14. února 2013

Teal Scott: Očkování

Nový překlad přednášky Teal Scott, od Bryony9, velký dík! 
Milé překladatelky Bryony a Jakorybicko, jste skvělé a chválím vaši pracovitost, a mám prosbu: nechtěly byste poskytnout své titulky, aby se z nich vždycky udělal i článek, eventuelně je samy předělat na článek (udělám to klidně i já, když je pošlete)? Teal totiž mluví hrozně rychle, musí se číst hrozně rychle, a pak spousta věcí uteče. 
Když budu mít čas, můžu něco přepisovat, ale snadnější bude, když to pošlete.

http://youtu.be/pmlTZd_6BHM




Zveřejněno 13. 02. 2013
převzato od uživatele: TheSpiritualCatalyst

Pravda o očkování, pomoc rodičům při rozhodování:
česky http://www.rozalio.cz/



8 komentářů:

  1. Ahoj Orgonete:-)

    Titulky klidně pošlu. Chceš pouze Teal, nebo i Bashara? Bashara tady zatím nikdo nesdílel, podívej se na můj Youtube kanál, ať si můžeš udělat představu o čem mluvím.

    http://www.youtube.com/user/Bryony9?feature=mhee

    Přeji krásného Valentýna:-)

    Bryony9

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Pošli i Bashara, už ho tu taky trochu známe. (:-))

      Vymazat
    2. Ahoj,

      koukla jsem na Bashara - je úžasně zábavnej. Víte co je to za člověka a odkud bere informace?

      Díky
      Anna

      Vymazat
    3. Je to Darryl Anka channelující Bashara.
      Bashar je Darrylova "budoucí inkarnace", žije v 5D a je součástí civilizace Sassani. Jejich svět se jmenuje Esassani (Místo živoucího světla). Jsou součástí hvězdného systému SIRIUS.

      Národ Sassani byl vytvořen zkřížením genetického materiálu "Šediváků" s našimi lidskými geny. Jsme tedy jejich pra pra pra rodiče a oni jsou našimi vzdálenými dětmi.
      Slovo ŠEDIVÁCI jsem dala do závorky, protože se nejedná o mimozemskou rasu ze Zeta Reticuli, ale o LIDI jako jsme my, kteří se ovšem nacházejí v paralelní dimenzi. Jejich domovskou planetou je tedy Země. Nemůžeme tedy mluvit o ET - Mimozemšťanech.
      Tito lidé z paralelní reality zničili svůj genom díky experimentům a technologii, došli tak daleko, že se nemohli rozmnožovat a hrozilo, že jejich rasa vymře. Aby zachránili svůj rod, bylo jim dovoleno, aby pronikli do paralelní dimenze, ve které se nacházejí LIDÉ stejní jako byli PŮVODNĚ oni, předtím než byli donuceni díky podmínkám zmutovat do podoby šedíváků. Tedy - dostali se do NAŠÍ dimenze. Kde začali sbírat náš genetický materiál - odtud všechny ty únosy do UFO.

      Díky našemu a jejich genetickému materiálu vzniklo 5 HYBRIDNÍCH RAS. Jednou z takto vytvořených ras jsou SASSANI (Bashar), další jsou YAHYEL (ve svém jazyce SHALANAYA - Ti, kteří přicházejí jako první) o dalších se dozvíme později. Jedna z těchto ras - konkrétně YAHYEL budou ti, kteří s námi budou mít PRVNÍ KONTAKT a to proto, že jsou našimi přímými dětmi - nejblíže vytvořenými z hlediska hybridizačního procesu. Jsme jedna rodina.

      Bashar a SASSANI s námi komunikují hlavně proto, že cítí nesmírnou vděčnost vůči naší rase. Kdyby nebylo nás, tak by nevznikli. Současně se také snaží odčinit příkoří původních ŠEDIVÁKŮ z paralelní dimenze planety Země (tedy svých vlastních rodičů), kteří našim lidem při sběru genetického materiálu způsobovali značné utrpení.

      Sassani se nám proto snaží pomoci.

      Snad to stačí na vysvětlenou:-)

      BRYONY9

      Vymazat
  2. Musel/a byste znát ostatní Tealina videa....věřte mi od komerce to má hoooodně daleko.
    Ale pokud je to váš pocit, tak je to prostě váš pocit.

    Teal k tomuto videu dokonce dodala vysvětlení, ve kterém se omlouvala, že z tohoto videa byl hodně cítit ODPOR, který vůči očkování cítí. A proto hned následující týden natočila video o REZISTENCI (odporu) a jak ji přetransformovat.

    To jen na vysvětlenou. NAMASTE
    Bryony9

    OdpovědětVymazat
  3. Jen mám pocit, že Robert Mendelsohn není až tak úplně informován. V Evropě že se neočkovalo proti polyomyelitidě? Řekl toto-....v Evropě nebyl očkován NIKDO! To se trochu plete

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tady se omlouvám já, je to moje chyba. Nepřesný překlad. Teal řekla: "..where mass imunization did not take place." Což znamená: "Kde masová imunizace neproběhla" Ještě jednou se omlouvám, už jsem to opravila. Je to závažná chyba, změnila jsem tím obsah sdělení. Znamená to totiž, že v Evropě byli lidé, kteří byli očkovaní - avšak neproběhlo zde plošné očkování.

      Děkuji za upozornění a ještě jednou promiňte.

      Bryony9

      Vymazat
  4. Ta Teal "to má úžasně neuvěřitelně srovnaný" při tak mladém věku. Ještě jí nebylo 30 let, a už odborně mentoruje jak staří mistři s Nobelovou cenou. Teal by si ji jistě zasloužila mnohem víc než kdokoli z těch prolhaných europáprdů ! Zkusme ji na tu cenu nominovat, třeba se přidají další příznivci po celém světě !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.