v okamžiku prostřednictvím v !

      Vymazat
    2. pomocí časoprostorových tunelů. Proto tu mohou být prakticky kdykoli se jim zamane. Jsou ovšem omezeni tím, od kdy do kdy se takový konkrétní tunel otevře pro jejich cestování. A to oni ovlivnit nedokáží. Proto vyčkávají podle period, kdy taková situace nastane, a pak mohou cestovat vybraným tunelem kam chtějí. Ale musejí se včas vrátit, jinak na druhé straně musejí čekat další periodu na znovuotevření tunelu. Že ty periody jsou zdá se velmi dlouhé, svědčí i o jejich omezeném cestování vesmírem !

      Vymazat
    3. čekat na nic nemusí, ve vesmíru jsou jemněhmotné energetické dálnice / tunely které používají, otevřít si je můžou kdy chtějí, tedy podle úrovně jejich vědomí , tzn. čím nižší dimenze tím menší možnosti , ovšem už od 5D / úrovně vědomí/ mohou manipulovat s časoprostorem , tak ..jak si ani neumíme představit :!

      Vymazat
    4. Tak na to musím reagovat : to co o časoprostorových tunelech píše anonym 19.2.13, 18:29, není zúplna pravda. Sami ET´s, co nás navštěvují tvrdí, že ty tunely STVOŘILY nějaké velmi staré entity, jež označují jako Prvotní Tvůrci, a že je neumí ovládat, ani neví, jak byly stvořeny. Využívají jen jejich možnosti,schopnosti cestovat vesmírem prostřednictvím kvantových skoků, tedy téměř okamžité přemístění z bodu A do bodu B na výstupních a vstupních uzlech,branách v trase těch tunelů.Tvrdili, že některé byly poškozeny nějakými poruchami ve vesmíru, a že se tedy nedají bezpečně používat. Skrze naší sluneční soustavu prý vedou tři takové dosud funkční tunely. Tak asi tak.

      Vymazat
  12. Tak jsem si tu skoro nahodne otevrel tuto stranku a nestacim se divit ;-)
    Studoval tu nekdo z vas obecnou a specialni teorii relativity??
    Tam totiz mate jasne odpovedi na svoje otazky a nesmyslne dohady.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.