21. února 2013

Recepty s jedlou sodou: Domácí tavený sýr a léčba rakoviny

Konečně taky užitečná informace. Už jsme to tu měli v komentářích, ale takhle to bude názornější (:-)))
O tohle se nejde nepodělit s ostatními...
Dostal jsem to e-mailem, přiznám se nezkoušel jsem to. 
Ale mám to v plánu. Ze sodou dělám hodně věcí, společně z octem, například velmi dobře rozpouší vodní kámen,...ale lečba rakoviny, to jsem neveděl.  ACHNATON



Recept na domácí tavený sýr BOMBA!!!
Recept jsem dostala e-mailem a autorovi tohoto receptu patří vřelý dík!!!!
Domácí tavený sýr za 15 minut!!! A je ho hodně!!!
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 tvaroh
1 rovná kávová lžička jedlé sody
přísady podle chuti (bylinky, česnek, kmín, zelenina, salám…)
1 lžička másla

POSTUP PŘÍPRAVY
Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. To je vše. Nevím, k jaké reakci tam dochází, ale tvaroh během těch 10 minut úplně změní strukturu a přestane mít tvarohovou chuť. Stane se z něj OPRAVDU tavený, mazací sýr. Připadala jsem si jak kouzelník. Pokud ho nesníte hned, tak skladujte přikrytý nebo v alobalu, jinak z něj budete mít amarouna. Ale to dělají normální sýry taky.
Přidávám svůj obrázkový postup:
1. promíchaný tvaroh se sodou a posekaným šunkovým zauzeným salámem

 2. po 5 minutách se už začala měnit struktura tvarohu a zmizela i tvarohová vůně

3. po deseti minutách jsem vše ještě krátce rozšlehala metličkou

4. vmíchala jsem lžičku rozpuštěného másla

5. VÝSLEDEK!!! - vynikající tavený sýr s opravdovou šunkou (ne že to u šunky jenom leželo)

A navíc - pouze soda bicarbona - ŽÁDNÁ chemie!!!
Dobrou chuť přeje Markéta Plíhalová


A ještě jednu velice prospěšnou informaci jako bonus:
Italský doktor onkolog Dr. Simoncini (www.curenaturalicancro.com) s úspěchem již řadu let používá pro úplné vyléčení pacientů a tedy zahubení rakoviny v lidském těle jedlou sodu (soda bicarbona), která již po několika dnech či týdnech užívání prokazatelně bezezbytku umoří a zcela zahubí veškeré rakovinové nádory v lidském těle. Je to dáno faktem, že rakovina - jinak pandemická houba či plíseň rodu Candida, obecně miluje kyselé prostředí a v něm také prosperuje a hojně bují, naopak zásadité prostředí jí moří a ničí.

Léčba jedlou sodou zmenšuje nádory
13.05.2011 21:28
Allison Biggar
Jedlá soda je už odedávna používána pro mnoho účelů: například odstraňuje zápachy v chladničce, pomáhá čistit koberec nebo vybělit zuby. Avšak jen málo lidí ví něco o tom, že může být využita i jako účinný alternativní lék v případě rakoviny. Tato metoda se osvědčila především u rakoviny krku, tlustého střeva, střev a oblasti konečníku. Pokud navíc tento způsob léčby porovnáme s přemrštěnými náklady na chemoterapii nebo ozařování, pak léčba jedlou sodou nás nestojí prakticky nic. A navíc je to humánní a neinvazivní metoda – což nikdy nemůžeme tvrdit o běžných způsobech léčby rakoviny. To nejhorší, co by se mohlo stát v případě léčby sodou, je žádný účinek. A už jen to je velké plus, pokud vezmeme v potaz ničivost běžných léků nebo operací, používaných při léčbě rakoviny, kdy dochází k poškozování imunitního systému a tělo se dostává do stavu těžkého šoku.

„Uzdravila jsem se a byla jsem šťastná, že jsem nemusela projít mučivou cestou, které jsou podrobováni jiní nemocní lidé, když musí podstupovat chemoterapii nebo ozařování. Neztratila jsem své vlasy ani nic jiného,“ poznamenává 60-ti letá Sondra Braun, která přežila rakovinu s pomocí léčby sodou.

