19. září 2011

Gifteři, giftujte, má to cenu!

Komentář pro inspiraci:
Gifteři všech zemí spojte se! :-)  Po ogiftování svého domu jsem měl návštěvu cca 7 vrtulníků!!! Po ogiftování svého prvního vysílače (údajně nefunkčního) opět návštěva tmavé helikoptéry. Má to smysl!  Sice nedisponujeme miliardovými dotacemi jako oni, ale zase nás jsou tisíce, možná i více. Každý z nás může za pár desetikorun (ocet), či stokorun (jedna várka TB) ukázat, že nám není jedno, jak s námi manipulují, jak přímo ovlivňují osudy nás i našich dětí a případně i dětí našich dětí!!!  Nezůstávejme jen u ochrany našich obydlí, ale zkusme obdarovávat i své bližší i vzdálenější okolí. Vždyť to co nám padá na hlavu, co dýcháme není tvořeno nad námi, ale desítky, stovky, možná i tisíce kilometrů daleko. Já pomohu vám, které ovlivní obloha nademnou, vy pomozte mně a dalším. Pak to má opravdový smysl.  Sprejování letadly je příliš drahé na to, aby v případě globální "domobrany" pokračovalo i nadále. Vím, že jsou další a silnější zbraně, které na nás používají, ale někde začít musíme. Šiřte to mezi lidi i za cenu, že budete vypadat zprvu jako blázni. I jeden přesvědčený ze sta za to stojí. Určitě jsou akce gifterů nejen u nás, ale i ve světě a je třeba to podporovat svojí účastí.  Děkuji tímto orgonetu za velice velikou oblast, kterou již "ošetřil" a jelikož hranice této oblasti končí nedaleko mého bydliště, budu se snažit o její rozšíření. Není nějaká možnost zjistit (i z neofiko zdrojů) rozmístění vysílačů? Oni ty mršky jsou kolikrát dobře ukryté. Michal
P.S. Orgonet: 
A pokud nemůžete giftovat, naložte si aspoň do auta co nejvíce orgonitu a vozte s sebou. Kamkoli pojedete, rozvíříte a posílíte dobrou energii - orgon. Zabráníte umělým extrémům počasí. Bouřková bariová supermračna se nebudou moci vytvořit. Funguje to!!! Okamžitě se to sice projeví zvýšením "lítáním" různého druhu, ale o to víc vás to bude bavit, jak jste jednoduchým prostředkem alarmovali celé letiště!!! 
Ocet zapůsobí podobně, ale krátkodobě. Doporučuju zejména v situacích, kdy je akutně třeba pomoci - vidíte, nebo slyšíte předpověď(=plán klimateroristů), že se na obloze začíná vyrábět něco nekalého. Jakmile položíte orgonit, bude působit neomezeně dlouho. Obojí se samozřejmě dá kombinovat.
Na tomto místě mám malý dotaz ke čtenářům z Jihlavy a okolí. Vždycky když tam přijedu na návštěvu (s orognitovou výbavou), tak se chemoplány můžou přetrhnout. Zajímalo by mě, jestli tam je hustý chemoprovoz pořád, protože tam třeba vede důležitý chemokoridor. V Budějicích bývá totiž tak hustý provoz jen výjimečně. Pokud to máte vykoumáno, ozvěte se nebo koumejte.

19 komentářů:

  1. Zajímalo by mě, zda může gifting účinný i proti energiím, generujícícm hologramy typu "Blue Beam". Rád bych jim ty falešné obrázky v prostoru před nic nebo málo tušícími lidmi - oběťmi trhal na kusy !!! Zná někdo, jak jim ty generátory rušit,a by měli po he he ???!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Vedel by niekto poradit, kde sa dajú na Slovensku kúpiť orgonity?

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím, mohli by jste v orgo netu popsat co to
    gifting vlastně je , a jak a čím se provádí?

    OdpovědětVymazat
  4. veru len giftujte chlapci....zima sa blíži...aby bolo čím kúriť....

    OdpovědětVymazat
  5. ... na houby som vedela čo je Blue Beam.
    Ale raz, som videla na oblohe srdce, to zas nie je tak špatné, čo ?
    Bo

    OdpovědětVymazat
  6. Hneď si zabalím pár orgonitov do tašky a budem s nimi chodiť do školy :)

    OdpovědětVymazat
  7. V Jihlavě je to hodně hustý pořád,já to mám v merku.O víkendu se ale můžou přetrhnout.
    Dita

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný den :)

    v Jihlavě či poblíž pokud mi je známo je army, ovšem zda tam je koridor (?).. :)

    Dovolte mi jen lehce připomenout "duševní stav" při giftování :) Je více než vhodné při této činnosti držet myšlenky správným směrem,tj. provádět s představou např. krásné, jasné, křištálově modré oblohy. Asociace nechť si zvolí každý sám:)
    Giftování s opačnou vizualizací tj. např. "rozhánění nečeho" je zdá se nedobrý, třeba byť fungující. Toto je jeden z velmi důležitých faktorů ovlivňujících úspěšnost akce. Představa čisté oblohy jako taková je velmi vysoce ovlivňující :-) -> mám vyzkoušené.

