23. února 2013

Umělá výroba sněžení

Celý den dosti slušně sněžilo, sníh výborné kvality, prašan, pro který lyžaři neznají bratra, jen aby si ho sjeli první (:-)))
Celé to sněžení bylo vyrobeno uměle, jak ukazují následující zvláštnosti na satelitních snímcích.

Brzy ráno byla oblačnost přicházející od jihu "opražena" radiací, tzv. "žlutý třesk" k aktivaci co nejsilnějších srážek.

Přes den vysílaly německé radary obří kruhy do západní části Čech, chvíli jeden, chvíli dva. Tím rovněž aktivizovaly srážky a udržovaly postup oblačnosti v požadovaném směru.
 


Přes den se to vysněžilo, a navečer klimateroristé začali vytvářet na jih od nás další vydatnou chemtrailsovou oblačnost. Viz letecké čáry na nočním snímku a vláknitost na barevném snímku.


Oblačnosti bylo dnes celkově mnoho, takže měli přesilu. Octování (ode mě 3 litry octa) sice něco rozpustilo (v ČB prosvítalo slunce i trochu modré oblohy), a nad mraky proto letadla hřměla jedno za druhým, ale na azuro to nestačilo. Dávat do toho víc než tři litry nehodlám, ať si hrajou, aspoň máme na chvilku pěkný sníh, a únor bílý pole sílí (:-)))

27 komentářů:

  1. Ahojda, jen takový malý postřeh, já se teda na xatelitních snímcím dvakrát nevyznám co je umělá oblačnost a co ne a ano na jednu stranu by bylo vcelku logické kdyby uměle zasněžovali, nasraný lidi (pardon), spousta nehod a další a další, ale na druhou stranu si říkám, jestli tohle není čistě dílem Gaii a to z toho důvodu, že množství sněhu za letošní zimu, které navíc neustále taje a zase se obnovuje, tu už pěknou řádku let takhle nebylo (a to mluvím celoplošně) země je dokonale zásobena vláhou a rostliny nestrádají jako při holomrazech, to perfektně pozoruji na magnoliích, jako vsadím se že letošní úroda a celkově obnova země jakožto i přechod do roku vodnáře a hada, bude ve velkém. a pochybuji že to je něco, o co by naši světavládci a počasíměniči chtěli. mám prostě pocit že příroda chce vzít otěže zpět do svých rukou..

    OdpovědětVymazat
  2. A k čemu jim ten sníh asi je?

    OdpovědětVymazat
  3. Skoro bych se vsadil.o svuj jeden duchod, ze ekoteroriste naordinuji ordinerni oblevu,aby prumerny cesky Franta si nasadil prdelacky a cerpal vodu ze sklepa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A PAK SI DÁ I ČESKOU PRDELAČKU,KDYŽ BUDE Z ČEHO

      Vymazat
  4. U nás už na ten sneh čo napadol najprv vpustili hmlu (teplý prúd) a asi od 1:00 prší od 20 až 36mm/h tak že asi lyžovanie nebude jedine tak vodné dúfam že nás nevytopia.Keď sa sem naraz nahrnie voda z hôr a naplnia Dunaj,Váh,Moravu tak ani člny nám nepomôžu.

    OdpovědětVymazat
  5. Zde je odkaz na činnost radaru Eisenberg v Bavorsku. Docela zajímavé údaje !
    http://www.foreca.cz/Germany/Eisenberg?map=derad

    OdpovědětVymazat
  6. Na tom prvním snímku je celkem zřetelné kolo oblačnosti, a odpovídá poloze a rozsahu (zde poněkud sníženému) radaru Eisenberg v Bavorsku nedaleko hranic ČR !

    OdpovědětVymazat
  7. Ono to asi opravdu funguje.Odpoledne jsme tu meli modrou diru.Octovali jsme 3l.Terka

