30. listopadu 2012

Keshe: Prezentace technologií MAGRAV v Itálii

Děkuji za upozornění na nové zprávy o Nadaci Keshe!


AKTUALIZACE: PREZENTACE TECHNOLOGIÍ "MAGRAV" OD "KESHE FOUNDATION" V ITÁLII A TISKOVÁ KONFERENCE

30.11.12   Jaroslav Chvátal
Jaroslav Chvátal Dne 17. listopadu 2012 proběhla po první prezentaci technologí “MAGRAVS” “Keshe Foundation” v Itálii tisková konference za velkého zájmu různých italských médií. Během této konference se dr. Keshe snažil odpovědět na množství zvídavých otázek ze strany novinářů. Z této konference vzniklo video, které má naše redakce k dispozici a které se v současné době titulkuje, tak aby ještě o tomto víkendu, nejpozději však v pondělí byl tento hodinový dokument k dispozici i našim čtenářům. I z vide a je na první pohled zřejmé, že v Itálii došlo k velmi vřelému přijetí dr. Keshe a zástupců jeho “Keshe Foundation”.

Tisková konference

Dne 17. listopadu 2012 proběhla po první prezentaci technologí “MAGRAVS” “Keshe Foundation” v Itálii tisková konference za velkého zájmu různých italských médií. Během této konference se dr. Keshe snažil odpovědět na množství zvídavých otázek ze strany novinářů.
Z této konference vzniklo video, které má naše redakce k dispozici a které se v současné době titulkuje, tak aby ještě o tomto víkendu, nejpozději však v pondělí byl tento hodinový dokument k dispozici i našim čtenářům. I z videa je na první pohled zřejmé, že v Itálii došlo k velmi vřelému přijetí dr. Keshe a zástupců jeho “Keshe Foundation”.
Informovaná společnost v Itálii vnímá aktivity “Keshe Foundation” a uvolnění technologie “MAGRAV” italskému lidu jako zcela ojedinělou a vysoce významnou příležitost, která již v blízké budoucnosti může mnohé změnit. A jak dr. Keshe v jedné části rozhovoru poukázal, je to všechno především hra s diplomatickými přístupy, se strategií, která vyžaduje čas a vzájemné porozumění.
Spolupráce s vládami, které jsou ochotny se otevřít technologické renovaci ve velkém měřítku, musí být postavena na vzájemně pozitivním přístupu a společném cíli s uvědomněním si jedinečných a revolučních vlastností technologie “MAGRAV”. Takovou spolupráci je potřeba podporovat a chránit, tak aby mohla růst a nést ovoce pro dobro celého lidstva. 
Sám dr. Keshe byl velmi potěšen přístupem organizačního výboru celé akce ze strany společnosti “Talenti del Nuovo”. Sami novináři naopak ve svém vyjádření cítili ze stranydr. Keshe a jeho Nadace ochotu přispět svými objevy a poznatky k epochálnímu skoku lidské civilizace směrem dopředu. Přitom nejde pouze o onen hmotný technologický potenciál, ale i duševní a duchovní hodnoty, které by měly jít s technologickým pokrokem ruku v ruce.
Jeho tvrzení, že kombinace vynálezavosti a absolutního odhodlání spolupracovat se všemi vládami světa může být předzvěstí něčeho, co se doposud nepodařilo nikomu v politické oblasti, může být předzvěstí intelektuálního, ale i duchovního sjdnocení lidstva rozpuštejícího rozdíly a konflikty mezi národy pod světlem nové společné vize.
Vážení přátelé, během tohoto víkendu, nejpozději v pondělí vám zprostředkujeme dokumentární záznam této veskrze ojedinělé první tiskové konference na půdě Itálie. V pondělí v 9.30 hodin bude naše redakce realizovat druhý rozhovor s dr. Keshe, který vám po technickém zpracování pochopitelně poskytneme také ke shlédnutí. Zůstaňte proto ve spojení a očekávejte další aktualizace.


Poznámka: Tento materiál lze volně šířit. Prosíme však vždy o uvedení zdroje matrix-2001.cz. Děkujeme Vám za to.

