17. února 2013

Příčina ohnivých těles nad světem: americké testy "tažného paprsku"

V předchozím článku http://orgo-net.blogspot.cz/2013/02/explodujici-ohnive-koule-jsou-hlaseny.html jsou videa o výskytu ohnivých těles nad různými místy zeměkoule. Sorcha Faal má informace, co to bylo. Zase má v něčem prsty HAARP a nenažranost vládců světa ...

Rusko vyhlašuje vysokou pohotovost jaderných bombardérů z důvodu amerického útoku neidentifikovaným objektem 
Sorcha Faal, 16. února 2013
Překlad: OrgoNet


Vpravdě znepokojující zpráva Velitelství vesmírných sil (VKS  ) cirkulující dnes v Kremlu praví, že prezident Putin nařídil letce strategických bombardérů Tupolev Tu-95 , vybavených nukleárními střelami Kh-55 ) , aby se „připravily na úder“ proti americkým cílům v Pacifiku, pro případ, že by Rusko bylo napadeno Strategickým komandem USA (USSTRATCOM  ). Vojenští analytikové v Moskvě totiž minulý týden odhalili, že toto komando se připravuje na test „Besselova paprsku“  proti alespoň jednomu z přibližně 40 „nebeských objektů“ cestujících směrem k naší Zemi, mezi nimiž je i asteroid 2012 DA14.



Asteroid 2012DA14  , jak praví zpráva, je asteroid v blízkosti Země, průměr je odhadován na 50 m a hmota na 190 000 tun, a byl objeven 23. února 2012. Včera (15. února) proletěl 27 700 km od povrchu naší planety, což je rekordní přiblížení známého objektu této velikosti.

Besselův paprsek“, jak pokračuje zpráva, je pole elektromagnetické, akustické a gravitační radiace. Ve zprávě o výzkumu financovaném NASA  navrhli vědci z newyorské univerzity, fyzikové David Ruffner a David Grier, že by mohli vytvořit „funkční tažný paprsek “, který by mimo jiné mohl být používán k získávání vzorků z vesmíru. (Česky o tom zde.)

„Test“, na který se připravoval USSTRATCOM, a který způsobil „vážné obavy“ mezi ruskými vrcholovými vesmírnými vědci, jak praví zpráva, byl americkým pokusem použít svůj program HAARP  ze zařízení umístěných na Aljašce, v Norsku  a na Guamu  k vytvoření „tažného paprsku“ kolem „nebeských objektů“ cestujících spolu s asteroidem 2012DA14, s cílem dosáhnout, aby alespoň jeden z nich se „zřítil na zem“ v odlehlých pustých oblastech buď Aljašky nebo kanadské Arktidy.

Hodnota schopnosti zachytit asteroid je nedocenitelná, jak říkají vědci VKS v této zprávě, protože jen jediný asteroid v naší sluneční soustavě, 241Germania, má nerostné minerální bohatství o hodnotě 95,8 trilionu USD, což je téměř tolik jako roční hodnota hrubého domácího produktu celého světa.

Dva ze strategických bombardérů Tu-95 v Putinově pohotovosti, jak říkají americké zprávy, letěly ke Guamu bezprostředně před tímto „testem“ USSTRATCOMu, a použily „mnohonásobná čerpání paliva“, což způsobilo, že jak americké, tak japonské bojové letouny vzlétly, aby je blokovaly.

Vedle Putinova hněvu nad tímto „testem“ USSTRATCOmu, říká zpráva, se ministr zahraničí Lavrov tak „rozpálil“ nad tímto americkým „vesmírným šílenstvím“, že odmítl minulý týden brát telefonáty  od amerického státního tajemníka Johna Kerryho, i když ruští diplomaté říkají, že se možná setkají v březnu.

Výsledek „testu“ USSTRATCOMu byl neradostný, jak pokračuje zpráva. První americký pokus o „tažný paprsek“ 13. února zklamal, když „nebeské těleso“, které se snažili nasměrovat k Arktidě, se ponořilo do atmosféry a explodovalo  s velkým destruktivním účinkem nad kubánským městem Rodas, Cienfuegos.

Druhý, ještě katastrofálnější pokus o „tažný paprsek“ proběhl nad Ruskem, kde vojenské obranné síly vypálily na „nebeský objekt“ a způsobily jeho explozi silou, která byla odhadnuta na sílu 300kilotunové jaderné válečné hlavice a způsobila přes 1200 zranění, o čemž jsem informovali v předchozím článku „Rusko ve vysoké pohotovosti poté, co sestřelení neidentifikovaného předmětu zranilo stovky lidí“  . (Český překlad článku zde.)

