15. listopadu 2012

Keshe: Informace slovenským poslancům

Juraj Kočar:

Ja Vam preposielam email ktory som dnes poslal vsetkym poslancom, do par tv a redakcii. Dnes som to posielal dva krat, pretoze ked som zavital dnes vecer na forum tak tam pribudli 3 krajiny. Takze to maju dva krat aj s pridanou aktualizaciou:

Aktualizácia: K programu sa dnes pripojil už aj Bangladéž, Rusko a Čína, ak spočítame všetky štáty, tak táto technológia bude dostupná už 3 miliardám ľudí. Prečo by sme my nemali byť medzi nimi? Prečo Slovensko neháji záujmy svojich občanov?


Vážený pán poslanec, Vážená pani poslankyňa,
chcel by som Vás informovať o príležitosti, ktorá by mohla navždy zlepšiť životnú úroveň všetkých ľudí na Slovensku. Slovenská republika má možnosť integrovať do svojich štruktúr revolučnú technológiou nadácie Keshe Foundation.
Táto nadácia vyvinula technologické postupy a nástroje ktoré vedia niekoľkonásobne zvýšiť úrodu zasadených semien, vedia vyrábať resp premieňať energiu takým spôsobom ktorý bude znamenať revolúciu v energetike, ich patenty a technológie vedia čistiť pôdu a rieky a zabezpečiť zdravie ľudí, vedia liečiť okrem iného, rakovinu, sklerózu multiplex, Parkinsonovu chorobu, následky po mŕtvici atď ( http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/health-kt-videos-all ) a naviac umožňuje vytvoriť prevratné systémy na prepravu osôb a nákladu.
Nadácia Keshe Foundation (http://www.keshefoundation.orgposkytuje túto technológiu všetkým krajinám sveta úplne zadarmo, bez nároku na akýkoľvek honorár. Pán Mehran Tavakoli Keshe (zakladateľ a riaditeľ nadácie Keshe Foundation) na fóre nadácie verejne vyzval zástupcov všetkých krajín sveta, aby prejavili záujem o predanie podkladov k jeho 30 ročnému výskumu v oblasti plazmových generátorov, magnetických a gravitačných polí a pod. Krajina, ktorá oficiálne požiada Keshe Foundation o podklady k technológii, ju dostane zadarmo v podobe elektronických dát uložených na USB flash disku. Jediné čo je treba je poslať žiadosť z ambasády v Belgicku na info@keshefoundation.com
Prikladám odkaz na výzvu pána Keshe z fóra v anglickom jazyku: http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2893

Chcel by som poukázať na fakt, že na základe iniciatívy slovenských občanov Slovenská ambasáda oficiálne požiadala nadáciu Keshe Foundation o poskytnutie technológie. Zástupcovia slovenskej republiky mali vo štvrtok 8.11.2012 s pánom M.T.Keshe dohodnuté stretnutie, kde k predmetnému predaniu malo dôjsť.
Z doposiaľ nevysvetlených dôvodov sa naše zastupiteľstvo náhle rozhodlo prehodnotiť svoj postoj k nadácii Keshe Foundation a upustilo od prevzatia technológie a spolupráce s nadáciou.

Odkaz na kópiu mailovej komunikácie našej ambasády v Bruseli s nadáciou Keshe Foundation a redaktorom matrix-2001.cz:

Ďalej prikladám odkaz na video v ktorom pán Keshe v 35minúte rozhovoru otvorene potvrdil žiadosť
Slovenskej ambasády o predanie technológie:

Odkaz na 110min rozhovor s pánom M.T.Keshe, v ktorom prezentuje svoje technológie a možnosti jej využitia:
Ak si chcete spraviť detailný obraz o technológiách ktoré má Keshe Foundation k dispozícii a ktoré je ochotná predať vládam zadarmo a bez akýchkoľvek ďalších podmienok, doporučujem pozrieť tento vyššie uvedený rozhovor.
Možnosť prevzatia technológie je stále prístupná a pán Keshe je pripravený jeho technológiu kedykoľvek poskytnúť. Krajiny, ktoré už na ponuku zareagovali (Siera Leone, Taliansko, Sudán, Thajsko, Japonsko, Irán, Arménsko a India, tu je interkatívna mapa krajín
https://maps.google.fr/maps/ms?msid=218425273006042132759.0004ce14cbaec0d660a78&msa=0&ll=29.688053,63.28125&spn=107.583557,270.527344), v súčasnosti disponujú patentami a dokumentáciou k revolučnej technológii a je len otázka času, kedy tieto krajiny začnú technologicky napredovať nad dnes už zastaraným zvyškom sveta.

Máte teraz jedinečnú možnosť skutočne hájiť záujmy Slovenska a ich ľudí a túto technológiu prijať. Pánovi Keshemu ide o to aby ju prijali vlády celého sveta. Skôr či neskôr túto technológiu budeme musieť prijať, pretože by sme veľmi zaostávali za krajinami, ktoré v súčasnosti už tieto podklady prebrali a ďalšie sa na to pripravujú. Za pár dní bude k dispozícii online video, kde zástupcovia Thajskej vlády preberali tento USB kľúč s technológiami a plánmi. http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2931 Toto video bolo natočené a bude zverejnené za pár dní na žiadosť Thajskej vlády.