Rakovinným buňkám se daří hlavně v prostředí chudém na kyslík. Tělo nedokáže zásobovat buňky kyslíkem, pokud je překyselené – a právě to bývá běžným stavem těch, kteří mají zhoubné nádory a přitom konzumují jídlo s rafinovanými cukry, moukou, kofeinem a dalšími kyselinotvornými potravinami. Naproti tomu jedlá soda (Sodium Bicarbonate) je substancí, která dokáže neutralizovat kyselé složky v těle. Už jen jedna čajová lžička sody za týden dokáže vyrovnat PH v krvi a stejných účinků je možné dosáhnout i přechodem na stravu, která je bohatá na zásadité složky.

Díky tomu, že hlavním zdrojem růstu pro rakovinné buňky jsou především cukry, smícháním sody s javorovým sirupem dosáhneme toho, že se tato směs dostane až do nádorů. Je to něco podobného Trojskému koni, neboť soda takto působí jako zbraň proti nemoci. Osvědčeným receptem pro tento způsob léčby je smíchat 3 díly organického javorového sirupu s 1 dílem jedlé sody, při mírném ohřátí dobře rozmíchat (po dobu 5-10 minut). Užívá se v množství 3 čajové lžičky denně po dobu 1-2 měsíců.

„Narazila jsem na článek o italském lékaři Dr. Simoncinim, který injekčně aplikoval jedlou sodu přímo do zhoubného nádoru, aby jej zničil,“ dodává Sondra Braun. „A z nějakého důvodu mě tato myšlenka velmi zaujala. A už po třech týdnech užívání směsi sody a sirupu se můj nádor začal zmenšovat a stával se měkčím. Bylo to zdokumentováno i mým onkologem a chirurgem na základě prohlídek a vyšetření ultrazvukem. Nádor se nakonec zmenšil až na velikost 1,4 cm a dál už se nezmenšoval, protože z něj zbyla pouze mrtvá tkáň.“

Dr. Tullio Simoncini během své léčby nádorů zjistil, že u jeho pacientů se vždy vyskytuje i kandidóza. To jej dovedlo k teorii, že rakovina je z určitého pohledu podobná plísním. A protože si tělo nedokáže vytvořit rychlou imunitu proti jedlé sodě jako proti plísňovému prostředku, mohl ji úspěšně aplikovat přímo do nádorů a tím neutralizovat jejich kyselost. Přitom ale kladl důraz i na doplňování probiotik a na nutnost vyhýbat se co nejvíce chemickým a enviromentálním toxinům.

Zkušenost s léčbou prostřednictvím jedlé sody má i Ian Roadhouse – farmář ze Severní Karolíny, když mu ji doporučil léčitel Jim Kelmun:

„Lékaři už mi dávali méně než 6 měsíců života, ale tento léčitel mi předepsal směs se sodou a už během několika měsíců se nádor ztratil. Nebylo jej už možné uvidět ani na rentgenu.“
Aby bylo dosaženo co nejlepších výsledků, je vhodné kombinovat léčbu jedlou sodou i s jinými alternativními metodami, které vám může doporučit váš holistický léčitel.


Hydrogenuhličitan sodný (NaHCO3) neboli jedlá soda (soda bicarbona) je bílý prášek se zásaditou chutí. Hydrogenuhličitan sodný se používá jako součást kypřících prášků do pečiva a šumivých prášků do nápojů, k neutralizaci poleptání kyselinou či k neutralizaci žaludečních šťáv při překyselení žaludku, tzv. ,,pálení žáhy", dá se také použít pro bělení zubů, pro změkčení potravin vařených ve vodě, na čištění v domácnosti i na pohlcení nežádoucích pachů.

34 komentářů:

  1. Díky jdu do toho, jinak sodu beru jako prevenci před překyselením pravidelně...tedy kdykoliv si vzpomenu :)

    OdpovědětVymazat
  2. ano i mě pomohla Soda s rakovinou děložního čípku, místo do drahého javorového sirupu, já dávám do medu, českého medu, kde jí rozmíchám, málokdo ví, že rakovina potřebuje ke svému živení cukry, proto když užíváte sodu s medem, tak se jí rakovina přímo cpe, neví však, že soda jí zabíjí, je to takové obalamucení rakoviny. vaše příznivkyně moc vás zdravím orgonete....A posílám malý příspěvek, za vše co tu děláte Regí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za příspěvek. Přítelkyně mého syna má podobný problém, hned je budu oba informovat. Hezké dny. :-)