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím moderátora i všechny účastníky..pozoruji tyhle stránky už nějaký rok a musim to tu pochválit.Tyhle stránky jsou opravdu přínosné a jak je možnost tak je propaguji:-).Jako tak trochu šaman jogin a poustevník sice bohužel nemohu přispět finančně,nikdy jsem neměl ani konto a sám přežívám jak to jde,nicméně mohu potvrdit že Vesmír se o každého poctivě hledajícího různými cestičkami postará.Takže netřeba mít strach o existenci.Jsme v opravdu zajímavé době,která mnoho strachů vytváří,ale nabízí také mnoho možností k jeho překonání a vzestupu.A to co se nám děje nad hlavami je opravdu neuvěřitelné až do nebe volající a kdo má oči a pružnou mysl s nezahlcenou operační pamětí to vidí:-)..nezbývá než to vzít jako prozatímní realitu a dál pracovat na vzestupu.A k tomu tyhle stránky dobře slouží,jsou vyvážené,aktuální informace o zásazích temna i světelná poselství.Najdou si tu své jak ti co jsou na začátku tak i pokročilí..a proto ti 'pokročilí' by se neměli čílit že tu proběhnou i příspěvky pro ty začínající.Jsou to zkoušky pro jejich současné Pochopení.
    A k tomu počasí,to je opravdu kapitolka,v létě zkoušky ohněm-náhlá vedra,vichry, blesky,v zimě mrazem ledem a sněhem bez slunečního svitu.Osobně bych typoval průběh téhle zimy dál v podobném duchu(zapnutá chladící klimatizace,pak vypínání a oblevy,kluziště,záplavy) až dokud to bude možné.Pak se přejde skokem do módu ohně.Poznatek-když byly nedávno ty tři slunečné dny po sobě(možná malý výpadek v souvislém upravování oblohy?),nabíral jsem do zásoby vitamin D na co největší plochu těla a slunce tak silně až neuvěřitelně hřálo,že když jsem si odmyslil tu neustálou umělou několikavrstvou oblačnost,zjistil jsem že bez umělého ovlivňování by v dnešní době bylo v zimě už zcela jiné počasí než jsme zvyklí.Ony už ty zimy ale stejně dávno nemají přirozený průběh tak vlastně ani nevíme jak by měla ta dnešní ve skutečnosti vypadat.Díky tomu zážitku ze začátku února opravdu věřím že slunce svítí víc než dřív,a zimy,až Alumináti či Elimináti:-) přijdou o svoje hračky,budou daleko mírnější.Máme se na co těšit až dostane příležitost tvořit počasí zase naše Gaia,bude celkově více tepla,světla,menší spotřeba energií..a energie budou používány navíc v čisté formě.Snad už to nebude trvat dlouho,nezbývá než věřit,dál na sobě pracovat,rozdávat nové vědomosti,soucit a lásku.
    Ps:Díky neúnavné práci Orgonetu jsem před pár lety pochopil co se děje nad námi a vzpomněl jsem si,že jsme už před třinácti lety s přítelkyní zjistili že se na procházkách a posezeních v přírodě nad námi vytvářela v mracích modrá kola.Čas plynul,přítelkyně už žije někde jinde,navršilo se spousty práce a já zapomněl..a Orgonet na který jsem byl upozorněn díky svým přátelům z Prahy,mě přiměl sledovat oblohu vědomě a pozorněji..a já zjistil že modrá kola bývají nade mnou docela často a promodráno je v té chemodece skoro každý den.Ještě jsem to zcela nepochopil jak se to děje,často se to stane během čtvrt hodinky třeba tím že jdu připravovat zdravé menu,a vypnu myšlení?,práce v meditaci?,nebo třeba když přijde příjemná sms.A na závěr malé tajemství;-)jde si vědomě rozsvítit nebe při dlouhém,nesobeckém,láskyplném tzv tantrickém milování-říci si se svojí partnerkou 'Milá,pojď,rozeženem temnotu'-a opravdu to funguje:-))..Rozhodně mohu potvrdit že se to děje a že vyzařování člověka musí mít obrovskou sílu.A když se všichni dostanem do té správné optimistické nálady,se správným nábojem,opravdu nebude zapotřebí na vytvoření světla kolem nás ocet.
    A tak ať Světlonošů a Světlonošek přibývá a temnota se rozestupuje:-),mějte se všichni hezky R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, je to fakt o stavu mysli. Když mám zvýšená vibrace a hodně pracuju se světelnou rodinou, tak
      mám taky nad domem modré kolo. Pár dní se nenapojím a mám chemickou deku.Mějte se krásně a s tím , jak nás přibývá budeme mít modrou oblohu za chvíli pořád. Díky Orgonete, taky něco pošlu!

      Vymazat
    2. Děcka, tak to jste mi zrovna nahráli do noty! Pár měsíců už pozoruji, když jdu do přírody se svým milým a jsme pohrouženi do takového mystického hlubokého láskyplného ticha, že se najednou nad námi utvoří "okno" do modrého nebe a vykoukne často i sluníčko. Nejdříve jsme to považovali za takovou nějakou náhodičku, ale děje se to pokaždé a teď o víkendu i v tom hustém sněžení:-) Znovu a znovu.. Zrovna jsem si říkala, že o tom musím napasat na Orgonet, že ten harmonický stav Bytí nejspíš funguje jako orgonit, ty naše krásné energie souznící s okolní přírodou. A ještě je zvláštní, že vždy vykoukne zpod mraků i má oblíbená vysoká hora a jako by mi něco naznačovala. A taky že jo, dnes v noci se mi zdálo, že nějaký ten dobrý Duch hory mi něco důležitého přišel říct. Asi už cvokatím nebo si začínám rozumět neverbální komunikací i s horami :-) Víte , co mi přišel říct? Že když je člověk v souladu se sebou i tím i s druhými, Příroda mu jde vždy vstříc. Jak mě to potěšilo :-) Krásný den bez mraků v sobě a tím i nad námi :-) JaJi

      Vymazat
    3. To se mi taky stávalo, když jsem s kamarádem kdysi vandrovával po Šumavě a po hrad.zříceninách pěšmo. Pamatuji si, že někdy na jaře roku 1982 jsme se už v březnu vyhřívali na jedné suché stráni v okolí Hojné Vody u Nových Hradů. Nad námi byla modrá díra v průmeru několika kilometrů, a po jejím okraji se točila hustá mračna se sněžením. Jak jsme pak putovali dál směrem na Kaplici, ta modrá díra v oblačnosti nás celou cestu doprovázela. Dost nás to tehdy udivilo, copak že to je, ale byli jsme nakonec rádi, že na nás nechumelilo nebo nepršelo.