Rád by som Vás poprosil o iniciatívu, ktorá by nám občanom Slovenskej republiky pomohla objasniť, prečo došlo k zmene prehodnotenia prístupu nášho zastupiteľstva k tejto ponuke, keďže žiadosť už bola poslaná, predanie je zadarmo a nevyplýva z neho žiadna nutnosť ďalšej spolupráce.

S pozdravom
Juraj Kočar

P.S. Tento email bude poslaný aj slovenkým médiám a redaktorom



16 komentářů:

  1. pre Juraja Kočara : Ďakujem Vám za odosielanie týchto mailov. Keďže sa do týchto vecí vyznáte, ste jeden z tých pravých, ktorý by mal (mohol) také maily vláde odosielať. Ďakujem. :-)
    Marek

    OdpovědětVymazat
  2. ... dobrá práca p. Kočár ... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Perfektná iniciatíva Juraj,už to niekto musí pohnúť do predu...len už vidím tie naše médiá, budú iste tvrdohlavo mlčať. Určite to prevzatie kľúča prehodnotili naši koli geopolitickej situácií...ale treba na to tlačiť! Vďaka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vsak u Nas je cenzura ako fras. Vcera prebiehali v Europe generalne strajky a v spravach ani slovo!!! Iba online bulvar informoval.

      Vymazat
  4. Diky, pomohlo by nam ale kebyze pise poslancom co najviac ludi. Nie len ja a mala skupinka v ktorej sme davali dokopy email a podrobnosti. Tak isto doporucujem pisat na dva emaily, meno_priezvisko@nrsr.sk a meno.priezvisko@nrsr.sk, ten prvy cita asistent a ten druhy s bodkou je priamo na poslanca, kompletny zoznam s emailami je tu http://uloz.to/x8MBBgh/nrsr-rar

    Juro

    OdpovědětVymazat
  5. Este mala aktualizacia a zhrnutie

    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6433-aktualizace-vyvoj-udalosti-kolem-technologii-keshe-foundation/

    Juro

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    dakujem ze sa aktivne zaujimas o tuto problematiku a siris ju dalej. Nezvazoval si napisat aj na nejake portaly ako napr. www.dolezite.sk? Bolo by super, ak by sa o tom viac hovorilo, mam pocit, ze vela ludi o tom ani nevie. S pozdravom Jakub

    OdpovědětVymazat
  7. Vďaka Juraj. Vďaka Ladislav. Cením si vašu prácu.

    OdpovědětVymazat
  8. Možno sa nájde nejaký rozumný politik, ktorý sa toho chytí a dokáže to presadiť.

    OdpovědětVymazat
  9. Juraj, je to od Tebe záslužný čin, jako i to, že nedávno uskutečnils rozhovor s panem Keshe a uveřejnili jste to pro celou veřejnost. Jste v redakci Matrix 2001 v kontaktu s nadací Keshe a to je velmi důležité jak pro Slovensko, tak pro Českou republiku.
    Je však nutné doslova vytvořit takzvanou Keshe- mánii a zasypávat politiky tímto tématem.
    A věřím, protože internet vyvolal v této věci informační lavinu, že se značná část lidí zmobilizuje a přidá se k takto vytvářenému nátlaku na politiky a média.
    Hodně zdaru Juraj. Díky za informace.
    Přeji hezký den. Honza.

    OdpovědětVymazat
  10. Hlavne piste na ministerstva, prezidentovi a poslancom a na internetove portaly a noviny, nikto to za vas nespravi a tu si mozete vypisovat kolko chcete ze dufamze ze to dobre dopadne atd :)), dnes sa pridali dalsie tri staty, Australia, Brazilia a Kongo, takze piste, kludne to iba skopirujte, budete mat dobry pocit aspon :)

    Juraj

    OdpovědětVymazat
  11. Prečo by naši politici brali niečo, čo je zadarmo, keď z toho nedostanú žiadnu províziu.:) Keď počujem slovo politik, tak ma nenapadá nič iné ako slovo kqkqt.
    yoshi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to je jedno z nejdůležitějších podezření, proč by měly být Keshovy technologie přínosem pro lidstvo, když jsou rozdávány politikům zkorumpovaných a mafiánských vlád zadarmo !

      Vymazat
  12. Juraj, zaujimalo by ma ci ti niekto z poslancov odpovedal. Ako reagovali cenzurovane media, ozval sa niekto z redaktorov ?

    OdpovědětVymazat
  13. Nezajímají mě vlády ani poslanci, chci tuto energii využívat co nejdřív. Co konkrétně pro to mám udělat a kdy a kde můžu získat přístroje které na této bázi budou fungovat?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.