      Vymazat
  3. Ano, ano, prášek do pečiva dobře absorbuje pachy. Má tchyně mě naučila, že když mi smrdí lednice uvnitř, stačí dát jeden prášek do pečiva (přezdívaný Prdopeč)do misky a tu nechat pár dní v lednici. Je to nejlepší a nejlevnější pohlcovač pachů! Žádná chemie, žádné další utrácení peněz v drogerii za zaručené prostředky proti pachům... Eva

    OdpovědětVymazat
  4. tu je video návod, kde sa to aj celé varí:
    http://youtu.be/Di-o1m8ncrE

    v recepte na stránke nevidím zmienku o varení. varí sa, či nie?

    ten videorecept som skúsil ale nebolo to podľa mojich predstáv.

    a aký tvaroh? hrudkovitý, či hladký?
    ďakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě to teda taky nijak neuchvátilo,zvláště ta palčivá chuť sody odradila všechny okolo.Druhý den je z toho kejda tekutá,kterou nikdo nechce.

      Vymazat
  5. A TENHLE JE JEŠTĚ LEPŠÍ :-)
    oba dva recepty jsem už zkoušela, mám pocit, že pocházejí z jednoho zdroje a vřelý dík Marcela

    DOMÁCÍ LUČINA
    Zkus si vyrobit doma Lučinu, která je v obchodě pěkně drahá.
    3 velké bílé jogurty (opravdu velké 400g - zamozřejmě kvalitní Hollandia a podobně)
    1 smetana na vaření /ev. i šlehačka/
    špetka soli

    Vše smícháme a dáme do cedníku s plátnem okapat do druhého dne.

    Myslím, že to nemá chybu. Dochucení pak už záleží na každém samotném.

    I cenově to vyjde tak na polovičku.

    Z tohoto množství máš asi 1/2 kg přírodní Lučiny.

    OdpovědětVymazat
  6. Drahý Orgo, mám opravdu rád tvůj blog, pravidelně ho sleduji. Při vší úctě tento článek "Domácí tavený sýr a léčba rakoviny" směle aspiruje na největší blud, který jsi zveřejnil. Doporučuji tobě i pisatelce článku podívat se na dokument "Jak snadno vyléčit rakovinu" z tebou nedávno doporučeného kanálu Zdravaplaneta. Živočišné bílkoviny, nejenom maso, ale také výrazně bílkovina kasein - významná složka kravského mléka, jsou spouštěči rakoviny. Funkčnost jedlé sody jako jednoho z prostředků léčby rakoviny samozřejmě uznávám. Jak si však někdo může myslet, že když přidám do zdraví škodlivého jídla jedlou sodu, vznikne mi léčebná potravina? Tak proč rovnou onkologickým pacientům nedoporučit ať dále navštěvují své oblíbené fastfoody a na burger a hranolky si nasypou jedlou sodu a mají potravinu léčící rakovinu!? Také autorčina poznámka o žádné chemii je prostě úsměvná nebo vlastně smutná. Takový tvaroh, máslo a zejména zauzený šunkový salám z marketu jsou absolutně bez chemie, že ano? Nebo přidání jedlé sody všechnu chemii eliminuje? Možná se po příjmu finančních darů cítíš více zavázán svým čtenářům, a proto od nich uveřejníš kde co. Méně je však někdy více a preferovat kvalitu obsahu před kvantitou bude jistě rozumné řešení. Také jsi před nedávnem zmínil svůj návrat k vegetariánství. Proč tedy na svém osobním blogu propaguješ konzumaci šunkového salámu a tím podporuješ chemicko-potravinářské kartely, týrání zvířat ve velkochovech, neudržitelný rozvoj,..... . Měj se moc krásně, držím palce. Mate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co na to říct? Asi si to špatně pochopil :) Není psáno že ten tavený sýr léčí, ale jen postup na výrobu tav. sýra bez tavících solí. Ta léčba rakoviny jedlou sodou spolu s javorovým sirupem nebo medem už je další část :)

