13. února 2013

První a poslední veřejné informování o chemtrails v televizi Prima

Díky čtenářce za odkaz na dnes vyvěšené video ze zpráv televize Prima, kde se informuje o chemtrails. Upozorňuji, že není nové, nýbrž ze září 2009 (viz na konci zmínka o návštěvě papeže /zase papež?/)
Už jsme ho tu i měli, ale nemůžu to najít, zřejmě to byl odkaz na archív televize Prima, který nešel vložit.
Jak říká ten, kdo ho vystavil: první a poslední veřejné informování ...
Ti, co si dovolili ho provést, již samozřejmě v televizi nepracují (říká prý facebook) ....

http://youtu.be/NMhDHoCOyps




Zveřejněno 14. 01. 2013
Zprávy na TV PRIMA informují o chemtrails. První a poslední veřejné informování o tomto problému, který mnozí nechávají bez povšimnutí s důvěrou, že toto by přece nikdo nedopustil. Pravda je ale jiná a dnes již mnozí připouštějí, že s počasím není něco v pořádku. Více informací naleznete v dokumentech Chemtrails - Aerosolové zločiny a Co to na nás sprejují, z minulého roku, který odráží současné dění na toto téma.

23 komentářů:

  1. Já prostě nechápu, nechápu, že to valná většina lidí nevidí. Pokud se to člověk snaží vysvětlit, setká se s výsměchem. A nebo s keci ohledně vlhkosti vzduchu atd. V té reportáži je dobrá ta věta, že nad HK je jeden koridor, ale najednou je tam přeletadlováno. Stejné, jako to vidím občas já nad svým domem.

    Doporučuji přečíst. Celá pravda je dost otřesná. Ale pro mě mnohem reálnější, než ty blitky co se do lidí cpou.

    http://www.nwoo.org/doku/R-Ruiter-Trinact-dynastii-I-dil.pdf
    http://www.nwoo.org/doku/R-Ruiter-Trinact-dynastii-II-dil.pdf

    Viktor

    OdpovědětVymazat
  2. toto ideologicko diverzní video na youtube musí být zřejmě chráněno vyšší mocí,že ještě NEZMIZELO...

    OdpovědětVymazat
  3. Kdyz zmizi, zase se objevi. Tak blby nejsme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tisíce děkovných dopisu....ego se dme pýchou... polapil jsem zprávu na dvd a odeslal tomu borci v kšiltovce,co tam vypráví...tož tak.

      Vymazat
  4. Někde jsem četla zprávu, že se již nebude dělat dlouhodobější předpověď počasí. Proč asi? Teď ale článek nemůžu najít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další článek: (místo předpovědí barevné grafy:-) )
      http://www.novinky.cz/domaci/293193-meteorologove-meni-predpovedi-pocasi-pribude-barevnych-grafu.html

      Vymazat
  5. Jasně ! Cenzoři už vědí, že úniky informací už nezastaví. To by museli vypnout internet. Ale to neudělají, protože by to i pro ně mělo nedozírné především finanční následky. Tak dělají velké bububu v domnění, že se lidé nechají zastrašit, a "zalezou pokorně do děr". Jenže to se globalisti přepočítali, protože ne všichni lidé fungují na jejich pomyslná dálkově ovládaná tlačítka !

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych k tomuto tématu ještě dodal, že už v loňském roce jsem si všiml, že při vydatnějších sněhových srážkách jsou často zejména večer a během noci slyšet letadla v nižší letové výšce než je obvyklé. Toto prozrazuje hlasitost zvuku letících letadel. Protože jde o celkem zásadní rozdíl oproti běžnému provozu, tak zcela logicky vyplývá, že se v takovouto dobu pohybují letadla o několik tisíc metrů níže. Zpravidla během těchto hlučných letů vydatně v zimě sněží, nebo jindy prší. Původně jsem to pokládal za shodu okolností, ale pozoroval jsem to dále, a také v současnosti. Zřejmě jsou letadla záměrně naváděna na určitou letovou výšku za účelem srážek. Pro některé podotýkám, že v okolí se nenachází žádné letiště, navíc tento jev hlučných letadel má souvislost pouze s vydatnějšími srážkami, jindy ne. Sníh mně nevadí, naopak zimu mám velmi rád, takže klidně ať padá, ale je zde velmi nápadné, že i tento způsob se pravděpodobně používá ke spouštění vydatnosti srážek.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vse se deje k vyhubeni lidstva a zejmena u nas k vyhubeni slovanske rasy a nahradenim tupe rasy ze stredniho vychodu ,tzv novodobi otroci.Boj se vede uz i na urovni pocasi-mraky se vyprsi nad Nemeckem a u nas nic

      Vymazat
  7. Definice paranoie je, že dotyčný sám sebe jako paranoika nevidí, přeberte si to jak chcete