Třetí a závěrečný pokus o „tažný paprsek“, jak říká zpráva, proběhl včera večer, kdy „nebeský objekt“, který se USSTRATCOM snažil přitáhnout, vybuchl jako obrovská ohnivá koule, která osvětlila noční oblohu v celé severní Kalifornii a vyděsila mnoho obyvatel, kteří již tak byli vyděšení explozí v Rusku předchozího dne.

I když Putin striktně zakázal „veřejně diskutovat“ o čemkoli spojeném s těmito „testy“ USSTRATCOMu, jak říká zpráva, nacionalistický právník Vladimir Žirinovskij opět prezidenta neuposlechl a řekl reportérům RIA Novosti v Moskvě, že katastrofický výbuch nad Ruskem byl „americkým testem zbraně“  . (Česky zde.)

Je zajímavé, že i když to v této zprávě VKS není zmíněno, Žirinovský dále řekl agentuře RIA Novosti, že americký státní tajemník John Kerry „chtěl varovat ministra zahraničí Lavrova o pondělní „provokaci“, ale nemohl ho zastihnout“ .

Je rovněž důležité si povšimnout, že do několika hodin po katastrofickém výbuchu nad Ruskem prezident Obama soukromě telefonoval Putinovi, načež summit G-20, který má ruský prezident hostit v Moskvě, prohlásil, že nebude žádná globální měnová válka, o jejímž významu jsme informovali v článku 9. února. „Měnová světová válka do dubna zlikviduje americkou ekonomiku“ .

Není nám známo, jaké důsledky bude mít toto americké „testování tažných paprsků“, ale můžeme konstatovat, že posledními lidmi, kteří se dozví o něm pravdu, budou Američané.

February 16, 2012 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL

42 komentářů:

  1. Kladu si otázku, proč mě to ale vůbec nepřekvapuje? :-) J

    OdpovědětVymazat
  2. Tady je vysvětlení: http://www.youtube.com/watch?v=sHIAJDgDVg8 (:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D :-D :-D naprosto dokonalé a dostačující :-D :-D :-D J

      Vymazat
    2. Ta reklama jasně ukazuje, že ONI něco vědí, co přijde, a odkud to přijde, ale lidem to dávají po kapkách - co kdyby vznikla panika ? A tu ONI za žádnou cenu nechtějí. Chtějí, aby ovce poslušně bekaly a tancovaly až do úplného konce, byť by se svět kolem nich hroutil jak domečky z karet !

      Vymazat
    3. Mráz kopřivu nespálí, ať jde z východu, či ze západu, děkuji za ryze české a příjemno vysvětlení úkazů. Držme si palce a buďme soudržni třeba jen díky "orgošovi". Jestli někdo na zemi přežije, tak "kmen" v této kotlině. Nikdo s ním nepočítá (Smějící se bestie). Klicíí si pohrají s hračkami a pak (byť nechtíc) budeme muset jít zachránit co zbylo... Není nad pohodu a klid v kotlině české... proto jsem zde rád

      Vymazat
    4. Jj opět podprahová informace...

      Vymazat
    5. Dle mě to bude ten příchod Nibiru a ty meteority je ten bordel co sebou Nibiru táhne. Je ale možné že Nibiru je obří mateřská loď ,tak to by bylo zajímavé.

      Vymazat
    6. O tom Nibiru a hlavně o tom "bordelu", co za sebou "v ocase" táhne, jsem už četl dříve. Údajně, až se bude otáčet kolem slunce, ten jeho "ocas" má zasáhnout Zemi. Tedy mračna jedovatých plynů, kamení, ledu a všelijakých trosek. No snad magnetický štít Země toto všechno odpudí, odrazí ...

      Vymazat
  3. Pokiaľ sa začne dalšia vojna našej zemi je ámen treba začať čo najskôr niečo robiť inak sa to neskončí cele vôbec dobre.

    OdpovědětVymazat
  4. a čto eto kosmosféry...? dear Putin...nač vytahovat archaické bombardéry?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá otázka ! Co na to Putinovy Kosmosféry ? Že by USA zažila jako odvetu různá "Battle" podle hollywoodských filmových trháků jako jsou "Battle:Los Angeles" nebo "Battleship" případně "Skyline" ?