      Pro mě každopádně užitečný článek, díky

      Vymazat
    2. Neda mi to a musim take pridat jeden muj postreh. Preventivne uzivat sodu neni dobre,kdyz nas nic netrapi, nase imunita je zarizena tak, ze do urcite miry dokaze vyrazovat z organizmu vse skodlive, teprve, kdyz je skodlivin prilis, tak se v tele ukladaji a v dobe, kdy skodlivin v tele ubylo muze odtranovat ty ulozene, to se stava v dobe, kdy zvysime fryzickou aktivitu, nebo naopak, kdyz nas skoli nemoc a my jsme nuceni odpocivat.Ale kdyz prehlizime nas zhorseny fyzicky stav a posilujeme ho leky, ktere nas " zbavi" zdravotnich problemu,tak nas imunitni system prestane pracovat, protoze neni nastaven na odbouravani techto latek nebo zacne tyto latky odbouravat ale ulozene skodliviny v organismu zustavaji dale ulozene a muzou na sebe nabalovat dalsi a tim narustat a protoze nemaji proti sobe predatora" nasi prirozenou imunitu" tak se casto stava, ze jejich obsah zacne toxicky zasahovat do okolnich tkani a pomalu se rozrusta.Plati jedno pravidlo: vseho s mirou a rozumem, nejsme prece cvicene opicky abycho vsechno jenom opakovali, hlavne co je VIP. A jeste neco,radost nam dava energii a proto je lepsi na nerudneho souseda poslat usmev, treba petkrat denne a on nam udela radost, protoze po pate se na nas usmeje taky a pak uz porad.

      Vymazat
    3. Mate, o tých mliečnych výrobkoch a konkrétne v spomínanom článku tvaroh. Vychádzam zo svojej osobnej skúsenosti. Na stránkach http://www.magazinluna.sk/default.aspx?p=magazinearticlepage&article=73 som sa dočítala o liečení rakoviny. Je tam niekoľko receptov, ktoré doporučuje Dr. Budwig. V tom čase, ako som natrafila na tieto stránky, som čosi vedela aj o sóde. Bolo to v období, kedy som bývala veľmi unavená, bez nálady..., nie v priebehu dňa, ale hneď ráno po prebudení. Nepáčil sa mi môj stav, a pomoc od lekára som hneď zavrhla.
      Každé ráno boli moje raňajky z nátierky Dr. Budwig, ktorá je z tvarohu, a viac som chodila na prechádzky hlavne v slnečných dňoch. Až jedného dňa sa stalo čosi neuveriteľné, pristihla som sa ako si na prechádzke v prírode pospevujem a usmievam sa. Moje myšlienky začali byť skôr pozitívne a zároveň sa telo akoby regenerovalo. A čo bolo pre mňa šokujúce, že tento stav sa zmenil ani nie po týždni. Neskôr som si pripravovala sódu z javorového sirupu.
      Bola som "vzorným" pacientom na gynekológii a chodila na "pravidelné" prehliadky. Zistili, že mi každým rokom vznikajú cysty v prsníkoch, nie zopár, ale ako mi doktorka hovorila "dosť". No a čo tým vlastne chcem povedať? Až pri poslednej prehliadke, ktorá bola naozaj posledná, mi doktorka na moju otázku ako to vyzerá, sucho skonštatovala dobre, miznú a zmenšujú sa. Až vonku som si začala uvedomovať, čo povedala - miznú a zmenšujú sa, v ten deň pršalo a ja som stála v daždi pod holým nebom a znova si opakovala miznú a zmenšujú sa. Bola som úplne premočená (v lete) a len som tam tak stála a usmievala sa. Ako to že miznú, veď som preto nič neurobila?! Až doma som si uvedomila, nátierka - sóda??

      Pekný deň Ivana

      Vymazat
    4. Tady jde přece o to, udělat tavený sýr bez toho kvanta soli, co je v těch z obchodů ! Tavící soli, jako fosfát sodný dělají své a dítě by vlastně mohlo sníst jen jeden trojuhelníček denně.

      Co se týče finanční pomoci orgonetu, souhlasím s ní, ( času to sežere jistě dost, sám moderuju na jednou velkém fóru) ale né jako s trvalou pomocí. Prostě udělat malou sbírku na činnost 4 x do roka. Nokoliv non-stop žádat money.

