14. února 2013

Papež abdikoval, aby se vyhnul zatčení

Nevím, jakou pravdivost lze přikládat následujícímu prohlášení ITCCS. Zní to ale nadějně.
ITCCS neboli Mezinárodní tribunál pro zločiny církve a státu je zřejmě dobrovolná organizace právníků, kteří připravují právnické dokumenty k obvinění představitelů církví a států, v tomto případě za zneužívání dětí. Ale není mi jasné, jak je to s jejich účinností. 
(Něco podobného je asi americké právnické sdružení People´s Trust, které už několikrát právně dokonale prohlásilo veškerý světový majetek za majetek všeho lidu, ale ti, co ten majetek ovládají, to jaksi zatím neberou na vědomí.)
Tak to zatím berme s rezervou, a doufejme, že třeba na tom něco bude (::-)))

Papež Benedikt rezignoval, aby se vyhnul zatčení. 
Zabavení majetku církve na velikonoce. 
Překlad: OrgoNet

Tiskové prohlášení Mezinárodního tribunálu pro zločiny církve a státu (ITCCS) v Bruselu:

Historicky bezprecedentní rezignace Josefa Ratzingera na úřad papeže tento týden byla vynucena krokem evropské vlády, dle kterého má na Velikonoce vydat zatykač na Ratzingera a veřejný požadavek na vatikánský majetek a aktiva.


Ústřední výbor ITCCS v Bruselu je vzhledem k náhlé abdikaci papeže Benedikta nucen odhalit následující detaily:

1. V pátek 1. února 2013 na základě důkazů poskytnutých naším přidruženým Soudním dvorem náš Ústřední výbor uzavřel dohodu se zástupci evropského národa a jeho soudů k zajištění zatykače na Josefa Ratzingera, jinak papeže Benedikta, za zločiny proti lidskosti a řízení zločinného spiknutí.
2. Tento zatykač měl být doručen papežské „Svaté stolici“ v Římě v pátek 15. února 2013. Zatykač umožňoval zmíněnému státu zadržet Ratzingera jako podezřelého ze zločinu, pokud vstoupí na jeho výsostné území.
3. Vládou zmíněného národa byla vydána diplomatická nóta adresovaná vatikánskému státnímu tajemníku kardinálu Tarcisio Bertonemu v pondělí 4. února 2013, v níž byl Bertone informován o nadcházejícím zatykači a jeho úřad vyzván, aby vyhověl. Kardinál Bertone ani jeho úřad nezaslal žádnou odpověď, ale o 6 dní později papež Benedikt rezignoval.
4. Dohoda mezi naším Tribunálem a zmíněným národem zahrnovala další ustanovení o vydání obchodního požadavku skrze soudní dvůr na vlastnictví a majetek římskokatolické církve s počátkem na velikonoční neděli 31. března 2013. Tento požadavek měl být doprovázen veřejnou a globální „Velikonoční reklamační kampaní“, při níž měl být obsazen majetek katolické církve a občané měli požadovat, aby se ho církev vzdala podle mezinárodního práva a římského statutu Mezinárodního soudu pro zločiny.
5.Je rozhodnutím našeho Tribunálu a vlády zmíněného státu, aby při ukončení úřadu římského pontifika byl Josef Ratzinger zatčen na základě obvinění ze zločinů proti lidskosti a ze zločinného spiknutí.
6. Naším dalším rozhodnutím je po obvinění a zatčení Josefa Ratzingera provést totéž s jeho nástupcem a posílit komerční požadavek a vést „Velikonoční reklamační kampaň“ proti římskokatolické církvi jak bylo plánováno.

Na závěr náš Tribunál potvrzuje, že spoluvina papeže Benedikta na kriminálních aktivitách Vatikánské banky (IOR) donutila nejvyšší představitele Vatikánu k jeho konečnému propuštění. Ale podle našich zdrojů státní sekretář Tarcisio Bertone si vynutil rezignaci Josefa Ratzingera okamžitě a jako přímou reakci na diplomatickou nótu týkající se zatykače, která mu byla předána vládou zmíněného národa 4. února 2013.

Vyzýváme všechny občany a vlády, aby pomohly při našich snahách zákonně a přímo zrušit podporu Vatikánu, Inc., zatknout jeho hlavní úředníky a duchovenstvo, kteří mají spoluvinu na zločinech proti lidstvu a na probíhajícím zločinném spiknutí, aby byly děti ochráněny před mučením a obchodem s nimi.

Další dokumenty o událostech Velikonoční reklamační kampaně budou vydány naším úřadem tento týden.