      Vymazat
    2. kde bereš jistotu že se Wiesner nemýlí ?

      Vymazat
  5. Omlouvám se za nesouvisející komentář, ale zde je další přeložený díl Davida Ickeho.
    Moc zajímavé, hlavně konec.
    http://czechnewstv.cz/david-icke-lev-jiz-nedrima-44/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za uzavření 4dílné série D. Ickeho všem, kdo na ní pracoval. Paráda a dlouho jsem si tak nezablbnul :D. Ládis.

      Vymazat
  6. aha, on už je putin prezidentem jo ? sice to volby vyhrál, ale ještě nenastoupil takže fake at all !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je úroveň, nepleteš si Putina a Zemana? http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_prezident%C5%AF_Ruska
      Hlavně že umíš tři slova anglicky, jejichž význam netušíš.

      Vymazat
  7. http://barboraopelkova.blog.cz/1302/duchovni-energie-pusobici-pri-soucasnem-vyvoji-lidstva

    OdpovědětVymazat
  8. Tak nad Kubou a Kalifornii neni zadny oficialni textovy ani video zaznam o explodujicim telesu.

    Takze mam zase verit teto blamazi?

    Optik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak můžeš rozumět optice, když ani neumíš googlit? Odkazů jsou celé stránky. Namátkou:

      Kalifornie:
      http://www.usatoday.com/story/news/nation/2013/02/16/fireball-calif-sky/1924483/
      http://www.nydailynews.com/news/national/watch-fireball-calif-sky-caught-camera-article-1.1266382
      http://www.huffingtonpost.com/2013/02/16/bay-area-fireball_n_2702888.html

      Kuba:
      http://www.today.it/mondo/cuba-meteorite.html
      http://www.guardian.co.uk/science/2013/feb/16/russian-meteorite-sightings-cuba-california
      http://www.heavy.com/news/2013/02/meteorite-like-object-strikes-cuba-as-asteroid-buzzes-earth-after-russia-meteorite-strike/

      Vymazat
  9. Ve zprávách na čt jsem zachytil myslím že to bylo ve středu že i nad českem volali piloti dopravních letadel co to letí nad českem řekli jim že je to zbytek sojuzu zajímavé většinou se to rozpadne nad mořem a ne nad obydlenou částí země a taky že to neřekli dříve ale až jim volali vystrašení piloti že je to oslepuje???

    OdpovědětVymazat
  10. Zajímalo by mě, komu tahle blamáž slouží a k čemu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako obvykle těm, co stojí "za oponou" :-)))

      Vymazat
  11. Já vím, zpravodajství TV NOVA nelze brát dost vážně ale tento záběr je zajímavý, zkuste se na to podívat :
    http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/utajene-video-meteoritu-co-doopravdy-spadlo-v-rusku.html
    Matess

    OdpovědětVymazat
  12. Jestli není prvotním důvodem tohoto zvýšeného napětí nedávná výzva Ruska k USA, aby informovaly svět o mimozemšťanech, nebo to udělá Rusko samo.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ti ET´s, co sem na Zem přilétají jako falešné meteority, jistě dobré úmysly nemají !

      Vymazat
  13. http://www.anonymousfo.com/AFOStream/NewsStories/February2013/HundredsInjuredFromMeteorImpactInRussia.html

    Video k "výbuchu" meteoritu či asteroidu - jestli v Rusku bouchl jeden ze jmenovaných, tak jsem čínská princezna ( třeba i krásy)..... Česky bych řekl:"Velký hov.o!"

    Prostě jako v roce 45 Hirošima a Nagasaki - usa demonstrují svoji vojenskou převahu...fuj....

    OdpovědětVymazat
  14. Ak to ti Rusaci zostrelili maju navrch, nerobte paniku a zbytocnu diskuziu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ví, že Rusové mají navrch, jen nemají satanské ambice udělat ze světa jeden totalitní koncentrák jako amíci !

      Vymazat
    2. Rusové tvrdí, že oni nic nesestřelili, ale provedlo to prý nějaké neznámé zařízení, které v rámci toho Čeljabinského incidentu lokalizovali do pustých rozsáhlých hor severně od jezera Bajkal v Baškirsku na Dálném Východě ! Do té doby o něm Rusové údajně nic nevěděli. Dávají do souvislosti toto zařízení i s tunguzským meteoritem ! Už tam dělali nějaké prvotní ohledání, ale zjistli, že se tam vyskytuje silná radiace. Tak dávají dohromady dobře zabezpečenou expedici do těch končin !