11 komentářů:

  1. Našel jsem na netu záznam jedné z přednášek pana Keshe z 21.9.2012:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CRBjtYW6qI4#!

    Už jsem tento odkaz posilal i do matrix-2001.cz s prosbou o překlad.

    Drahoš

    OdpovědětVymazat
  2. Nadace Keshe Foundation v Itálii, Luisa Muratori
    /Itálie/ přednáší v České a Slovenské republice. Města Praha a Bratislava - energetický spínač, a potom až přijde název RADEGAST /ČR - SR/, že by
    NE-NÁHODA......... :-), jsme ve vesmíru :-)Děkuji velmi Orgonete za příspěvky.Lada.

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé.
    Dnes 30.11.2012 od 9:00 mi začalo strašně hučet v pravém uchu, tak jsem se kouknul na HAARP http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi a jede naplný obrátky. Co to zase chystají? Že by nás chtěli ještě více zasypat sněhem? Ten už je západně od Prahy.
    Také máte dnes stejný problém? A to nosím na sobě osobní orgonitový přívěsek a doma mám 1x HHG.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim tiez som si vsimol ze mi hucalo v uchu sice neviem o kolkej hodine ale bol to taky zvuk ako ked si pustite zvuk o frekvencii 15KHz - http://www.youtube.com/watch?v=UxSHs6fZlJg

      Vymazat
    2. Tiež mi hučalo v hlave -taký dunivý zvuk a mierna bolesť pri tom. Potom som zaspal. Keď som sa zobudil, prestalo to...povyhadzoval som prázdne fľaše a odvtedy je pokoj.

      Vymazat
    3. pustil sem si odkaz a presne ten zvuk slysim porad. Tim trpim uz aspon rok uz sem dal pryc starsi TV a je to lepsi nebo sem si na to mozna zvykl kazdopadne to slysiim i ted kdyz to pisu :) akorat jak rikam sem asi zvyklej na to uz :)

      Vymazat
  4. Dnes 30.11.12 na CT 24 hod ve svete sla sprava, ze vlada chce dostavet Temelin. TAk prosim energie je ZADARMO a my budeme dostavovat elektrarnu -VYHAZOVAT PENIZE NA DOSTAVBU - aby stat opet vyhodil penize. Tak proto nechteji Kesheho projekty! A tady by mel nastoupit Obcan a Poslanec Senatu a vytmavit jim to.Zacina to pripominat polistopadovy pocatek novodobych dejin. Tehdy byla take vule obrozenecka a nasledne byla zneuzita a zatracovana. Pozor na to!

    OdpovědětVymazat
  5. Tato věta z článku vystihuje mimo jiné všechno to,co se kolem toho děje a je dobře,že zazněla:
    "Přitom nejde pouze o onen hmotný technologický potenciál, ale i duševní a duchovní hodnoty, které by měly jít s technologickým pokrokem ruku v ruce........."
    M.V.

    OdpovědětVymazat
  6. Poslancům a představitelům vlády posílat so nejvíce lásky a pozitivních myšlenek.Negací jen přidávám polínko do ohně.Mluvil o tom někde i pan Keshe.Všichni jsme jedno.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  7. Re: Anonymní 1. prosince 2012 19:38
    To je přesně ono, co je v tom odkazu. Pustil jsem si to a hned cítil stejný pocit. Jen tam nebylo slyšet stejný tón hučení, co jsem měl v uchu. Teď už to hučí jen nepatrně a také HAARP nějak najednou přestal jet na plný obrátky nebo jede na jiných frekvencích. Ještě že už bude brzo velká změna. Už to cítím teď, jak je zvýšené proudění energie. A když vezmu do ruky HHG nebo osobní orgonitový přívěsek, tak to je pěkná síla. Takže myslím, že ta změna bude také něco s prouděním energií.

    OdpovědětVymazat
  8. Takhle možná funguje generátor pana Keshe (překlad čínského textu do angličtiny uvidíte po stisku "Více"): http://www.youtube.com/watch?v=o2pGMLxi8hg
    S pozdravem
    Drahoš

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.