28. listopadu 2012

Mezinárodní petice na podporu Keshe technologií

Děkuji čtenáři za odkaz na petici adresovanou OSN na podporu nových čistých a levných energií a technologií Nadace Keshe.

Potřebují 5 000 podpisů, v tuto chvíli jich chybí už jen 343 ...



http://www.change.org/petitions/united-nations-support-the-keshe-foundation-technologies-for-power-water-food-space

Text petice.

Překlad: OrgoNet

Vaše Excelence,

My, obyvatelé planety Země, vás naléhavě, avšak zdvořile žádáme, abyste využil své prestiže, znalostí, zkušeností a struktur OSN k podpoře a rozvoji vesmírné technologie, vodní technologie, technologie na výrobu energie, systému životního prostředí (přímé jímání CO2/CH4, čištění jaderných odpadů), systémy výroby proteinů a potravin, což jsou vše technologie Nadace Keshe, vyvinuté jaderným inženýrem Mehranem Tavakoli Keshe. Bylo dokázáno, že jsou bezpečným, čistým, produktivním a skutečně neomezeným zdrojem energie.

S touto technologií budeme schopni zvrátit škody učiněné naší planetě Zemi a nahradit energetické systémy škodlivé životnímu prostředí, na nichž jsme tak dlouho závislí.

Navíc k tomu dle našeho názoru energetická technologie Keshe je jediná nezávislá technologie, schopná dodat rychle elektřinu 1,5 miliardě lidí, našim bratrům a sestrám, kteří nemají přístup k elektrické energii. Do 15 let tento počet vzroste na 1,6 miliardy (protože nová síť infrastruktury je příliš drahá),

Elektřina dá této 1,5 miliardě bratrů a sester novou svobodu a důstojnost a slušný život. Místní elektřina z plasmových reaktorů Keshe jim dá možnost vytvářet místní podnikání, komunikační systémy, nástroje pro dálkové vzdělávání, zavlažovací pumpy, atd., což bude krokem k prosperitě, svobodě a míru.

Tam, kde je roh hojnosti (viz logo Nadace Keshe), tam není politická potřeba krást vodu a zdroje potravin jiným národů, a tím současné geopolitické konflikty ztratí svou podstatu.

Pane Ban Ki-moone, všichni obyvatelé planety věří, že vaše ochota postavit se za projekt Keshe povede k prosperitě, důstojnosti, rovnosti, míru a osobní svobodě nás všech.

My, lidé Země, vám předem děkujeme za vaše snahy učinit Zemi lepším místem pro život.

Obyvatel Země

20 komentářů:

  1. Připojen k petici.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  2. Podpořil jsem. Pojďte do toho, ať je jasno. M.S.

    OdpovědětVymazat
  3. Excelence ..?????? Moc hezky řečeno.:-)A tak mě napadla zčista jasna, jen tak úplně náhodou otázka, jaký by mohla mít zájem vládnoucí elita na uvolnění těchto technologií, že by dostali rozum a konečně chtěli něco pro blaho lidstva?? O jakých to rodech se tu neustále hovoří, že se takhle nechají smést od válu???? Laira

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Globalisté neboli světová elita nemohou mít již z principu věci zájem na projektech p.Keshe, které by se zdarma nebo za nějaký drobný poplatek dostaly k širokým lidovým vrstvám. Proto si myslím, že za tím vězí nějaká kulišárna. Však brzy uvidíme, co z toho vzejde. Pan Kesh totiž několikrát na videích uvedl, že má obavy z možného zneužití jeho technologií. Co si můžeme např. myslet o jednom vynálezu (malý plochý disk velikosti průměru asi 8-10 cm), který dokáže bezbolestně zabít člověka tím, že mu, po zapnutí tohoto přístroje a přiložení na solar plexus,přehodí elektromagnetickou polarizaci, proudění energií v těle, a okamžitě umírá. Účel tohoto vynálezu poněkud nejistě zdůvodňoval tím, že má přece každý právo na eutanasii, pokud o ni požádá. Takto prý jednoduše může dotyčná osoba provést eutanasii sama na sobě, pokud by se nikdo svolný k tomu aktu nenašel. Bylo v jeho řeči vícero znepokojivých informací, a proto nesdílím tak hurónské nadšení s Kesheho technologiemi, co tu u většiny lidí vidím. Lev v buši, když k vám bude zdánlivě v klidu přicházet, taky nemusí být jenom neškodná kočička pro exotické fotografování a zábavu.

      Vymazat
  4. Taky... Už je potřeba jen pár... Vojta

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jsem to "singnul", stejně jako petici proti přijetí zákona o církevních restitucích. Nedělám si ale žádné iluze, protože Chazarská koalice není změkčilá, má prstíky všude, a nikdy dobrovolně nepustí moc ze svých rukou. Nezbývá než činit vše co je v našich silách, protože oni neradi samostatně myslící a konající občany, jelikož je to ohrožuje. Občan totiž může v krajní situaci sáhnout po krajním řešení, narozdíl od oVčana, který bude akorát zmateně mečet (v hospodě) a strachy si bobkovat pod nohy. Občan vezme vidle a půjde vyčistit ten Augiášův chlív. To vše zdarma, radostně a s láskou, pro budoucnost našich dětí. :o)

    Viz. třeba zde: http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1368-brzezinski-odpor-populistu-vykolejuje-novy-svetovy-rad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.63plus1.cz/3238/

      Vymazat
    2. Zprávy na AC24 26.11.2012 :

      Během nedávného proslovu v Polsku bývalý americký poradce národní bezpečnosti Zbigniew Brzezinski varoval kolegy elitáře, že celosvětové hnutí “odporu” vůči “vnější kontrole” vedené “aktivisty populismu” hrozí, že postup k novému světovému řádu (New World Order) vykolejí.