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stadecko kde te mam bekaji ovecky...preberte si to jak chcete :D lidska hloupost a vesmir jsou nekonecne...hlavne ze bezi ulice v ruzove zahrade :D omg lidi proberte se...vsichni si ziji stylem "po nas potopa"...a co vase deti? No jak myslite...stadecka
      Anonsuit

      Vymazat
  8. Chemtrails,nemoci ,politika je tam toho hodně takže se to chvilku načítá
    http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?z=3&c=4&n=1&m
    S pozdravem Hans

    OdpovědětVymazat
  9. Tak CENZURA v ČT je neskutečná dnes mají hosta Norman L. Eisen velvyslanec USA v ČR....první otázka směřovala na 11.září bez šance na uspěch a druhá otázka byla jaký rozdíl je mezi vražděním lidí šilencem v USA a Barackem Obamou co má na vraždění lidí bezpilotní drony taktéž nezvěřejněna :) nevím jestli není na čase místo duchovna začít myslet na budoucnost a tak nějak nesametově tady začít dělat změny už z toho začínám bejt dost nasranej z tý politiky a dementních médii

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také jsem zcela mimořádně nacopl ČT24,jaký ideologický diverzant tam bude a věru,NIKDY mě propagandisté NEZKLAMALI...Jako soudruzi Jambor,Fořt.Moravčík a ostatní pistolníci minulého režimu...bavím se skvěle,letmo zaregistruji a PRYČ....

      Vymazat
  10. Docela vtipné tvrdit, že je to na zpomalování globálního oteplování, když globální oteplování si oni také vymysleli, aby z toho udělali úžasný byznys a učinili další kroky k NWO, aniž by nám to připadalo divné..

    OdpovědětVymazat
  11. Z toho vyplývá že neobyčejné množství fízlů je podřízených, dobře vybraných a kvalitně zrůdných že chrání, omlouvají, zakecávají, vysmívají se a matou ve prospěch zastíraných vrahů.

    OdpovědětVymazat
  12. Re: Anonymní 13. února 2013 17:59
    Myslím, že už změny pomalu začínají.
    Záhadná rezignace papeže a jiné věci. Možná, že už brzy nastane to očekávané odhalení.

    OdpovědětVymazat
  13. Toto zlo co je na planetě, je velmi zapotřebí. Funguje to jako školský systém. Lidé jsou moc odpojeni od boha, jsou v materialistickém smýšelní a toto ZLO má konečný efekt, nakopnout lidi a podívat se že existuje i světlo, láska, Bůh. Ale dokud to lidi neuvidí, musí zažívat ZLO.

    Vše fungue v harmonii, nic není náhoda. Když budou i lidi v harmonii, ZLO na této planetě přestane existovat.

    OdpovědětVymazat
  14. Ilumináti majú zásadu musia hovoriť pravdu a je úplne jedno akým spôsobom či pomocov toho že to dajú ako žart do filmu alebo telky alebo si vymislia nejakú teóriu a ludia jej ajtak nebudu veriť.

    OdpovědětVymazat
  15. heh rs týpkem na videu v kšiltu jsem byl na pivu.) a probíraly téma.
    jinak setkal jsem se s odporem když jsem volal na armádní velitelství ...a i do Čhmu v Hradci králové.
    ocotovat!

    OdpovědětVymazat
  16. PRo: Anonymní14. února 2013 9:31

    Prosím tě, kde jsi na tom zase byl? Když už si něco přečteš,tak otom přemýšlej,než to někde napíšeš, a další co nad tím nebude přemýšlet,tak to bude šířit dál.Tak se vytváří dezinformace a guláš v hlavě všem okolo.
    IL. rozhodně nemluví pravdu. To by rovnou řekli v médiích jak to tady všude leží a běží. A to,že se ukazují např: ve filmech,v symbolech, to není otom že mluví pravdu. Ale o ukládání jejich symbolů do podvědomí lidí, jakožto něco normálního. Takový pamalenký "seznamování".
    A to je přesně problém dnešní doby. Lidí si nastudují tuny informací např: o chemitrails. A pak se dozví 1,která absolutně nekoresponduje s těmi předchozími a je to holý nesmysl. A věří tomu...

    OdpovědětVymazat
  17. Mnoha lidem stačí nasadit do hlavy nějakou pěknou paranoiu, aby psychosomaticky onemocněli. A ještě mi v těchto úžasných dokumentech nikdo nevysvětlil, proč si ty sajrajty nechaj sypat na hlavu i ti mocní co to vsechno řídí. Ale ti mají asi nejaké speciální kapky, které je bezpecně ochrání. Spíš se divím, že nenaočkují svoje věrné a zbytek těch 6 nepohodlných miliard nezlikvidují nějakým vyšlechtěným virem. LIDI PROBERTE SE A BEZ OHLEDU NA OKOLNOSTI HLEDEJTE SVOJI VNITŘNÍ PODSTATU.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.