      Vymazat
  15. Koukám, že satira mezi lidmi ještě nevymřela. Jen tak dál dlouho jsem se tak dobře nepobavil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Čechách se bude až do skonání světa švejkovat, to nám nikdo nevezme !

      Vymazat
  16. No, mám z toho docela obavy. Rusko vždycka bylo v popředí zájmů druhých velmocí ....
    Ten meteorit respektive meteority nedávají spát. Stále nejsem dost "spokojena" s navrhovanými možnostmi, oč tam vlastně šlo. Či jde (?)
    Možná nyní budu zcela mimo téma, ale právě nyní bych znala odpověď na to, co to tam minulý rok na jakémsi pobřeží našli místní lidé za kulovitý předmět (bohužel, nemohu to dohledat) Také u nás se našla krásná (sněhová ) koule. http://www.youtube.com/watch?v=VEoda8klf7Y Prý reklamní předmět a tím to skončilo. Já osobně tedy neuvěřím na reklamní předmět, ke kterému se nikdo nehlásí. Média věnují svůj prostor mnohem více jiným prkotinám a taková zvláštnost prošla "letecky"
    A nyní. když nám to po celé zeměkouli tak létá...ano, přikláněla bych se k názoru, že pády těch objektů má na svědomí člověk a jeho vynález. A tož...uvidíme, co dalšího nás brzy ještě překvapí .Zatím, zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No budete koukat jak divá, co se ještě bude dít !

      Vymazat
    2. vy víte co se bude dít? jste jasnovidec? :-)

      Vymazat
    3. kdo se moc ptá, moc se doví :-)))

      Vymazat
  17. Ahoj, no nevím, ale tak mi připadne, že tento rok se asi máme na co těšit, My co čtem orgo-net, a moc mu děkuji, máme alespoň nějakou představu, Nikdo neví co přesně se stane, ale asi stane.
    A dovedete si představit až se to dozví to obrovské stádo Ovcí, co nás mají za konspirační teoretiky
    a to stádo se splaší ???
    Pánbů s námi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z toho mají elity obavu, že pokud mezi ovcemi propukne bezmezná panika, Systém ovce na uzdě již déle neudrží, a vše se propadne do naprostého Chaosu !

      Vymazat
    2. V žádném případě to meteorit nebyl ! Naopak buď havárie nějakého ET´s objektu, nebo to mohl být také výsadkový svítící bjekt, jenž mohl být zasažen nějakou "světelnou střelou" neznámého původu, a z něhož v kritický okamžik vyletěly nějaké svítící (asi 3 nebo 4) doutníkovité lodě. Původní objekt shořel, a lodě se rozptýlily do prostoru. Proto vojsko úporně hledá trosky či spíše úlomky toho výsadkového transportního objektu !

      Vymazat
    3. ten meteorit nad Ruskem mi silně připomíná objekty na tomto videu : http://www.youtube.com/watch?v=RPUj9i8F9QY !
      Všimněte si toho čela svítící "meteorické stopy" jak kolem něho "blikají světýlka" v jisté formaci, jakoby se jednalo o větší objekt než ta část, která svítí. Navíc let toho objektu byl očividně řízený ! Takže žádné meteority ! Před časem jsem tu někde na netu četl, že klimateroristi s globalisty vytvořili nad Zemí pomocí chemtrailů jakousi clonu, která je pro průlety ET´s lodí dolů pod ní krajně nebezpečná. Přesto se ET´s zřejmě pokouší tuto barieru prorazit i s rizikem případné havárie nebo výbuchu. Možná že užití transportního objektu, který je obětován, a ze kterého v kritický okamžik před jeho zánikem uvnitř chráněné lodě vystřelí ven, může být řešením, jak tuto clonu překonat ! Proto si myslím, že těch případů bude čím dál víc !

      Vymazat
    4. tady je důkaz : http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=pxaRHxQg6ZY

      Vymazat
    5. Ano, jsou to těmto podobné lodě. Ale zda jsou pozemské nebo mimozemské, to se teprve dovíme !

      Vymazat
  18. Hned som si to pomyslela,.Dnes vladne v EU a USA anglo-sasky lucifer.Modlime sa,aby nas Boh od nich ochranil,ako i od kazdeho zla.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.