Issued 13 February, 2013
12:00 am GMT
by the Brussels Central Office

Dodatek 15. 2.
Anonymní15. února 2013 10:46
Papež byl obviněn ze zločinů proti lidskosti:
http://www.blisty.cz/art/67545.html
Zdroj: http://www.telegraph.co.uk/news/religion/the-pope/8760103/Pope-accused-of-crimes-against-humanity.html

39 komentářů:

  1. Ahoj Orgonete-"zlatý voči"----

    OdpovědětVymazat
  2. A víte, kam to všechno směřuje ? Vzhůru do NWO...

    OdpovědětVymazat
  3. Už bolo načase...:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Doba konce věků...

    OdpovědětVymazat
  5. Európsky národ? To je aký?

    OdpovědětVymazat
  6. Uvedený odkaz popisuje zákulisní dění o kterém nevíme. Podle zprávy byl Vatikán 4.2. diplomaticky informován o připravovaném zatýkacím rozkaze na papeže, který by měl být vydán 15.2. Tak uvidíme nakolik je zpráva spolehlivá.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  7. Co dodat,snad jenom: BRAVO! :-)........proud

    OdpovědětVymazat
  8. Chci, aby to byla pravda - rozmetání této zlomyslné a po moci toužící církve.
    Dokonce si to vizualizuji!
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  9. Vyborny clanek, veci se rychleji zacinaji hejbat...

    OdpovědětVymazat
  10. Když jsem poprvé slyšela mluvit Ickeho o tématu satanismu a pedofilie v souvislosti s církvemi a politikou měla jsem pocit,že to je k vyřešení tak za 200-300let. Po přečtení tohoto článku si říkám, že se Sovětským svazem jsme to taky měli na věčné časy :-) takže BOŽE (mám na mysli toho jediného co je vším a všemi) Velikonoční reklamační kampani ZDAR. J

    OdpovědětVymazat
  11. Církev je největším odpůrcem NWO. Dokud projektanti NWO nedostanou církev pod svoji kontrolu a nedosádí svého papeže - antikrista, jak je plánováno, a jak předpovídají biblická proroctví, nebude moci být Nový světový řád nikdy zeveden.
    V první řadě bude náš současný papež vypuzen z Vatikánu a na jeho stolec se dosadí "Falešný prorok". Jinými slovy "antipapež", protože nebude kanonicky zvoleným papežem. Ten provede v katolické církvi takové změny, že z ní nezůstane nic a namísto toho bude oslavovat a vzývat satana. Bude to velice lstivé a záludné a ani mnoho opravdu věřících neprohlédne tu lest. Věřící budou rozděleni a opravdu bude bratr proti bratru... Ze svaté Eucharistie nezůstane vůbec nic a Pán Ježíš řekl, v této napodobenině Eucharistie již opravdu NEBUDE PŘÍTOMEN. Skutečné mše svaté se budou odbývat v úkrytech a zůstane jen hrstka věřících.
    http://novazeme.ning.com/profiles/blog/show?id=1315955%3ABlogPost%3A1104281&commentId=1315955%3AComment%3A1104570&xg_source=activity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Církev/katolická / rovná se NWO

      Vymazat
    2. Souhlas s tím, že nwo (já to teda velkejma písmenama psát nebudu a nebudu) jsou kulišáci kulišácký. Na druhou stranu bych řekla,že v současné církvi stejně víc než jen hrstka pravejch věřících nebude.

      Vymazat
    3. pravých věřících je tam většina , jenže ještě nechápou že žádné církve nepotřebují

      Vymazat
  12. vyššie boli komenty ,že konečne sa veci začínajú hýbať ?? Lenže ja neviem ktorým smerom !! Mne to pripadá ako skôr ako boj medzi cirkvou a NWO . To sa nás ale určite netýka- ako sa hovorí z kaluže do blata (za nos vedú nás dievčatá ) ..v tomto prípade iní.Prečo to píšem? Lebo od vianoc som Slnko videl tak 3 krát a to nehovorí o víťazstve svetla ,ako sa to často prezentuje. Skôr je to víťazstvo (čiastočné) temných a preto nepodliehajte falošným ilúziám.To oni potrebujú, modlite sa a zajtra to príde- oni zatiaľ pracujú proti Vám. vigis

