14. února 2013

Pěkného Valentýna! Manželka roku

Pěkného Valentýna!



Celá prezentace "Nejlepší manželky roku"
https://docs.google.com/file/d/0Bw7bpf-9A-pvMlFHQlgwcTg5b2s/edit?usp=sharing


24 komentářů:

  1. a po rachotě počteníčko http://www.nwoo.org/showpage.php?name=stah

    OdpovědětVymazat
  2. Asi budu odsouzena za svuj v teto zemi nepopularni nazor, ale pro me je tohle hodne hodne sovinisticke, na Valentyna bych uvitala neco jineho...mam rada humor, ale ne takovy, kde se urazi a ponizuje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi si to vzala za špatný konec ;) Nesmíš se tolik shazovat a uvidíš, že bude líp..nemůžeš čekat obrázek muže, co podává ženě květinu za 2000 jen aby ji potěšil..Stejně jsou všechny svátky jen o penězích. Pokud se mají partneři rádi, udělají si Valentýna i v červenci..A ne v určitý den jen aby si zlepšili mínění. Copak je to s Váma lidi, copak musí být všechno jen o penězích? Přece se můžou dávat i vlastně vyrobený dárky třeba i za pár kaček.

      Vymazat
    2. Ja se shazuju? Proc jako? Pises nesmysl...o penize ani o darky mi nejde...takovy humor neberu, tohle je fakt spis k placi, neustale si tu hrajeme na duchovne osvicene a pak tohle :))

      Vymazat
    3. co když to fotila žena? jasně je to naaranžované, nebo ti dva k sobě nepatří

      Vymazat
    4. To není humor, to je realita. A nemůže mne to urazit víc než propagační valentýnská fotografie zamilovaných dvojic, vytvářející mi výčitky svědomi,že když je ten Valentýn,že bych měla někomu aspoň něco koupit..A děvčata, upřímně, napište, která jste se nikdy nevyskytla v podobné situaci, kdy ten váš nejmilovanější,vaše lepší polovička,vaše hlava rodiny,váš ideál,otec vašich dětí, buďto ležel na gauči a odpočíval, nebo vás pozoroval a měl ještě blbé kecy a rady,jak byste to měla udělat.Dodělala jste to a život šel dál.To je bohužel realita posledních let.Tak proč se zlobit.Radši si to příště nenechat líbit. Ale to bysme musely udělat všechny, jinak ta další mu to bude tolerovat.Fakt,Babo,raď. :-) Eva

      Vymazat
    5. Tak to zkrátka tak nehroť, je to jen sranda nic víc..to máme brát život naprosto vážně a beze srandy?

      Vymazat
  3. "Našim úkolem není hledat lásku, ale snažit se v sobě nalézt všechny překážky, které jsme proti ní vybudovali. Není žádný pravý (či pravá), protože neexistuje ani žádný nepravý (či nepravá). Je jen člověk, který je právě vedle nás - ten, který nám může poskytnout dokonalé lekce."

    OdpovědětVymazat
  4. ale no táááák... tohle už je fakt dost za hranou nějakého přijatelného humoru (zejména hned pod příspěvkem o tom, že ženy světa tančí proti násilí) :-/

    OdpovědětVymazat
  5. Na obrazku vidime typické buranstvi a namyslenost chlapa, a takovych je na svete bohuzel prevazna vetsina. Tohle je dost extremni, ale bezne se chlapi k zenam chovaji v mensich vecech nejak takhle. Hlavne ke svym manzelkam, pred ostatnima zenama se pravdepodobne delaji lepsi. To, ze prinesou kytku na valentyna, jim to nevyzehli.
    Zeny, nenechte si to libit. Jak jim dovolite, aby jim prochazely zdanlive drobne neucty a nepozornosti a nebudete to resit hned, skoncite takhle, coz uz neunesete a rozvedete se a budete hledat lepsiho chlapa, a kolotoc pujde dokola.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten obrázek si právě dělá legraci ze šovinismu - ale i všech klišé, které se kolem toho motají. Dámy zde píšící - copak jste ztratily nadhled a smysl pro sebeironii? Uvědomte si, že pokud ztratíte schopnost dělat si legraci i ze sebe, je to první krok k namyšlenosti a sebepřeceňování. Valentýn přeci nemusí být jen vážný a růžový...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím. Ty negativní komentáře píší vztahovačné a zakomplexované pipiny, které se nad to nejsou schopné povznést.