      Vymazat
  9. Smekam klobouk Pane R. :-) at se daří

    OdpovědětVymazat
  10. já u brna vyoctoval 4 litry a 300 gr citonovky a nic, tak nevím. Jenom vrčeli letadla, pořád

    OdpovědětVymazat
  11. jo a ještě mám na zahradě hromadu orgonitů, nonstop zaplý powervand de-luxe 7,83Hz/528Hz a chembuster s jednou trubkou. +5 litrů octa a těch 300 gr kyseliny a žádné projasnění, že by ten padající sních to nějak překazil?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příroda je mocnější.........a nenechá si do toho "kecat",doporučoval bych abyste to všichni nechali na ní a bez různých "vynálezů"......

      Vymazat
    2. Má-li někdo potřebu se bránit, rozmlouvat mu to nebudu !

      Vymazat
  12. kulturní uderka http://www.youtube.com/watch?v=hgRBC871-PU

    OdpovědětVymazat
  13. K prvnímu příspěvku jen dodám že příroda chce a už i má otěže ve svých rukou jinak by jsme byli vymrzlí... vytopení...nebo naopak vysušení ...jen jí za to děkujme má na to dostatek energie .....kulturní kreativci ji v tom také pomáhají aby se její vliv zesílil ...jakmile se naučí víc lidí komunikovat s přírodními živly jako jsou ..země....vzduch ...voda .....a oheň tak se opravdu i ty zimy stanou mírnější a horka také, začíná větší přírodní vyváženost na celé planetě ale i v lidech.
    A ten ocet stejně působí tím jak se dlouho používá už mentálně energeticky.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky Orgonetku, včera jsem náhodně shlédla docela dobře zpracované, uvědomovací videiko , připadá mi, že jeho výklad docela dává smysl a je hodně blízko pravdy, ne-li samotnou pravdou. Posílám Ti jeho odkaz na zvážení vhodnosti a potřebnosti jej zveřejnit. Vůbec však nevím, jestli to jde a jak je to vlastně s vyvěšováním na webkách. Tak se na mne nezlob, jestli posílám něco, co nejde použít. Anglicky neumím, takže jsem vdečná za každé přeložené videiko, co objevím.:-)Čím dál více však cítím potřebu rozumět anglicky, tak s tím asi budu muset začít něco dělat.:-) Tady je to videiko, možná že Ti už na něj někdo odkaz poslal, takže pak můj komentář považuj za bezpředmětný. Přeji krásný den Laira
    Max Igan - Trance-Formation (Full CZ) - české titulky
    http://www.youtube.com/watch?v=QHNeR3BGM2E

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, moc dobré, už jsem také někde do komentářů dávala odkaz.

      Vymazat
    2. Teď jsem se na to dodíval a je to úplně perfektní, zas mě to posunulo o kousek dál. V titulcích je vidět i jméno David Icke. Zajímavý a dobře zpracovaný dokument. O těch Smart metrech jsem to ještě neznal, další pěkná vychytávka, která se na nás chystá :-)

      Vymazat
    3. O jakých Smart metrech to mluvíš ? Já jsem si nic podobného nevšiml !

      Vymazat
  15. :-(((((((((()))))))))))))))))))) v zimě to tak někdy bývá že napadne sníh , jak už tu bylo několikrát psáno , Země se mění a jen z menší části to ovlivňuje člověk, myšleno , klima !!

    zaměřte se opravdu jen na to podstatné, tedy do svého nitra tam se odehrává to nejdůležitější !! to venku není tak důležité...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná to venku je projevem toho,co se děje v nás.Už se mi také stalo,že jsem si "vysnil" hezčí počasí nad hlavou navzdory předpovědím "meteošoků" (Kebule je v zimě vypnutý).Ale pořád váhám nad tím,jestli to není náhoda......
      Vlasta

      Vymazat
    2. jistě,musím ale DULEŽITĚ našlapovat,abych si na jednom mm chemických bílých granulých nezlomil hnátu,,,a jelikož jsem ZBOŽÍ a nikoliv pacient,mastný učet mně vrátí z usměvné nirvany do iluze peněz....

      Vymazat
    3. I já chci věřit, že už se mi to radostně několikrát povedlo :-)

      A.
      P. S.: Ale běžkování na hřebenech Krkonoš mělo své kouzlo!! Krásné sněhové útvary. Proháněly se tam větrné bytosti.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.