    Btw kdo ví co to tu "fučí zleva" ->ten pás oblačnosti, sleduju to několik hodin, vcelku slušně z toho tam leje..
    viz obr.

    http://clip2net.com/s/1bEiE

    úspěšný den všem
    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.gsmweb.cz

    Už to rvou i přímo na komíny:
    http://www.gsmweb.cz/fotky/contrib/networ/TMO_3087_4G_detail01.jpg

    OdpovědětVymazat
  10. orgonet co takto spravit mapu lietadlovych dialnic? poznam jednu dialnicu je od severu na vychod nad trnavou priblizne ale toto je ine!!!

    su to totiz mensie neoznacene lietadla lietajuce pravidelne v priamke a vecsinou chodia tak 10-30 za hodinu ale niekedy aj viac ich stopa nieje silna je taka praskova a vytrati sa za 20timi dlzkami...no kondenzacna nieje kedze vsetky letia za sebou (niekedy az 4za sebou!!) a inokedy tadial robia aj hrube hlavne rano...

    preto mi prosimvas povedzte ci aj vy vidite nieco taketo lebo to vyznie ako by naschvali isli rovno a strieli len jedy :/

    "L

    OdpovědětVymazat
  11. A nebydlíš náhodou poblíž vojenského prostoru že tě navštívilo tolik helikoptér :-D jsem tu téměř poprvé a moc nevím co je to to giftování ale zapátrám a snad o tom něco zjistím nebo to můžete jako laikovy vysvětlit proč bych se měl zapojit? díky..V

    OdpovědětVymazat
  12. 10.09: Vše o giftingu se dočteš zde na blogu. Nahoře pod velkým nadpisem je stránka Orgon a orgonit: základní pojmy - tam můžeš začít. Pak si proklikej témata Orgonit, Orgonitové prostředky a Gifting - jsou podle abecedy vpravo na liště.
    Také můžeš navštívit Orgonitové fórum, adresa je též vpravo na liště ( http://www.orgo.cz/)

    OdpovědětVymazat
  13. 9.40: České adresy prodejců orgonitu jsou vpravo na liště. Posílají i na Slovensko. Pokud jsou výrobci na Slovensku, jistě se sem ozvou.

    OdpovědětVymazat
  14. Orgonity robia napr. v Poprade, www.merkaba@windowslive.com.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  15. Nejblíže mám Čáslav, tuším tak 50km. Bydlím v údolí Železných hor. Dříve tu max. zkoušeli podradarové lety, ale byly příliš veliké stížnosti od obyvatel, tak toho nechali. Ono takový Mig pár desítek metrů nad hlavou nebylo nic příjemné. Ticho, pak rychlý stín a vzápětí rána, co člověka ohnula v kolenou. Ideální přes poledne, kdy se mamči snažili uspávat své děti.
    Nikdy tu nelétaly vrtulníky. Pouze jednou před pár lety, když údajně hledali ztracený upadnutý box s výzbrojí z nějakého jiného vrtulníku. Jinak nikdy. A teď najednou den po ogiftování zahrady bác! Jeden přelet formace 6ti vrtulníků a posléze dlouhé kroužení nad barákem a zahradou ve výšce korun stromů. Po ogiftování místního "nefunkčního" televizního vysílače opět tmavá menší neoznačená helikoptéra. Tentokrát nad daným vysílačem a poté opět nad barákem a další ogiftovanou lokalitou. Náhoda?
    To jsem zvědav, co bude, až postavím CB :-)

    K tej oblačnosti co tu někdo uváděl:
    to už je konec akce. Mám někde v počítači screeny z doby těsně před tou sněhovou pumelenicí, co byla v Itálii a v Rakousku. Velice "nenápadné" formování celé oblasti do pravoúhlých tvarů. Zkrátka úplně přirozený hranatý vír. Mimo jiné to samé bylo i nad Skandinávií ve stejnou dobu. To je ale náhod!
    Michal

    OdpovědětVymazat
  16. úsměvné, jak se někteří dokáží "vytočit" .-) Prvni následuje odkaz - pro případné zájemce pod článkem je diskuze, z níž přikládám zábavný výrok Malwericka, který si sám sobě "krásně" blahořečí :-)))


    http://www.osud.biz/na-zamysleni/jak-se-nedela-pocasi-contrails-6-cast/

    http://clip2net.com/s/1bPtY

    OdpovědětVymazat
  17. Dobrý den. Mám dotaz na autora těchto stránek. Pokud tyto informace které poskytujete lidem jsou skutečně pravdivé nemáte strach o svůj život nebo o své blízké? Je známo že většinu lidí s nějakým nápadem nebo s pravdou kterou šíří do okolí se stane něco divného (náhoda,nehoda,vražda,zmizení atd..) Už nějakou dobu stahuji takové důkazy o chemtrails,ufo a o všemožných lžích,které se snaží ututlat a zesměšnit. Dokonce i kamarádi si dělají srandu,že s tím co vím a mám v pc se jednoho dne objeví vrtulník plný agentů a "postarají se o nás" (vláda/systém)- nevím jak nazvat ty zlé a špatné lidi kteří odstraňují svědky a označují to za nehody (výbuch plynu,požár,pád z okna,sebevražda atd..) Mám z toho divný pocit a taky nechci aby kvůli mě ublížili někomu z přátel. Co dělat když nemůžete věřit policii ani úřadům? Přeji hodně štěstí a držím Vám palce. Máte skvělé stránky a je super že Vám není lhostejný osud lidí a celé Země. s pozdravem Honza

    OdpovědětVymazat
  18. Dříve možná, ale teď by museli "neutralizovat" každýho druhýho a na to nemají čas ani prostředky. Je to jako s Titanikem. Jak někde bylo řečeno:
    Jedna zatopená komora, dvě i tři by nebyl problém, ale pět komor pod vodou znamená pouze jedno jediné. I když hudba ještě hraje a čísníci nosí pochoutky na prohýbající se stoly, blízká budoucnost je nevyhnutelná. :-)
    Michal

    OdpovědětVymazat
  19. ja mam orgonit odtialto: http://sambaly.sk/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.