      Vymazat
    2. Jedina zakomplexovana pipina jsi ty sam, tohle je typicka argumentace chlapackych sovinistu, sami ze sebe si "legraci" neudelaji jak je rok dlouhy!! Tyhle fotky a tento druh legrace je hodne velky krok zpatky, kdy si panove potrebovali honit timto zpusobem svoje ego, pokud tento druh "humoru" nekoho urazi, tak se nema delat!!

      Vymazat
    3. Chechee hezky napsáno :))) I když to šlo napsat slušněji..každopádně reakce slušný :) Dámy, přece se tu nebudete hádat a ukazovat své ego. Ano jsou i takový chlapi, ale uvědomte si, že většina žen v dnešním světě takové chce. Hodně žen chce drsňáka, než hodného kluka(muže), proč? Protože s nim není tolika vzrušení a změn jako s drsňákem. Hledejte chybu taky v sobě ne v druhých. Pokud chcete být šťastní, dělejte šťastné lidi kolem a budete taky.

      Vymazat
    4. Jsem žena a obrázky mě hodně rozesmály. Miluju humor. Nic mě na nich nepobuřuje, protože já sama bych si nic takového nenechala líbít. Jana

      Vymazat
    5. Aha, a kdybys videla na ulici nejakou nespravdlnost nebo zlocin, taky by ses zasmala? Tebe se to netyka, takze proc se poburovat ze...tyhle podbizive nazory jsou mi proti srsti, za temi fotkami jsou opravdovi lide, pokud vam to jeste nedoslo...a vsimli jste si, ze ti kteri sikanuji druhe vzdy pak tvrdi, ze slo jen o legraci?

      Vymazat
  7. Tomu hovorím emancipácia. :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Spíš by se měli urazit chlapi (:-)))

    OdpovědětVymazat
  9. :-D já jsem se opravdu dobře pobavila - ale přiznám se,že hlavně těma sebevztažnejma komentářema :-D Jana

    OdpovědětVymazat
  10. Popravde - ak by ten obrázok mal byť pravdivý, tak sa zasmejem na hlúposti tej ženskej. Žiadna normálna žena, ktorá si sama seba cení a má sa rada, by nevláčila bedne nejakému dilinkovi, ani keby mal zlatú kartu VISA :D

    OdpovědětVymazat
  11. A ze existuji chlapi super macho, ze kterych maji nektere zenske strach,to jsi jeste nikdy neslysel?U nas byla rodina s 5ti detmi,nastesti se uz odstehovali a jak ta mu musela posluhovat,dokonce si i deti vycvicil a beda,kdyz nebylo po jeho,uz byl rev a padali facky,a nebyl to Turek prosim,pouhy rakusak,a takovych smradu je porad jeste dost,co na svete zapachaji svou hnilobou.

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle docela sedi, je to kazani Krista na hore:

    „Běda vám, kteří se teď smějete, neboť budete truchlit a plakat.“

    Kdo se svým bližním posmívá a je haní, ten bude jednou velmi smutný a bude plakat sám nad sebou, ­protože nepoznal ty, jimž se posmíval a jež haněl. Bude muset poznávat, že nakonec se posmíval sám sobě a haněl sebe samého. Neboť kdo svého bližního posuzuje a odsuzuje, posmívá se mu a jej haní, ten soudí, odsuzuje, posmívá se a haní Mne, Krista.

    OdpovědětVymazat
  13. Zena -to je pléme hadí,kdo ji hladí,toho zradí.kdo ji souzí,po tom touzí....:-)))G.J.

    OdpovědětVymazat
  14. Poslal som sem moju Valentínsku básničku, myslím si, že by určite viac potešila, ako tento nechutne ženu ponižujúci obrázok.
    Johny5

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.