    OdpovědětVymazat
  13. aj cirkev je ovládaná čiže žiaden boj NWO a cirkvi

    OdpovědětVymazat
  14. Zatčení ? Myslím si, že tomu se moc věřit nedá, i kdyby informace pocházela odkudkoliv. Nejsem tedy odborník na Vatikán, ale myslím si, že papež je chráněn diplomatickou imunitou (nevím, jestli se tomu "papíru" říká i v tomto prostředí) , jako kterýkoliv jiný diplomat. Je tedy opravdu možné věříci ovečky tak zdiskreditovat, že by si někdo dovolil poslat zatykač na svatého otce ?
    Je dobré se zamyslet také nad tím, jak křečovitě se celá staletí snaží církev držet papežům svatozář nad hlavami. Aby se opravdu u oveček věřilo, že papež vykonává vůli Boha, je vykonavatelem Boží vůle na Zemi a nyní bumbác...museli by přiznat světu, že ani papež není svatý ?! Komu by to pak prospělo ? Atd.
    Už se po netu šíří spekulace, že za vším stojí špinavé peníze. Mě osobně přijde přijatelnější názor, že Benedikt XVI. rychle odstupuje ,protože s nějakou plánovanou špínou už nechce mít nic společného. Takový ten úlek, že jeho život se přeci jen blíží ke konci a on bude muset skládat někomu mnohem mocnějšímu účty. Že by právě ve Vatikánu nevěděli zhola nic o životě po životě? Nevěřím. Tak tedy, mnohem bližší a logičtější (oproti oficiálnímu vysvětlení) mi přijde, že starý muž se začal velmi bát a chce zavčas vystoupit z vlaku.
    Takže to hlavní, co bych chtěla vyřešit je, co na nás Vatikán respektive všemocní chystají tentokrát ?
    Samozřejmě, podávám tu svůj náhled na stav věcí a klidně může být nakonec vše mnohem jednoduší. Uvidíme.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  15. Kto su ti zastupci europskeho naroda? Co je to ten europsky narod??

    OdpovědětVymazat
  16. Dovoľte mi aby som sa nad týmto článkom pousmial. To ako keby ste chceli ísť zatknúť anglickú kráľovnú alebo bývalého prezidenta Buscha.... nereálne a zbytočné. Všetci dobre vieme, čo majú takýto ľudia za sebou a tiež veľmi dobre vieme, že je to nedokázateľné, pretože oni nikdy nekonajú napriamo ale cez tretie osoby - tým chránia sami seba.
    Predtým ako takéto niečo uverejníte, tak si prosím naštudujte Vatikánsku zmluvu, mimochodom ktorú má podpísanú aj Slovensko a samozrejme aj všetky štáty EU. Pápeža a podobných vysokopostavených predstaviteľov katolíckej cirkvi nie je možné zatknúť a len tak súdiť, tak ako popisuje tento článok. Prečo asi Vatikán podmieňuje podpísanie Vatikánskej zmluvy? No predsa preto, aby sa sami seba uchránili pred takýmto a podobným stíhaním. Vatikánska katolícka cirkev má svoju jurisdikciu, má svoje právo, ktorému podliehajú predstavitelia cirkvi a nepodliehajú štátnemu právu toho-ktorého štátu alebo zákonom EU. Taký naivní zasa nie sú. Uvedomte si, že máte do činenia s najstaršou a najväčšou organizáciou na Zemeguli, ktorá sa doteraz "vysekala" z horších obvinení. Skôr by som tipoval, že v rámci globalistov preberá jedna skupina moc nad inou skupinou, respektíve snaží sa prevziať moc. Otázkou je, či sa im to podarí?

    OdpovědětVymazat
  17. Ak má viera v New Age nahradiť doterajšiu církev, tak toto dianie začína naberať reálnú podobu. Elita tajne dosadí svojho "proroka" na páežský stolec, ktorý už nebude pápežský. Ale nezdá sa mi, že by kardináli kladli tomu nejaký veľký odpor, skôr sa dáva tušiť, že sú až veľmi dobre oboznámení s postupom nadchádzajúcich událostí, (ak sa možno už teraz nerekvalifikujú do nových funkcií). Navrácanie majetku církví naspäťcírkvám je druhým bodom programu Elity, pretože len tak sa všetok majetok sústredí na jedno miesto - do Ríma, k jedínému vlastníkovi....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. new age je jen název není to nic organizovaného

      Vymazat
  18. Mně jsou všechny církve (včetně jejich satanistických verzí) dokonale ukradené, pokud mi nesahají na má práva. Takže ať si ho klidně zatknou, pro mě se nezmění vůbec nic.

    OdpovědětVymazat
  19. Jak může být církev největším odpůrcem NWO, když právě městské státy v čele s Vatikánem za ním stojí ?

    OdpovědětVymazat
  20. Pár lidí tu napsalo pravdu. A těch dalších se ptám, cože vypadá nadějně ? Nějak rychle zapomínáte. Vždyť to není ani dva dny, co jste četli prorockou větu o Petru Římském.