      A pokud jde o sodu, již léta ji používáme spolu s octem na takřka cokoli. Soda do pračky na praní prádla, ( žádný prášek), nevoní to, ale je vypráno. Soda s octem např. na umytí toalety,( dokonalé) vydrhnurí trouby, vyčištění myčky...je toho spousta. Pokud nejde o potravinu, není potřeba ta jedlá.

      Viktor

      Vymazat
    5. To Mate ... Vážený čtenáři, nechci s Vámi polemizovat, zda výše uvedené příspěvky na blogu aspirují na největší bludy, jak se vyjadřujete. Pravidelně pročítám zde uveřejněné příspěvky, a tak jako na jiných stránkách, si pro sebe vybírám to co mně vyhovuje, co vyhovuje mému smýšlení, chcete-li přesvědčení.
      Dosud jsem se zde nesetkal s takovou agresivitou ... viz. "Možná se po příjmu finančních prostředků cítíš více zavázán ... ". Ano toto vyjádření vnímám jako nehoráznou agresivitu ! Myslím si, že Orgo dává na výběr svým čtenářům různé pohledy a ať si každý vybere to, co jemu vyhovuje. A pokud se opravdu vrátil k vegetariánství, zcela jistě nepropaguje konzumaci jiného, nevegetariánského ... dává čtenáři na výběr. To je můj názor, možná diskutabilní pro někoho, ale můj.
      I když jsem Orgovi nepřispěl žádnou finanční částkou ze své desetitisícové renty, držím mu moc palce v jeho práci pro všechny probouzející se. S láskou Áron.

      Vymazat
    6. Tak člověče nezáviď, nebo se ti z toho vyvalí oči z důlků, a už ti to zůstane :-))))

      Vymazat
  7. Léčba rakoviny vyzkoušená pomocí sody a javorového sirupu při léčbě metastáze plic a jiných orgánů. Během 1 měsíce rakovina úplně zmizela. Teď to všem posílám a doporučuji. Ještě tam byl upraven jídelníček. Bezmasá strava, hodně zeleniny a ovoce a bez sladkostí. Další pacient to užívá asi 10 dní a výrazná úleva, ten k tomu používá i MMS.

    OdpovědětVymazat
  8. Fikanej příspěvek, Mate. Nebejt ho, tak by cenzor tohoto webu nabyl přesvědčení, že je nutno sodu zakázat. Takhle bude spokojenej :-)
    Petr z jbc

    OdpovědětVymazat
  9. Milý Mate,
    tvůj příspěvek aspiruje na blud roku.
    Pokud by jsi si článek přečetl....tak by jsi možná pochopil, že tu nikdo nedoporučuje tvaroh ani sýr na rakovinu.
    Léčby rakoviny se týká pouze druhý příspěvek... ten první je o výrobě něčeho, co se v obchodě dá koupit pouze v přechemizovaném stavu, tzn. taveného sýra. To co mají tyto 2 články společné, je pouze 1 z ingregiencí, použití však ne.
    Prosím, příště čti... a přemýšlej, předtím než vystřelíš.
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. problém je v tom, že mnoho lidí v textech vidí často jen to, co chce vidět, a ne co je tam opravdu napsáno ! Myslet, přemýšlet totiž nejednoho našince příliš bolí, a tak to raději preventivně již vůbec nedělá, a rovnou střílí a plká ptákoviny bez rozmyslu jak z chrliče !

      Vymazat
  10. Myslím, že vše má svůj rub a líc, proto je dobré některé věci vyzkoušet. Já osobně jsem po zveřejnění receptu na sýr z tvarohu ihned zaběhl do prodejny a pořídil suroviny - je to skvělé a funguje to. Soda, jak je všeobecně známo pomáhá odbourávat překyselení organismu, dochází k reakcím, které pozitivně stimulují lidský organismus. Do tvarohu jsem přidal místo uzeniny, masa zkrátka živočišných produktů, kmín, papriku /nakrájenou/ a fakt moc dobrý.
    Již více věcí, které zde na Orgonetu byly zveřejněny jsem vyzkoušel a jedu v tom dále. Do 18 let jsem nejedl vůbec maso a přesto jsem normálně vyrostl. Potom jsem se ho "naučil" jíst na vojně a nevím, proč, ale v poslední době mně tělo maso opět odmítá, tak ho jím velmi málo a ještě ne všechno. Cítím se daleko lépe a snažím se poslouchat své tělo, hlava je na to, aby nám nepršelo do krku........ :-) :-) :-)
    Děkuji moc drahému Orgonetovi za jeho webovky, jsou skvělé a myslím, že není na škodu zveřejnit i články, které všem nesedí. Každý si vybere, až se jednou všichni sejdeme na stejné zahradě........:-)
    Všem pěkné dny ve zdraví..... :-)