      Brzezinski prohlašující zmínky o tom, že 21. století je stoletím Ameriky, za „sdílenou klamnou iluzi“ uvedl, že americká dominance už není možná, kvůli zrychlujícím se sociálním změnám taženým „prostředky okamžité masové komunikace jako je rádio, televize a Internet,“ jejichž kumulace stimuluje „universální probuzení politického povědomí mas.“

      Takže D.Icke měl naprostou pravdu v tom, co říkal ve 4.díle svých přednášek zde na OrgoNetu !!!

      Vymazat
    3. Už aby ten haj.l (Z.Brzezinsky) tu svou nevymáchanou prolhanou hubu navěky zavřel !

      Vymazat
  6. Zdravím,prosím o pomoct v petici.Napsala jsem všechny iniciály a ještě tam je něco v červeném čtverečku.Co to jé?děkuji za ochotu :) Katka

    OdpovědětVymazat
  7. 4899, uz chyba iba 101 podpisov.

    OdpovědětVymazat
  8. Muzete take podporit petici na podporu NAGRAF zaslanou prezidentu Obamovi:

    https://www.change.org/petitions/petitioning-the-us-presidential-decree-against-the-keshe-foundation


    FungiD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. FungiD, fuj, ani neumíš opsat jedno jednoduché slovo ?! Žádný NAGRAF neexistuje, ale MAGRAV ano !
      Pak se nemají po netu šířit fámy, bludy a blbosti, když si po sobě nečtete, co odklikáváte "na sklo" !

      Vymazat
  9. momentalne chybi pouze 78 podpisu :)

    FungiD

    OdpovědětVymazat
  10. ahoj, taky jsem se připojila...
    myslím, že p. Keshe není Pozemšťan.., ale je to FAJN, KDYŽ KOPE ZA NÁS.......
    Právě asi tohle je onen bod zlomu naší civilizace...
    Když byly moje dospělé děti malé, v TV běžel několikadílný dokument o r. 2012... Pamatuju, jak se na tento náš rok dívali tehdejší Indiáni..
    Vzpomínám, že tam nějaký náčelník řekl, že r. 2012 bude bod zlomu... Buď si civilizace vybere zkázu, nebo pokrok... A je to tady...!!!!Je naprosto jasný, co je zkáza a co pokrok.... Je nám to všem jasný.. každej to tady chápe..., ale už začínaj chápat i ti.., venku.....,
    NEBOJTE....

    na obloze demo, nebude chemo, gameover

    :-))
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufejme, že transformaci nepřeklopí globalisté špatným směrem, protože začali troubit na polnice Apokalypsy, a všude po světě movitější lidé na základě toho budují bunkry a podzemní komplexy. Straší lidi, že vše na povrchu Země bude spáleno, a že tam nic prakticky nepřežije. Všechny vlády, minimálně sdružené kolem NATO, budují na svých územích podzemní základny ( krycí název D.U.M.B. - deep underground military bases) pro přežití armády a vyvolené elity. Mám takový pocit, že se schyluje k nějaké velké podpásovce od globalistů vůči nám lidem, občanům, uměle vytvořené tak, aby dosáhli svého programu NW0 - zachovat 500 milionů lidí, a zbytek obětovat na způsob celoplanetárního megarituálu. V případě 9/11 si to už vyzkoušeli (přes 3.500 obětí), na Haiti (přes 500.tis.obětí), v Indonésii(tsunami přes 300.tis.obětí) a v Japonsku (kolem 200.tis.obětí) taky. Navíc se tají, že každým rokem zmizí beze stop z povrchu světa více než 500.tisíc dětí ! Takže tu genocidu provádějí tajně, po malých vlnách s přípravou na něco velkého ! Uvažuji o tom, že možná zneužijí působení sil Země a přilétajícího objektu (Nibiru,PlanetaX či jak je nazýván), jenž má Zemi míjet někdy mezi březnem až počátkem května 2013 na vzdálenost jen v řádech stovek kilometrů (což se mi neche moc věřit, že tak blízko, ale jistá proroctví mluví o tom, že budeme to těleso vidět na obzoru přes celou oblohu od východu až k západu, tedy něco nepředstavitelně obrovského a blízkého). Já se nikam nehrabu, nestavím žádné bunkry ani kryty. Co přijde, přijde. A když ne, tak budu rád, když transformace dokončí Změnu ke Světlu. Já bych totiž ani neměl zájem žít v podzemním koncentráku s dalšími otroky.

      Vymazat
  11. БНТ презентира технологията на фондация Кеше
    http://www.youtube.com/watch?v=aR0SgUWIZfc
    Keshe v TV

    přeju všem báječnej den
    veronika

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.