    OdpovědětVymazat
  21. ...som si myslel že odstúpenie pápeža má na svedomí škandál s konským mäsom....

    OdpovědětVymazat
  22. Takže vlastně naši zločinci-politici věnovali čtvrtinu naší země NWO:

    OdpovědětVymazat
  23. jojo...církevníci jsou "svatoušci" ...to čekejte...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. trošku se pletou ty pojmy: věřící a církve , věřící většinou jsou svatoušci, církve jsou pozemské organizace.., závislé na tom to světě , proto jednají tak jek jednají !

      Vymazat
    2. No i věřící jdou dělit. Znám věřící co fakt žijí takovým tím životem co asi kázal Ježíš, láska, porozumění, mír, soucit, odpuštění. A pak druhou skupinu, kteří si myslí, že se pomodlí, vyzpovídají, dají otčenáš a šup hned za kostelem už zase kradou, jsou nevěrní, hnusní,ale zase šup do kostela, pomodlení ,pár otčenášů a ono to zase bude na nějakou chvíli OK.A církev, už od hodně mladých let, si říkám na co vlastně potřebuje Ježíš zlato, kostely, zlacené sošky jeho sama na kříži, to bohatství, vždyť o tom to u něj snad nebylo. Ne on ho opravdu nepotřebuje,ale ty církevníci ano, moc, peníze, zlato a pak jsou někde úplně jinde, a schovávají se jakoby za Ježíše, kdy si vše pozměnili k obrazu svému.

      Vymazat
  24. Církev rozhodně není odpůrcem nwo. Vždyť je to do očí bijící satanistická organizace.
    Církev jistě a pomalu končí. Protože už na začátku svého vzniku byla odsouzena k zániku. Každý systém,který ubližuje lidem. Je už na začátku odsouzen k zániku. A pak už je jen otázkou kdy?
    Jednou se bude vyučovat ve školách historie církve a její "knihy" jako varování, jak to rozhodně nemá být. A jak tato organizace dokázala přes 2000let. znásilňovat učení Ježisovo ve prospěch moci a bohatství.
    A jak se výše pýše o určitém puči,také to může být pravda. Protože nynější vedení vatikánu by nikdy nezveřejnilo pravdu o ježíši a všech jeho spisech. A jiných dokumentech,které tak vermomocně ukrývá,aby drželi lidstvo v nevědomosti. Tudíž ten puč může být i dobrý a také nyní můžeme být svědky kdy dobrá strana vytlačuje tu zapradanou a snaží se udělat velkou obrodu a otevřít lidem,kteří věří cirkvi oči. Uvidíme ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla bych být muškou zlatou , no stačila by vlastně obyčejná. A dostat se jednou do sklepů pod Vatikán, co tam bych asi objevila za knihy, spisy, vědění, pravdu, relikvie, všechno pěkně ukryté aby to nenarušilo to čemu se dnes říká pravda, křesťanství, náboženství.A chtěla bych být u tajných jednání a tajných rituálů,ale z toho by mi asi křídla upadla zděšením.

      Vymazat
    2. Tak tam zalet jako moucha masarka,ty jsou otrlé.:-)))
      G.J.

      Vymazat
  25. Papež byl obviněn ze zločinů proti lidskosti:
    http://www.blisty.cz/art/67545.html

    Zdroj: http://www.telegraph.co.uk/news/religion/the-pope/8760103/Pope-accused-of-crimes-against-humanity.html

    OdpovědětVymazat
  26. Ste úplne vedľa.
    Za odvolaním pápeža stojí BEZÁK.
    http://badman.aktuality.sk/clanok/3170/za-papezovou-rezignaciou-stoji-arcibiskup-bezak/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D :-D :-D Marec poberaj sa starec :-D :-D :-D Vážně mě mrzí, že jsme s váma Slovákama byli oddělěni :-D

      Vymazat
  27. Pěkně se i na "novinkách" víří vody : http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/293977-papez-odstupuje-kvuli-homosexualnim-aferam-a-korupci-ve-vatikanu-pisi-italove.html JaJi

    OdpovědětVymazat
  28. Těsím se až v Evropě budou vládnou muslimové. Moc se na to těším to budete ještě se slzou v oku vzpomínat na tu Katolickou církev. Jiří Pokorný

    OdpovědětVymazat
  29. Ad J.Pokorný:Je svoboda slova a proto se radši skrývám .Katolická církev je taká jaká je, ale co s náma nadelají"migranti" za pár let,Pán s námi.....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.