    OdpovědětVymazat
  11. já jsem vyzkoušela už před měsícem a šlo to do koše. Ani mně, ani manželovi to nechutnalo, byla to taková divná hmota. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Roky dělám domácí tvaroh.Někdo tomu říká sýr.Podojím krávu,mléko nechám v teple stát a až je z něj kýška,přecedím přes plátno-plenu.Zatížím závažím a nechám 24 hod vytlačovat.Udělá se mi bochánek,který se dá lehce krájet a mazat.Stačí ochutit solí,cibulí atd a mám tvaroh-sýr.Podotýkám,že z jednoho litru mléka je asi 10 dkg tvarohu.V takovém výrobku není žádná chemie.Toto vyrábím už několik roků.Já to dělám ale z 20-30l mléka.Ri

      Vymazat
    2. To je tím, že jste zmlsaní chemií a těmi sra.kami v jídle ! Už proto ani nevíte, jakou chuť má původní zdravé jídlo ! Já ještě pamatuji mléko od krávy těsně po dojení, máslo vytlučené z mléka, domácí tvaroh a podmáslí, a nedá se to se současnými sra.kami vůbec srovnat ani náhodou !

      Vymazat
    3. Pro Ri :
      děláte to dobře, i když ani krávy dnes nedostávají čisté krmivo a vodu. Máte alespoň jistotu, že kontaminace vašich krav je podstatně nižší, než jídlo koupené v sámošce !

      Vymazat
    4. Přesně tak-vylisovat, posolit, nechat pár dní uležet až je z toho SMRAĎOCH-bašta!!

      Vymazat
  12. Ano, jedná se o dva rozličné články, první je recept jak bez chemie si doma něco vytvořit k jídlu. Zda je či nění zdravé konzumovat mléčné výrobky, no... myslím že to je na každém z nás. Já osobně od mala dávám přednost sýrů, než salámu.Z masa jím jen drubeží a rybí. Není psáno, že takto upravený tvaroh léčí rakovinu. Je to vlastně podčlánek, jako dodatek či doslova "BONUS" k čemu by se jedlá soda dala ještě využít a když si vemu, kolik lidí okolo mne má rakovinu a když uvážím, že jedlá soda je cenově dostupná a jak se v článku píše: "To nejhorší, co by se mohlo stát v případě léčby sodou, je žádný účinek" což medikamentů na rakovinu, povědět nemužem. Vím, jek jsou lidé zoufalí a jak se snaží o kde co. když mejí rakovinu - myslím si, že na vyzkoušení kypřícího prášku s javorovým sirupem, nebo i s medem. jak tu nekdo napsal, nic neztratí.
    Nechci tady svým příspěvkem rozčílit lidi, ale jak někdo napsal, je dobré si to celé přečíst, než se bude reagovat s naběhlou žilkou na čele.
    ...prostě jsem se musel o ten email s vámi podělit. Mějte se rádi ACHNATON

    OdpovědětVymazat
  13. Jen malá poznámka k léčbě rakoviny jedlou sodou: Nestačí to, je to slabé a v průměru je to velmi malé množství na likvidaci narůstajícího raka. Na to už je potřeba jiný kalibr zásad a množství.
    Med při raku nedoporučuji, obsahuje velké množství plísní! Míchat se sodou javorsirup je dobrá cesta. Ale typ Grade A-je nejřidší a proto se sváže s větším množství sody. Tohle se dá použít jako záchranná brzda, ale nic víc.
    Jsou to moje zkušenosti,
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  14. Musí to být tvaroh farmářský, ne vaničkový, ten je plný škrobů. Nebo kostka tvarohu v alobale.není tvaroh jako tvaroh.

