30. září 2011

Nízkonákladový EasyJet přistižen při sprejování

Tuhle jsme tu přetřásali bílo-oranžové letadlo. Možná to má něco společného s tímhle:
Jeden letecký pasažér nafilmoval z okénka bílooranžový EasyJet, nepochybně sprejující aerosol ...
Nízkonákladové letecké společnosti údajně kompenzují nízké ceny letenek přijímáním dotací od společností majících zájem na šíření aerosolů... Toto sprejování v nízkých výškách by mohlo být snahou o záměrné způsobování globálního oteplování, pod záminkou geoinženýrských programů, které mají naopak snižovat oteplování, ale probíhají v mnohem vyšších výškách ... 

Profláklo se: Easy Jet (levná aerolinka) přistižena při sprejování chemtrails nad Evropou



Rusty, 29. 9. 2011

Jeden pasažér (kanál youtube „YANMYRAT“) zaznamenal při letu s British Airways z Atén do Londýna v reálném čase vypouštění aerosolů z letadla EASY JET, což je nízkonákladová letecká společnost pro osobní dopravu se sídlem v UK.

Dlouho již existuje podezření, že levné aerolinky si mohou dovolit prodávat levné letenky jen proto, že její majitelé podepsali kontrakty na sprejování toxinů na lidi a do kabin vedle letících letadel v blízkosti sprejování.

Toto zdokumentování vypouštění aerosolů pasažérem letadla významně zvyšuje podezření, že start a přistání probíhají na normální JP-4, ale v letové výšce je zapínáno sekundární aerosolové palivo.

Toxiny nejsou vypouštěny v takové výšce, aby to mohlo být kvalifikováno jako „stratosférické aerosolové geoinženýrství“. Výzkumník Cliff Carnicom již dávno zjistil, že aerosoly v nižších výškách ve skutečnosti zachycují teplo a zvyšují atmosférické oteplování.


Výzkumníci si tedy musejí klást otázku, zda tyto aerosoly náhodou nejsou záměrným pokusem násilně způsobit AGW (Anthropomorphic Global Warming – člověkem způsobené globální oteplování) prostřednictvím tajné kampaně vypouštění aerosolů, pod důvěryhodnou záminkou, že tyto aerosoly jsou vypouštěny pro zmírnění tzv. „globálního oteplování“. 





Díky čtenáři za upozornění na nové články na aircrap.org. Všechny stojí za překlad, něco ještě určitě dáme ...

Chemtrails Produced by Aviation Fuel Laced With Trimethylaluminum or Aluminum?
http://aircrap.org/chemtrails-produced-aviation-fuel-laced-trimethylaluminum-aluminum/332053/

Shocking Connection between Chemtrails, Morgellons, and GMO – Experts Provide Proof
http://aircrap.org/shocking-connection-between-chemtrails-morgellons-gmo-experts-provide-proof/332294/

A 1958 NASA Document Shows Trimethyaluminum Testing in Jet Engine Combustion
http://aircrap.org/1958-nasa-document-shows-trimethyaluminum-testing-jet-engine-combustion/332066/

Admitted Weather Modification Texas Cloud Seeding 2011
http://aircrap.org/admitted-weather-modification-texas-cloud-seeding-2011/332238/

Busted: Easy Jet – A “Cheap Tickets” Airline Is Caught Spraying Chemtrails Over Europe
http://aircrap.org/busted-easy-jet-cheap-tickets-airline-caught-spraying-chemtrails-europe-2/332325/

A NASA Admission that Chemical Dumps and Chemtrails Contribute to Global Warming
http://aircrap.org/nasa-admission-chemical-dumps-chemtrails-contribute-global-warming/332329/

4 komentáře:

  1. JA u nas vcera videl sprejujici bilo-oranzove letadlo presne jak na videu u minuleho clanku, a letelo proklate nizko , barva byla zretelne videt bez nejakeho zoomovani...

    OdpovědětVymazat
  2. Smutne. Jeste smutnejsi je, ze mezicasem to ma namontovane kazde dopravni letadlo nad Evropou. Zrejme je system rizen pres satelit, patrne se postrik zapina a vypina dle potreby automaticky, posadka to vubec ani nemusi vedet... Sleduji to dlouhodobe na nebi a na www.flightradar24.com.

    OdpovědětVymazat
  3. Proč zkrachovaly SKYEUROPE, na rozdíl od jiných low cost aerolinek? Zřejmě odmítli sprejovat, a s tím i dotace (Shell oil?)

    OdpovědětVymazat
  4. Srdečně zdravím Orgonet a příznivce Orgonetu - dnes tj. 1. října 2011 (sobota) v 09,15 na JZ dvě ukázková cemtrails v podobě jako na vašem videu - já tomu ,,pracovně,,říkám ,,pštrosí pera,,! Obloha čistá, jasná bez dalších viditelných čar po přeletech jiných letadel ve výškové hladině fialová. - Včera v podvečer (30.09.2011, pátek mezi 17,OO-17,30 na obloze 9 letadel z nichž první 3, které se křižovali nezanechávali za sebou žádné chemtrails jejich plnné zplodiny hoření vzápětí se rozptylovaly a vstřebávaly, přestože se jednalo o 4 proudá velká letadla! (Z toho to první neoznačené na Lety nad Evropou Live mělo jenom označení, že je z Koreje?!?- ale to je na této ,,Live,, běžně, že to, co vidím na obloze není na mapě!) Po zbytku letadel do půl šesté střídavě byly a nebyly chemtrails?! Asi zkouší něco nového! -( Ve středu a ve čtvrtek po ránu typické ,,šavlovité křížení,, jako tomu bylo v J Čechách a Stř. Čechách! Navíc jemný mlžný opar! Potom jasný slunečný den s chemtrails!!) - Je velmi zajímavé pozorovat to, co se kolem nás děje a ne vždy je to věda pro zájem lidstva - spíše pro zájem několika jedinců! - Jen tak mimochodem všiml si někdo na satelitních snímcích SAT 24 nad Evropou zajímavé věci?! - Celý střed Evropy od Německo až po Ukrajinu čisté na S po linii Baltického moře! Až na malý meisterštyk na 3výcarskem bílý mrak v podobě sedícího pravěkého Tyranosaura, který se zvětšoval v čase! Potom jsem neměl možnost sledovat!) - Srdečně zdraví a hodně zdraví všem přeje Indiana Jones

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.