    OdpovědětVymazat
  15. Pokud je to jen v hlavě, pak je to pořádná vytřepaná makovice

    OdpovědětVymazat
  16. Hledáme někoho, kdo má zkušenosti s léčbou rakoviny plic pomocí javorového sirupu a jedlé sody. Prosíme, případně volejte na 723 522 659. Josef

    OdpovědětVymazat
  17. Hello Every One... Orgonet dekuji Ti... A mam co cist. Me - Maria posilam Vam Lasku >3*

    OdpovědětVymazat
  18. Třeba někomu také pomůže naše zkušenost s rakovinou tl. střeva. Matce byl vyoperován nádor na hranici operovatelnosti, odebrána velká část tl. střeva, jen o fous unikla umělému vývodu. Do měsíce jí střevo prasklo a bvyla ve svých 80ti letech znovu operována. Lékař mi řekl, že rakovina postupuje velmi rychle, zasažena je po tom měsíci už i bránice a život mé matky odhadl asi tak na 3 měsíce. Po 2. operaci vypadala tak zoufale, že jí zrušili i chemoterapii, kterou měla podstoupit, že by to nevydržela. Všichni, včetně doktorú jsme nepo chybovali, že to je konec. Přátelé z Německa jí, po poradě s tamním známým lékařem, začali vozit Orthomolimun. Jsou to snad nějaké vitamíny, po 30ti ks v ampulích, což při užití 1 ks denně vystačí na 1měsíc, ale vyjde to porý na naše peníze asi na 2000 Kč. Dnes je matka bez nálezu, lítá jak čamrda po schodech nahoru-dolů, celý den se nezastaví, jako když byla zdravá. Není příliuš ukázněná, jí co chce včetně sladkostí a když to přežene má průjem, ale příště si to dá znovu. Doktoří jen kroutí hlavou.Velká výhoda byla, že unikla chemoterapii, to už by mezi námi nebyla 2 roky. Prostředek není zrovna levný a asi se musí získat z Německa, ale kdo si to může dovolit, tak vřele doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  19. http://www.lekarna.cz/orthomol-immun-30-dennich-davek/

    OdpovědětVymazat
  20. Jmenuji se víra, nemůžu to vysvětlit, ale musím sdílet svou radost a štěstí se světem, nevím, jak mi baba EGBO pomohla při návratu svého manžela. Byl jsem frustrovaný za poslední dva roky, když mé dvě děti žily bez mého manžela, který překvapivě odešel domů s dívkou. Jednoho věrného dne přijela můj přítel a já jsem jí vyprávěla o situaci, v níž jsem v posledních dvou letech, pak mi řekla o Dr. Egbo, že je velmi silný člověk, zpočátku jsem jí nikdy nechtěl věřit, protože jsem strávil hodně na různých místech, ale přesvědčila mě, abych to zkusila, takže nemám na výběr, protože opravdu potřebuju můj manžel zpátky. Takže jsme kontaktovali Dr. Egba, který mi řekl, co jsem potřeboval, což jsem pochyboval. Největší radostí ve mně dnes je, že doktor Egbo byl schopen vrátit mému manžela zpátky ke mně a nyní žijeme šťastně jako nikdy předtím. Díky vám můj krásný otec.
    prosím, pokud máte jakýkoliv druh problému, doporučuji vám, abyste ho kontaktovali na jeho soukromém e-mailu dregbosolutioncenter@gmail.com. díky moc, pane, toto je jediný způsob, jak tě mohu ocenit a budu vždycky o tobě říkat světu, děkuji vám, pane.
    on také zmínil o jiných problémech, které je schopen řešit lidem obecně jako např.
    (1) Pokud chcete, aby vaše ex zpět
    (2) pokud máte vždy špatné sny.
    (3) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
    (4) Chcete, aby ženy / muži běhali po vás.
    (5) Pokud chcete dítě.
    (6) Chcete být bohatí pro vaše podnikání
    (7) Chcete, aby byl váš manžel / manželka vázán
    navždy tvoje.
    (8) Pokud potřebujete finanční pomoc.
    (9) Bylinná péče
    (10) Pokud nemůžete uspokojit svou ženu
    sexuální touha nebo
    nízká chyba akce.
    (11) jestliže vaše menstruace odmítají přijet
    den v něm
    předpokládat nebo přetečení.
    (12) pokud vaše práce odmítá platit vám, lidé
    díky vám ETC. prosím kontaktujte Babu za pomoc na adrese dregbosolutioncenter@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.